Dags för lite popexpress och bergochdahlbana

Nu ska vi åka till en nöjespark och åka massor av karuseller, när jag kommer hem ska jag visa er något riktigt snuskigt. Stay on touch!


Kanske dags för lite beach för ovanlighetens skull?!



Hola Guapos!!!!
Ovädret är som bortblåst och ingen är gladare än jag för det. Det är liksom inte som de ovädren vi har hemma med lite åska och kanske några blixtar här och där, snarare som en hel ljusshow. Sluttjatat om väder och vind. Faktum är att jag känner mig redo för hösten när jag kommer hem om mindre än tre veckor. Jag ser framför mig hur jag sitter inlindad i en mysig pläd, kanske med sällskap, kanske inte, det kvittar, på bordet framför mig lyser några värmeljus samt en stor kopp med yogité står och ryker, utanför smattrar regnet, löven susar och luften är krispig. HMM, det trodde jag aldrig att jag skulle säga, men jag har i stort sett haft sommar enda sen den första April när jag drog till Florida, med andra ord kommer jag vara mätt och belåten på värme och sol när jag kommer hem. Nu var det ett tag sedan jag visade er lite schyssta cribs.
Kanske borde jag bege mig ut på spaning?!


Medans ni är ute och skakar era lurviga denna ljuva lördagsnatt



...och dricker er berusade på massor av vin och sprit, får jag nöja mig med detta!


Kvinna i 20-års åldern, träffad av blixten- dog direkt

Igår hade jag en nära döden-upplevelse för första gången i mitt liv UTAN att överdriva. Hela förmiddagen och eftermiddagen bestod av forsande regn och krafitga blixtar så det fanns inte mycket att göra förutom att hålla sig inomhus. Jag behövde dock ta mig en sväng förbi affären för att handla lite nödvändigheter, jag bestämde mig för att vänta tills nästa uppehåll. Dom tyckte jag skulle vänta tills det slutat helt och hållet, jag svarade lite klyschigt med: I don´t care about the rain, it´s just water and it doesn´t kill me I´ll JUST DO IT!

SÅ, jag begav mig ut på cykeln, handlade kvickt det jag skulle ha. Tre minuter senare piskar regnet ner, det är svårt att förklara med ord, tänk monsunregn eller högtryckstvätt. Blixtarna hade även de återvänt. Nu var dom riktigt jävla nära mig ,det gick knappt att räkna sekunderna mellan åskan och blixtnedslagen. Jag ställde mig under några pelare för att ta skydd mot regnet och tänkte att det bästa är att vänta tills blixtarna dragit sin kos, regnet blir jag inte av med i första taget.

Dygnsur stod jag där helt ensam med mina kassar och väntade och väntade och väntade, kanske 20-30 minuter. PLÖTSLIGT mitt framför ögonen på mig (två meter på sin höjd) slår blixten ner (något annat kan det omöjligt ha varit) med en jävla smäll och ett sken som sved värre än citron i ögonen, de slog ut all elektricitet framför mig. Mitt hjärta slog i 250 och jag var redo att fly för livet. MEN VART? Risken att bli träffad var minst lika stor där jag befann mig som ute på gatan. Jag stod dumt nog under några pelare som var anslutna till eledningar och div. SÅ med hjärtat i halsgropen bad jag en bön i hopp om att någon från ovan skulle höra mig och sedan trampade jag mig genom floden hem. Vattnet gick upp till vristerna på en del ställen utan överdrift trots att jag satt på cykeln. Jag var den enda levande människan som befann sig utomhus. Det var som en lottodragning. Det hade absolut ingenting med skicklighet att göra, endast tur. Det kunde närsomhelst vara GAME-OVER för min del.

Jag kunde se morgondagens löpsedel hos Aftonbladet framför mig....



MEN JAG ÖVERLEVDE, (blötare än en disktrasa) OCH FÖR DET ÄR JAG EVIGT TACKSAM!
Lek aldrig med naturens krafter! 


Summan av kardemumman


Under mina sex veckor här i Usa har jag lärt känna mig själv utan och innan. Jag har aldrig förut varit hemifrån mer än två veckor i streck och heller ALDRIG på ensam fot. Faktum är att det under större delen av mitt liv tro det eller ej har varit en av mina stora fasor, hur ska jag klara mig själv? Utan någon att luta mig mot vid motgångar? Det var en av de saker som sporrade mig till att åka, att utmana mina egna förmågor och tänja mina gränser. Det ångrar jag inte en sekund. TROTS att jag kan vakna upp ibland och känna att jag helst av allt bara skulle vilja känna tryggheten jag har hemma, det är bekvämast så. Problem och situationer som uppstår löser jag oftast genom att försöka se möjligheterna istället för hinderna och utav det drar jag lärdom. Jag har lärt mig att uppskatta mina tillgångar och det känns tryggt att någonstans veta att jag klarar ALLT. Det här blev nästintill en uppsats om självkännedom. Slutsats: Får ni chansen att pröva era vingar på liknande sätt- TAKE IT, IT´S NEVER TOO LATE!

It´s a new dawn, it´s a new day, it´s a new life



aaaaah så bra

Efter det här är jag minst sagt bebisexpert

Att mata bebisar med liten tesked är inte som en dans på rosor om man säger så. Det krävs stort engagemang, precision och en stor skopa tålamod...

Satisfaction

Här sitter jag och äter fryst banan samtidigt som jag diggar Rolling stones för fulla muggar otippat nog. Jag har precis varit ute på en springrunda i denna exotiska hetta och TROTS att jag kallduschade före jag begav mig ut var det bland det jobbigaste jag gjort på väldigt länge, det blev en kort men väldigt intensiv tur. I fortsättningen håller jag mig till tidiga morgonar eller kvällar. Något jag är grymt sugen på är vanlig svensk marabou mjölkchoklad... Någon snäll själ som har lust att skeppa en kaka eller två till mig? Idag har jag haft hand om bebisen, hängt på stranden och nu är det dags för kocken inom mig att vakna till liv. Några bönor blir det inte, och potatisen jag kokade?! igår kokade jag sönder helt och hållet, potatis går helbort. Kanske pasta och kyckling?
ÄHH jag slänger ihop nåt ba. TJAO!


Puss på er raringar, saknar er!

Vart får dom allt ifrån?

"Tillochmed så okomplicerade varelser som sländor kan ge matpresenter till varandra då hannen uppvaktar honan. Om honan uppskattar och accepterar presenter leder det till sexuellt umgänge. Materiell generositet kan således löna sig, även hos djuren"

Här snackar vi om att vara lätt på foten! En present i form av mat är allt som krävs för att fixa en brud!

"Fladdermöss har kompisar som de delar sin mat med om den andra har misslyckats med att finna egen mat. De kräks upp det blod som de under natten har sugit i sig från ett djur, och den andra fladdermusen får på detta sätt i sig ett skrovmål. De två fladdermössen i ett kompispar kan därmed hjälpa varandra till ömsesidig nytta"

Hur skulle det vara om vi först åt upp vår sushi, sen sätta fingrarna i halsen och säga smaklig måltid till vännen brevid?! Generöst kallar jag det om inte annat!


Bon apetit

Om precis två veckor drar jag mig vidare till Californien och Fredrik. Hur underbart är inte det? Fredrik har lovat att lära mig att bli en mästare på att surfa.Nu ska jag njuta av mina två sista veckor här med barnen, värmen och solen och försöka suga i mig så mycket jag bara kan, för hemma står hösten på glänt. Inatt hade jag en fruktansvärd dröm. Jag höll på att bli extremt fet och befann mig i ett godisland där jag åt allt jag kom över och när mamma och pappa sedan skulle möta mig på Arlanda kände dom inte igen mig för att jag var så tjock.  

Idag tog jag med bebisen till stranden där jag passade på att bättra på brännan samt att averka ett par kapitel ur en ytterst intressant bok. Vad har ni gjort denna soliga Tisdag? Kanske satt sprätt på löningen? Är det fortfarande bj som gäller på Onsdagar eller är sommarn över på riktigt? Är löven fortfarande kvar på träden, eller är det naket som gäller?



Mitt försök att koka bönor igår höll på att sluta i misär. Under all illaluktande rök möttes jag av detta! I fortsättningen är det bönor på burk som gäller...


Såhär snygg är man efter en dag på stranden


En heldag för mig själv satt som handen i handsken. Jag trivs väldigt bra i mitt eget sällskap när tankarna får flöda hejvilt utan störande moment. Stranden är och har alltid varit mitt favoritställe på jorden. Vinden, vågorna och solen andas FRIHET! Nu ligger ni säkert nerbäddade i era sängar och sover sött, själv kan jag inte hålla mig ifrån att gå ut och testspringa mina skadade knän. Att bli en latkorv för ett par skrubbsår går inte, minns ni att jag ska springa Lidingeöloppet när jag kommer hem?! hehehehehe.
Höll på att elda upp köket nyss, tur som tusan att ingen är hemma! Då hade dom garanterat undrat vad det är för stolpskott till tjej dom tagit hit.
Fortsättning följer...

Wihoooow

Idag är jag ensam hemma i hela huset fram tills imorgon vilket innebär lugn och ro! Jag ska pyssla om mig själv och BARA göra det jag vill. Stranden eller poolen, det är frågan! Kanske sätter jag på mig löpardojjorna och beger mig ut på en runda UTAN några olyckor. Som sagt, PRECIIIS VAD JAG VILL!

Kärlek är det enda som blir större när man slösar med det

Hej mina fina vänner! Hur har helgen varit? Kör ni på som vanligt ? Söndagen närmar sig sitt slut och imorrn börjar min femte vecka här i Avalon. För en vecka sedan satt Anna-sara brevid mig och åt glass, nu är den jäkeln i Florida på Disney world och gottar sig med Mussepigg och hans crew.Tiden går fort MEN imorse hade jag en stor släng av hemlängtan! Än är det inte över. Jag har mycket roligt framför mig

Idag har vi grillat fisk, det gör vi alltid på söndagar. Sängen är nybäddad med nytvättade lakan, håret är nytvättat och nyflätat, naglarna är nymålade, kroppen är skrubbad och insmord med body butter. Nu återstår det bara att ta hand om mina stackars sår. Det är mitt värsta, MEN det måste göras, med omsorg och kärlek, trots att det svider värre än citron. Med det säger jag godnatt och på återseende!


Skillnaden mellan barn och vuxna

Något jag tänk på under mina veckor tillsammans med lillan är skillnaden på hur barn och vuxna människor hanterar sitt humör och uttrycker sina känslor. Som liten har man fullständig kontakt med sina känslor. Om dom är glada så visar dom det genom att skratta. Dom varken låtsas skatta åt någonting dom egentligen inte tycker är roligt men håller heller inte tillbaks ett skratt som kanske egentligen inte passar för stunden. Om dom är ledsna, arga eller besvikna på någonting/någon så visar dom det omedelbart genom att skrika, tjuta eller ge ifrån sig obehagliga ljud eller miner. Samma sak där, dom håller inte inne några känslor överhuvudtaget. Tänk vad mycket lättare det hade varit om alla människor hade stannat i det stadiet. Rakt på sak ska det vara, pang på!


The cribs of today



pest eller kolera?!

Mamma, var är du när jag behöver dig som mest?!

Imorse efter jag laddat upp med havregrynsgröt, russin och äpplen begav jag mig ut på vad jag trodde skulle bli en lång och härlig springtur. Jag hade energi och var taggad, vädret var perfekt. Jag sprang och sprang, det var jag och musiken, inget annat. När jag minst anade det ramlade jag och föll ner på asfalten och rullade runt ett varv eller två. Shit, hoppas ingen såg mig, jag och reste mig upp fort som satan och fortsatte att springa på som om inget hade hänt. Jag var i chock och fick en smärre adrenalinkick. MEN efter att skådat de båda köttsåren på knäna och mina rispade handflator fanns det inget annat alternativ än att vända hem. Fortare än någonsin!


blääää

Learn it, love it, live it!

Här hejjar man på varandra när man passerar varandra på gatan, man vinkar till varandra när man passerar varandra på andra sidan av vägen och dessutom så spanar man bokstavligen in varandra när man är ute och motionerar. Det här verkar vara obligatoriskt beteende i detta land. Hur skulle det vara om vi slutade vara så förbaskat blyga och töntiga mot varandra och börja göra så hemma? Vi har en hel del kvar att lära mina vänner...

Igår sa den minsta pojken minst fyra gånger: Oh my god, you look like a man!  WHAAAAT?! Det gör jag väl inte? Kvällen innan färgade jag mina solblekta ögonbryn mörkbruna. Jag kunde inte annat än att gilla läget, färgen satt där den satt. MEN senare under kvällen bläddrade jag igenom lite bilder vi tagit under dagen och DÅ såg jag: JAG VAR VERKLIGEN EN MAN, med stora mörka buskiga ögonbryn. Jag skyndade in i badrummet, fram fort som tusan med pincetten och började plocka tills jag återigen såg ut som en tjej. Inte undra på att han blev rädd och fundersam.

Nu ska det beställas nya Ray-Bans. Det är jag värd. Mina nuvarande är oanvändbara, skeva och snea, dessutom flagnar dom. Jag misstänker att jag blev lurad på kuppen när jag köpte dom, eller så är det bara jag som är ovarsam. Hur som haver, här har ni mina nya följeslagare, skittsnygga och säkert skitbra kvalité!

 

PUSS PÅ ER!


Nu är det du och jag mot världen!


inga konstigheter

Ännu en äcklig djurincident

Jag är inte den som är den när det kommer till djur. Jag gillar djur och hade mer eller mindre ett zoo hemma när jag var yngre. MEN något jag däremot avskyr är fula, små, äckliga djur som kryper eller flyger. Idag blev jag angripen av en krabba när jag badade i havet. Jag var precis påväg upp från vattnett när jag känner hur något/någon nyper mig ASHÅRT i stortån. Finns det något läskigare än vattendjur? Djur man inte kan se som bor under ytan och som dessutom är helt oberäknerliga. När du minst anar det, slår dom till! Nästa gång kan det vara din tur, var på din vakt!


Bu eller bä?

Jag fick nyss höra att jag ser ut som en sjutton-åring. Frågan är om jag ska välja att se det som en komplimang. Alla strävar ju efter att se minst tio år yngre ut, jag får nöja med mig tre! NU- stranden. The place to be!

Fy vilken start på dagen...

Idag inträffade något snuskigt. När vi begav oss ut på gatan imorse så möttes vi av fågelinvasion. Coolt tyckte jag och tog lite bilder på spektaklet. Fåglarna verkade ha någon form av stormöte på gång för det var ett jävla liv. När vi kom tillbaks någon timme senare var marken svart av allt fågelbajs. Jag lyckades hålla mig undan nederbörden trodde jag, med tio meter kvar till huset började fågelskiten hagla med sikte på mig. Jag flydde för livet med skit både på ben och armar och stannade inne tills dom dragit sin kos. Hoppas att det var deras första och sista stormöte, annars är det jag som införskaffar mig ett paraply.

innan jag blev träffad
 
bläääää

Davis Cup eller US Open, det är frågan!

Helgen försvann på tre röda sekunder och idag har min kusin och familjen Hoffman lämnat oss för att åka vidare till Florida. Jag hade minst sagt en dunderhelg med mycket roligheter. Anna-sara är som en syster för mig och att  vara i hennes sällskap gör mig alltid lika lycklig. Det var skönt att äntligen prata svenska?! utan konstigheter och bara vara. Vi hade fullt upp med kidsen men vi fick tid till annat också., Vi upptäckte bl.a våra dolda tennistalanger och beslöt oss snabbt för att bli proffs när vi gör comeback på hemmaplan. Håll ögon&öron öppna!
Idag är jag ensam hemma med minsta pojken tills imorgon då det var viktiga fotbollsmatcher på gång. Jag misstänker därför att det blir en alldeles för tidig uppgång imorgonbitti, så lite sömn sitter på sin plats. Mina mardrömmar är nu som bortblåsta och numera vaknar jag bara en gång per natt stället för fyra!


miss you!

Tack för denna helg vännen!





Bilder finns det gott om, här får ni en sneak!

What a beautiful day...





...enjoy!

Feeling good

Morgonstund har guld i mund. Avnjöt nyss typ jordens godaste frukost, yoghurt, nötter, jordgubbar och kanel! I stundens hetta väntar jag på att Anna-sara &co ska anlända, solen skiner, vinden svalkar lite lätt, nu beger jag mig ut på en morgonpromenad längs strandbrynet! Det är tydligen en stooor surfingtävling på gång. På återseende!


Mitt nya husdjur


Dagen har bjudit på strålande väder som ni kanske ser, gick ut lite för hårt och blev för första gången röd. Jag fick några underbara timmar på stranden, sanden brann minst sagt under mina fotsulor på vägen dit. Hur är vädret hemma? Det ryktas om hagel? Ni ska veta att jag brukar skänka er en tanke ibland när jag har det som bäst. Barn tar på krafterna så det gäller att få ordentligt med sömn för att orka hålla humöret på topp och leka om dagana. Jag trivs bättre för varje dag som går och detsamma gäller med kidsen. Idag har jag fått massa pussar och kramar och just nu sitter Spongebob?!! brevid mig och myser. Nu är jag i stort behov av lite förnedringstv, en av alla höjdpunkterna, miljontals tv-kanaler som bara sänder massa sliskiga såpoperor, precis i min smak!  HÖRS IMORGON!

Jag är lyckligt lottad!

Imorrn är det Fredag IGEN. Helgerna här brukar vara ganska slappa och sköna, dvs jag får ganska mycket tid över till annat. Den här helgen blir extra rolig eftersom att min kusin Anna-sara och hennes familj kommer på besök och stannar två nätter, vilken bonus va? Senast vi träffades var i April i Florida. Hennes värdmamma och min har hängt ihop enda sedan high school så nu ska dom passa på att catcha up.
Dom senaste dagarna har det varit lite halvtaskigt väder, tro det eller ej men jag tycker nästan det har varit skönt ?!! med ett break från all sol, sand och saltvatten. Solbrännan avtar sakta men säkert, inget jag oroar mig över dock med tanke på att jag har gått om tid att bättra på den. Redan till helgen utlovas kanonväder igen, havet blir bara varmare och varmare för varje dag som går vilket är lovely, tänk Thailand!

Idag har vi målat varandra med rosa nagelack, målat teckningar som vi tejpat upp på väggarna, cyklat till arakaden och vunnit gosedjur och basketbollar. Jag har även hunnit med att utforskat nya områden och fyllt kylskåpet med nya spännande saker. Dom är väldigt generösa, minst en gång i veckan får jag pengar så att jag kan handla det jag vill ha om det är någonting utöver det som redan finns som jag vill ha. Jag har stora cravings efter sushi, kanske är dags för ett besök till Surfinsushi?!!! snart. Vilket namn på ett sushiställe, men eftersom att alla här är mer eller mindre besatta av surfing så varför inte? Surfing säljer! Stay in touch! PUSS


anna-sara & jag. florida april-09

På väg till mig, perfa till hösten!


Idag saknar jag er som aldrig förr

Imorse blev jag väckt av trädgårds-och-pool-folkets otäcka oväsen dom förde utanför mitt sovrumsfönster. Jag hade mer eller mindre inget annat val än att stiga upp alldeles för tidigt, pigg som en mört! Det hör till mina vardagliga morgonrutiner att ta ut babyn på en morningwalk, det måste nog vara dagens bästa stund. Jag, vagnen och ipoden. Vi bara går, går och går, det finns inget som stoppar oss. Ikväll har jag misstankar om blixtar, brak och dunder,en följd av den exotiska hettan vi har här nere. Blixtarna hemma i Sverige kan slänga sig i väggen, här snackar vi riktigt jäkla oväder när det väl drar igång, jag är skitskraj varje gång. En tripp till stranden innan är inte omöjligt, eller varför inte lite internetshopping från Forever21? Barnen här tycker att jag ibland klär mig wierd men jag tror inte att någon här i trakterna har förstått sig på det är med mode och div. Ganska ofta känner jag mig som en utomjordning som kraschlandat från en annan planet. typ Sverige. Ha det så kul på bj ikväll! Tack och hej leverpastej!


favorit från F21

Men något av dom här husen funkar också bra för mig...



Var på upptäcksfärd imorse. Hade ingen aning om vad som gömde sig bakom kröken!

Ännu en underbar dag på stranden har passerat...




...och nu ska vi till hamnen till ett fancy place för middag, jag tänker mig färsk fisk!

Skärpning mina vänner, skärpning!

Nu tycker jag att ni har blivit dåliga på att lämna små hälsningar som ni hittils har varit så bra på. TROTS att jag är på andra sidan jorden och lever loppan så vill jag ju veta hur ni har det på hemmaplan! Igår träffade jag för första gången på grannkillarna som verkar vara i min ålder. Jag var inte sen med att förklara att jag faktiskt var i från Sverige och att the houses here are really nice. Så nu vet dom det, att jag gärna flyttar in i deras flotta lya om om det skulle vara så!

Imorse var det ett stort tävlingsrace för barnen, löpning och cykling. Jack kammade hem en silvermedalj så lyckan här i huset har varit oslagbar. Jag tog med mig bebisen till stranden och hängde på eftermiddagen, det var en man som frågade om bebisen och jag var snabb med att förklara att den faktiskt INTE var min. Det dröjer länge innan den dagen kommer OM den ens kommer. Det slog mig idag att jag nu har haft tre vita veckor (tre veckor utan vitt vin) ingenting jag gråter över, trots att jag varje helg tänker på hur tråkigt ni måste ha det utan mig. Ikväll ska jag grilla, jag har blivit en mästare på grillen, att jag inte insett det förens nu är för mig ett mysterium. Puss på er babycakes!


Glöm sandslott, nu är det sanddjur som gäller!


Jag kan sitta på min måne och göra vad jag vill

Jag tar tillbaks det där jag skrev om att bebisar inte är så komplicerade, det är just det dom är eftersom att det inte går att föra en vettig konversation med dom.

Hela eftermiddagen spenderade jag på stranden tillsammans med Ted Gärdestad, skumt för vi två har aldrig riktigt klickat förut, men tiderna förändras! Kvalitetstid med mig själv har jag gott om, vilket gör att jag funderar över allt mellan himmel och jord. Varje dag kläcks det nya ideér och visioner om framtiden och jag lever efter mitt livsmotto Allt jag vill kan jag göra! Problemet är att det finns fler saker jag vill göra och hinna med i livet, det kostar pengar och är extremt tidskrävande. Jag har suttit och kollat utbildningar, skolor och priser hit och dit men jag blir bara snurrigare ju djupare jag gräver. SÅÅÅÅÅÅ jag fortsätter att filosofera några veckor till, kanske får jag en uppenbarelse från ovan? Herregud livet har precis börjat och jag är FRI!


What just happened?

Det är inte ofta jag kommenterar andras bloggar såvida det inte är mina vänners, men igår hade jag en åsikt så jag slängde jag in en kommentar på en relativt välbesökt blogg, och PANG, på tre röda sekunder så var jag 25 kommentarer och 100 randoms läsare rikare. Herregud, vilken hets!
Idag är det strålande solsken här i Avalon, regnet är efter natten som bortblåst. Snart ska familjen iväg till ett vattenland så det blir bara jag och babyn ett par timmar, jag tror jag har lärt mig hur dom liven fungerar, inget komplicerat alls. Nu sitter jag och lyssnar på Ted Gärdestad såhär på morgonkvisten, jag känner mig harmonisk i kropp och själ och kom nyss på att jag faktiskt trivs riktigt bra här. Om en vecka kommer min älskade kusin hit och efter det är det ungefär bara tre veckor kvar tills jag flyger över till Fredrik i San Diego. Det är så skönt att koppla bort vardagen hemma i Sverige ska ni veta.SÅÅÅ SKÖNT!

.

Såhär kan det se ut när jag har varit i farten


En ny bikini sitter på sin plats


Denna blir det från VS. Idag är det regnigt och mulet vilket inte gör mig något alls. Nu ska jag ta cykeln in till stan och handla lite saker jag behöver, sen sätter jag på mig min träningsutrustning och beger mig ut i regnet för nu skrker kroppen efter en nya utmaningar! Ni verkar äntligen fått fint väder hemma och det glädjer mig en smula! NJUUUT!

Min dag i bilder






Två minst sagt varma veckor har passerat och jag kan inte påstå att jag längtar hem. Det jag däremot saknar är er mina vänner, OCH sushi. Det ska tydligen finnas ett place här i närheten som jag tänkte leta upp så fort jag får lite tid över. Det finns gott om snuskigt rika människor, med lite tur så hittar jag Mr.Right här nere och bosätter mig i det gröna huset! Hej svej så länge!

Ett livs levandes skelett

Idag sag jag for forsta gangen i mitt liv en kille/man i sina basta ar spatsera forbi pa stranden med vad jag skulle kalla anorexia. Det var seriost bara skinn och ben och han sag mer ut att vara dod an levandes, men han sag ut att stormtrivas.  Det forvanar mig inte att han till pa kopet hade en fet flickvan. Jag var i chock sa jag tog en bild, men sen blev jag livradd nar dom vande tillbaks for han gick rakt emot mig med raska steg och jag trodde nastan att han skulle peta ut mina ogon eller nagot annat dramatisk, men jag klarade mig helskinnad!

Jag har aven slagit hal pa myten om dom amerikanska blabaren. Vilken besvikelse. Pa utsidan ar dom bla, men pa insidan ar dom grona. Hemma ar dom morkblaa, nastan svarta, men har har dom bara klatt pa blabaren med ett blatt overdrag sa att det atminstonde SER UT att vara blabar. Bildbevis kommer inom kort.
Idag har jag haft hand om alla tre kidsen nastan hela dagen, och nu vet jag hur det kanns att vara mamma pa heltid, det ar tufftt mina vanner. En bebis som behover underhallas, tva busiga/vilda pojkar med olika viljor och dessutom forse dom med mat och aktiviteter och se till att alla ar nojda och glada ar inte det lattaste. But I did it! 
Hur har helgen varit hemma? Missade jag nagat galet? 
SEE YA!


Miss me?



Vädret här är ungefär som Sveriges midsommarväder.Ena sekunden är det storm, och andra sekunden är det stekandes sol. Som ni ser är det väldigt mycket sandslottsbyggande på gång i alla möjliga former och storlekar. Igår pratade jag med min kusin Anna-sara som också bor i Usa, och det var så skönt att äntligen få prata svenska med någon. Deras familj kommer hit och hälsar på oss om mindre än två veckor. NICE! Idag hittade jag föresten två döda grodor i poolen, Lennart du skulle varit här! Jag gissar att det blir en vacker dag på stranden imorgon också! Stay in touch! PUSS på er!

Wear something fancy

Okej, ikväll ska vi ut och äta på ett ställe som heter Yatch club, och jag får inte ha på mig mina Levis jeans shorts och min Ralph lauren skjorta blev jag nyss tillsagd av den minsta killen. Why aren´t you dressed up? WHAAAAAT?!! Nej jag måste tydligen ha på mig något FANCY! JIPPI, jag älskar det!

Dagens spektakulära outfit


 Dags för stranden, redo for en workout!

Welcome to my simple life





Hej på er!

 Hur är vädret där hemma?

Vad gor ni my friends?

Okej, det ar manga fragor pa gang. Jag forstar att ni ar nyfikna. Hur ser mina dagar ut? Hur ar barnen? Vad gor jag?
Jag lovar att jag ska beratta mer och oftare SO FORT jag far min adapter sa att jag kan anvanda MIN dator, och darmed kommer det bilder, for bilder finns det! Promise.What about tomorrow? Igar tog jag hand om den minsta pojken tills idag, vi byggde sandslott och spelade boul pa stranden hela dagen lang sedan cyklade vi in till the town for att ata glass. Att sova ensam i det har huset ar lite laskigt men vi overlevde natten,om man bortser fran mina mardrommar som standigt knackar pa min dorr. Vad ar grejjen med det? 

Idag tog jag mig friheten att steka ett par timmar pa beachen. Jag maste saga att jag kanner sig valdigt trygg nar man standigt ar bevakad av valbyggda livraddare sa fort man ska ta sig ett dopp i det bla, men nu forstar jag varfor dom finns, vagorna ar valdigt stora och starka och risken att man sugs ut ar stor om man inte ar pa sin vakt. Behover jag tillagga att min solbranna redan ar maxad? Hur ska detta sluta? I arlighetens namn sa ar jag oroad TROTS att jag anvander solskydd.

Idag tog jag till min kreavita sida och stekte lite omelett istallet for den forbaskade kycklingsalladen jag atit minst femton ganger.Omvaxling fornojer. Jag gissar att det blir en hel del omeletter framover den har veckan. De tycker att jag ar galen som bara ater gronsaker och frukt, och jag kan inte annat an att halla med.Sa jag tankte infora olika teman for varje vecka. Jag provade daremot glassen dom gommer i frysen igar, och jag forstar  varfor jag forsoker halla mig borta fran sant. Det gar inte att sluta, sa ar det med det!

Nu har sakert de flesta av er trillat hem fran krogen, eller sa sitter ni och fyllekakar nagonstans om ni inte har bortamatch eller ar pa nagon fancy efterfest, eller sa har jag helt fel tidsuppfattning? Det kanske ar Torsdag eller varfor inte Lordag? Jag minns inte ens om vi ligger fore eller efter i tiden har. Well well. Klockan ar bara nio och jag ar dodstrott! Sleep tight!



RSS 2.0