Jag gör vad jag kan för att hålla kroppstemperaturen i liv!

Strumpor, tights, långärmat, filt, täcke och sist men inte minst så toppar jag det med ett överkasst! GODNATT MINA HJÄRTEVÄNNER

Nu är det jag och apelsinen som får dras m...

img_3772 (MMS)

Nu är det jag och apelsinen som får dras med varandra i en timme! Kassörskan tyckte att jag skulle sätta mig och kolla om jag såg någonting fint, det är sånt man får underhålla sig med när man missar tåget!


13.57 Slimfood! Smartare koncept får ni le...

img_1971 (MMS)

13.57 Slimfood! Smartare koncept får ni leta efter, Uppsala- dags att följa trenden! Här säljer dom inte ens en Cola! Sallad och sushi it is, dessutom får man välja hur många tillbehör man vill till salladen! Plus att man kan få ett ÄPPLE istället för en torr fralla! Det kallar jag valuta för pengarna!


Helg-delux!

Nu tackar jag för en grym-jäkla-helg-delux! Igår gästade vi Push och dansade skjortan av alla! Idag har jag varit ute på egna äventyr och skratten har flödat som rinnande vatten! Nu har jag en dag kvar i denna fräsiga stad innan jag återvänder hem till snödrivorna. Dags att sova ikapp förra dygnets förlorade timmar! Godnatt på er mina små blommor och bin.

Igår fann jag min nya kärlek!

img_1127 (MMS)

Igår fann jag min nya kärlek!


14.34 Just nu är jag ensam och på resande ...

img_1006 (MMS)

14.34 Just nu är jag ensam och på resande fot, jag utforskar stadens spårvagnar! Spännande minst sagt


22.44 Ikväll har jag på mig en byxdräkt oc...

img_6378 (MMS)

22.44 Ikväll har jag på mig en byxdräkt och tänker ge göteborg en rejäl omgång! Vilken vacker stad och för att inte tala om vilken vår vi haft idag!


Michael jacksson uppträder i götet! Nu ska...

img_6861 (MMS)

Michael jacksson uppträder i götet! Nu ska vi hänga backstage


06.29 Det ligger en kille och sover på min...

06.29 Det ligger en kille och sover på min plats, men han är så söt så han får ligga kvar. Jag ockuperar två säten bredvid istället. Det kallar jag kärleksfullt!


05.03 Jag har återtagit framförhållningen,...

05.03 Jag har återtagit framförhållningen, taxiresan gick på tre minuter, jag är på plats 30 min innan avgång och tåget är försenat med 25 min... YES 1 timme to go! Just nu sitter jag och chillar med fulla ungdomar på resecentrum i väntan på bättre tider.


Taxi bokad 04.55

Jag ringde precis och bokade en taxi som anläder till mig alldeles för tidigt. Hur fan tänkte jag egentligen när jag bokade ett tåg som ska ta mig till Göteborg kl halv sex på en lördagsmorgon?!! Ingen stadsbuss går den tiden på dygnet och jag tror inte att någon mamma eller pappa i världen är redo att ge upp veckans kanske enda sovmorgon för att agera taxichaffis åt en dotter med taskig planering?! Jag känner på mig att det inte blir många timmars sömn inatt, jag har inte ens packat väskan. Okej jag ska bara vara borta två nätter MEN endå, jag som trodde att framförhållning var ett av mina starka ledord? Dags att tänka om, sista-minuten-hets är det nya!
Det mest fantastiska med att leva är att man lär sig nya saker varje dag!

SKÖNT ska det bli ialfall med en tre-dagarshelg och att få miljöombyet + umgänge med en av mina närmaste hjärtisar! Jag har hört talas om att Göteborg har vunnit mångas hjärtan, frågan är om det lyckas charma mitt?
UPP TILL BEVIS!


After-work med min resevän och kollega

img_3985 (MMS)

After-work med min resevän och kollega


Det perfekta morgonägget

img_1616 (MMS)

Det perfekta morgonägget


- 22

På tisdag kommer våren! Det lovas bli hela 22 grader varmare! 0 grader och en fet sol. Jag längtar till tropisk hetta. Det här är ju bara sinnesjukt, förstår ni hur mycket mer vi kommer uppskatta vår och sommarmånaderna?!! HÄRDA UT NÅGRA VECKOR TILL, We can do it!

Expect nothing, live frugally on surprise.

Imorgonbitti på tok för tidigt hittar ni mig på Sats för morgonträning med min träningshjälp. Nu är jag helt slut och jag ligger redan i sängen som någon annan förtidspensionerad kärring jag blivit! Ibland tar det på krafterna att leva, tur att jag kan fylla på med ny kraft, som sagt- en timme om dagen tycker jag man ska ägna sig åt endast sig själv i syfte att tanka på sitt energiförråd, bli starkare och inte minst gladare! :) Att vara glad kan ju vara världens bästa känsla, så varför inte satsa på att vara glad 24/7?! Kram kram

Frågan är vad eller vem som kommer på köpet?

img_6885 (MMS)

Frågan är vad eller vem som kommer på köpet?


Kan hjärtat slå tills det exploderar?

Idag sprang jag så fort att jag på allvar trodde att mitt hjärta skulle slå sönder. Löpbandet var nära en överhettning och jag själv var några millimeter nära att flyga av, men det slutade lyckligt! Jag firar att jag slog snabbhetsrekord. Ville bara säga det! Man ska ju skryta när det går bra och tala om när man gjort något man är stolt över! Jäkligt stolt är jag också över att jag redan ligger nedbäddad och klar, redo för natten, håll i hatten! Nighty nighty!

The more we share, the more we have



GODMORGON!
Idag börjar jag klockan tolv men jag gillar att gå upp alldeles för tidigt och inte göra någonting, typ hinka i mig alldeles för mycket morgonkaffe. Egentligen hadE det passat perfekt med ett träningspass men just idag passar det bäst efter jobbet. Nu till frågan, Actic eller Sats? Ibland blir det jobbigt när det finns fler valmöjligheter. 

Igår hände en sjuk grej. Min familj har varit bortrest i över en vecka och igår fick jag en smärre chock när bilen stod parkerad på uppfarten, ytterdörren var olåst och resväskorna stod i hallen. VA??! Jag hade missupfattat det helt fel, jag var säker som sten på att dom skulle komma hem imorgon så jag fick ställa in tjejmyset jag hade bjudit in till. Det känns skönt att återigen ha lite sällskap här hemma i stora huset men tusan så skönt det har varit, inga spöken och inga inbrottstjuvar! Det är alltid det jag fruktar som allra mest när jag är King of the castle!
Jag kommer nog aldrig växa upp, men vem vill det?
JALLA I DIN FRALLA!


To avoid criticism, do nothing, say nothing, be nothing

Här sitter jag och drar fingrarna genom mitt nyklippta och SPIKRAKA hår. Haha det är rakt som en linjal och lika tjockt som en fullvuxen lejonman. Jag älskar känslan av nyklippt men jag hoppas att håret snabbar på sig lite med tillväxten dom närmaste dagarna för lite kort är det, jag var lite väl kaxig när jag sa att det bara var att klippa på. Annars är jag förtjust óch samtidigt väldigt ovan med att vara blond. Jag har alltid alltid alltid oavsett med eller utan slingor sett mig själv som brunhårig men det det är nu historia, en ny epok tar vid. 

Ikväll har jag gjort något bra, jag drog på mig löpdojorna, drog till SATS och sprang för glatta livet på ett av löpbanden. 50 minuter rakt av. Efter passet hade jag blodsmak i halsen och därav kände jag att jag gjort mycket bra ifrån mig.
 En charmig röd ansiktsfärg + blodsmak= well done!

Veckan fortsätter med jobb fram till fredag och på lördag tar jag ett break från Uppsala och åker till Göteborg för att hälsa på en hjärtevän som flyttat dit.
KRAM PÅ ER MINA FINA


Känner redan hur mycket roligare blondiner har...


2 1/2 timme senare!

img_7014 (MMS)

2 1/2 timme senare!


Att lägga sitt öde i andras händer

Idag ska jag skriva mitt kärleksinlägg nr två som jag lovat, men först ut frirören. Nu sitter jag med och laddar upp med hårtorken i högsta hugg och tänker ut alla möjliga hemska scenarion som skulle kunna hända med håret. Tur att jag känner att jag hittat helt rätt frisör som jag inte släpper i första taget. Det känns tryggt och jag känner tillit, hoppas jag känner likadant efter idag. Jag har varit med om det mesta när det gäller hår och har haft de flesta färger som finns på färgskalan därför jag tänker alltid ut en backup plan jag kan ta till om det går åt fanders.
Idag känner jag mig spontan och öppensinnad, vad sägs om svart?!


Godnatt mina diamanter!


Imorgon har jag ett besök hos frisören




Och jag har tänkt mig såhär. Ljusare med en rak jämn klippning, tjockt hår har jag redan! Tänk om jag dessutom skulle råka bli lika vacker som henne.
 Vilken lycka!


MMS från mamma:



Är det ett bra eller dåligt tecken?


There are two ways to spread happiness; either be the light who shines it or be the mirror who reflects it.

Vad väljer du?

Friends for the win!



I helgen har jag ägnat mig åt jobb och nära och kära!
Igår bjöd jag över några av mina underbara hjärtisar från jobbet hem till mig på taco&vin-kväll. Hur lyckligt lottad är inte jag på en skala som har så bra kollegor?!!!

Ikväll blire häng hemma hos Julia. Idag passar jag även på att fira att min förkylning dragit sin kos. SÅ nu blir det till att träna och äta sallad varje dag i fyra veckor om jag överhuvudtaget ska kunna tänka tanken på att få på mig bikinin. PUSS PÅ ER!


Här sitter jag och grundar på solbrännan! ...

img_9173 (MMS)

Här sitter jag och grundar på solbrännan! Idag är det bara en månad kvar tills vi lämnar kylan för en sol som verkligen värmer! Nu ska jag traska hem och göra mig redo för fredagsjobb! KRAM


Det här kallar jag bra start på fr...

img_9638 (MMS)

Det här kallar jag bra start på fredagen! Mums


You don't stop laughing because you grow old. You grow old because you stop laughing.

Är slut som artist och ligger nedbäddad i sängen med mjukisbyxor, långärmad tröja, täcke OCH överkast! Det kallar jag att vara utrustad inför natten. Jag har dessutom gjort något som verkligen är icke-klimatsmart: Tagit en 45-minutare under kokhett vatten! Jag skyller på mina överlevnadsinstinkter. Min kropp larmade- köldskador på ingång! Jag bara lydde order och ställde mig på upptining! Det kostar på att hålla värmen! Har ni tänkt på att det ibland är varmare i frysboxen än vad det är utomhus vissa dagar?! Det är ju brutalt. Tänk er att hoppa in där en timme eller två och chilla med glassen eller frysfärdigrätterna som legat i åratal. Blotta tanken får mig att stelna och tänk då att vi ibland TVINGAS gå UT i det... Det är ännu mer brutalt. Okej, jag som nyligen har hyllat vintern, det här får bli min hatförklaring till årstiden som aldrig verkar ta slut. Allting handlar om balans! Tänk om meterologerna skulle meddela oss på nyheterna imorgon att det här är en ny fas i klimatförändringararna och att det här är början på en ny istid son är här för att stanna! Skulle man orka fortsätta leva då? Skulle vi finna mening med livet eller skulle vi ge upp? Varmvattnet skulle nog ta slut och hela jordens befolkning skulle drabbas utav vinterdepression och brist på D-vitamin. Nu drar mina fantasier iväg mig och det är dags för mig att sätta punkt! Godnatt kära vänner och läsare!

Asså shiiiiiiiiiiiiiit


Today is the tomorrow we worried about yesterday


Den som uppfann den här äggtimern måste vara ett jäkla geni!


Som jag lovat er, Del-1

 Berg-och-dal-banekärlek.

Det har redan gått över åtta år men jag kommer aldrig glömma hela historien som höll på i år till och från, av/på, on/off och på stand-by. Som en lång och brant berg-och-dal-bana. Ibland vill jag tro att stand-by knappen fortfarande är på trots att vi inte setts på snart två år. Kanske är det för att blotta tanken känns romantisk eller vill jag tro på ödet? Det känns lättsamt och en smula naivt? Vad vet jag…

Jag minns hur oförskämd och framfusig jag tyckte han var. Varken söt eller snygg.  Ganska dåliga odds, inte ett enda rätt på min lista.
Helt ointressant i mina ögon, till en början.

Jag tror att det var hans envishet, charm och oräddhet som lyckades fånga min uppmärksamhet tillslut. Jag minns hur jag ägnade mina tankar åt honom allt längre och längre stunder som tillslut blev dygnet runt och hela tiden. Ibland hatade jag att vara kär i honom, han gjorde mig galen samtidigt som jag han gjorde mitt hjärta varmt.

 Det tog mig kanske ett år att inse att jag var kär. Någonstans visste jag att han inte var den perfekta pojkvännen. Eller var det bara ett försök att lura mig själv för att inte falla dit? Jag struntade i alla andras åsikter för att magkänslan sa mig att han inte bara spelade mig ett spel, han tyckte om mig på riktigt. Vi var aldrig ett par, men för mig fanns det bara en kille och i slutändan drogs vi alltid till varandra. Han var som en magnet för mig. Jag förstod inte riktigt varför och jag kan helt ärligt idag säga att jag fortfarande inte vet. Men jag vet att det som va var på riktigt och jag vet att han också vet det.

Jag kommer aldrig glömma känslan. Det hade det hade gått ett helt år sedan sen sist när jag mötte på honom, mitt hjärta rusade iväg i 190 och mina knän höll på att gå av, då insåg jag att jag att tiden inte förändrar någonting. Fortfarande hade hjärtat kvar rester från denna man och tid. Det var bara att acceptera men jag bestämde mig att lämna det åt det förgångna, jag hade ett eget liv att sköta med ett hjärta med bara plats för EN.



Kära vänner, nu har jag blottat mig ordentligt och det hör ju inte till vanligheterna.
Det var väl skoj?!l Snart kommer Del-2 och den handlar om riktig kärlek...


Just nu skulle jag kunna leva enbart på  k...

img_0502 (MMS)

Just nu skulle jag kunna leva enbart på  kaffe och morötter! Det mättar, gör mig lycklig och alert, dessutom ger det mig bra mörkerseende! På det kommer jag långt...


Glädje är som ett ljus. Tänder du det för andra, faller skenet tillbaka på dig själv!


Jag tog en promenad till Narnia och fyllde på mitt förråd av solenergi




Idag hyllar jag vintern en gång för alla. What-a-day!
Min hjärna behövde i allra högsta grad syresätta sig efter jag påbörjat mitt inlägg om kärlek. Imorgon får ni del-1 som handlar om första kärleken!

IKVÄLL blir det en annan form av kärlek, kompishäng!  


Gissa vart jag är och vad jag gör?

img_2602 (MMS)

Gissa vart jag är och vad jag gör?


Jag passar på att få utlopp för min dryga sida som jag knappt visste fanns

Okej, jag var nyss asotrevlig mot en telefonförsäljare, jag är alltid störig, kaxig och otrevlig HELT utan anledning. Jag blir alltid lika förvånad över hur jag beter mig mot dessa stackars människor som bara försöker göra sitt jobb. 
Nästa gång jag ska bjuda ut försäljaren på en dejt.


What is love?

Det är ju näst intill oundvikligt att låta bli att tänka på kärlek när hela gårdagen handlade om hjärtan hit och dit. Nu sitter jag och funderar så det knakar på kärlek. Jag har upplevt tre olika former av kärlek och nu ska jag för första gången i bloggen ge er några kärleksinlägg!


Snabb-lycka på burk


Dagens bästa kärleksklädsel går till min F...

img_9638 (MMS)

Dagens bästa kärleksklädsel går till min Fina-Fia. 5/5 toasters!


Jag är galen men jäklar vad grym jag är endå

Att promenera i mörkret kl 06.30 på en måndagsmorgon när termometern visar -23 är galet och onormalt. Ont gjorde det och jag trodde att både min Iphone och jag skulle frysa sönder på kuppen men tänk att vi båda klarade oss.
Nu är jag piggare än någonsin!

Idag tänker jag ha svart långklänning dagen till ära. Hoppas jag får ett hemligt blombud eller ett kärleksbrev. Tänk om jag har en hel bunt med hemliga beundrare där ute?
Ha världens bästa dag hörrni. Se nu till att sprida lite extra kärlek runt omkring er för att kompensera kylan därute. PUSS PÅ ER RARINGAR!


Michael Jordan

"I've missed over 9,000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times I've been trusted to take the game-winning shot . . . and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."


Nedräkningen har börjat

Idag har varit en mycket fin dag. Jag vaknade enligt min kroppsinställda klocka som alltid numer väcker mig runt åtta-tiden på lediga dagar vilket jag har börjat uppskatta mer och mer då jag inser att jag faktiskt "tjänar" några timmar på det hela. Tillsammans gjorde jag min morgon med min bästa kaffemugg, en bok och lite text-tv i hopp om att bli mer allmänbildad och lärd, det gick hyffsat bra och nu är jag lite klokare än jag var igår.

 Söndagskaffe tillsammans med två av mina finaste finaste arbetskamrater från Gina-tiden. Det var länge sedan nu men jag är så tacksam över att vi fortfarande finns kvar i varandras liv, det gäller att hålla hårt i dom människorna som får en att må bra och skratta. Kaffehög som jag var efter långfikat tog jag mig till SATS, och idag fick jag lära mig att styrketräna med träningsvärk INTE är en höjdare.



VET NI? Om exakt en månad fyller jag år! :)


Supersöndag!



Vad är det som händer? Idag pekar statistiken rakt upp. VÄLKOMMNA! :)


Morgonstund har guld i mund (varför mund?)...

img_4846 (MMS)

Morgonstund har guld i mund (varför mund?) Morgonstund har guld i MUN!


Sånna här vänner växer inte på träd



Tack Marta för trevligt lördagshäng! :)


Snöskottning it is

Herregudars vilket snökaos det var igår men vilken himla härlig snöoas det är idag istället! Det är ju det här som kallas för vinter. Just nu känns det som att det aldrig aldrig existerat någon annan årstid. Grönt gräs, vad är det? Det här känns bara mer och mer naturligt. Förut kunde jag sitta och tjura över hur mycket jag hatar vintern dag in och dag ut. En vintersyssla jag däremot helst håller mig undan är snöskottning!!! Låt mig svära nu, men fyfan vilken slöseri med tid och kraft. Det är liksom ingenting man väljer att göra, det måste bara göras. Så det är dags för mig att inta granngemenskapen och skyffla lite snö om jag ens kommer ut genom ytterdörren, igår var det kämpigt men nu jäklar ska jag sopa rent banan en gång för alla. Jag ska göra snöskottning till en sport!

I eftermiddag blir det kaffehäng med en av mina finaste diamanter! 



I do it my way

Många förknippar helg och ledighet med utgång och ståhejj= mycket alkohol och knappt någon sömn.* Jag är nog tvärtom, ialfall under vinterhalvåret. När jag vet att en ledig helg väntar så brukar jag alltid försöka ta det piano på fredagen för att komma in i stämmning. För mig är helg= min tid för återhämtning. Jag vill att ledigheten ska generera ny energi snarare än att ta min energi och göra mig trött och hjärndöd lagom till kommande vecka. Bara tanken på att bege mig ut i kylan, mörkret och snödrivorna som klär marken ger mig hjärtklappning. Att sedan ta sig hem lite lagomt berusad på morgontimmarna är inte ens att tala om. Att vakna utvilad, pigg och frisk på en lördags eller söndagsmorgon är för mig guld värt. Att orka göra allt man vill utan att få huvudvärk, hjärtklappning, träningsvärk (ja, jag får alltid värk i musklerna) eller ångest är ju hela grejjen med helg.
Till er som aldrig får dessa otäcka biverkningar- GRATTIS, lev livet!

Sen jag insett hur viktigt det är för mig att ta hand om hälsan för att kunna ta mig igenom vardagen så ligger -att må bra alltid på prio nummer ett!
Ikväll har jag gjort allt för att förbereda kropp och knopp för helg, ett styrkepass på gymmet och en lång dusch på det. Nu har jag en liten kvällscermoni med tända ljus och Enya på min playlist. Hoppas ni får en härlig helg med massor av skratt! Vad som händer för mig återstår att se, alltid lika spännande!

(* jag ska inte sticka under stolen med att jag periodvis är en riktig festprisse som gillar galet ståhejj, men just nu är det såhär jag känner mig och det är bara att acceptera känslan)


Keso-testet 2



Idag hittade jag en ny kesosort på hyllan jag inte smakat förut. Varför inte?
Min första tanke- piggelin och risifrutti. Jag åt upp hela i ett naffs, men såhär i efterhand måste jag säga att jag känner mig halvnöjd. God, men för sliskig. Nej, den här köper jag inte igen, den kändes inte så seriös, ganska larvig faktiskt. Favoriten är fetaost/oliv! TJO


Nu har jag en deal med träningsväskan och ...

img_5029 (MMS)

Nu har jag en deal med träningsväskan och robin!!!


Solen laddar mina batterier



Dags att ladda upp inför sista arbetspasset innan helg som stavas l-e-d-i-g!
Fy tusan, jag ska njuta sönder varenda minut, har hört rykten om strålande solsken och massor av snö. Jag ska tanka med D-vitamin och fånga så många solstrålar jag bara kan! Vem gör mig sällskap på skidorna och vem gör mig sällskap på gymmet?
KRAM PÅ ER


En deal med ryggan

Nu vet ju att jag har skrivit om den fasansfulla men smarta ryggsäcken i ett inlägg för några dagar sedan. Idag kände jag att det var dags för mig att göra en deal med ryggsäcken. Jag packade ner ryggsäcken i min vanliga väska för att sedan kunna packa ner matlådor och annat strunt som jag går och bär på till och från jobbet. Jag tänkte såhär: att om jag tar med mig ryggan till jobbet så blir jag tvungen att använda den på ett eller annat sätt, och syftet var att ryggan skulle underlätta mina promenader påväg till eller från jobbet (i detta fall från jobbet.) Rykten om snöstorm spred sig framåt eftermiddagen och jag velade fram och tillbaks pga av den där jäkla ryggsäcken jag släpat med mig. Jag skulle känna mig totalt värdelös om jag skulle strunta i allt och ta bussen hem pg.a av lite snö. Och hade jag inte tagit med mig ryggan hade jag aldrig kommit på tanken att GÅ hem i snö. SÅ jag bestämde mig fem minuter efter jag slutat att aldrig svika varesig det gäller ryggan eller träningsväskan. Det är som att svika en vän. För tänk er själva, om ni nu hade lovat en polare att gå på en promenad eller träna på gymmet tillsammans så hade du ju inte bangat p.ga av snö? Det är lätt att komma med ursäkter men ikväll lärde jag mig att aldrig svika min packning!

En deal med sig själv är alltid minst lika viktig som vilken annan deal som helst!


Äppelchirre!

img_1858 (MMS)

Äppelchirre!


Här får ni något att tänka på innan läggdags

"Generosity is giving more than you can and pride is taking less than you need."

Dagens lunch

img_6642 (MMS)

Dagens lunch


Ha kul idag på jobbet hörrni



Hej hopp! Se till att ha riktigt roligt idag på jobbet eller i skolan! Det tänker jag ha!
KRAM KRAM


The dinner



Vilken härlig dag! Idag kan man verkligen säga att jag har tagit vara på min lediga dag! Kusinhäng hela dagen samt ett besök hos mormor. Vi fick oss en stor slant så vi tog en promenad ner till stan för att äta lunch. På eftermiddagen blev det lite nice kaffedrickande med en kär vän till oss och som vanligt spårade hela vårat samtal ut och slutade i en enda skrattsalva, den killen lämnar oss aldrig skrattlösa.

 Kastade i mig den här glamourösa middagen när jag kom hem bestående av två ägg, avokado och tomater, det smakade som i himmelriket! Ägg är helt klart det nya!!!

Slutligen var det bara att dra på sig träningskläderna för på gymmet väntade min träningshjälp! Vi körde igenom lite nya övningar och nu är det i stort sett bara att sätta igång- mot toppform! Kalla mig nörd men jag har bestämt mig för att behålla mitt kort på SATS och ACTIC tillsvidare...

okejj, vilket konstigt inlägg det här blev?! NU DECKAR JAG, GODNATT!


En heldag med kusinen gör susen för själen...

img_2631 (MMS)

En heldag med kusinen gör susen för själen!!!!


Hej på er mina vänner! Hoppas ni har fått ...

Hej på er mina vänner! Hoppas ni har fått en bra start på veckan, det har iallafall jag fått förutom att jag vid två tillfällen varit säker på att det har varit fredag! Jag har haft en myskväll med min forna sambo och kusin här hemma i soffan och imorgon väntar en ledig dag för oss båda tillsammans med massa skoj! Hon stannar över natten så om jag har tur så får jag lite sovsällskap :) Godnatt


GODMORGON!



Idag blir det jobb, och ikväll får jag finbesök av någon som ligger mig varm om hjärtat! Ha nu the best day ever allihopa trots det tråkiga vädret. Håll ut, nu är det inte långt kvar av istiden för den här gången! :)


24 timmar är ganska mycket när man tänker efter



Jag har aldrig tänkt på det såhär förut, men häng med nu. Dygnet har 24 timmar och under en vardag brukar dagarna se ut ungefär- sömn 8 timmar, jobb 8 timmar, alltså kvarstår ju ÅTTA hela timmar på dynet när man kan göra precis vad man vill. Är det inte härligt egentligen? Folk som säger att dom inte hinner med saker hit och dit borde lära sig att prioritera om och lära sig använda dygnets alla timmar på rätt sätt, för vem har egentligen inte tid med EN timme av dom här ÅTTA för lite egentid?
INGEN HAR INTE INTE TID! 

Idag valde jag att använda MIN timme till en promenad hem från jobbet. Jag ska tusan börja använda ryggsäck så jag kan plocka ner jympadojjorna och gå till/från jobbet (ryggsäck som för övrigt är mitt värsta) bara för att få någon EXTRA-MIN-TIMME då och då! Det är som rena rama guldet. KRAM KRAM


The-big-keso-test!



Jag är ett stort fan av keso men jag har i mina snart 22år bara ätit naturell....
MEN äntligen har jag upptäckt dom smaksatta små byttorna! Jag tänkte betygsätta dom men det går inte för att ALLA får en 5/5. Sjukt goda allihopa och passar utmärkt som salladstillbehör eller mellanmål! TRY TRY TRY!


Direkt från busshållsplatsen! Till alla er...

img_2559 (MMS)

Direkt från busshållsplatsen! Till alla er som är lediga idag, lova mig att ta vara på den här minst sagt underbara söndagen! Ses på jobbet! :)


Jag gjorde det!

Ikväll har jag gjort något stort! Jag har kastat mina bruna favoritbyxor. Bäst-före-datumet hade passerat redan för någon månad sen men när hålet på insidan av låret bara blev större och större insåg jag att den enda utvägen var att mata papperskorgen med dom. Och för att verkligen försäkra mig om att jag inte skulle ångra mig några timmar senare och fiska upp dom ur skräpkorgen så rev jag sönder dom en gång för alla. Min trygghet är borta, mina favoritbyxor kunde jag lita på, dom fanns alltid där för att behaga mig på bästa sätt. Passade till det mesta, jag förstår ifall alla andra är glada som har sett dom minst hundra miljarder gånger om. 

Det här känns ju jätte konstigt, för dom var alltid förstahandsvalet när jag inte visste vad jag annars skulle ha på mig. Men det gäller ju att kliva ur sin bekvämlighetszon ibland och nu känner jag mig väldigt obekväm.

Jakten på favoritbyxorna har just börjat!
Godnatt kära ni, från en Lina som har tappat rösten och låter lika hes som en rökarkärring från 40-talet! KRAM


Till alla er som inte tror att det går att vara nyttig på bion



Igår afterworkade jag och Hanna med sushi och biomys!
Vi firade att det var sex veckor kvar till sol&värme!
What a perfect night!


VIKTIGT

Jag gav oss en uppgift igårkväll och vi skulle fundera på vad som var viktigt och mindre viktigt i livet. Som vanligt är ni dåliga på att kommunicera med mig här på bloggen, men då kan ju jag köra en snabb redovisning för er ialfall!

VIKTIGT I LIVET
Vänner som jag bryr mig om och älskar
Vänner som bryr sig om mig och älskar mig för den JAG är
Ärlighet, rakhet och respekt
Drömmar och mål som motiverar mig och ger mig livsglädje
Att omge mig bland coola människor som inspirerar och får mig att vilja bli en ännu bättre människa
Att ta hand om min kropp och själ som om det vore mitt tempel, för det är precis vad det är :)
Att alltid våga testa på nya saker, dvs aldrig låta rädslan ta över!
Att värdesätta mig själv och att alltid tänka fina och bra tankar om mig själv och andra

OVIKTIGT får ni imorgon! KRAM PÅ ER


Att må bra är det nya!



Såhär såg det ut idag när vi planerade och la upp ett träningprogram med olika mål och upplägg! Jag har fått en egen träningscoach, nu finns det inget som heter fusk längre. Det här kommer att bli grymt kära vänner och läsare! Ni får ha överseende med att det finns risk för att bloggen kommer att övergå halvt till en hälsoblogg :)


Släng in ett hej


Godnatt från mig!
 Ikväll vill jag att vi funderar lite extra på vad som egentligen betyder något för oss och vad som känns viktigt att ha i livet. Vi kan ju också passa på att fundera över vad vi inte vill ha och vad vi inte behöver ha omkring oss! Deal?! Godnatt friends!


Just nu läser jag




Snacka om att man får insikt om hur det egentligen ligger till med vår lycka och tillfredställelse!


Vad är du?


Idag är jag hemma från jobbet för första g...

img_3758 (MMS)

Idag är jag hemma från jobbet för första gången sedan mannaminne! Det ska mycket till innan jag säger stopp men hela natten bestod av feberfrossa varvat av huvudvärk. Tror att det är kroppens sätt att rensa upp lite samt få tid för REN vila. Nu sitter jag på trappen och lapar i mig dagens solstrålar, det är bättre än alla piller och mediciner i världen :) Imorrn är en bättre dag, det känner jag redan nu!


Jag ber till gudarna att den här natten bl...

img_9186 (MMS)

Jag ber till gudarna att den här natten blir bättre än igår. Efter en timmes sömn inatt är jag nu efter en hel jobbdag slut som artist. Jag känner att förkylningen snart återigen är ett faktum! Morgondagen kan med andra ord bli hursomhelst. Jag var tvungen att rensa huvudet på skit så jag tog mig ut på en minst sagt livsfarlig ispromenad såhär lagom på kvällskvisten. Friskluft är det nya! Från och med igår har jag lovat mig själv att ägna minst en timme åt mig själv, alltså egenvård! Först och främst träning,  promenader och relax i bastun, visst låter det som en bra deal :) ? Godnatt hörrni


RSS 2.0