Metal heart



It's damned if you don't and it's damned if you do


Då är jag redo!



Nu är jag laddad och förväntansfull inför morgondagen. Amerikanerna kunde inte förstå hur jag skulle få i mig allt det här, ... inte jag heller!!! (stora vintetran är inte min) Försökte förklara att det skulle räcka HELA dagen OCH HELA natten, men det gick inte heller hem. TUR att jag har massor av vänner att dela med mig till! Bättre med ett överfyllt glas än ett tomt glas som man brukar säga! Champangefrukost, champagnegalopp och en stor och arrangerad hemmafest står med på morgondagens agenda! GLÖM INTE- Varannan vatten kära vänner!


America is here!

Från och med nu är det bara engelskasnack som gäller här i lägenheten, det flyter på helt okejj! Snubbarna är so far störtsköna, AS har precis lurat i dom massor av snus! Hur ska detta sluta? NU måste jag röjja upp lite sen är det omladdning och läggdags som gäller. PUSS PUSS


Varje dag är en underbar dag, typ!

Tacka gudarna för min inbyggda väckarklocka. Dom senaste veckorna har jag vaknat varje morgon alldeles för tidigt, min kropp har sagt sitt, den behöver inte mer än sex-sju timmars sömn. Är det verkligen möjligt? Det är bara att tacka och ta emot med ett leende. Jag får alltså typ två timmar extra varje dag. NU beger jag mig ut i det fina vårvädret, det lutar åt en promenad till SATS, tur att det ligger tre minuter från mig. Vid lunchtid börjar jag jobba, SEN tänkte jag promenera hem till la familla i gamlis, det ryktas om att det ligger en grymt snygg klänning och väntar på ingen mindre än MIG, beställde den typ i förrgår, fasiken så fort det går nuförtiden!
PUSSHAJJJ!



Kanske dags att jobba bränna? Palla va spöke...


Sushi för resten av mitt liv!



Ikväll blir det sushi och kvällshäng i Luthagen med två hjärtisar! Något Stockholm eller någon solning på studsmattan blev det inte av. Solen försvann snabbare än blixten och tanken på att dra till Stockholm ensam gjorde mig ganska omotiverad. Istället blev det ett mycket effektivt spinningpass, nu jäklar är det jag som är i farten igen kan jag tala om, för mig är träning som semester! Om en månad springer jag Vårruset och Blodomloppet, någon annan som ska haka på eller planerar att springa? Imorgon och torsdag är det jobb som gäller SEN är det ju förtusan VALBORG!
Pusshaj


Vem hakar?

Härliga morgon! Jag har haft långfrukost på ballen och solat mig hela förmiddagen, fräknarna har flödat! Nu sitter jag påklädd och redo för ett spinningpass, sen får vi se vad dagen bjuder på! Jag är sugen på Stockholm, synd att typ alla jobbar idag, får väl ta mig en tur dit själv? Eller så drar jag hem till Gamlis och solar på studsmattan om det fina vädret håller i sig.. TJARÅ!!


The end of today

Tänk vilken trevlig måndag jag har haft i min ledighet, och vet ni vad det bästa av allt är? ATT JAG ÄR LEDIG IMORRN OCKSÅ. Jag får passa på att glassa ORDENTLIGT sista veckorna innan jag börjar jobba heltid. Är precis hemkommen från Karolina den fina där det varit massa häng. Känner att det är dags för att börja runda av kalaset nu. Funderar på vad jag ska utöva för slags träning imorgon. Är sugen på spinning OCH löpning, om jag är lika på hugget imorgon kan det hända att jag slår till på båda två!!! På onsdag får vi besök ifrån USA, två grabbar i sina bästa år som ska crascha här ett par nätter, jag oroar mig över hur jag överhuvudtaget ska kunna kommunicera, var typ ett år sen jag var tvungen att lägga den engelsktalande sidan till. Jaja universum löser alla problem. Tur att AS är värdinnan! Jag bara bor här.
Nu är det dags att knyta ihop säcken för denna gång. GODNATT


Dagens aktiviteter

Hej hopp! Imorse höll eluttaget på att fatta eld, fem minuter till med dammsugaren sen hade det kört sig totalt. Vad är det för faror vi utsätts va.. ?! För ett tag sen höll mikron på att ta eld.
Min nya fina röda dammsugare för flera tusen kronor är förstörd till på kuppen!
Idag har jag haft måndagshäng på en solig uteservering nere vid ån tillsammans med Alex, mycket trevligt vare. NU ska jag bege mig till SATS för att lyfta lite skrot sen blir det kompishäng för fulla muggar! Till lunch idag lagade jag mitt bästa som jag äter alldeles för sällan, NÄMLIGEN aubergine med smält buffalost! PROVA!


Shelter


Never said I was an angel

Söndagen är inte över ännu kära vänner, ska snart möta upp Helene och Freddan på stan för att otippat nog bege oss till Gränby centrum. Vi hade egentligen tänkt oss något större i stil med Kista galleria men vi nöjer oss med att stanna kvar i Uppsala. Gränby centrum är ju the new place to be! SEN ryktas det tydligen om grillning på balkongen, AS ringde och informerade mig om att hon kommer hem dragandes med ett patrask, det återstår att se om jag joinar! Det stod en övergiven grill utanför porten tidigare idag, kanske kan vi överta den??? Igår stod det ett ensamt och övergivet balkongsbord utanför vår dörr, jag tänkte beslagta det fort som tusan men det visade sig i rätta sekund att det bara var några som höll på att flytta och hade ställt det där tillsvidare. VI SOM BEHÖVDE ETT! HEHEEEEEEEE. Håll hårt i era saker hörrni, ni vet aldrig när tjuven är framme i farten! TJO


Lördagshäng med Willy!

Gårdagen var en riktig Nilsson-dag! Middag hos mamma och pappa, sen drog jag med lillebrorsan hem till mig på lördagshäng. Vi sjöng, skrattade, åt godis, kollade på Mia&Klara OCH såklart massa kärleksnack! 
Han passade även på att rita av mig.. är det verkligen så illa?


Dagens cashflow

Jahapp, SO FAR- Drack typ tre fyra koppar kaffe ur den nya kaffemaskinen, var tvungen att prova så att allt fungerade som det skulle. CHECK! Testat fem-sex stycken massagefotöljer, även där för att testa så att allt fungerade som det skulle. CHECK! Dagens cashflow avklarat! Solen sken och gjorde mig så glad påvägen hem så jag var tvungen att dra på mig min nyköpta tröjja för ett testvarv utomhus. Flög igenom stan. luthagen, svartbäcken, runt ån, jag var överallt.
NU ska jag iväg på terapi typ. Mitt bästa!




Tummen upp, puss på er raringar!


Då kör vi!

Hoppas kaffeautomaten idag på pappas work tillverkar gott kaffe! Solen skiner på oss idag, kanske kan den här dagen bli lite bättre?! TJO


Frustration

Finns det någon överflödigare känsla än frustration? Naej tänkte väl det. När det inte går som man planerat eller inte får som man tänkt sig. BLÄ! Nu går jag och lägger mig. Imorrn ska jag in och gästspela lite på pappas företag, sen blir det en akupunkturbehandling och slutligen middag hemma hos familjen i Gamlis. Gnight!


Fredagen är kommen...

..och jag ska iväg och jobba SEN spinning! TJO


Kontraster

Tänk hur det vänder. Igårkväll efter mina kära vänner som var på besök hade gått hem var marken snötäckt och dagen lång har det snöat som det vore rena rama vintern. Häromdagen satt jag och glassade på en härlig uteservering och träffade söta nyckelpigor. Idag vinterjacka, imorrn jeansjacka? NEAJ. När jag kom hem idag såg jag ut som en blöt hund, fast lite sötare då. Aprilväder i all ära, men såhär har jag då aldrig upplevt april förr. För ett år sen var det klänningsväder utomhus, jag var i full flärd med att bättra på solbrännan ute på gården. Något att berätta för våra barn kanske. Den 22 april kära ungar, då hade jag vinterjacka och vinterskor på mig men frös endå.
Imorse innan öppning var det morgonmöte och lite utbildning på jobbet, en lång men trevlig dag! Tänkte varva ner med ett varmt bad, lite bra musik OCH vad vore ett bad utan tända ljus?! Det är min grejj, att bada. Jag var säkert en fisk eller säl eller något annat vattendjur i något av mina tidigare liv. SÄKERT!



tummen upp!


I´m off to Joannas place!

Halli hallå! Idag har jag hunnit med lite allt möjligt! Jonte fick med mig på ett spinninglunchpass och sedan hoppade jag in ett par timmar och jobbade lite på Stockhome. Träningen kändes skitbra och nu tänkte jag köra igång lite försiktigt och hoppas jag på att jag får in flytet igen! NU ska jag iväg tll Joanna där det redan hänger lite sköna b-rudar som jag tänkte ansluta mig till. Jag misstänker även att de kan bli en hel del AVATAR! JIPPI. PUSSHEJ


Nu drar jag till mina gamla hoods!

Solen har sagt sitt idag, jag är pleased!!! Bättre än Mallorca, det är något speciellt med vårsolen! Fick även påhälsning i min bh av en söt nyckelpiga! Har precis avnjutit en härlig sommarsallad med buffalost, alla som inte prövat buffalost, DO IT NOW! Som guds gåva. NU ska jag promenera hem till Gamlis. HEJ SVEJ!


Monday morning!

Idag bjuds det på en hel del sol utomhus! Vilken tur att jag är ledig och kan passa på att njuta av våren! Ska bege mig ner på stadens gator för att hänga med Karro. Jag gissar på att vi slår oss ner på ett solsäkert ställe för lite stek! Kanske kan jag få några fräknar en dag som denna? Förra året vid den här tiden var jag knallbrun och precis hemkommen från Florida. Nu är jag blek som ett spöke, men det gör faktiskt inte så mycket :) Vaknade irriterande tidigt imorse så jag har härjat runt här hemma och möblerat om och fixat på rummet, nu är det finare än någonsin! HÖRS LATER AMIGOS!




Cashflow och söndagshäng på Magnusson!



Idag har det varit en helt perfekt söndag enligt mig! Dåligt med sol, men några solstrålar tittade allt fram med jämna mellanrum, bättre än hagel! Först blev det salladslunch SEN blev det häng på Magnusson (gamla Carl Phillip) med några av mina favorittjejjer! Skratt och skitsnack i all ära! Det blev även en del cashflow, garderoben behövde uppdateras lite. NICE. NU ska jag och frugan beställa hem sushi och mysa till det ordentligt! HEJS SVEJS!


Första frukosten på ballen- check!




Kvällen igår var kanon! Jag körde på kavaj för första gången i världshistorian OCH dessutom nyktert in i det sista! Dansa kunde jag till min förvåning visst göra. Idag blir det solhäng på någon nice uteservering med brillsen och AS! Helgerna är livet! TJO TJO


Härliga lördag

Härlig dag, dock med något oflyt. Jag och AS har varit som två idiotmagneter. Vi har bara dragit till oss idioter när vi varit ute på språng. Vi tröttnade och intog plats på Wanyes för kaffepimplande och spaning i typ två timmar. MYCKET BÄTTRE! Jag passade på att käka upp ett helt paket med jordgubbar. IKVÄLL blir det tydligen häng på något trevligt uteställe i Uppsala. Jag som försöker bli frisk får hålla mig till Loka. KUL! NU ska jag bada. TJO!


Stereo love

Fan, dom spelar min favoritlåt däruppe, NU DRAR JAG!


Låt helgen börja, ge mig något bra!

Hej och hå! En fullspäckad arbetsvecka är förbi och herregud så trött jag är! NU är det helg, köket som höll på att gro igen av gammla matrester är skinande rent, tvätten är i maskinen och kylen är åter full av grönsaker! Hur vuxet är inte det här? Nästan så att jag blir lite illamående faktiskt, MEN det känns skönt att ha allt sånt där gjort. RO I SJÄLEN kallas det! Fiskarna räddade jag igår, även dom behöver ha det rent och fräscht i sin boning. Gissa om dom blev glada?!
I helgen vill jag hem till mamma och pappa, nu var det säkert tre veckor sen sist men jag känner att jag behöver få bli barn för ett tag igen, ibland känner jag mig ALLDELES för vuxen. Vi får se vad helgen bjuder på för spännande roligheter, kanske får jag bli frisk?!

Jag misstänker att grannarna planerar att ha party ikväll, kanske borde jag gå och bekanta mig med dom? Jag hör ju trots allt grabbarna varje dag och varje kväll innan jag ska sova. På något sätt kan man säga att vi har en slags relation till varandra trots att vi aldrig sett varandra. Dom verkar riktigt trevliga, säkert svärmorsdrömmar båda två. Detta ska jag forska vidare i.. SO LONG!

FÖRESSTEN, inatt drömde jag att jag blev vampyr, jag var besatt, törstig och fullkomligt galen. Det var sick! BYE BYE


GODMORGON!


Näsblod och hosta

Näsblod och hosta, dagen kunde inte börja bättre! Vad har jag gjort för att förtjäna detta? GE MIG NÅGOT JÄVLIGT BRA NU ISTÄLLET! Har precis kört ett långpass på jobbet, öppning-stängning och jag är slut som artist. Jag har skyltat om hela dagen lång och visat halva Uppsala min öppna gylf. Den går liksom upp efter två minuter, bara att gilla läget och bjuda på en öppen gylf helt enkelt, inga konstigheter. Det är det nya! Väderguden fortsätter att leverara fint väder och ingen annan är lyckligare än jag för det! Hoppas det blir solsken i helgen också för då är jag L-E-D-I.G! Tog en kaffe på lunchen utomhus och jag tror minsann att det fastande ialfall några små fräknar på min lilla nos! Iallafall vill jag tro det. Nu har jag annat att ta hand om.
VI HÖRS IMORRN! Tjoho


Problemet är som bortblåst!

Förutom att jag drömde att jorden höll på att gå under och jag var en av de få sista överlevarna så har jag fått sova enda fram till klockan 09 tackvare den fantastiska ögonbindeln. Jag kände mig lite kvävd och obekväm men det var det värt hundra gånger om. Var nyss ute på en fantastisk promenad runt fyrisån på en timme. Förkylningen biter sig kvar vilket gör att jag inte kan springa eller köra spinning vilket SUGER! Promenad och styrketräning it is so long. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege mig till jobbet! Nu är det verkligen vår och jag är kär. Kär i allt! Ha en trevlig dag på er! Hoppas Juli får en extra trevlig dag för hon fylller år idag! PUSS


Sol i all ära!

Hello darlings! Vaknade på tok för tidigt imorse, solen tittade snällt in runt 7-snåret och jag har varit vaken enda tills dess TROTS att jag började vid 12-tiden. Jag har nu införskaffat mig en ögonbindel som jag flitigt ska använd framöver. Nu sitter jag här och äter frusen banan, smakar som himmelriket, alla som inte har prövat borde testa att frysa in lite! Nu är jag slut som artist, behöver nog lite mer än fem timmars jävla sömn inatt. På med ögonbindeln så kör vi! Hej svejs.


Helgen is over

Gårkvällen var helgrym. Tjejjerna var på topp och allt var kul! Efter fest hemma hos Julia drog vi oss the place to be, Bj. Bj leverarade i världsklass och så även vi. Denna söndag har även bjudit på härliga trevligheter! NU är jag d to the öd och behöver sova säkert tre år för att komma igen! Imorrn är det träning som gäller innnan jobbet. I ärlighetens namn så blir det träning varje dag den här veckan, typ. Jobb också för den delen varje dag. FULL RULLE med andra ord. Hoppas på massor av solsken!!!! HÖRS IMORGON! TJO


Solhäng och spaning på staden!


Dålig leverans...

Fan hörrno vad jag är dålig på att leverera nuförtiden! Skärpning. Jag har ett hektiskt liv och datorn är numera ett minne blott. OM det endå vore så. Jobb hela dagen lång, sitter nu i morgonrocken och luktar nyduschad och gott! Dags att sätta fart, ikväll ska Julia firas som aldrig förr! Vi ses i vimmlet. PUSS PÅ ER!


Vuxenpoäng så jag klarar mig livet ut!

Idag har jag storhandlat, ingen jacka eller någon läcker klänning, utan jag har inhandlat inlägg till mina två träningskor. Det kalaset var inte billigt må ni tro 1700:- spänn för ett par sulor liksom?! Blir till att leva på linssoppa månaden ut. Men det här är inte vilka sulor som helst ska jag tala om, dom är gipsade och gjorde efter BARA MINA fötter! SÅ nu återstår det att se om det kan bli någon ordning på mig, mina knän och min karriär efter 21 tuffa år. Ikväll invigde jag dom lite snabbt på löpbandet, ovant och tugnt, but I will make it! Nu är jag tillbaks och härmed friskförklarar jag mig själv från förkylningen också. Imorrn blir det styrketräning och work. På lördag ska vi fira Julia som fyller år, och jag har lovat att bli full som en kastrull, hmm jäklar så kul ska vi ska ha ialfall! LATERS LATERS!


Musik är lösningen på allt!

Nu sitter jag och laddar ipoden full med grym musik, för imorrn ska jag upp med tuppen och spåra upp vad som ska komma att bli min första springrunda här i mina nya hoods. Vad sägs om en tur kring fyrisån eller kanske igenom stan? Desutom är det dags att sätta lite fart på formen, om två månader är sommaren i full blomm!
GODNATT my lovers!


Mr. Pony is back

ÄNTLIGEN funkar mina lysen inne på mitt badrum. I en månad har jag levt som på medeltiden varje gång jag duschat eller varit inne på badrummet. Tända ljus är nu ett minne blott. Tänk så glad man kan bli för fungerande lysrör!!! Även jag har fått tillbaks min energi, nästan så jag funderar på en springrunda, men jag tror det är att ta sig vatten över huvudet. Middag sitter på sin plats, kyckling närmare bestämt. Idag efter jobbet gjorde jag ett spontan besök hos frisören så nu är jag nyklippt och fräsh, ser ut precis som en pony med nyklippt man. Precis som det ska vara med andra ord.
Hörs sen! :)


Detox

Om någon skulle skulle komma hit och göra cribs så skulle ni smälla av.. aldrig förr har vår kyl varit så grön och så full. Jag överdriver inte när jag säger att det är som att komma in i djungeln när man öppnar kylskåpsdörren. FOR REAL!


När tar det slut?!

Varje dag. Vare kväll och varje morgon. HELA TIDEN!


Dress to impress

Idag har jag haft en riktig höjdardag med världens bästa Julia. OCH jag hittade en av mina potentiella drömklänningar, helt underbar HOPPAS JAG att den är, orkade inte prova den så den fick hänga med hem istället. Klänningar är mitt samlingsobjekt NR 1, en snygg klänning är en investering! Klänningar gåre före allt annat i klädesväg! Nu vet ni det! Nu är det slut på mina lediga dagar, jobbet kunde inte klara sig utan mig så jag hoppar in som en hero i världsklass, jag är mer än nöjd :)
IKVÄLL jäklar blire Dirty dancing så det ryker om det. TJO


Florida för ett år sen...


Rosa med vita prickar på...

Imorrn är ensamheten över. Min andra halva återvänder till Uppsala. Inte för att jag ogillar ensamhet, tvärtom kan det vara skönt MEN lite tomt är det på kvällarna, ingen att ropa godnatt åt och ingen att möta i köket på morgonen. Jag har ännu några lediga dagar att se fram emot och jag planerar att göra dom till något riktigt riktigt bra! Imorrn ska jag möta upp Julle på stan för lite häng och spaning! Kanske hittar jag klänningen jag alltid drömt om? Snart är det fasiken dags för nu var det riktigt länge sen jag upplevde kärlek vid första ögonkastet!

NU är det dags för mig att bädda ner mig i min nybäddade säng, finns det något som slår en säng med nytvättade rena lakan som luktar rent och gott?!
Det är himmelriket. Godnatt


Tonight



IKVÄLL blire biotime!!!


SOOOOO NICE!


Hola hola!

Godmorgon! En skön ansiktsbehandling och fotmassage satt på sin rätta plats igår! Konstigt nog deckade jag såfort jag kom hem och var deckad enda till sovdags. Det tar på krafterna att vara förkyld. Idag känner jag mig utvilad efter ovanligt mycket sömn! Avnjöt nyss en god frukost bestående havregrynsgröt med nötter, råa lingon och kesella! Nu funderar jag på att ta en solig cykeltur hem till Gamlis, trots att la famillia är i fjällen så känner jag för att komma hem lite grann. SÅ får det bli.
VI HÖRS SEN MINA UNDERBARINGAR!


När möts vi igen min kära?

Godmorgon!!! Jag har sovit som en prinsessa! Hade en fantastiskt drömd om min framtida hund, nu vet jag precis vilken hund jag ska införskaffa, det var en uppenbarelse, vi älskade varandra och han avgudade mig, han nästan sprack av lycka när han såg mig, PRECIS så vill jag att det ska vara i vår relation! Det var en svart fågelhund som hade ett vinrött halsband med guld-detaljer. Hans päls var glänsande och han hade stora öron och stora öögon. Skumt, jag som alltid velat ha en sån där fjällhund...MEN nu känns det  som en självklarhet för mig med en EGEN hund, den där känslan, tillsammans var vi det perfekta teamet!

Igår hade jag brudarna här på myskväll, jag skrattade tills jag dog och hade hur trevligt som helst! Inte varje dag man samlar gänget för en LUGN kväll. Vänner for the win! NU ska jag iväg på en ansiktsbehandling, något kul måste man ju få ha när alla andra firar påsk med sina familjer och nära och kära. Sen får vi se vart dagen tar mig, med sånt här härligt väder kan ju vad som helst hända!!! LATERS!

 


Why do i want you? now that i can´t have you


When Vårkänslorna takes over

Jag har precis städat undan vinterjackan och håller på och vårstädar och vårvädrar hela lägenheten! Tvättstugan har aldrig varit lugnare, det var bara att välja och vraka, hade kunna tagit upp tio tvättmaskiner UTAN PROBLEM om jag velat. Fast det är klart, vem fan har inte bättre saker för sig på påsk? Alla förutom jag ;)
Tur var det väl att farfar ringde och bjöd över mig på påsklunch dagen till ära. En promenad dit sitter på sin plats, det mår jag bra av. Jag känner mig betydligt piggare, ingen nyhetsmorgon imorse, sov HELA natten för er som vill veta. Jag räknar med att vara helt återställd till nästa vecka, det blir en lugn helg sen jäklar är jag back in buisness!!! Ikväll blir det påskmiddag med mina finaste brudar vilket innebär årets första påskmust, det måste firas!

Solen lyser på oss idag, tuuuuuusan så härligt! TJO


Duschen är guds gåva

Tänk vad en dusch kan göra underverk. Jag har NÄSTAN blivit en ny människa. Ialfall tillräckligt ny för att ta cykeln ner å stan och catcha upp med Lisa, köpa ett påskägg och ladda upp med påskgodis för att sedan parkera mig i soffan igen. MEN det är fortfarande helt okejj för allmänheten att tycka synd om mig... ÄHH slut med tönterier! Glad påsk på er


Typiskt mig....

Det är inte ett aprilskämt att jag var uppe tidigare än pensionärerna imorse. 05.30 gick jag upp och slog på Nyhetsmorgon, fifan vilken jäkla höjdarmorgon! Tänk att ha det så varje morgon? Jag är sjukt pigg i skallen och känner mig kreativ men kroppen vill något helt annat. Varje gång jag blir sjuk eller mår fysiskt dåligt blir jag påmind om hur sjukt viktigt det är för mig att må bra! Det går före ALLT ANNAT. Så i sex timmar har jag alltså hunnit ätit frukost tre gånger och somnat av och an ett ex antal gånger. Nu väntar jag på att Lisa Rösth ska komma över med massa bra filmer, och så ska vi äta massa gott påskgodis. Något påskägg blir det inte för min del, mamma och pappa drar till fjällen så jag får inhandla mitt eget. Tänk så trisst det är att bli vuxen. Ibland saknar jag faktiskt att få vara ett barn som bor hemma, men bara ibland! AS har åkt hem till sina rötter i Söderhamn så jag firar påsk själv iår! Hör ni hur jag sitter och tycker synd om mig själv? Kan knappt vänta tills jag får dra igång och börja springa och träna inför mina lopp och andra projekt! Det här kanske är kroppens sätt att samla energi inför våren? Jag vill gärna tro det, så får det förbli!



Jag och Lisa i sommras!


RSS 2.0