GODNATT


Hello babes!

Godkväll! Jag är ju störtgrym, denna dagen gick över mina förväntingar, lyckades trots min sjuka kropp och själ vara mycket effektiv på jobbet och var tvungen att lugna ner mig emellanåt, det kallar jag bra jobbat! NU däremot känner jag mig som en sten. Kommande dagar väntar förhoppningsvis påskledighet och jag har påskpyntat hela Pandora. Påsktabletter på köksbordet, påskris med gula fjädrar på mitt rum och påsklijor i köket och på rummet. DET kallar jag vuxenpoäng, har tillochmed gula ljus! På fredag vankas det tydligen påskmiddag och påskmys här hemma tillsammans med tjejjerna! Är det läge att ta fram kycklingdressen?

Nu tänkte jag ägna mig åt min favoritsyssla, kan ni gissa vad det är?
PUSS OCH KRAM!



Om optimisten själv får tala...

...så mår jag faktiskt helt okejj idag. Har precis druckit upp en hel Loka krusbär/päron, druckit en hel dos Berocca, ätit två vitlöksmackor med Keso och DESSUTOM sovit typ tio timmar inatt. Det är absolut inte fy skam. Jag är fortfarande förkyld som ett as, men det KÄNNS bättre, ialfall vill jag tro det och det är ju huvudsaken. Nu ska jag bara sminka mig så jag inte ser ut som jag precis stugit ur graven,  sen tar jag med gamla Bettan på sin första cykeltur in till stan för idag väntar jobb. Sålänge jag slipper prata med någon kommer jag klara denna dag GALANT! Vi hörs senare. PUSS PUSS


Frukt är lösningen på allt!

Idag har det varit jag, soffan och frukten. Vilken dag vilken dag. Bättre dag får man ju leta efter. Jag håller tummarna för att morgondagen blir bättre. Det var allt för mig idag. Tack och hejj!


Det finns en anledning till varför apelsin är min favoritfrukt!


Show me some compassion

Jag vet att det inte hjälper men nu är jag tvungen att beklaga mig, FAN FAN FAN. Hosta och ont i halsen är inte min grej. Att må dåligt är inte riktigt min grej, så jag tänker ägna endast ETT inlägg åt att beklaga mig över att jag håller på att bli sjuk, och att jag förmodligen imorgon kommer att drabbas av feber. HIT ME, GÖRE BA! Ju förr desto bättre, så blir jag blir av med skiten. SÅ nu blir det vitlök för hela slanten, överdrivet mycket sömn och massa positiva tankar, trots att jag har en tendens att tycka väldigt väldigt synd om mig själv när jag mår fysiskt dåligt. Vill gärna att någon ska klappa mig på kinden och överösa mig med dom finaste orden och bara tycka synd om mig, gärna en vitlöksmacka eller två på det! Nej, nog med ynklighet!

IDAG har jag hängt med Karro hela dagen lång. Är så glad över att ha en så fin och omtänksam vän i mitt liv! Uppskattar verkligen ALLA mina fina vänner jag får äran att dela allt med! NUUUU känner jag hur mina kinder hettar och det är dags för mig att avsluta dagen för att kunna påbörja min läkningsprocess så jag kan bli frisk lagom tills våren blomstrar ut, jag får köra på vinterjackan några dagar till helt enkelt. GODNATT!


Nu ska jag catcha upp med Karro!



I höstas, känns som en evighet sedan..


Vilken höjdarkväll och höjdardag jag haft, en riktig höjdarhelg!

Igår var det party i mina gamla hoods. Hade tänkt mig en lugn kväll med tidig hemgång, utan utgång och utan alkohol, MEN mina fina vänner fick mig på rätt humör och utan att jag visste ordet av det så satt jag med ett vinglas i handen och körde fullt ut natten lång på Saluhallen. En riktigt höjdarkväll blev det, vi avslutade kalaset på morgonkvisten genom att äta upp resten av tårtan som blev över!

Denna slappa söndagen har jag spenderat tillsammans med min fina fruga! Jäklar vad mycket vi hunnit med. Frukost hos mormor och morfar. Sushilunch (sushi för tredje gången denna vecka,) fika på Guntherska och diskuterat buisness, handlat mat, glass och påskliljor på Torgkassen. Vi rundade av det hela med häng och snick snack i soffan. Vi har DESSUTOM genomfört namnbyte på vår boning- PANDORA! Ni vet ju att jag vill vara en Avatar, så det är inte mer än rätt! Nu är det bara den blåa målarfärgen och den långa flätan som fattas!
GODNATT MINA FINA!


Nu ska hon firas!


Säsongens första färska jordgubbar...



... check!


Nu är det officielt vår

Jag var tvungen att ta ett break från allt igår, så jag drog hem till Gamlis för att andas lite trygghet och sov över hos lillebrorsan som bor i mitt gamla rum. Jag sov alltså över hos mig själv kan man säga, PÅ GOLVET!
Sedan tog jag tjuren i hornen och cyklade hem gamla Bettan. Nu står hon här och väntar på att tjäna mig, dag in och dag ut. Det betyder alltså att våren är här, det har JAG bestämt. Jag cyklar bara på våren och sommaren, nu vet ni det! IDAG fyller min fina vän Dessan år, det ryktas om partaj och jag har dagen till ära inhandlat en extravagant födelsedagspresent som jag hoppas hon kommer att uppskatta!

Nu ska jag röjja tills det ryker här hemma i lägenheten. Förresten så funderar vi starkt på namnbyte, Red light district känns inte riktigt bra längre... några förslag?
KRAM PÅ ER!



Förra sommaren var en av dom bästa och kanske en av dom värsta!? Hoppas den här sommaren blir UNDERBAR!


FRIDAY FRIDAY

Ledsen hörrni för min frånvaro men jag har haft fullt upp med att underhålla jobb och massa vänner! NU är det jobb sen äre FRIDAY och jag har låååååååååååååååångledigt.! TJO


Suddenly I see

En händelserik morgon minst sagt, livet är skört och jag har återigen fått nya perspektiv på livet.

Ett halvt motigt styrkepass är avklarat, och nu är det dags för mig att ta nya tag, har kännt mig lat, hoppat över lite träningspass här och där och kännt mig lite halvt omotiverad dom två senaste veckorna. Känner mig liksom inte top notch! Nu ska jag fortsätta med städningen där jag avslutade den igår, just nu tror jag inte att någon på hela jorden vill sätta sina bara fötter på vårt köksgolv! BLÄ. I eftermiddag blir det äntligen häng med Julia.
LATERS BABES!


Vem vill va en loser?

Kvällen är kommen! Jag och Viktor drog en repa på stan i eftermiddags, jag har inhandlat ett par svindyra spinningskor OCH världens dyraste plastväxt till min lilla fiskfamilj. Världens kanske tråkigaste köp men ni ska se så lyckliga dom är! Kanske världens bästa köp endå? Jag funderar på att ge dom några fler familjemedlemar snart, hoppas dom inte blir osams och äter upp varandra snart, jag klarar inte ett till dödsfall.

Imorgon blir det workout, förmodligen styrketräning eeeeller löpning, eller både och? Jag är i behov av båda. Är riktigt sugen på att införskaffa mig en vattentät mp3 som min kära vän Karro gjort och ta upp det här med simmningen. Bättre träning finns ju egentligen inte. OCH varation är oslagbart när det väl kommer till skott. DESSUTOM är det en nödvändighet att kunna simma när det kommer till Robinson, kan man inte simma då är man en nolla som riskerar att bli hemskickad från örådet!!!
Simskola next? JA

NU sleepingtime! Tack för idag


Ride my wild heart

Jag är nyss hemkommen från en behandling akupunktur, det är mitt nya, mitt bästa, MIN tid där jag hämtar nya krafter. Nu väntar jag bara på att bli ett känslomässigt vrak... HOPPAS jag hinner röjja mitt rum först, för nu ser det ut som att det var varit rock´n roll party här all night long... hur jag lyckas skapa sån oordning förstår jag inte? I Vilken ände börjar jag? Borde jag överväga att införskaffa städhjälp? Vem anmäler sig frivillig? 100:-, en jäkligt god kaffe och trevligt sällskap på det? DEAL!?

JAG BER TILL GUDARNA, ge oss nu lite sol, värme och lite härliga vårkänslor, det förtjänar vi allihopa nu efter denna långa väntan..jag har så många snygga  vårjackor jag vill hinna använda innan sommaren slår till! Jag ger det en vecka till, sen åker vinterjackan av för gott! Vi hörs senare mina kära!


Favoritfrukterna är på gång


Tillbaks till Januari

Solen skiner, det är pissigt kallt och det är nästan så att jag överväger att ta på mig ett par rediga täckbyxor idag. Igår stod A-S och jag och väntade på bussen i EN TIMME, tre bussar uteblev och mina fötter såg döden sakta men säkert närma sig. Jag härdade ut och överlevde! Det roligaste med det här snövädret är att se hur alla hetsar upp sig, blir på dåligt humör och bara beklagar sig. (även jag svor en hel del igår) TROTS det tycker jag snarare att det här är ett tecken på att våren faktist är påväg, hört talas om aprilväder? Ena dag strålande sol och varmt, andra dagen minusgrader och snö...
NU JOBB! TJO


Ljus är räddningen på allt!

Det känns ju lite som ett aprilskämt när jag tittar ut genom fönstret i stundens hetta. Igår smälte rubbet bort från alla gator och idag fylls det på med minst lika mycket. Det som frustrerar mig mest är att hur mycket vi än vill så kan vi inte göra någt åt det alls. NADA! Det är bara att gilla läget, annars slösar man bort sin värdefulla tid och energi på något som endå är lönlöst!

Träningen gick som smort, körde ett långdistanspass, och det härliga med mig är att hur trött och omotiverad jag än känner mig så ger jag alltid allt jag har när det väl gäller. Såfort jag går in genom dörrarna stänger jag av alla störande moment och tankarna på allt annat förutom träningen är som bortblåsta! NU ska jag duscha i mörkret. Lamporna är trasiga och jag har inte orkat bry mig om att byta, så jag tänder levande ljus varje gång jag besöker badrummet, gammeldags men mysigt ;)



Jag och A-S startar dagen at the gym med ett långpass!



Sen bär det av hem till Gamlis för att fira min fina pappa!!!


På med springskorna

Solen skiner ute och jag har sovit alldeles för länge. LEDIG hela helgen var ordet! Igår spenderade jag hela kvällen och natten med mina två favoriter! Vad som händer idag är ännu lite oklart, det enda jag vet är att jag ska köra ett spinningpass på eftermiddagen och de blir niiiiiice. B-2010 närmar sig med stormsteg och det gäller att vara lite förberedd, så idag blir det Nautilus och imorrn blir det ett styrketräningspass på SATS. Kanske borde införskaffa mig ett kort på Friskis & Svettis också så har jag på alla ställen.. hehehehe . Så fort all is och allt vatten försvunnit från marken någorlunda ska jag ta mina första löpsteg utomhus för denna säsong, det kommer att bli Lovely! Vårkänslor på hög nivå. Än så länge har jag två lopp att springa, Vårruset på 5 km och Blodomloppet på 10 km. Jag funderar starkt på Lidingöloppet till hösten, och ska jag kanske våga mig på 30 km iår? Det blir något att klura på.



NU ska jag laga broccolisoppa! HEJ SVEJ!


Tack och hej

Purple rain- Prince


Nu är jag redo för vad helgen har att bjuda på!


Life is what you make it, vackert!

Hejsan! Fredagen är kommen och imorse släppte alla spänningar efter denna vecka av nervositet och sprallighet vilket inneburit att jag åkt på någon sorts feberfrossa ,så jag har i princip gått naken på jobbet dagen lång. Jag köpte med mig lite påskris hem som ska prydas med massor av gula fjädrar, vet att jag är ute i lite för god tid, men för att skynda på våren lite extra tänkte jag! Sprang in på Linneas jobb också, fick med mig lite gott kaffé och trevligt sällskap för kvällen! MEN NU, STORSTÄDNING! Det råkar vara så att jag har kommit över världens bästa spellista på Spotify så jag bjuder grannarna på lite fredagsparty! CIAO!!!!


Jag är så nöjd!



Jag har gjort mitt absolut bästa idag. Hade inte kunnat göra det bättre på några sätt. Om jag är av det virke dom söker återstår att se. Jag imponerade iallafall på mig själv vilket har fått mig att växa ytterligare! Jag har skrivit non-stop och svarat på frågor i över tre timmar. Det fanns INGET dom inte ville veta. Gissa om jag har ont i högerhanden och gissa om jag är trött i hjärnan? Kortslutning. Imorgon återgår jag till verkligheten, har varit helt uppe i varv sedan jag la brevet på postlådan för precis en vecka sedan. GODNATT GOTT FOLK!


Nu eller aldrig

Tiden är inne, jag känner mig snygg stark och glad! Och det värmer något otroligt att ni mina kära vänner tror på mig, det betyder mer än något annat! HEJDÅ SÅ LÄNGE!


Med ett psyke av starkaste stål och ett hjärta av renaste guld, nu kör vi!

Jaha imorgon är det alltså dags. Jag vet inte hur mycket jag gått runt och förberett mig mentalt. Jag är vad jag skulle kalla överladdad. Det som frustrear mig mest är att jag inte kan sätta ord på hur jävla gärna jag vill göra det här. INGEN kommer någonsin att kunna förstå det jag känner... Jag har läst på en hel del om hur detta kan tänkas gå till, och jag tänkte dra det lite kort för jag förstår att ni är nyfikna! Castingen äger rum på Munchenbryggeriet. Vi kommer att få ett häfte på typ 15 st A4 sidor som innehåller frågor jag inte ens kan drömma om som vi ska fylla i. Efter det kommer vi bli kallade till intervju, en efter en. Vi kommer bli filmade medans vi berättar om vilka vi är och VARFÖR vi ska vara med. Hur länge själva intervjun kommer att hålla på är troligtvis olika, jag är förberedd på det mesta! Är man en av dom som går vidare till nästa gallring så blir man skickad till Bosön i Stockholm på ett slags läger och genomgå intervju efter intervju, fystester, simtester, konditionstester, snack med psykologer och ja you name it! Inspelningen påbörjas i maj- juni och sträcker sig åtta veckor framöver. Sändning sker till hösten -10!

ÅHHHHHH UNIVERSUM, imorrn lämnar jag över!
Som ni kanske förstår så ser jag bara detta som en stor vinst i sig, att JAG på egen hand lyckades leverera ett brev i världsklass är en bedrift i sig. Ett kvitto på att jag är en jäkel på att skriva samt verkar vara en ytterst spännande person. FÖR EN SAK ska ni veta kära vänner, jag har varken ljugit eller undanhållt sanningen någonstans i brevet, eller så var det rent krasst mina bedårade bilder dom fastnade för...

Med ca 8-9000 sökande känner jag mig helt nöjd so far! Jag vet att jag kommer att göra mitt absolut bästa, så jag kommer oavsett bara kunna känna mig nöjd!
NU ska jag fan meditera! GODNATT!!!!!!!!!!


Inatt har jag drömt om vita stränder och öråd!

Idag blir det jobb till stängning. Har precis varit på gymet, ska jag klara av Robinson gäller det att vara extra stark och stabil. Ikväll drar jag hem till gamlis för att hämta extra energi inför imorgons presationer! Imorrn är det jag ska kick some ass i Stockholm! Jag ska allt visa dom där rackarna vad jag går för! LATERS!


Livet är ett enda stort äventyr and I´m in! Nu kör vi

Edward Maya - Stereo Love


Plötsligt händer det...

Idag ringde dom ifrån produktionsbolaget, dom vill träffa mig!
PÅ TORSDAG ÄR DET ROBINSON-CASTING I STOCKHOLM!
 GE MIG STYRKA, GE MIG KRAFT, GE MIG MITT BÄSTA JAG!


The Source ft. Candy Station - You got the love



jag laddar upp inför dagens prestationer!


Ser ni likheten? AVA-LINA!



Jag måste ju säga att detta klär mig jäkligt bra, vad säger ni?


Ljuva dag



Vårens första utefika tillsammans med två fina vänner jag numera träffar alldeles för sällan, Lisa och Pauline! En kaffe i solskenet var precis vad jag behövde med massa tillhörande skitsnack. Hann även med dagens tredje kaffe tillsammans med Karro, effektivitet är det nya! Kvällen spenderade jag tillsammans med massa nålar och massage, tror äntligen att jag hittat lösningen på mina problems, skönt och avslappnade är det i annat fall.
Det enda jobbiga är att jag blir så fruktansvärt känslosam när jag slappnar av på det där sättet, gamla saker dyker upp och sig påminda. Saker man trott att man gjort sig av med för länge sen. Bara att acceptera att det är en del av livet. NÅJA!

Imorgon har jag ännu en härlig dag att se fram emot. Eftersom att jag nu är återställd från helgens bravader är det dags att ta itu med veckans träning, imorgon står det kondition på planeringen, närmare bestämt spinning. Hoppas att mina Avatar-krafter kan hjälpa mig lite på traven. SEN blir det lunch tillsammans med min vandringsvän Karro! Ni har väl inte glömt Mission impossible vi genomförde tillsammnas i höstas? En 15-timmars promenad i mörker och kyla. Jag tänkte snart friska upp erat minne och bjuda på lite godbitar, jag har nämligen smaskiga videoklipp i mitt arkiv. TJAO! 


GOD-MORGON!

LEDIG var ordet! SOL OCH VÅR! Kan det bli bättre? Idag har jag vårens första fikadejt UTOMHUS i solskenet! FÖRST ska jag bara tvätta mina kläder, högen har växt sig ett par meter för hög, och jag har för tillfället inga strumpor att ta på mig. I eftermiddag är det dags för min andra behandling akupunktur. SPÄNNANDE!
Puss och kram vi ses på stan!




Det här är kärlek

helt jäkla grymt!


I´m back on track!





Jag har återuppstått från dom döda. Jag hade världens kanonkväll och idag har jag minst sagt mått som jag förtjänat! Tack till alla fina vänner som var här igår och firade mig igår och tusen tack för alla fina presenter! Min kvarlevande guldfisk fick en ny familj igårkväll bestående av ett gäng riktigt sköna lirare. Nu är dom som en hel lycklig familj och dom verkar trivas riktigt bra tillsammans, hoppas jag lyckas hålla dom i liv!

Idag har jag legat deckad hela dagen hemma hos farmor och farfar där farfar haft 80-årskalas. En helg i tårtans tecken. Tyvär blev det bara ett fåtal kassa bilder tagna med min kamera igår, jag ska försöka spåra upp bilder från någon annan som jag kan bjössa på! NU är det verkligen dags att ta igen några timmars sömn som gick förlorad inatt. GODNATT OCH SOV GOTT!


GRATTIS TILL MIG

21 bast är väl inget ;) Känner mig som inte en dag över 16!



Ikväll blir det på med finklänningen!


En födelsedag och en begravning


Bakar för fulla muggar

Drog direkt till kvarnen efter jag stängt butiken och käkat middag. Frugan hänkade på och inhandlade alla ingredienser till min storslagna födelsedagstårta som jag i stundens hetta håller på att tillverka. Än så länge smakar den fantastiskt gott, hehehe. Om en halvtimme fyller jag år TYP. Jag är så glad och det ska bli så härligt att ha en alldeles egen dag tillsammans med alla fina vänner. Jag har inhandlat tre olika sorters vin så imorrnkväll blir det vinprovning för min del, fast alla tre är mina favoriter! LATERS!


Fancy friday at work

Hallå där mina raringar! Idag är jag glad, imorgon fyller jag år! Jag är mer taggad än någonsin, för er som hängt med i svängarna så har jag varit nykter i fem veckor imorgon, det dags för ett bryt, men det betyder inte att jag kommer att supa skallen av mig varje helg framöver om ni nu trodde det ;) Ikväll blir det tårtbak för hela slanten, jag måste ju ha en storslagen tårta att bjuda alla mina gäster på imorgonkväll, det slog mig att jag aldrig förr bakat en tårta, håll tummarna för eran egen skull! Tur att man inte behöver baka några tårtor i Robinson, jag är grym på att blanda ihop grytor på lite vadsomhelst så DET blir inga problem. NU blir det duschen sen beger jag mig till mitt andra hem och jobbar järnet på Stockhome! Hoppas ni får en trevlig fredag!


To win, you have to be in


Fem saker jag tar med mig till ön...

Fem saker jag tar med mig till ön:
En stor nypa mod, ett jäklar anamma, en törstig vinnarskalle, ett varmt hjärta samt en stor påse med nötter!

MISSION COMPLETED! Fyfan vilken brakuppsats det blev, borde bifogas i varje människas CV. Imorgon ska det postas, sen lämnar jag över till universum och de resten 10 000 sökande ;)


Det är bara en tidsfråga...

Vilken härlig dag jag haft idag! Jobb sen häng med favorit-julia hela eftermiddagen och kvällen. Sushimiddag och kvällskaffé med massor av skratt och bus! Nu väntar många timmars effektiv skrivning och knåp, det är dags att knyta ihop säcken för imorgon ska min ansökan postas! Det här var den svåraste uppgiften på länge måste jag erkänna, men som med allt annat, jag lär mig något av det här också. Kommer jag inte med i år så kommer jag definitivt med nästa år! Nu jäklar. Hej svejs!


Rep, myggnät, yxa, gryta, hårborste?

Imorse vaknade jag en hel timme innan klockan skulle ringa. Jag visste vad som skulle göras, i två timmar har jag nu suttit och listat mina bästa egenskaper, jag har motiverat, analyserat och hissat mig själv i höjden. Att skriva ett CV är enkelt MEN att skriva ett ytterst personligt brev att skicka in till Robinson är en helt annan femma. Det gäller ju att sticka ut, inte vara en tråkmåns i mängden, och att komma på fem saker att ta med till en öde-ö är lättare sagt än gjort. NU- dags att göra sig redo för jobb sen blir det häng med min favorit-julia!


Min stora dröm

Då var det äntligen dags för att påbörja dom första raderna på mitt ansökningsbrev till Robinson 2011. Enda sen barnsben har jag blivit kallad för Robinson-Lina, nu jävlar är det dags att skrida till verket!
Vart tusan börjar man?


Nu vankas det vår...

.. och när vårkänslorna har intagit min kropp och sinne kan vad som helst hända, se upp!


Morgonen är min


Florida -April 09

 

Just becuase you feel good. ÄCKLIGT BRA!


Life is good!

Jag tror minnsann det är dom där rackarns vårkänslorna som börjar krypa fram. Den senaste tiden har jag haft så mycket energi och lyckats hålla mig på ett otroligt bra och jämt humör trots att jag haft mycket att göra och dagarna varit låånga.
NU blir det bara ljusare och ljusare och dagarna känns längre och längre, kan inte annat än att älska det! Är dock väldigt förvånad över att jag fortfarande inte ramlat och slagit sönder mig tusen gånger om på istäcket som tagit över där ute, jag hoppas och ber till gudarna att jag klarar mig helskinnad av det lilla som är kvar av vintern?!! Känns ju lite försent att införskaffa broddar till skorna nu...

Imorrn är jag L-E-D-I-G, smaka på det ordet LEEEEEEEEDIG! Det ska jag fira tillsammans med mamma på en träningsdejt, spinning står det i planeringen! Såhär inför B-2010 är det viktigt med struktur och planering, annars blir det lätt mycket snack och liten verkstad, I know me! A-S hänger med på ett hörn, en dag med mina två favoritertjejjer! Bra att slå två flugor i en smäll, det blir det nya! På torsdagmorgon har jag en träningsdejt inbokad med Helene, är så glad för ännu ett tillskott till klubben!

VAD TUSAN, jag får starta en träningsblogg om jag ska fortsätta tjata om det här, vad vill ni läsa om? Vad vill ni att jag ska leverera? Finns det något ni saknar? Är ni nöjda? Nu har måånga av er hängt med mig sen Nov-08, alltså måste ni ju finna detta väldigt spännande, ELLER?

Det ryktas om en tripp förbi IKEA imorn, mitt favoritställe!
OCH hörrni, snart är det lördag lördag LÖRDAG!!!!

Nu blir det en välförtjänt dusch sen sängen BUMS!


Ovärderligt

Godkväll mina raringar! Jag fortsätter att överträffa mina förmågor. Vasaloppscyklingen gick som på räls. Två timmar non-stop med ett kort stopp för lite blåbärsoppa! Hade det inte varit för att trosorna höll på att skava sönder mig hade jag kunnat fortsätta i evigheter. Ibland tror jag att jag är skapt till jorden för att aktivera mig. Kan inte beskriva med ord vilken otrolig styrka och energi allt det här ger mig. Jag kan omöjligt tänka mig ett fortsatt liv utan dessa underbara endorfiner!!! Om jag ser tillbaks på hur mitt liv såg ut för ca ett och ett halvt år sen: Jag var en tvättäkta soffpotatis som mest gillade att festa och äta godis, jag rörde helst inte på mig i onödan och att svettas var bara onödigt och äckligt, springa orkade jag göra i max tre minuter. Jag vet faktiskt inte alls vad som fick mig att ändra om i livet helt och hållet, en blixt från ovan? Vad vet jag, men det är bland det bästa som hänt mig och jag vill inget hellre än att alla ska få känna som jag!

Kvällen har jag spenderat med två fina vänner och nu återstår sängen, för imorgon är det en ny härlig vecka! Jag ber till vädergudarna och hoppas att snön tar sitt pick och pack och ger sig av tills på lördag!

PUSS!!!!


Vasaloppsspinning

Ja ni kanske förstår att jag har en hel del överskottsenergi att slösa med tanke på att jag sov från 22-10 inatt. Igår kände jag mig drogad efter akupunkturen och idag känner jag mig istället dopad HAHA! SÅ för att lösa detta problem tänker jag bege mig iväg för lite Vasaloppspinning som pågår under hela TVÅ TIMMAR?!!! Helene undrade om det ingick någon slags fikarast och det tror jag icke! Jag gillar ju jobbiga galenskaper så nu är det upp till bevis! NU laddar jag med en kopp kaffe och disco! TJOOOO FLÖJT!



jag bjuder på en härlig söndagsbild dagen till ära ;)


GRYYYYMT!

Rihanna- Wait your turn


21.54 på en lördagskväll



Godnatt


Som på restaurang!



En av mina alla specialiteter!


Om en vecka!!!!!!

Godmorgon, nu är jag inne på min tredje eller kan det vara den fjärde?! vita alkoholfria helg och det känns hur jäkla bra som helst. Precis som förra lördagsmorgonen är det snart dags för att bygga lite muskler på SATS. Igår fick jag träningsällskap av ingen mindre än HELENE GRÄLL!!! på Nautilus, trodde aldrig att den dagen skulle komma, men hon överasskade mig rejält och kämpade på som aldrig förr. Är fortfarande mäktigt imponerad! Kvällen spenderade jag med min fina vän Dessan, sushimiddag och fredagsmys! Idag blir det lunchträff med Alex! Ikväll väntar något yttrest spännande och läskigt, men mest spännande! Eftersom att jag provat allt som finns att prova mot min dumma idiotmage så går jag direkt över till plan c och provar akupunktur. Jag ser mig själv lite som en försöksperson, mitt senaste test var Aloe vera juice, vad kommer härnäst? Äta ormspya kanske?

OCH sist men inte minst, gissa vem som fyller år om EN VECKA? Då förstår ni nog vad som komma skall! Vi hörs senare om jag överlever kvällens experiment. Om ni inte hör något ifrån mig senast imorgon betyder det förmodligen att jag strök med under alla nålar. CIAO

Årets första dopp -09. Årets första dopp -10 blir av tidigast i slutet av agusti om det fortsätter i den här idiottakten.


Törnrosa goes Avatar

Jag har sovit i en evighet, har blivit en jäkel på att gå och lägga mig i tid, och det var ju precis det jag ville! Nu återstår det bara att se om jag blir någon slags superkvinna av detta eller ej! Har precis hängt tvätt och är på min väg till jobbet! Efter jobbet väntar det plugg och föreläsning, mer spännande än så blir det inte idag! Tiden går undan och imorgon är det redan fredag! HEJ SVEJ!


Man gör vad man kan

Jag är lite rädd, eller rättare sagt JÄKLIGT rädd för att våren aldrig aldrig någonsin mer kommer att uppenbara sig på vår jord. Vid den här tiden på året ska fåglarna kvittra, det ska vara svettigt att ha vinterjackan på sig och vårkänslorna ska infinna sig, men vad är detta? KATASTROF!!!

Idag har jag har smörjt och putsat mina finstövlar så att dom är rustade inför våriga dagar, jag har putsat finväskan så även den är redo att möta våren PLUS att jag tillochmed har odlat två uppsättningar av groddar för att skynda på våren men INGENTING händer. Vad mer ska jag göra? Jag fyller år om tio dagar och i vanliga fall brukar jag vara full av härliga vårkänslor men den här födelsedagen får jag väl spendera i en snögrotta. STRESS!




såhär känner jag mig


Meningen med livet är att försöka leva varje dag så bra som möjligt...

...och ta vara på alla chanser man får eller ångra sig för alltid...


Då var det avklarat!

Nu är min kropp ett styrkepass rikare. HERREGUD vad jag känner mig stark, skulle utan tvekan kunna lyfta minst 100 kg i denna stund. MINST!


Yoyoyoyo

Herregud, ikväll har jag pluggat så svetten lackat. Jag hade trots allt lite skills kvar, var orolig för att jag glömt bort hur man ska bära sig åt, men det var inte så svårt, av med alla störande moment, fram med papper och penna, en gnutta koncentration och självdisciplin. Nu vet jag allt om kolhydrater, glykemiskt index, sockerarter, fullkorn, monosackarider, disackarider, sackaros och ja, you name it, rubb och stubb! Imorgon är det dags för föreläsning så förhoppningsvis blir jag lite klokare, på onsdag är det också någon form av föreläsning och på torsdag har vi seminarium, då är tanken att jag ska berätta om allt som jag förhoppningsvis har lärt mig, hehehehe.
Inte nog med det så jobbar jag samtidigt som jag håller på med dom här galenskaperna, då kanske ni förstår att jag är trött på kvällarna och går och lägger mig töntigt tidigt. Försöker ialfall.

Imorgon förmiddag ska jag på utbildning inom medicinering, vad nu det kan vara?! Jag behöver den hur som helst till mitt jobb nr två. Det blir intressant att se vad jag får lära mig för spännande och användbara saker där. Jag känner att min hjärna just nu bombas och snart exploderar av all information från alla håll och kanter OCH det märks tydligt att det var ett bra tag sedan jag satt uppe sena kvällar med högar av skoluppgifter och arbeten, kul är det att stimulera hjärnaktiviteten lite, det behövs så att jag inte blir helt bakom flötet. Dags att sova, imorgonbitti är det åter dags för beach 2010, denna gång blir det styrketräning på SATS. SEE YA!


RSS 2.0