Blabar och kyckling

Igar var ingen bra dag alls. Jag var svag i armar och ben, ville helst bara sova och dessutom hade jag ett litet hjarnspoke efter mig hela dagen. Jag gissar att sanna dagar kommer att dyka upp flera ganger har. Men idag ar det en ny dag. Jag och Max ska vara ensamma fram tills imorrn, resten ska aka ivag pa en viktig basketmatch sa vi far se vad vi hittar pa for busigt har hemma.

 Jag undrar om amerikanerna ser att jag ar utlanning? For det ar ju faktiskt det jag ar. Hemma tycker jag att det kan vara himla enkelt att se ryssar, engelskman och amerikaner osv, men jag tycker jag smalter in ganska bra har, vad vet jag? Igar fick jag dock en smarre chock nar jag skulle ga och handla frukt och gronsaker, jag hade plockat lite av varje, absolut inte overdrivet mycket och notan slutade pa hela 60 dollar. TYP 500 SPANN for lite frukt och gronsaker? Det ar ju galenskap. 

Jag har fatt ett nytt obsession, blabar. Jag tror jag har atit minst tre kartonger sen jag kom hit. Sedan kan jag aven passa pa att tillagga att jag har atit kycklingsallad konstant i en vecka, kanske dags att komma med nagot nytt? MEN VAD? Allt annat verkar laskigt har. Bara massa tillsatser och slemmiga saker. Jag hoppas att min adapter anlander snart sa att jag kan gora det har ordentligt! 
Saknar er mina vanner!




Wzuuup fellows?

Jag borjar fa pli pa det har med bebisar nu. Imorse nar jag tog min morgonpromenad med barnvagnen sa kande jag mig nastan lite rutinerad. Inte ett enda skrik pa tva hela timmar! Det kallar jag for bra jobbat, eller bara tur kanske?
Jag spenderade formiddagen pa stranden helt ensam vilket var ganska skont att fa lite egentid till att inte gora nagonting alls, bara steka pa och njuta! Nu har det redan gatt en vecka och jag forsoker att inte tanka pa tid overhuvudtaget, forutom nar jag ska passa tider, men det ar svart att komma ifran att tiden gar fort aven har. 

Spraket flyter pa, men det varierar fran dag till dag, ibland ar det battre och iband ar det samre, men jag tycker att jag klarar mig fint. Lattast ar det att prata med barnen far da tanker jag knappt pa vad jag sager och dom bryr sig inte om jag sager massa konstiga ord. Imorse vackte  Jack mig fran en mardrom. Jag dromde att jag blev jagad av en mystisk kvinna och att jag va tvungen att hoppa ifran en balkong for att komma undan, och precis nar jag skulle hoppa sa knackade det pa dorren. TUR FOR MIG. 

Hur har ni det dar hemma? Vad hander? Uppdatera mig!

Jag passar pa att gastspela pa datorn

Hej svej pa er!
Imorse var jag ute pa en langpromenad pa stranden med babyn i barnvagnen, och det var en marklig kansla nar alla kollade pa mig och log, som om att det vore MIN baby. Och jag kanner mig definitivt inte redo for dom blickarna annu. Nar hon har tyst och skrattar ar hon varldens sotaste, men sa fort barn skriker sa fylls jag av angest, men jag ska nog fa bukt pa det problemet. 
Jag har redan lyckas tappa bort mig ett par ganger har i omradet, men jag tror att jag har borjat lara mig hela systemet med hur gatorna ar indelade osv, det ar ett bra tecken! Nu har jag nagra timmar lediga som jag tankte spendera vid poolen, sen ska jag ta killarna till stranden!
Stay in touch amigos!

Jag lever fortfarande

Var inte oroliga mina vanner, jag lever for fulla muggar, men det har uppstatt ett litet problem med alla mina tekniska prylar. Min adapter var stendod redan fran start och det innebar att jag inte har kunnat och inte kan varken ladda eller anvanda mina tekniska prylar jag har med mig. Just nu lanar jag familjens Macbook medan jag vantar pa att mamma ska skicka mig en adapter fran Sverige, sa nu far halla ut for jag lovar att jag ska uppdatera sa ofta jag kan.
Vi har ialfall kommit fram till beachouset och husen har i omradet ar heeelt galna. Och vem har sagt att amerikanska killar bara ar crap? So far, so good! Stranden vi ar pa ar amazing och det kanns precis som att vi ar med i baywatch for det finns lifeguards overallt. Dom sitter pa sina stolar och steker fina att kolla pa dock, ibland visslar dom i sina tontiga visselpipor och pekar at folk att inte simma for langt. Om jag far trakigt vet jag alltsa vad jag kan gora!

Jag har min kamera med mig sa det kommer sasmaningom dyka upp massor av bilder, I promise. 
Alla har verkar vara i superform, sa jag ar inte sen med att folja trenden running at the beach. Ungarna vill att jag ska vara med i ett lopp senare i sommar dar man springer och cyklar. Hmmm lat mig fundera!

Nu mina vanner ska jag bege mig, fortsatta att kommentera sa att jag vet vart ni finns!
PUSS





Snart är jag en kille

Det märks klart och tydligt att det är killar jag umgås med. Jag har lekt krig, spelat Wii, spelat golf på deras golfbana, spelat streethockey, spelat basket OCH kollat på Tour de France. Sportigt värre? Dessutom så tog jag med mina löparskor ut på ett litet äventyr jag sent kommer att glömma.
Området här är sjukt fint, precis som det man ser på tv. Nu sitter jag här med en People tidning som jag tänkte ta mig igenom samtidigt som jag försöker att lista ut hur min nya mobiltelefon jag har fått fungerar och det är inte det lättaste mina vänner. Sist men inte minst måste jag säga att det verkligen är skönt att komma hemifrån. Jag ska göra mitt bästa på att ta vara på varje stund och leva i nuet.
hehehe påminn mig om det sen när jag längtar hem...



Imorrn New Jersey och Avalon!

I made it

Jag ville bara säga att jag överlevde flygresan. Träffade på två andra lika flamsiga svenska tjejjer som fick tiden att gå fort. Allt känns jätte bra, och jag tänker redan på engelska. Här är det varmt och exotiskt, poolen har jag precis utanför mitt fönster. Vi åker och installerar oss i beachouset på Fredag där jag ska bo resten av vistelsen. Nu är klockan mitt i natten för mig så dags att testsova den nya stora sängen! Pusss

Nu börjar äventyret!

Hejdå Sverige! Resväskan och packad och klar, jag är så redo det bara går att bli! Från och med idag kommer jag BARA att prata engelska, heeeeeerregud. För er som inte vet vad jag sysslar med så drar jag iväg och jobbar för familjen som jag var och hälsade på i Florida i våras. Nu ska jag till New Jersey, Avalon och i slutet av resan åker jag och steker lite hos min brorsa i San diego där han bor och jobbar som pilot.



Jag älskar er alla och jag ångrar ingenting i livet.Tusan vad jag kommer att sakna er!
SJÄLVKLART FÖLJER DATORN MED!
Puss på er

If you wait to do everything until you´re sure it´s right, you´ll probably never do much of anything

Dåså. Sista kvällen at home. Hur känns det? Jotack, skit bra. Jag trodde aldrig att jag skulle känna mig såhär lugn och sansad. Jag har tagit farväl till dom som står mig varmast om hjärtat. Jag har haft en mysig kväll med familjen, ätit svingod mat på Carl Phillip och skrattat sanslöst till Bruno på bio. Resväskan står ännu och ekar tom, jag har liksom fastnat i olika konversationer på face, msn och i telefonen, jag kommer aldrig att ta mig i kragen. Jag gillar inte att packa,  förstår inte heller varför alla gör så satans stor grejj av det heller. Är väl bara att slänga i det man behöver och slänga igen den.

Idag köpte jag en ny rosa luddig dagbok. Ett nytt kapitel får tar start. Min svarta dagbok sedan innan kan fara och flyga, det som finns i den vill jag inte längre veta av. Nej, dags att se över lite viktiga saker. Stay in touch!

Stressad? nej inte alls

Okej, om ca 24 timmar åker jag till flygplatsen. Nu är det ner på stan som gäller, sista träningspasset,  träffa några av mina närmsta vänner en sista gång, säga hejdå till jobbtjejjerna, inhandla dom sista grejjerna (som jag inte vet vad det är, men NÅGOT måste det ju vara?! resturangbesök med familjen på något fancy ställe, efter det bio och SEN ska jag börja fundera på hur jag ska organisera upp det är med packningen.
HERREGUD vad kul det här ska bli.



florida, april

Kom ihåg: skriva ett testamente

En förkylning var inte direkt vad jag behövde just nu. Thanks thanks. Jag håller på att skriva två stycken kom-ihåg-listor. Jag måste säga att det håller på att spåra ut totalt. Nu skulle jag behöva använda mig av en assistent som kunde styra upp det åt mig
 någon frivillig?

Ge mig superkrafter!

Idag är jag HELT SLUT. Jag somnade på spinningpasset samtidigt som jag cyklade. Det var länge sen jag var slut som artist. Jag har varit igång sedan klockan åtta imorse, och träffat massor av vänner hit och dit, och sagt farväl till både dom ena och dom andra. Jag gillar inte att säga hejdå, men det måste göras!

Man skulle kunna tro att jag lämnar landet för gott, men ni får inte glömma bort att jag faktiskt kommer hem i September igen, piggare än någonsin med massor av ny energi. Morgondagen är minst lika fullspäckad. Packa får jag göra imorgonatt. Jag hinner verkligen inte med att träffa alla jag skulle vilja, men sånt är livet har jag lärt mig, man kan inte få allt man vill...Nu ska jag lyssna på hårdrock tills högtalarna spricker och städa upp i mitt stökiga rum. PUSSSS



En annan sak som vore trevligt är ifall ni kanske skulle kunna bli NÅGOT bättre på att lämna en liten hälsning eller två så att jag inte känner mig så satans ensam där borta, för jag vet att ni är många som läser. SÅ DET SÅ!

Töntigt men absolut nödvändigt

  
 
Det här är min favoritnalle som har en bild på mig of course på sin tröjja. Den tog jag med och gav till min andra hälft ikväll. Perfekt att ha och gosa med när man saknar mig. Jag fick en myströjja som jag kan sova med om jag får hemlängtan!
Sov gott mina vänner!

Rebus från i lördagsmorse...

  
 
1.Kedjehelvetet hoppar. 2.Jag försöker på mig att laga men misslyckas totalt. 3. Jag fick mig minst en timmes promenad i soluppgången hem i 10 cm klackar. 4. Äntligen hemma, mindre nöjd över att klockan är kl 05.45

cyklar har aldrig varit och kommer aldrig bli pålitliga...fyfan

Free as a bird

Åh mina senaste dagar har varit underbara! Jag känner mig så jäkla fri just nu, fri som en fågel vore nog det rätta att säga. Jag har gjort precis vad jag velat, när jag velat  och HUR jag har velat. Så vill jag leva för resten av mitt liv.
 Helt kravlöst, fritt från bekymmer!

Jag har också insett värdet av hur mycket alla mina vänner verkligen betyder för mig och hur mycket jag verkligen uppskattar alla till hundra procent! OCH hur mycket jag kommer sakna alla. Igår var det kvalitetstid med vänner dagen och natten lång. Idag tog jag farväl till Karolina över en sushi. Åh vad trist att inte ses på så länge. Här kommer ialfall ett litet bildspel från dom senaste dagarna
























HAHAHAH

Hur lyckas jag med allt? heeeeerregud vad jag är rolig
nu sticker jag iväg och badar, ni får en uppdate senare, håll ut mina vänner- PUSS

Let´s go

Då var det Fredag IGEN. Tiden går lite för fort. Ikväll har jag ett litet avskedsparty så jag har fullt upp med att röjja upp här hemma. Solen skiner ute och det gör mig lycklig. På Onsdag åker jag och paniken känns inte längre som ett faktum, jag behöver verkligen det här, trots det så finns så mycket jag vill hinna göra hemma innan jag åker.
sooooo long mina vänner PUSS


Chill och grill

Idag har det varit full rulle från start. Mys med tjejjerna på stan, träning och sen blev det en spontan oplanerad tur hem till Guss på lite chill och grill med bad och bastu.
viiiiiiiilken härlig dag







6 dagar kvar



 Yess, vi överlevde gårdagens bravader också och roligt som satan hade jag. 
Nu är det bara att ladda batterierna för Imorrn är det goodbye party!!!
heeeeerregud

The lady in red

 Röd klänning, röda läppar och röda tånaglar!


Då kör vi mina vänner!

Inget kan förstöra min kväll!

Gårdagen var succé! Jag har aldrig varit och kommer aldrig att bli en fegis! Hade en helt underbar dag med världens bästa sällskap! Ingen som bangade ur vårat vad. Bilder kommer...Nu står vinet på kylning inför kvällen. Vi kör på samma gäng som igår plus några till, kan det bli bättre? Nu återstår det bara ett litet problem, vilken klänning? 
CIAO!


Åk tills du spyr

Jag har drömt hemska mardrömmar hela natten, för idag ska vi till Gröna lund! Dom enda reglerna: Den som först bangar på att åka någonting bjuder på sushi. Jag har lovat mig själv att åka tills jag spyr. Jag ska åka RUBBET. Tillochmed min hatkarusell endast för att behaga min käraste!
Jag ska besöka min största fasa, spökhuset.
FIFAN!

 

Tzatziki med snyggingarna

 
 

Goooooooood morgon

Jag hade nästan glömt bort att jag hade en tid hos frisören idag klockan NIO?!!!!! Det är bara att dra på sig något och sticka. Efter det ska jag storsa runt i lite tygaffärer och se om jag hittar något fint till mitt nästa lilla projekt jag tänkte påbörja innan jag drar ifrån landet. Dagen har många punkter på schemat, träning med Jonte och uteservering med mina underbara workfriends.
Det gäller att göra allt jag vill before it´s to late... CIAO!


Med lite vilja så går ALLT

Ja, utmaningen är ett faktum! Jag sprang 1 mil på precis under en timme. Svetten rann minst en halvtimme efter, men nu jävlar! Jag känner mig mer taggad än någonsin. Jag tror att det blir perfekt att träna löpning på sandstranden i Avalon i Usa. Jealous?  Söndagen har jag spenderat på Carl Phillips mysiga uteservering tillsammans med en barndomskompis, de minst var ett år sen vi träffades. Lovely. Puss på er knäppgökar!

"Att ta sig vatten över huvudet"? nejnej det gör jag aldrig

Jag har ju alltid sagt att jag gillar att utmana mig själv, så för några dagar sedan gjorde jag något dumt och väldigt impulsivt. Jag anmälde mig till att springa Lidingeöloppet i slutet av September. Vad har jag gett mig in på? Men det vore väldigt olikt mig att dra mig ur och banga, det finns inte i min värld. Nu är det bara att ligga i stenhårt och fullfölja uppdraget. Idag blir det till att sätta på mig löpardojjorna och sätta igång.
heeehehehe


 
 

Snyggaste brudarna på hela stället



HAHA

När jag skulle hämta min cykel imorse så möttes jag av det här...



... något säger mig att jag helt enkelt hade en rolig utekväll!

Freeeeeeeeedag

Nu är jag hemkommen från en runda på stan. Jag som inte alls hade tänkt att köpa någoting speciellt kom hem med min drömskjorta från Ralph lauren och ett par jeans som satt som handen i handsken! Jag kunde inte gå därifrån utan dom. Jag har dansat runt i köket  som en galning medans jag lagade middag till Walking on sunshine på högsta volym, och partysugen blev jag, så party blire! Vi ses i svängarna! Någon av mina nya klänningar kanske hakar på!


12 days to US and A

Det pirrar och suger till i magen varje morgon när jag vaknar. Nej, jag är inte kär. Jag lider av resefeber. Nu är det bara 12 dagar kvar innan jag packar väskan och drar mot varmare vidder. Jag drömmer mina drömmar på engelska varje natt, tror att det är kroppen och hjärnans sätt att förbereda mig för vad som komma skall. Det känns fortfarande som en stor utmaning samtidigt som det känns roligare för varje dag som går. Det ska bli skönt att lämna livet  hemma för ett tag. Jag behöver andas ny FRISK luft!

Dom sista dagarna I Sverige ska jag leva PRECIS som jag vill. Jag ska göra PRECIS vad jag vill, NÄR jag vill. Jag ska inte göra något som jag INTE vill göra, och ALLT jag vill ska jag göra. För mig är det ren F-R-I-H-E-T!


jag i florida- april 09

OM? jag känner mig nöjd?!


Inte så illa pinkat va?
Fifan, jag har slitit som en myra! Symaskinen har minst sagt gått på högvarv idag. Jag vet redan vad mitt nästa projekt ska bli, men det får vänta tills jag kommit hem från Usa, för nu ska jag bara njuta av dom sista dagarna jag har kvar här i regniga Sverige. Nu tänker jag gå och lägga mig med ett stort leende på läpparna! Kroppen skriker efter sömn, så godnatt på er sötnosar!
 Mission completed!

Sneak a peak


What a perfect day!

Min, bara min!

 

Jag är som besatt av väderprognoser...



.. och det här gör mig INTE lycklig!

Det börjar likna något

 

Japp, imorrn blir den klar!
Efter det börjar jag med en blommig, jag har hittat ett underbart tyg!

Success

Finns det något bättre än frukost på morgonen när det enda som finns i tankarna när man vaknar är mat? Nu ska jag fortsätta mitt projekt!


From scratch


fortsättning följer...

Här ska skapas mästerverk

Nu ska jag slänga på mig lite smink sen ska jag och mamma åka ner till stan för att köpa tyger. Jag ska sy upp min favoritklänning i två exemplar fast i olika färger! Kan knappt vänta tills det är klart! Men det gäller att ha tålamod och vara noggran säger mamma som är proffs. I syslöjden sydde jag mig rakt igenom fingret med symaskinen för att jag var så hetsig att få det klart. Det blir en utmaning!

 
jag tänkte mig en svart och en, röd kanske?

Utsidan ger insidan en chans

Idag efter jobbet tog jag mig en sväng med Sofie för att köpa en ny digitalkamera. Eftersom att jag inte är något teknikfreak så har jag noll koll på vad som gäller. Jag gick raka vägen fram till den rosa kameran, och på tre röda så hade jag bestämt mig, japp den får det bli! Utan någon vidare aning om det fanns någon bättre mer prisvärd. Kosta vad det kosta vill, rosa säljer till lättlurade brudar som mig. Dom hade med all säkerhet säkert slängt på några extra hundringar för den rosa färgen. Vad gör man inte? 10 megapixel är inte fy skam.
Jag är nöjd och nu blir det bilder som aldrig förr. TUR att snubben lurade på mig en dyr försäkring. Mobilen råkade jag av misstag glömma under kranen med rinnande vatten.


Min middag!



Let me intruduce Mr. Octupus
Slemmigt men mättande!

Tack och hej

Nej nu får det vara nog med det här tramset! No more. Om två veckor åker jag, och jag vågar nästan säga att jag längtar... men bara lite och det är en bra början. Nu är biljetterna till Fredrik i San Diego bokade också så nu är det bara att vänta.
Jag känner att jag är redo för möta nya rädslor och jag behöver  nya utmaningar att besegra!


Wake up

Finns det något obehagligare än att starta morgonen med sendrag i båda vaderna? Fy och fasa säger jag bara! Men mycket effektivare än väckarklockan på mobilen, man har ju knappast något val. I förrgår vaknade jag av att skrattade åt mig själv i sömnen för att jag var så rolig i min dröm. MYCKET behagligare sätt att vakna på!
Där kan vi snacka om att vakna på rätt sida.

You are the best

Fredagen är kommen och jag skippar allt som har med alkohol att göra! Är helt slut efter träning och en hel arbetsdag i värmeböljan. Min andra hälft har redan hyrt en rulle till oss som vi ska sitta och snacka skit till. Jag tar med mig en mango och sätter på mig myskläderna! Det känns skönt att veta att jag slipper vakna upp med minnesluckor och sprängades huvudvärk. (inte så illa kanske) men jag gillar att ha hälsan i behåll! Puss på er mina vänner!


jag har världens bästa jobbarkompisar!

Myggornas invasion

Nu ska jag beklaga mig lite över den svenska sommaren trots allt. Håll i er. 
Myggjävlarna. Fy satan för dom! Ikväll när jag cyklade hem trodde jag inte att jag skulle komma hem levandes. På benen, innanför shortsen, innanför tröjjan, i munnen, på näsan, DOM ÄR ÖVERALLT! Till vilken nytta? Värst är det med alla fula märken man får, tillslut kommer det att se ut som att man drabbats av röda hund eller något annat allvarligt. Och vad är grejjen med ljudet dom för med sig? Finns det något mer irriterande en det där tjutet som surrar i öronen precis innan man ska sova? Finns det mygg i Usa? Hoppas verkligen inte!
Godnatt

Svensk sommar när den är som bäst

Idag börjar jag inte jobba förens klockan fyra, så nu ska jag och Norrman på utflykt i det gröna! Som sagt, det gäller att ta vara på dagarna!
Puss


Min dag i bilder










Godmorgon!

Idag hittar ni mig troligtvis stekandes på någon strand, om man nu får kalla det för strand här i Sverige. Mot kvällen blir det träning och sen mat och bio med några friends!
Låt dagen börja!

RSS 2.0