Jag har drabbats av städsjukan...

Rensar, kastar, rensar garderoben igen, kastar ännu mer skit, rensar kylen, kastar, rensar badrumskåpen, organiserar alla viktiga dokument, tvättar, hänger tvätt, tvättar ännu mer, rensar sminkväskan, kastar läppglans, rensar alla lådor och jaaaa... Uppenbarligen en process jag genomgår, det är mitt sätt att bearbeta saker och ting. JAG RENSAR UPP i min omgivning för att få det städat i hjärnan. Smart va?! 


Weezer- Beverly Hills


If you don´t run your own life, someone else will...


Det är frågan...

Den bästa tiden på dagen förutom frukosten på morgnen är nog timmen innan läggdags. Det hör till mina heliga kvällsrutiner att lyssna på några låtar av Counting crows innan jag somnar. En del låtar är riktigt deppiga, MEN jag deppar inte när jag lyssnar på dom, snarare tvärtom. Jag fruktar dock inför den dagen jag slår på min favoritlåt och får ett rejält bakslag. Jag kanske blir fruktansvärt superduperdeppig? För det går ju inte att vara odeppig hela tiden? ELLER är det möjligt? Fast vad har jag att vara deppig för egentligen? 


Mission completed

Vilket flyt jag har haft idag. Nu gäller det bara att hålla tummarna! MEN fy satan vad kallt det är ute. Skenet bedrar. Nu är det halsduk, handskar och på gränsen till mössa som gäller om man är ute och cyklar. Frågan jag oundvikligen ställer mig varje höst är: När är det egentligen"för kallt" för att cykla? VEM bestämmer det? Det finns dårar som cyklar året runt, men där går gränsen för mig. Jag må vara hurtig, men så kul är det faktiskt inte att cykla. NU- iväg och träna, SEN- hem till min älskade och dricka ett par koppar té. Laters!


Min frukost är helig...

Ingenting får störa när jag äter frukost. Det är bara jag och laxmackorna!
Nu jäklar är jag redo för dagens uppdrag...


Grattis min fina vän på 24-årsdagen!


Yeeeeeeeeesss

You were born to be a winner, but to be a winner
 you must plan to win and prepare to win



En vandrande pinne

Det känns som att jag bestigit Mount Everest tio gånger om. Har mitt livs träningsvärk i lår och rumpa. Stel som en pinne! Jag kan inte säga annat än att jag gillar smärtan. NU beger jag mig ner på stan för att träffa en vän jag inte sett på väldigt länge. Jag ska passa på att njuta av det strålande vädret vi har idag, känns fortfarande som sommar? Kanske kan dra på mig en bikini och sola lite? TJING PÅ ER!


Nästa år blir det t-r-e mil

Det här gick som på en räls. Jag är ju skapt för att springa! Varför har ingen informerat mig om det tidigare?! För ett år sedan stupade jag efter fem minuter. Idag klarade jag en mil på UNDER en timme. Att flyga förbi alla andra som promenerade upp för backarna och kämpade på i spåret var helt fantastisk. Efter fem km släppte jag knappt förbi någon, ingenting kunde stoppa mig! Det var jag, musiken och en jävla massa rumpor att ta sig förbi. Nästa år blir det allvar!


Dagens outfit...


Nu jävlar!

Jag är laddad. Lidingö here I come! Dubbel portion av havregrynsgröt med äpplen, nötter och kanel. Målet är att ta mig igenom hela banan på en mil UTAN att komma sist!

 
Vad har jag gett mig in på?


Ni lyssnar väl?!

Om inte, bestämmer jag att ni ska börja med det!


Johnny Cash- One

Johnny Cash- Hurt


En nostalgisk kväll

Gårkvällen var supertrevlig. Malin var en fantastisk värdinna och middagen var en succé! Så roligt att träffa mina fina barndomsvänner jag växt upp med. Märks klart och tydligt att vi inte längre går i fjärde klass. Då pratades det om hur många man hade varit ihop med, hur många man hade pussat och så bytte man bästis typ en gång i veckan. Nu pratas det istället om jobb, fortsatta studier lägenheter och förhållanden. Vart tog åren vägen? Gick det verkligen så fort att bli vuxen?
Jag känner mig inte riktigt bekväm i det här ännu...


NU- dags för Fredagspinning

Idag har jag jobbat som en riktig man kan jag lova! Det märks tydligt att det är löning när man spatserar på gatorna, alla är hetsiga som fan. Själv känner jag mig som Buddha. Inget behov av att köpa lyckan. Jag har allt jag behöver! (förutom min svinrika man med sitt fantastiska crib) NU ska jag iväg på spinning, idag med idoltema. Fyndigt! IKVÄLL ska vi fira Malin! Tjing



En vecka sen jag kom hem...

NU ska jag iväg och gästspela på pappas företag, sen- fullt ös resten av dagen! Puss


Nu säger jag godnatt...


Jag gör comeback som ridtjej



Det är svårt att tro att jag har ägnat ungefär hälften av mitt liv åt hästar och ridning, men det ÄR sant. Nu var det några år sedan vi sålde av våra två hästar och hästintresset har varit lika med noll. TILLS för några månader sedan, NU har suget verkligen satt in och runnit över bägaren. SÅ IDAG har jag anmält mig till nästa möjliga termin. Det blir inget mer islandshästeri, här snackar vi STORA OCH SMÄCKRA hästar. 
OCH jag som fullkomligt älskar ridkläder. Tänk er: tighta ridbyxor, läderstövlar, skinnhandskar och en snygg ridjacka på det!


En ny dag innebär nya möjligheter

Jag älskar att vakna upp, helt oförstörd, helt fri från bekymmer. En ny dag framför mig. Gårdagen är bortblåst och morgondagen är imorgon. Idag är bara idag. 
 Spännande, ingen dag den andra lik!


Vem följer med och plockar svamp?

På något konstigt sätt kan jag inte låta bli att tycka att det är mysigt när mörkret faller. En främmande känsla. Ville alltid förlänga sommaren, grät alltid i slutet av Agusti. Nu pustar jag ut. Inte samma sug efter vilda sommarnätter. Vill klä mig varmt, mysa med tända ljus och dricka mitt favoritté. Fy fan, har blivit tråkig. Det kanske är det som hör hösten till? Att bli tråkig, och bara ha lust att kura i värmen? Vill ut i skog och mark och plocka svamp också, tänk: krispig höstdag, trevligt sällskap, ryggsäck, mackor, termos och choklad. Gissar på att jag är ensam om denna fantasi, ialfall inom mina vänskapskretsar? Om inte, anmäl intresse! Ingen vore gladare än jag.


Jag ramlade ner och fastnade i världens största kaningrop när jag var ute med hunden...

...vågade inte ens fantisera om vilka bestar som gömde sig där nere


Pursuit of happiness


Galen, sjuk, crazy eller helt dum i huvet?

IDAG bestämde jag och Jonte oss för att göra en "svensk halvklassiker". För er som inte vet vad denna galenskap innebär så kan jag tala om att man inom ett år måste delta och genomföra dessa moment: Halva vasaloppet 45km, Halva Vätternrundan 150km, Halva vansbrosimmningen 1500m och slutligen halva Lidingeöloppet på 15 km. INSER NI vilken jävla superhjälte jag kommer att bli?! Första loppet går av stapeln i Februari, när åkte jag skidor senast? Det här blir mitt livs största fysiska och psykiska utmaning, men jag vet att jag klarar det!
ALLT handlar om vilja och inställning -ingenting jag saknar direkt!


Den här morgonen startade med flyt...



... så nu är det bara att köra!


Tio barre, Grattis Wille Pille!

Full fart från morgon till kväll, träffade på massor av fina vänner idag när jag var nere en runda på stan, och vilken trygghet det är. Familjen och vännerna betyder för tillfället ALLT för mig. Jag har aldrig brytt mig mindre om killar för att vara ärlig. Jag har många nya idéer på gång, ser det som en nystart, läskigt, spännande och utmanande.
Idag har vi ätit tårta, lillebror har blivit stor. För tio år sedan fick jag världens coolaste brorsa. Tiden rinner iväg...

Imorrn- spinning för första gången på två månader, och NU gäller det att ligga i, för i helgen gäller det. There is no return! Jag kör all-in. Efter det blir det kärt återseende med en av mina finaste vänner, och om dagen tillåter kanske det blir ännu en träff med en till av mina guldstenar. Alltid samma hets före och efter en långresa!
KUL föresten att ni varit så många som följt med på mitt äventyr, hoppas ni stannar kvar under höstens bravader!



Godnatt på er sweethearts!


Tillbaks till den glamourösa vardagen...

Dålig uppdatering! Mycket att göra och minst sagt mycket att ta itu med nu när jag kommit hem som ni kanske förstår. Saker och ting blir aldrig som man tänkt sig och man kan aldrig ta någonting för givet. Som jag sagt förut, jag ser problem som utmaningar, och det här blir en jäkla utmaning!


I´m hoooooooome darlings

Hela gårdagen bestod av ett glädjerus. Ikväll har mina fina pärlor styrt upp party i all ära, och ingen är gladare än jag för det! Ikväll gör jag comeback! Watch out. NU- Ner på stan för att träffa min älskade Lisa Rösth! Vi hörs senare under dagen! NU FUNKAR DET ATT NÅ MIG PÅ MOBILEN... så ni vet!


Efter åtta veckor...

Nu är jag där jag en gång startade denna resa, väskan är packad (fullpackad, ÖVERPACKAD) sitter och väntar, kollar på klockan, tiden går långsamt, vill bara åka. 20 min kvar, sen flygplatsen, tacka för mig, repa igenom taxfreen för att sedan stiga ombord på planet som ska ta mig HEM! Ipoden laddad med underhållning, jag urladdad, tog en sista springtur för att orka med all väntan och stillasittande. I´m ready for take off! Imorgon (Fredag) förmiddag är jag hemma! Wish me luck. PUSS


Cribs från Philadelphia





IMORRN ÅKER JAG HEM!


Det roliga lider mot sitt slut...

Sista kvällen i Californien är kommen och fy satan så ledsen jag är över det. Idag har jag och Patrik shoppat loss. Mitt bästa köp är en Ralph Lauren jacka, det stod mitt namn på den. En mörkblå qulitad "ridjacka" to die for. Patrik köpte en minst lika snygg dunväst som matchade min jacka. Tyvär trodde jag att mitt plan skulle avgå imorgonKVÄLL, men imorse insåg jag att det avgår imorgonBITTI så min tidsplanering gick åt skogen. Hade tänkt att bränna av ett annat shoppingställe imorgon men ingen är gladare än min plånbok för det. However, jag har haft en fantastisk vecka här med så mycket roligt att göra att jag vill stanna minst två veckor till...  Jag hoppas att jag har varit en snäll gäst så att Fredrik och grabbarna låter mig komma tillbaks och bo hos dom igen, jag vill minst sagt åka tillbaks!

SÅ jag åker tillbaks till Phiadelphia och mellanlandar ytterliggare två nätter SEN sätter jag äntligen fart mot S-V-E-R-G-I-E!


Livet har sina goda stunder. Stekarnas favoritställe!






Imorse kände jag mig redigt bakfull, beror förmodligen på alla galna åk vi gjorde igår på Six Flags. Har svårt att smälta allt jag sett och upplevt här, det kommer väl ikapp mig lagom tills jag är hemma i Sverige igen. Idag tog Fredrik med mig till La Jolla, ett av landets finare smultronställen, fantastiskt och fancy. Träffade på lite strandade sälar, jordens lataste djur. Här är allt så vackert att jag aldrig vill återvända, en vecka är på tok för lite. Imorrn ska Patrik visa mig lite shopping, det är på tiden för än så länge har jag bara inhandlat mina Raybans och två klänningar. DET NI! Godnatt för mig och godmorgon för er. Ses snart babycakes!


L.A, Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica och Six Flags- CHECK!










Aldrig varit med om coolare roadtrip. Once in a lifetime! Vi gick på Walk of fame i Hollywood, cruisade runt i Beverly Hills, åt en fantastisk middag i Santa Monica och vi åkte dom galnaste bergochdahlbanorna på Six Flags. Grönalund- gå och duscha! Ni får hålla tillgodo med dom här bilderna så länge, resten lägger jag upp på FB senare. Jag vill aldrig åka härifrån, det finns sååå mycket att se. Återigen- TACKSAMHET!


Roadtrip till Los Angeles!

Har precis bokat hotell för en natt i LA. NU tar vi Fredriks vrålåk och åker beger oss ut på vägarna mot Los Angeles, Six Flags och Santa Monica. Självklart åker vi cabbat!
TJING!!!


Med en nypa salt klarar jag allt

Nemas problemas. Jag gillar att vara ute på språng på egen fot och utforska nya spännande ställen jag aldrig sett. Jag gillar också att tappa bort mig och virra omkring för att tillslut hitta rätt. Hittade ett fantastiskt shopping mall, så nu vet jag vart jag ska åka om jag mot all förmodan skulle få det tråkigt. NU- middag på Hooters!




När jag äventyrar på egen hand kan det sluta hur som helst!

Hej på er!
Jag är Uppe med tuppen som vanligt, vaknade långt innan killarna. Igår hade jag en underbar dag. Medans Fredrik och dom andra jobbade så utforskade jag området på egen hand. Intog stranden som var över förväntan, sprang på beachwalken och strosade runt i mataffärer (är bland det roligaste som finns, allt crap som säljs i detta land.) Stället fullkomligt kryllar av långhåriga solbrända surfare, jag är mer än nöjd! Kvällen avslutade med min livs godaste sushi någonsin, sen drog vi en repa förbi Fredriks pilotkompisar. NU återstår det att se vad denna dag har att bjuda på. Jag har planer på att äventyra mig ner till downtown för att spana in shoppingen. Nu: stek på stranden Puss på er raringar!




Livet på en jäkligt god räkmacka



Ville bara säga hejsvej! Nu ska jag ut på äventyr TJING!


Äntligen framme i SD och FRIHETEN!

Halv tio ikväll landade jag äntligen efter en lång resa, klarade mig fint från början till slut. Har aldrig varit på en sån high-tech flygplats som i Dallas där jag bytte plan. Som att vara i rymden. Fredrik hämtade upp mig med sitt charmiga vrålåk och speedade på rejält på motorvägen, en riktig frihetskänsla! Åkte förbi närmaste mataffär och köpte med oss lite nödvändigheter och rosévin. NU är jag tröttare än tröttast och hoppas på att jag efter många sömnlösa nätter äntligen kan få komma till ro -nu väntar en fullspäckad vecka. Imorgonbitti ska han visa mig gymmet och stranden som endast ligger ett stenkast från killarnas lägenhet! PERFEKT!




Vi hörs imorgon! TJAO


Nu tar jag flyget över till den här snubben och San Diego...

...Ser ni likheten?



Dags för semester! Tjing!


Yeaaaaaaaaah


I´m on my way



Jag lär mig aldrig att packa smart. Detta är bara en del av packningen och först NU inser jag att jag inte ens användt hälften. Och mindre plats blir det INTE i resväska på hemvägen. NU lämnar vi the beach house och New Jeresey! Au revoir!


¡Buena suerte mi amigo!

Christel min fina vän, som har flyttat till Spanien.
LYCKA TILL med dina studier, kom tillbaks helskinnad i Februari!


Och även stranden måste få sig en sista repa...


Dags att suga in det sista av Avalon Beach. Om två dagar bor jag på Pacific Beach i California, surfers paradise?
Livet är bra härligt ibland. TACKSAMHET!


Sista gången, för den här gången

Då var det avklarat. Sista repan med barnvagnen, slog till på stort och spatserade omkring i två timmar. Tog emot snälla leenden av människor som säkerligen trodde att jag var en lycklig hemmafru som tog ut min nyfödda baby ut på en fantastisk promenad. Upplever alla som tusen gånger trevligare och hjälpsammare när man är ute som ensam mamma. Män,killar och gubbar frågar konstigt nog ofta snällt om det inte behövs bärhjälp eller annan hjälp. Ser jag verkligen så klen och hjälplös ut? ELLER är jag kanske bara svår att motstå? Äldre damer däremot frågar hur gammal babyn är och småflickorna tittar alltid med nyfika ögon in i barnvagnen i hopp om att få se något. Alla lika fascinerade över de små liven. Nu har jag lärt mig hur det är att vara en mamma! NYTTIGT!


What a wounderful day

Att värmen är tillbaks är ett faktum. Passade på att hänga på stranden heeeeeela dagen. Jag var inte ensam, tror att alla försöker suga ut det sista ur denna härliga sommarvärme. Vågar nog påstå att det här var den finaste dagen på hela sommaren. Brännan är åter på sin plats, jag är mer än nöjd.
Ikväll har det varit en slags avslutningscermoni här på ön. Barnen har tävlat i ett race på stranden. Simmning, löpning och nationalsången, det var galet. Där stod även alla livräddare snyggt uppradade, en gång för alla med sina röda livbojjor, redo att rädda de små liven. Jag var lycklig! Sugen på att delta i racet.
Trots min sömnlösa natt har jag varit på topp från tidig gryning, gissar på bakslag imorgon. NU ska jag duscha av mig stranden jag släpat med mig hem. GODNATT

 


Inte konstigt att jag ser sliten ut...



... tre timmars sömn är inget som får mig att framstå i mitt bästa jag.
Lever ni föresten? Har inte hört något på år och dagar, snart stänger jag ner och strejkar! Tjing tjing!


Värmens återkomst!



Helgen bjuder på värme. Sista helgen i Avalon. På Måndagmorgon återvänder jag till Philadelphia över en natt, sen fortsätter jag iväg på egen hand. Fredag idag, är riktigt sugen på att följa med er ut ikväll mina vänner, den som väntar på något gott... MEN om jag känner min stad rätt, har jag inte missat mycket... ELLER?! However, saknar  er fruktansvärt mycket, för att inte tala om hur mycket jag saknar sängen. Sängen är lösningen på mina nattliga problem. Hoppas att Fredrik har en skön soffa eller liknande att erbjuda mig, annars är det fan kört!


Bättre sent än aldrig...

 Bläddrade nyligen igenom mitt bildarkiv. Insåg då att jag helt missat att visa er mina bilder på Cribs jag tog när vi cruisade med båtarna i Florida i våras.





Dom enda ingredienserna du behöver för att få mig på fall är en fantastisk lya, gärna med båt, egen brygga och badplats, ett behagligt utseende och en stor näve humor!


Jag sa ju att det var höst!

Nu beger jag mig mot stranden iförd långbyxor och kofta, + en extra tröja. Jag har hand om bebisen som behöver sova, då är fläktarna från stranden det bästa verktyget. Jag tar med mig bok, ipod och filt. Kanske även jag skulle behöva sova, trött så att jag storknar! Puss på er fellows.


There is just one little prob...

VARJE natt händer detta: Vaknar, kollar på klockan, alltid 03.00 varken tidigare eller senare. Går på toa, lägger mig, vrider mig, vänder mig åt andra hållet, funkade inte heller. Vänder på kudden för att få den kalla sidan mot huvudet, helvete den blev varm lika fort igen. Lägger mig på rygg med händerna på magen,andas djupt, lägger mig på mage, provar utan täcke, provar med filt, vänder på mig igen. FRUSTRATION. Timmarna går och går, jag ligger ofta vaken till gryningen medan hjärnan kokar över och exploderar. Jag får sjuka ideér, en del smarta, en del mindre smarta. Ibland skriver jag ner ideérna jag aldrig skulle kunna kläcka på dagtid...

...min största fruktan är natten!


Sista delen av Cribs...





... nu hörrni har jag inte många dagar kvar här innan jag drar vidare mot varmare breddgrader. Håll tummarna för Cribs-episode ll.


Rena rama hälsoresan!

Jag har nyss avverkat världens jobbigaste springtur i blåsten, marken sög tag i mina fötter varje gång dom landade. Fy och fasa, ibland undrar jag vad jag gett mig in på. Inte nog med det så var jag dessutom ute på en babywalk imorse... inte konstigt att jag är slut som artist redan vid åtta på kvällarna. Far och flänger som en dåre!
 NU ska vi ut och äta seafood. Hoppas verkligen att man kan beställa in en hel bläckfisk med tillbehör för jag hungrar ihjäl! Tjiing!


Även i landet långt borta är hösten påtaglig...

...hittade lite höstecken när jag var ute på upptäcksfärd


Let me introduce Mr. Crabs, familjens nya tillskott!



Ni vet hur jag känner inför småkryp, är inte stormförtjust...
Skalet däremot- fancy!


RSS 2.0