Back

Nu åker jag till worket fylld med ny energi och nya tag! BRA VA!
Puss på er sötnosar

Dö bara dö och kom aldrig mer tillbaks!

Jag har haft en underbar dag ute till sjöss. Det blir bara varmare och varmare i vattnet för varje dag som går, jag trivs som fisken i vattnet. Imorrn återgår jag dock tillbaks till verkligheten för en dag, dags för jobb på Gina men jag saknar mina gina-tjejjer så det gör mig inte så mycket. Jag får sätta på mig en söt klänning, då känns livet helt plötsligt mycket roligare!

Ena sekunden känns det som att jag lever mitt liv på ett bananskal, jag har hela sommarn framför mig med massor av äventyr och möjligheter och helt plötsligt börjar massa folk från ingenstans höra av sig. Jag har fullt med energi och känner mig inte rädd för någonting. Jag har ingenting att förlora NÅGONSTANS. MEN På tre röda sekunder kan mitt lyckorus bara försvinna och det är som att någon annan jävel som vill jävlas med mig tar över. Den där jäveln vem du nu är ska jag ta död på!
NU GENAST!

Svårt val...

Vilken bikini ska jag välja idag? Den vita, den rosa, den svarta eller kanske den blommiga? Eller ska jag våga mig på min snygga badräkt? Hm får ta med allihopa för idag blire sol och bad. Känns ju nästan som att jag är utomlands på solsemester.
SEE YA!


Lite vädersnack som vanligt

Ännu en underbar dag i solen har passerat och jag ser mer eller mindre ut som en Indian-flicka. Imorrn är jag ledig och det verkar som att ALLA jobbar. Vore väl kanske konstigt annars med tanke på att det är Måndag och de flesta normala människor som har ett jobb jobbar. Nu är det tre veckor kvar av min svenska sommar och jag hoppas att vädret håller i sig. Jag är en riktig vädermänniska, mitt humörs styrs som ni kanske märkt av vad det är för väder.

Imorrn ska de bli fint väder, alltså vet jag redan nu att det kommer att bli en bra dag oavsett vad som händer! Det känns betryggande att veta. Om jag inte kommer iväg till någon sjö imorrn så är det ju tur att mamma och pappa har varit ambitiösa och installerat poolen, (den stora plastpoolen alltså). Vi har även en stor studsmatta och ett badmintonät att aktivera sig med om man skulle få tråkigt.. Rena rama lekplatsen!

Perfekt för mig..


Lovely



Ännu en dag med sol och bad väntar!
Måste bara packa väskan!
CIAO!

Till min älskade Chaaaaaaar



Här har ni min söta vän Charlotte som hemskt gärna vill säga hej till er!

Jatack!

 


Idag har det varit en sån där dag som jag ofta brukar fantisera om!
Svensk underbar sommar. VARMT i vattnet, trevligt sällskap och SOL SOL SOL!
Ikväll ska vi grilla. MUMS!

Jag <3 sommaren

Dålig uppdatering som vanligt, jag suger jag vet!
I studens hetta sitter jag naken i mitt rum och har svårt att välja klänning inför kvällen, gul, röd, blommig? kjol kanske? Ljuva problem! En av mina bästa vänner ska firas och det blir nog en utgång i sommarnatten på det.
Imorgonbitti tar jag och Lisa bilen ut till Fjällnora och har en heldag tillsammans med massor sol, bad och mys!
Där fick ni en liten sneak peak! PUSS på er era dårar!

En bra dag

Det är märkligt det där hur humöret kan ta sig en svängom ibland! Igår ville jag bara skjuta allt och alla som kom i min väg, men Idag har det varit en strålande dag och jag vaknade på rätt sida om man säger så! Jag har haft min nya favoritklänning på mig och jag har tillochmed hunnit vara ute för att njuta av solen TROTS att jag har jobbat. INTE ILLA!
Imorrn är det Fredag, och jag är ledig i helgen, LEEEDIG!



Ge mig styrka, ge mig kraft!

Hej Kids! Idag är det inte min dag. Jag somnade typ på jobbet, mina favoritskor från Steve Madden gick sönder, jag somnade hos en kompis, förlåt Julia =(  och jag är tömd på energi.. inte likt mig alls. Imorrn blir det nya tag
PROMISE!


Dags för en dos skönhetsömn

Hej mina söta små läsare! Jag vet inte vart tiden tog vägen idag, men att jobba får verkligen alla dagens minuter att försvinna på en sekund! Och för att hinna med allt man vill göra så gäller det att prioritera och använda tiden väl.. som imorrn te.x ställer jag klockan på 06.00.. ni kan ju gissa vad jag ska göra..

GODNATT!!!

Typiskt nog blir det fint väder när jag börjar jobba

Jaha då var den första dagen avklarad på jobbet denna vecka. Rea rea rea is the shit tydligen. Solen steker på och det gör mig bara lycklig TROTS att jag jobbar, jag får unna alla andra som inte jobbar och sliter lite sol istället. Jag får se fram emot helgen när jag är ledig, då blire bad och sol!
Jag och Lisa körde på lite after-work idag, alltid lika mysigt att varva ner efter jobbet.
NU ska jag sova. GODNATT

Ett långsamt farväl

Om EXAKT en månad idag så lämnar jag er!


 
och jag saknar er redan!

Är det verkligen möjligt? Frihet

Jag lever mitt liv utan att vara rädd för att älska och älskas. Jag är inte rädd för att bli bortstött och jag har inget behov av att bli accepterad. Jag går omkring i världen med vidöppet hjärta utan att vara rädd för att bli sårad.
Jag lever mitt liv utan att vara rädd för att förlora någonting och jag är inte rädd att dö. Jag är inte rädd för att ta en risk eller utforska livet.  Jag älskar mig själv precis som jag är. Jag älskar min kropp precis som den är och jag älskar mina känslor precis som dom är. Jag vet att jag är perfekt!

Ja, jag tror det!
Prova själv

SOOOOOOOOLEN ÄR HÄR

 
Idag skiner solen och jag har lockigt hår! Nu måste det väl endå vara sommar!
Inatt har jag sovit länge som aldrig förr, jag har alltså hur mycket energi som helst att ta död på under dagen, perfekt!
Nu ska jag iväg till mitt andra hem och jobba! Det var länge sen, skönt med lite rutiner.
Puss på er!

YEES


Sad but true

Nu mina vänner går vi mot mörkare tider! För ni vet väl att efter midsommarafton blir det bara mörkare och mörkare ute om kvällarna?! Det bor en riktig glädjeförstörare i mig ibland. MEN hoppas vi får lite av den såkallade sommaren ialfall innan hösten kommer. Vore himla synd annars.
Gårdagen blev lugn och sansad för oss, ganska skönt om man jämför med förra årets galna fest som slutade i katastrof där allt som inte fick hända hände, som hämtat ur en amerikansk tonårsfilm typ.
Idag har jag legat och sovit i hamocken samtidigt som regnet har smattrat mot taket, mmmmm vad jag älskar sommaren.


När tröttheten talar för sig själv

Idag har jag varit trött, det ska gudarna veta. Jag har varit så trött att jag somnade på tanten som satt brevid mig på bussen och jag somnade tillochmed när jag badade och försökte läsa samtidigt. Jag är förvånad över att jag inte somnade när jag tränade. MEN nu är jag som en ny människa inifrån och ut! Jag är len som en babyrumpa och mitt hår luktar gott. Någonting säger mig att jag kommer att sova gott inatt!


Ge mig styrka!

Sverige i ett nötskal

Midsommar imorrn alltså, ja lite svårt att förstå kan det vara. Mamma är iväg och ränner, fixar och donar för dom ska ha galet vuxenparty här hemma verkar det som. Då gäller det att hålla sig undan.
Jag har min söta sommriga blommiga klänning färdig men jag funderar starkt på att köra på tjockjacka och överdragsbyxor istället. Och istället för nubbe och sill så blir det varm choklad och korvmacka...
Nu ska jag bege mig mot stan och systembolaget och därefter blir det workout för min del. Kanske borde besöka solarieöarna lite, för ute ser man ju inte skymten av någon sol, och lär inte göra det på ett bra tag framöver heller. JÄKLA SKIT!


 

Hur ska jag klara mig i två månader?


Niice kväll ute



Idag är jag trött och borde egentligen gå och sova för länge sen...
Men är man uppe till sju får man skylla sig själv
Tack och hej nu ska jag iväg till min andra halva!

Shopping gör mig lycklig

Idag har jag köpt lyckan i Stockholm! Och nu ska jag ut och spendera kvällen tillsammans med mina underbara vänner på Snerikes! Tur att kårlegget äntligen kommer till användning, annars hade hela astronomikursen varit helt åt helvete, inte för att vi någonsin var där, but still!.

Ha en trevlig Tisdagskväll på er



Vädret kan göra underverk

Japp, som jag lovade! En ny människa! Solen lyser och likaså jag! Helt plötsligt blir jag jätte påhittig och jag kommer helt plötsligt  på massa roliga ideér och får tillbaks hoppet om livet, och allt det pg.a VÄDRET! Är det inte märkligt?
Men det gäller att passa på att njuta för på torsdag återvänder fanskapet till regn.
Nu ska jag sätta på mig något snyggt och bli mitt bästa jag och sen dra!


No more!

Nej nu får det vara nog!
 När jag vaknar imorgon så är jag glada Lina igen. JAG LOVAR, jag är verkligen inte någon deppig människa egentligen. Jag ska överösa mig med massor av kärlek. Ni kommer att bli så less på mitt tjat, men ni vet väl att den viktigaste relationen man kan ha i sitt liv är med sig själv?! Då förstår ni kanske också att det gäller att ta hand om den ordentligt så man inte lessnar. Imorrn ska det bli bättre väder och jag tänkte ta med en kompis och fly till Stockholm över dagen.
Jag kanske borde köpa lite fina presenter att ge mig själv?! ELLER kanske gå på spa och få lite massage? ELLER baka en god kaka att ge till mig själv?! ELLER varför inte åka på kärleksemester?

Idag var jag på ett extra långt spinningpass så jag förtjänar lite mer sömn än vanligt.
Först ska jag bara plåga mig själv lite med spikmattan.



Mina dagar är minst sagt räknade...

Ja mina vänner, nu börjar det närma sig min flykt från detta pissiga land. Och med det här pissiga vädret gör det mig inte ett skit. Just nu finns det inget här hemma som håller mig kvar.
Jag är rädd, jag är skiträdd ska jag erkänna. Men jag är inte den som fegar ut. Jag vet att jag bara kan bli starkare och utvecklas til det bättre. Och att få leva i lyx är ingenting jag någonsin har tackat nej till, att jag sen ska jobba i sju veckor är en annan femma. Det jag ser mest fram emot med hela resan är sista veckan när jag drar till Fredrik och hans flygpolare i San diego.

Jag lider av någon slags ångest samtidigt som jag bara vill härifrån!



Allt för idag


Det blir ialfall inte värre än såhär

Nu drar jag iväg till Öregrund i regnet. Jag börjar tappa hoppet om att efter regn kommer solsken. Det är inget annat än ett dumt ordspråk som vill få oss dumma människor att tänka positivt. Det verkar fan aldrig bli solsken i detta pissiga land. Nu känns det faktiskt skönt att veta att jag kommer att få vara på stranden i två månader varje dag om jag så vill! MED SOL! Igår köpte jag lite nya bikinisar och  dessutom så fick jag hem min efterlängtade keps från Usa  som jag letat ihjäl mig efter. Så hopp om livet har jag allt! TROTS att det regnar!

På högsta volym!


Jag ser vinterjackor mitt i juni, KATASTROF

HELG HELG HELG! Ikväll sitter jag iallafall inte hemma ensam och slösar min tid.
Nu ska jag bege mig ut i underbara jävla regnet!

me in florida

What doesn´t kill me makes me stronger



Idag är det Fredag och jag ska iväg och jobba dagen lång! Egentligen hade jag velat stanna kvar i sängen meeeeen vad gör man inte liksom! Jag har konstigt nog fått tillbaks min sömn, jag vaknar numera aldrig före väckarklockan!

Det måste vara ett bra tecken! Puss på er

Jag skulle kunna leva ENBART på ketchup för resten av mitt liv om jag fick den!

 
Den är värd all ketchup i världen!

Men ingen kan ta ifrån mig min spontanitet

För precis ett år sen så bestämde jag och Julia oss för att fly landet, vi var nykläcka studenter och sugna på lite äventyr, så vi drog en resa till Ayia napa (ja, jag vet att ni hört om det minst tusen gånger men ialfall) och där blev det minst sagt fart och fläkt. Jag blir så lycklig varje gång jag tänker tillbaks på vår spontanitet. Det var en once in a lifetime resa och jag tror aldrig att jag kommer att ha så roligt igen. Vi var galna och spårade. Jag skulle inte vilja åka igen, för att jag VET att ingenting skulle kunna toppa förra året.

Jag har många roliga historer att berätta för mina barn och barnbarn sen, sånt gör mig glad. - Mamma kan du inte berätta lite om när du var ungdom?! Livet är till för att levas!

Samtidigt så känner jag hur jag mognat och blivit äldre, för att jag skulle aldrig ORKA med party och galenskaper varje kväll till gryning och två timmars sömn per natt. Nu föredrar jag fina lugna sandstränder, färsk frukt serverad på stranden och ljudet av vågorna som rullar in...Har jag gått och blivit förtidspensionär?

Nejnej, bara ETT år äldre, hur ska detta sluta?


Men det är nästan så att jag blir sugen när det enda Sverige bjuder på pissigt regn och gråa moln..
Vem hakar?
Vi drar imorgon

Vi ses om åtta månader


Hejdå mina fina flickor som drar jorden runt idag!

Idag är livet piss


Man kan inte veta hur eller när man ska dö, men man kan bestämma över hur man vill leva sitt liv!

Livet är inte alltid rättvist, och ibland blir det inte som man tänkt sig.
Vila i frid!

Goodbye my friends!

Vilken dag! Nu ska jag iväg och få mina naglar fixade, vågar ju knappt skaka hand med en främmande människa som dom ser ut nu. Efter det ska jag dra på mig klackar och klänning och bege mig till en stor avskedsfest som två av mina vänner har som ska lämna landet! Kameran följer troligtvis med! Hej på er!

Min springrunda runt högarna

 
Ja, det är lite annorlunda mot löpbandet måste jag erkänna!

Inte en ledig stund trots ledighet

Åh tack gode gud att dagen är över!
Imorrn är jag ledig och då händer det mycket roliga saker!

 
puss på er

Idag är det jag och musiken!


Efter regn kommer solsken



Efter två timmars hård träning och en dags jobb så slog jag och mamma till på sushi! Det är jag verkligen värd efter den här veckan! Vi passar på när inte pappa är hemma, han är inte så förtjust i det slajmiga och kalla, jag tror att han föredrar hederlig husmanskost. Jag har faktiskt inte ätit sushi EN ENDASTE gång den här veckan (den jag köpte igår på kvantum räknas inte, för det var inte mycket till sushi)

Ikväll ska jag över till en mycket fin vän till mig! Det blir alltså inget party den här helgen, SKÖNT, jag kan behöva lite lugn och ro. Vädret gör mig dödstrött. Nästa vecka blir det förhoppningsvis andra bullar!
PIGG OCH ALERT SOM EN MÖRT!

Vad är detta?! Slöseri? Ja!

 
Vad gör jag som är så söt hemma ensam? en FREDAGSKVÄLL? (bortse från att jag jobbat arslet av mig nio timmar och helst av allt vill sova för resten av mitt liv.)
Hmm, känns ju rätt ovärt i vilket fall som helst. Nu skiter jag i allt och går och lägger mig! 

That´s me

Okej, jag måste erkänna att jag mår rätt illa. Jag är rätt extrem av mig, typiskt av mig att äta HELA paketet. För mig är det antingen eller ALLT ELLER INGET, det finns inget mellanting. För mig finns det inget som heter ATT SPARA. Jag vill ha allt, på en och samma gång! Inte så stabil... Nåväl, nu behöver jag ju iallafall inte äta glass på några veckor, och det är ju skönt, för egentligen är det inte så gott...


Glass i stora lass, minst sagt

Hej på er!
Jag har precis ätit upp en hel glasstårta helt själv! Det trodde ni inte om mig va?! Om sanningen ska fram så kan jag nästan bli besatt av glass på kvällarna precis innan jag ska sova, och ikväll råkade det ligga en glasstårta i fysen. Det har jag förtjänat efter en hel dags hårt arbete!

Imorrn är det Fredag IGEN, och det är svårt att tro att det är den 4 juni idag, snarare den 4 september. Rena rama höstvädret och pissigt kallt är det. Vart fan tog sommarn vägen? Kanske borde plocka fram dunjackan igen?! Der ser ialfall lite ljusare ut på väderprognosen dom kommande dagarna.

HOPPAS!

Hur ska detta sluta?!

Jag är lite smått nervös såhär på morgonkvisten, jag ska snart iväg till frisören och man skulle kunna säga att jag lider av en viss slags frisörskräck. Jag verkligen håller tummarna för att det går bättre än sist jag var hos frisören. Jag har lärt mig att det är väldigt viktig med en ÖPPEN och RAK kommunikation. Det gäller att vara rakt på sak och inte tramsa till det så mycket för då uppstår det lätt missförstånd och allt går åt helvete. Nu gäller det!

Sen blire träning med Jonte och efter det ska jag in och gästspela lite på gränby!
Det regnar fortfarande ute, finns det ens mer regn att tillgå?




Om sanningen ska fram...



...så är jag en riktig badkruka, och skönt var det INTE.
OCH hade jag vetat att att jag blev filmad hade jag gjort allt för att verka cool och HOPPAT rakt i utan konstigheter
Vänta ni bara!

Pissiga regn

Lusitgt hur vädret kan vända över en natt. Igårkväll cyklade jag hem i bara ben och sandaler utan att frysa och idag är det typ fem grader och ösregn. Det blir till att klä på sig jeans, jacka och stövlar idag. KUL. Kanske är lika bra, så att solbrännan jag drog på mig igår hinner lugna ner sig lite grann. Lite röd blev jag måste jag erkänna trots allt.
Nu ska jag iväg och göra mig av med all överskottsenergi jag går och bär på idag. Svetten ska rinna! Sen blir det några timmars jobb!

Jag har precis spontanbokat en tid hos frisören imorgon bitti för lite slingor. Lika bra att överlåta det där till någon annan i år. Jag litar inte längre på mina såkallade frisörkunskaper efter alla mina tidigare missöden. Det är bara att inse, jag är inte, har aldrig varit och kommer aldrg att bli någon bra frisör. Det går inte att vara bra på allt!

CIAO!

Skönt var det!


Då var det avklarat! En helt underbar sommardag och ett dopp!
Spinning nästa, och sen grillning med the gang!

Årets första dopp?

Jag har precis gjort iordning en liten matsäck och plockat fram min rosaprickiga filt för idag ska jag och en polare ut på äventyr och bada och sola. Det ska bli lovely. Solen steker som bara den och det gäller att passa på för imorrn och resten av veckan ska det bli kallt igen. Fyfarao. Vi får väl se om det blir något dopp i det inte alltfär varma vattnet.
Jag vill försäkra er om att jag ialfall INTE är någon badkruka, eller ja det återstår att se!
ADIOS!


RSS 2.0