Var det någon som sa valborg?

sol-check
champange-check
gott sällskap-check

Nu kör vi!

Ledig imorrn, lovely!

Att det ska vara så jävla svårt med deklarationen förstår jag inte. Såklart krånglar det och jag är ute i typ sista sekunden. Jag hatar vuxensaker. Någon vuxen som kan hjälpa mig? Alltid är det något. Imorgon blir jag tvungen att ringa det där satans skatteverket.

Tur att jag faktiskt är ledig imorrn. Jag ska bege mig till Stockholm och klippa mig hos Felix på Maria Nila som ligger på Östermalm där han har fått jobb. Mitt hår växer som ogräs så vi får se vad det blir av min långa hästman. Jag ska även passa på att träffa en vän som bor i Stockholm som jag inte träffat på år och dagar. Bra att man kan slå två flugor i en smäll och kombinera nytta med nöje!

Jag  passade på att ladda upp inför valborg på lunchen idag och det står massvis med flaskor på bordet och jag känner mig redan illamående bara av att titta på dom. Hur ska det gå? Förmodligen KANON BRA!
Tagga till!


En gammal goding!


Inte riktigt som jag tänkt mig

Jag som trodde att jag var ledig idag, ack så fel jag hade. Jag blev inringd och har jobbat på Gränby centrum hela dagen lång. Alltid roligt med lite omväxling! Imorrn blir det också en långdag på Gränby! I like it. Synd bara att jag missar solen som jag älskar över allt annat. Jag får väl springa ut på lunchen och sola mig.
Det gäller ju att ta vara på varje liten sekund.. herregud vad stressigt det blev nu


Vad tycker ni om min sköna jacka och mina sköna dojjor?

Slut som artist

Vilken kväll och vilken dag!
 Igår blev det röjjigt med förfest hemma hos Lisa och sen drog vi till Saluhallen. Omväxling förnöjer, känner mig rätt less på Bj, och eftersom att Uppsala endast har typ två uteställen man kan gå till så finns det inte så mycket annat att välja på. Idag har jag jobbat i partyheelsen och det tänker jag inte göra om kan jag lova!  Mina fötter känner sig totalt överkörda.
Imorrn är jag ledig och jag ska njuta av våren!
Ännu en vecka har passerat och imorrn är det Måndag IGEN, känns som att det var igår jag skrev det sist.
TREVLIG KVÄLL PÅ ER!



.

Vi ses i vimmlet!

Härliga lördag! Jobbet gick som på räls och jag fick mina jordgubbar tillslut! Nu ska jag duscha, välja klänning och sen bege mig mot Helene. Det blir en härlig utgång i sommarvärmen med några sköna Gina brudar!



Sommar, nästan!

Solen skiner och det är varmt. Jag har en kort kjol och en kort jacka, jag firar att sommaren är här! Nu ska jag iväg på min lila cykel för att bege mig mot stan och jobbet! Jag ska köpa jordgubbar för fjärde gången den här veckan, jag får aldrig nog av dom små rackarna! Godast är det att smälta ner mörk choklad, doppa dom, lägga dom i kylen och sen ÄTA DOM!

Jag önskar att jag vore ledig idag, då skulle jag ligga ute och steka dagen lång. Men lite pengar har jag aldrig mått dåligt av. Tur att jag har ett sånt roligt jobb och världens bästa jobbkompisar! ADJÖ!

Friday Friday

Pissig uppdatering, I know, men just nu har jag väldigt många bollar i luften. Är sällan hemma nuförtiden. Jag blir ju så glad av våren att jag måste vara ute hela tiden och fånga dagen. Idag har jag faktiskt jobbat hela dagen lång som vuxna människor gör! Och på lunchen tog jag en sväng förbi systemet och det kändes inte riktigt rätt, det känns fortfarande som att jag inte FÅR vara där, det känns inte som att jag är mogen nog. MEN TÄNK ATT DET ÄR JAG VISST!
En annan typiskt vuxengrejj jag ska fixa är deklarationen, mamma och pappa tjatar på mig varje dag. Herregud, nu får det räcka! Vuxen blir jag aldrig på riktigt.

Ikväll blir det lungt, kanske hänga med en vän. Men imorrn blir det andra bullar!



Carpe diem!

 

Godkväll på er! Det slog mig nyss att tiden går ruskigt fort. Det är över en vecka sen jag kom hem från Usa och imorrn är det precis två veckor sen vi lämnade huset Florida. Imorrn är det Fredag, löning och 15-20 grader med sol enligt SMHI. Kan det bli bättre? Vilket ös det blir till helgen. Jag har så många nya klänningar jag vill inviga så att jag blir alldeles sprattlig. Jag har lovat mig själv denna vår/sommar att ta vara på varje dag till max och hittils har jag gjort det rätt bra måste jag säga!

Nu ska jag krypa ner i min stora änglabädd och sova mig snygg!
Godnatt

Valborg om en vecka!

Nu är det vår på riktigt! Jag har redan varit ute på en springrunda i den härliga solen och nu ska jag och en vän ner på stan och inta någon skön uteservering och bara njuta av den härliga solen och spana på människor!
I eftermiddag ska jag jobba och ikväll har vi VIP-kväll på Gina!

En perfekt dag med andra ord!


Lovely day!

Idag är jag ledig. Lovely! Jag haft mys med jordgubbar och trevligt sällskap nere vid ån. Kanske inte det vårigaste vädret idag, men det fick duga. Lite vårkänslor har jag allt. Jag har hört det ryktas om sol och varmt till helgen, ännu bättre!

Snart ska jag iväg och träna järnet, sen ska jag träffa två vänner över lite sushi! Vilken härlig dag va?!
SOM JAG LÄNGTAT efter sushi. OCH mina älsklingar!




Liiiiiite bättre än igår

Idag har jag haft en grym dag! Jag har minst sagt varit i farten hela dagen lång, på topp! Har hunnit med allt ifrån träning, jobb och varit och fått mina naglar fixade! Jag vet inte varför, men jag känner mig så glad och lycklig i min tillvaro! En härlig känsla. Jag tror aldrig förr att jag fått så många komplimanger för dagens klädsel, vet inte hur många som desperat undrade vartifrån jag hade fått min klänning. Sånt gillar jag!

Jag har dessutom varit en ordningsam tjej idag. Igår fick jag en arg lapp av pappa, han var less på att jag hade kastat sju stycken jackor i hallen utan att hänga upp dom. Sorry. Kanske är det dags att flytta hemifrån? Någon som har ett rum  eller två att låna mig? Jag kan stå för matlagningen! Är grymt duktig i köket. 

Igår lyckades jag föresten konstigt nog glömma mobilen i HANDFATET?! under rinnande vatten.. tur att jag tecknade en grym försäkring, för den är inte på topp så att säga. Ibland får jag verkligen till det
 That´s my charm!


Någon som vill ha lite klirr i kassan?

Jag lider av ett STORT problem för tillfället. Jag vet inte vad som har hänt, men på den senare tiden har jag lyckats att stöka ner det till ett helvete på mitt rum. Nu menar jag inte lite kläder här och där, utan det ser ut som helvetet brytit ut. Det kryper runt spindlar och dammråttorna håller på att ta över. Kanske inte riktigt... 
Jag är egentligen en väldigt ordningsam och strukturerad människa som gillar ordning och reda och tycker det är sunkigt och äckligt med oreda. Men nu har JAG blivit en sådan människa?! Bägaren har definitivt runnit över. Nu är det nog! That´s it!
Någon som behöver ha ett extra jobb?
JAG BJUDER PÅ FIKA!


från och med nu är jag en ordningsam tjej, lovar!

Use somebody


NJUUUT!

Nya möjligheter!

Idag är det Måndag, och ni vet vad jag tycker om dom. Underbart med ny vecka.
 Idag kommer att bli en bra dag, det känner jag på mig. Jag har min nya favoritklänning på mig och lockigt hår för dom som undrar. LOVELY!

Jag är vid liv

Ledsen för kass uppdatering, blir lätt så på helgerna när jag knappt är hemma. MEN jag lever och mår BRA! 
Igår hade Dessan födelsedagsfest, det var trevligt men det blev en rätt tidig hemgång för min del. Jag har ett jobb att sköta. Vuxenvarning. Jag tröstar mig med att det är typ en vecka kvar till Valborg och då finns det ingen morgondag att tänka på! Hoppas bara på bättre väder, solen är det ingen fel på med lite värme hade suttit som handen i handsken!

Idag har jag och Helene planerat in  After work, om vi känner varandra rätt så kommer det bli en lång kväll med massa skitsnack! Som jag har saknat henne. Nu blev det helt plötsligt fasligt bråttom, måste välja kläder och det kan ta lite för lång tid ibland. Bye bye!



Finns det något bättre?!


 Våren i Uppsala är bland det bästa jag vet. Kanske ni märkt vid det här laget...
Nu ska jag iväg och tjäna lite money!
Ciao amigos!

MINNEN!


Tillbaks till den inte alltför glamorösa vardagen!

Idag har jag en riktig "vuxendag". Jag har bara gjort vuxensaker. Betalat lite räkningar, ringt lite viktiga samtal, tvättat mina kläder från resan, städat iordning, lagat lite mat och senare ska jag iväg och jobba. Livet är hårt som vuxen!

Idag jobbar jag i Gränby centrum i vår nyöppnade större butik, ska bli roligt för jag har faktiskt inte sett butiken sen den byggdes om. Härligt att träffa lite jobbkompisar. Är så skönt att inte längre vara omringad av endast engelsktalande människor. Jag blev rätt slut i skallen efter ett tag. Jag har haft lite talproblem sen jag kom hem och det är kanske inte så konstigt. HÖRS!


 

 
Jag tror att jag lider av ett defekt ögonbryn?

Jag tröttnar aldrig!

Alla i min familj förutom jag lider av jetleg (resten kom hem från Californien i förrgår). Jag har hållt mig på topp enda sen jag kom hem, och jag känner inte av NÅGONTING! Det är så skönt, jag tror att jag har min inställning att tacka. Och kanske våren?! Jag och Dessan har haft en härlig dag nere på stan med sushi vid ån. Det är ett riktigt vårtecken. Det var sushi för femte gången på två veckor för mig, rekord tror jag närmare bestämt!


 

Back in Sweden

Herregud, jag vet inte hur länge sen det var jag sov, jag har missat några dygn, jag vet inte vad det är för dag och jag vet knappt vad klockan är ... men hemma är jag iallafall! Jag är överlycklig att jag överlevde flygresan. OCH vem tror ni inte jag träffar på i Frankurt om inte MARTA?! Jag sitter helt alone i gaten, inte en kotte så långt ögat kan se, då kommer seniorita Marta, trodde jag led av hallucioner eller något. Hon skulle hem från Australien. HELT SJUKT vad världen är liten. Så vi flög hem till Sverige tillsammans.

NU ÄR DET VÅR OCH JAG HAR VÅRKÄNSLOR!
Se upp

Imorrn atervander jag!

Ah vad jag saknar er nu mina vanner! Imorrn atervander jag tilll Sverige och jag har hort att det ryktas om var dar hemma! Jag spricker av lycka och varkanslor! Nu har jag varit har i nastan tva veckor och jag har verkligen haft det great! Jag har lart mig massor och shoppat desto mer. Idag har vi bara hangt har hemma i huset och atit en utsokt middag och jordgubbar doppade i mork choklad. Yummie in my tummy! Paskharen var forbi en svang ocksa. Det ska bli skont att aterga till mina vanliga rutiner igen, fast jag har inga "vanliga rutiner", mina dagar ser ut lite hursomhelst. Ni hajjar, I like it!

Dags att sova, imorrn blir en lang dag!
PUSS








Great success!



Tidigt imorgon flyger vi hem till Boston igen.Tiden har gatt ruskigt fort har i Florida, vi hade ju bara fem hela dagar sa det ar kanske inte sa konstigt. Idag har jag stekt pa i solen sa nu branner det minst sagt.Vi avslutade resan med att ga ner till stranden for att kolla pa solnedgangen, det var sa fint och mysigt och massor av folk. Jag har haft en underbar vecka och jag har lart mig MASSOR men jag har massor mer att lara.
Och guess what? Jag aker tillbaks till U s and a i mitten av Juli!

WHAT A DAY!





Vilken dag vilken dag! Det har ar livet!
Idag har vi varit ute till havs. Vi hyrde tva batar och akte runt on och vi gick i land pa en underbar liten o for att ata lunch och fiska. Allt har ar perfekt. Husen eller snarare slotten har ar obeskrivliga. Overallt ar det fancy hus, fancy bilar och fancy manniskor.Det ar svart att forsta att manniskor faktiskt lever i san lyx dygnet runt.Ni ska fa se sen nar jag laddar upp alla bilder sa kommer ni att forsta vad jag menar.
Snackor finns det gott om, jag har plockat med mig ett gang som jag ska ta med mig hem till Sweden. Idag har jag sett tva delfiner, en sjoko, minst hundra pelikaner, en flamingo, fyra krabbor och sju hundar! Jag kan inte annat an att alska det!

Jag och Anna-sara satte igang grillen vid poolen nar vi kom hem och grillade kyckling och massor av gronsaker. Snacka om att jag fick massor sommarkanslor. Hoppas att det ar var och varmt nar jag kommer hem till Sverige sen.
ADIOS!

Onsdag



Hola guapos!
Igar var det skitvader sa det blev en hel del tv-spel och andra spel med grabbarna grus men idag har det varit massor av sol och bad. Sandkrabbor och pelikan var dagens exotiska djur,battre an sa blev det inte.Vi at middag pa ett fancy place Bubbelroom, ska tydligen vara ons basta resturang, och lat oss saga att det var lite utover det vanliga.

Imorrn ska vi hyra en bat och cruisa till North Captiva for lite fishing och snorkling!
Imorrn blir det stek. Godnatt eller godmorgon fellows!

Sunny Monday

Idag har jag traffat pa annu mer exotiska djur, sjokor, odlor och pelikaner! I like it. Imorrn ska det bli dalig vader sa jag passade pa att branna pa lite extra idag, Vi har haft en underbar dag vid stranden och poolen som vanligt. Efter den utsokta middagen passade Anna-sara och jag pa att bada i hottuben med Nate och Max. Lovely!







Hoppas att ni haller stallningarna dar hemma!



Kalla mig kraftan!

Idag har det varit den forsta riktiga dagen har pa Captiva. Som vanligt tror jag att jag tal mer sol an vad jag i sjalva verket gor. Jag sag mig sjalv som redan brun, men en an gang fick jag smaka pa den goda kakan. Jag ar brand, men jag aterhamtar mig fort sa imorrn ar jag back on track igen redo for mer sol. Imorse sprang vi langs strandremsan innan solen gatt upp, det var sa fint och valdigt annorlunda mot den vanliga turen jag tar hemma, eller den trakiga turen pa lopbandet.

Vi har spenderat dagen vid havet och poolen. Vi sag tre delfiner som hoppade precis intill stranden, det var riktigt coolt.  Ungarna har verkade dock inte tycka att det var lika coolt, sa jag antar att det inte ar nagat ovanligt. Imorse stod det liksom en flamingo och chillade bakom en buske sa jag blir inte forvanad om jag traffar pa lite hajjar imorrn.

Nu ska vi dra till biorummet och kolla pa film! See you!


FLORIDA!

Hej pa er!
Jag vet inte riktigt vart jag ska borja, men nu ar vi har i Florida pa Captiva Island. Det ar helt sjukt fint har. Alla husen ar som slott och den langa stranden ar lika mjuk som i Thailand. Havet ar varmt och temperaturen i var pool ar varm och behaglig. Varat hus gar inte att beskriva. Det ar galet. Tre vaningar med pool, hottub, tva jaccuzzi, ett biorum med biostolar, bioskarm och hela kitet. Koket ar enormt och det finns minst en tv i varje rum. Vad mer behover man?

Idag har vi bara hunnit med att installera oss i huset, jag har val mer eller mindre forsokt att bekanta mig med barnen och dom verkar super sota. Busiga och vilda precis som alla andra barn. Vi tog oss en tripp ner till stranden och njot av solen. LOVELY!


me and nate

Imorrn ska vi starta dagen med en springtur pa beachen och det ska bli sa skont att fa rora pa sig igen. Jag har sa mycket spring i benen. Jag har tagit massor med bilder, men dom laddar jag formodligen upp pa fejjan sen nar jag kommer hem sa ni far halla tillgodo med det lilla ni far se!


nate, anna-sara, me and owen




har bor vi

Ha det fint mina vanner! ADIOS!



Shop until you drop

Godkvall eller godmorgon, vilket som! Hoppas ni har det bra dar hemma! Jag langtar inte hem for fem ore.
Just nu haller vi pa och packar for fulla muggar for imorgonbitti flyger vi till Florida. Jag har lite svart att forsta att vi ska dit IMORGON, jag kom ju just hit. Galet men underbart! En god nyhet ar att det finns tillgang till internet i huset dar nere sa jag kommer att kunna uppdatera under var vistelse dar ocksa! Bast att ni hanger med!
Amerikanarna verkar inte riktigt fatta det har med att kla sig efter vader, trots att regnet oste ner idag sa gick hur manga som helst runt i shorts, flipflops och t-shirt. Det kallar jag galenskap. Imorrn ar det vi som glider runt i shorts och flipflops!

Denna dagen har gatt av bara farten. Vi har plojt igenom varenda butik i hela Boston och nu ar vi helt slut men mycket nojda med alla vara inkop! Planboken ar mindre nojd men det ar en annan femma.


Skyskrapor fanns det gott om!

Walk this way!

Bu eller ba?

Lite av dagens shopping

Dags att hoppa in i duschen, sen bedtime!
PUSS pa er!


Thursday

Hej mina darlings! Jag ar slut som artist och det slog mig nyss att det kanske beror pa att jag ar lite jetlaged. Det har varit full rulle hela dagen lang med lite for mycket shopping, precis som det ska vara! Idag har vi bara varit haromkring i omradet i nagra shoppingcenter och jag har hittat sjukt mycket nice saker! Imorrn (Fredag) aker vi in till Boston-city dar alla bra butiker finns, typ Urban outfitters, Raplh Lauren, Louis vuitton och ja ni fattar galoppen!

                

Ungarna i familjen som jag bor hos nu ar helt lovely. Nastan sa man blir sugen pa att skaffa ett par stycken.
Allt har ar typiskt amerikanskt och jag kan inte annat an att gilla det! God bless america!


Har bor vi i Boston!

Jag ar framme!

Jag vill bara meddela att jag overlevde flygresan och det gick som pa rals. Jag har aldrig forr klarat mig sa bra helt sjalv. Jag ar mycket nojd med min insats. Jag hade trevligt sallskap pa bada flygresorna av tva pratsamma snubbar, tur det for tiden gick super fort! Jag blir lika forvanad varje gang over att amerikanerna alltid ar sa trevliga.

Nu ska vi bege oss ut pa var forsta shoppingrunda. SOM JAG LANGTAT efter Forever21 och Victorias Secret. Pa lordag flygervi till Florida och sen transporteras vi till strandhuset i en streched limmo. Lite annat an en svettig charterbuss!
 Jag lovar att ta massor av bilder.
Laters!

Tiden är kommen, farväl!

Om det här så ska bli mitt sista inlägg jag någonsin skriver så vill jag bara säga att jag älskar er alla och jag ångrar ingenting!  Något testamente har jag inte skrivit, men ni får dela systerligt på min garderob, mina jackor och väskor!

Om en och en halv timme så kommer min privata chaufför och hämtar upp mig! Jag kommer att uppdatera dom första och sista dagarna i Boston så stay in touch och wish me luck!

Nu börjar äventyret!

 
jag är redo


RSS 2.0