Veckans mest spelade


Haaallååå



Jag känner att jag glömmer bort er läsare här allt oftare. Jag jobbar mycket och resten av tiden försöker jag ägna åt dom jag håller kära. Julen närmar sig och ikväll ska familjen på julkonsert på Katalin, mamma fyller år!
Först blir det jobb från klockan 12. Träningen ligger återigen på is pga. en förkylning som tog min röst, gjorde mig hes och gav mig hosta! KRAM PÅ ER RARINGAR


Lucialucialucia

Hej hej hallå! Igår tappade jag rösten så idag jobbar jag på att vara så tyst jag bara kan! Jag steg upp i ottan imorse för att titta på lillebrors lucia-tåg i kyrka där jag själv en gång hade lucia. En mysig morgonstund, men inte kan jag minnas att vårt lucia-tåg bara varade i tio minuter. In gick dom sen gick dom ut igen, typ.

Allt var sig likt i kyrkan, jesus hängde där han brukade, det var samma varma känsla och vid altaret stod två gigantiska julgranar. Jag är inte religös på det sättet men jag tycker det är himla mysigt att gå i kyrkan vid högtider, det känns liksom kärleksfullt och tryggt. Är jag religös endå? Haha

Idag borde jag klippa mig, jag funderar och har funderat på att kapa det rejält den här gången, men jag vet inte om jag vågar. Jag har ju trots allt sparat till mitt långa hår i fler år känns det som. Varför är det alltid så? När man fått det man så länge suktat efter vill man inte ha det längre? En klassiker, men något måste göras, så enkelt är det bara. HA EN HÄRLIG LUCIADAG ALLIHOPA!


Årets andra julbord-check!

Hej alla kära!
Igår samlade vi hela tjej-gänget hemma hos Louise för ett gemensamt julbord. Alla hade med sig ett bidrag och herrejösses vilket härligt julbord det bjöds på! Allt ni kan tänka er och DESSUTOM med dom man gillar bäst på hela jordklotet, en bättre kombination får man leta efter!
 För mig har det varit work @H&M hela dagen lång och ikväll blir det lungt, tvättmaskinen går för fulla muggar.

 Att vara förkyld tar på krafterna, dessutom låter jag som en man, rösten försvann på förmiddagen och jag önskar att jag kunde prata teckenspråk. Varför lär vi oss inte det i skolan egentligen? Det borde vara lika obligatoriskt som engelska, tänk vad skönt det skulle vara och ha lite lugn och ro ibland!

IMORGON väntar ännu en trevlig dag på jobbet!
Puss och kram på er!



Stilla natt

TJENAREE!!!
Hoppas ni har haft en härlig Tisdag. Själv vaknade jag upp efter ytterliggare TIO timmars sömn, vilket betyder att jag sovit ett helt dygn!!! av två möjliga! Rekord igen, det kanske är såhär man ska fördriva tiden såhär i vintertider, att sova bort hälften av skitmörkret! Efter jobbet bjöd Fredrik och Helene på en utsökt middag i deras helt underbart fina lägenhet! Nu sitter jag här IGEN och lyssnar på Peter Jöback. Är det bara jag som hakar upp mig på ett och samma när man hittat något som man gillar? 
Jag kanske lider av aspberger syndrom?
KRAM PÅ ER


Godnatt hemskt god natt

Jag ville bara säga godnatt till er alla! Hela kvällen har jag lyssnat på Peter Jöbacks julskiva- Jag kommer hem igen till jul. Satan vad bra den är, blir helt lugn i själen när jag hör hans ljuva stämma, får liksom lust att gå i kyrkan och krama om alla jag känner! Imorgon hoppas jag på en dag med nya friska krafter!

PUSS PÅ ER


Kvällens


Jag har slagit mitt personliga rekord

Inatt har jag sovit 15 hela timmar!!!! Klockan sju igårkväll släckte lampan och kröp ner i sängen. Klockan tio imorse vaknade jag, fortfarande lika trött. Jag som hade planerat ett morgonträningspass imorse, ibland sätter jag ribban för liiiiiiite för högt. Jag räknar med att vara återställd lagom tills imorgon!


Personalfest och en sleepover!



Hej på er därute!
Igår var det lördag och min lördag var fantastisk! Man kan ju inte annat än att bli glad av att vara på jobbet när det kryllar av underbara arbetskompisar! Efter jobbdagen var det dags att svira om inför julbord med bowling. När bowlade man senast liksom? Hur kul som helst, måste verkligen göras igen. Julmaten var supergod och för att inte tala om chokladefterätten! Jag bröt min sockerpaus som pågått tre veckor, men idag är jag tillbaks på banan igen. Framåt midnatt dansade vi oss vidare till Bj och vi dansade natten lång att jag idag har världens träningsvärk. Konstigt nog får jag alltid det av dans, kan det ha att göra med alkoholen tro? KUL HADE VI!

Som grädde på moset träffade jag på Joanna och Linnea i vimmlet och vi avslutade natten tillsammans hemma i Joannas lägenhet med hamburgare och massa skratt, ännu mer skratt blev det när vi vaknade imorse kan jag lova!
Vi passade på att ha lite julmys på förmiddagen med tända ljus, apelsiner, Peter Jöbacks Decembernatt och Carolas julskiva, vad är bättre än sina bästa vänner samlade, massa skratt och julmys?

Nu är jag tröttare än John Blund själv och jag överväger att gå och lägga mig, klockan är inte ens sju men imorgon väntar en tidig morgon och sen misstänker jag att jag har typ en hel nattsömn att ta igen!

Veckan som kommer blir en intensiv vecka med endast en dag ledig, ska försöka att pussla ihop en bra balans med sömn, träning och vänner samt lite tid för mig själv, ibland vor det skönt om dygnet hade lite fler timmar.
KRAM KRAM PÅ ER!!!


Decembernatt


Hur mår ni idag?

Hej hopp! Imorrn är det fredag, och ni borde veta vid det här laget att det betyder spinningfredag! Tur att två till tjejjer från jobbet är med och cyklar järnet, annars finns det risk för att ligga kvar och sova vidare i sängen. Klockan är ställd på 05.30, väskan är packad och frukost, lunch och mellanmål är redan iordningfixat.

 Efter jobbet blir det lite julklappsletande och fika tillsammans med en polare, kvällen avslutar jag tillsammans med tjejjerna och fredagsmys, förmodligen helt slut efter en fullspäckad men ROLIG dag.
Man måste komma ihåg att det är viktigt att ha r-o-l-i-g-t samtidigt som man tar sig igenom dagarna :)

För övrigt så hade jag en av dom godaste matlådorna på länge idag, helt klart en tio-poängare! Det kan rädda eller förgylla vilken dag som helst!
Godnatt på er mina hjärtisar!


Dagens matlåda!


En bättre dag

Hej hörrni, jag menade inte att skrämma upp er med gårkvällens inlägg och hemligheter håller jag ju för mig själv, men ibland har även JAG ups-and-downs. Ni som känner mig vet att jag på det senaste året lite för ofta kännt mig sjuk och orkeslös. Förmodligen finns det en förklaring till det och att få det på svart och vitt igår kändes mindre roligt. NU VET NI DET! Nu kommer jag att jobba för fullt på att tanka så mycket energi och kraft jag kan på olika sätt, så inom en snar framtid har ni förhoppningsvis en ny super-lina i farten!

Idag har jag kännt mig på strålande humör och full av energi på jobbet. Kylan därute skrämmer mig inte längre, jag håller mig varm och är påklädd såfort jag går utanför dörren, men satan så ful jag är. Att vara ful är kul!
Nu ska jag tända lite ljus för att få upp värmen ytterliggare i sovrummet, sen är det dags att tanka sömn. KRAM PÅ ER!


RSS 2.0