Learn it, like it, love it!

Imorrn vid den här tiden sitter jag på något skakigt flygplan på andra sidan jordklotet helt ensam och jävligt nervös. HERREGUD. Jag kissar nästan på mig. Jag har aldrig berättat att jag med åren har blivit måttligt till mycket flygrädd. Förut tog jag det alltid med en klackspark och tyckte det mest var roligt och spännande med luftgropar. En gång när jag och Alex skulle flyga hem så drabbades jag av en såkallad panikattack. Det är verkligen INTE likt mig. Så imorrn hoppas jag på champange och förfriskningar ombord för att stilla lugnet!

Idag har jag sprungit runt som en galning på stan med Julia och Linda för att fixa det allra sista, och sagt hejdå till massa vänner,arbetskompisar och mormor och morfar. Man skulle kunna tro att jag aldrig återvänder igen som jag tjatar om det här. Your never know!

Jag gillar att ha framförhållning, men inte när det kommer till packning. Lika bra att fixa det tio minuter innan avgång. Jag som inte ens ska ta med mig några saker. Tur att jag får besök ikväll, annars hade jag aldrig klarat av denna jobbiga kväll fylld med resefeber. MEN VARFÖR TUSAN KLAGAR JAG?

JAG ÄR LYCKLIG!


 
det blir jag och mina raybans, endast!

Tiden är knapp!

Jag är i full flärd med att bättra på mina språkunskaper så jag håller på å plöjer igenom He is not that into you, och jävlar i lådan säger jag bara! Jag ångrar inte en sekund att jag slog till på boken som hastigast. Idag har jag fått mycket gjort men ännu mer som SKA göras! Jag har inhandlat massa nödvändiga prylar, jag som inte skulle ha med mig något...
Senare ska jag göra plats i garderoben och i skohyllan för alla nya saker som komma skall... UNDERBART! Farfar var förbi en sväng och påminde mig om att jag faktiskt måste klara mig HELT SJÄLV redan från Arlanda, han passade även på att oroa sig för hurvida jag ska lyckas hålla reda på mina prylar, men jag oroar mig snarare för hurvida jag ska komma på rätt plan eller ej.
Nej det här finns det ingen tid för!


me and lisa, little drunk

Full rulle

Nu ska jag ner på stan för att möta upp Helene i vårsolen. Vi har massor av vktiga ärenden att uträtta. Låtsas går ju. Jag har faktiskt massa viktiga saker att inhandla inför resan. Inatt drömde jag bara på engelska. Det känns lovande men helvete vad spännande det ska bli. Jag kissar nästan på mig. Ikväll får jag finbesök av två fina damer. Det gäller att socialisera mig ordentligt innan jag åker, för på flyget har jag bara mig själv att hålla tillgodo med, såvida det inte sitter någon hunk brevid mig. Men hur stora är oddsen? Jag har hört att amerikanarna inte är mycket att hänga i granen.

Nåväl.. vi hörs senare!

Jag bjuder på ett litet bildspel

Vilken kväll vilken kväll! Hur kan man inte ha kul med mina Gina tjejjer?! Födelsedagskalas hos Pullan och sen en klassiker till Bj. Success
 Det första som slog mig imorse (förutom bakfyllan och div.) var att det endast är TRE JÄVLA DAGAR kvar. SHIT. Vad lycklig jag är. Jag har ett riktigt lyckorus! Jag har världens bästa och roligaste vänner, jag lever ett roligt liv och jag har bara roliga saker att se fram emot just nu! Jag kan inte annat än att älska mitt liv! 
Nu ska jag fortsätta denna lediga söndag med Sex and the city!
CIAO!

















Ses i dimman!

Jobbet gick som på räls! Nu är det dags att svira om för party och utgång! TAGGA TILL!


Kiss me thru the phone


Viktigt!

Jag ville bara meddela att jag äntligen har fått min syn tillbaks, så inga fler pinsamma situationer! Äntligen kommer jag att kunna se allt och alla igen. PERFEKT! Trevlig helg!

Don´t waste your pretty

I vanlig ordning vaknade jag innan sju imorse, taggad som vanligt, jag for upp som ett skott ur sängen!
Det verkar vara vår på g ute, så idag blir det en av alla hundra vårjackor! Mig hör ni nog inte av mer idag!

 
Haha går det att likna en ledsen hund mer?!

Jag behöver en time-out

Tiden går ruskigt fort. Helt plötsligt känner jag mig skitstressad, jag har fått för mig att jag har massor att fixa och massor av människor att träffa innan jag åker. En del verkar ha missupfattat det här med min tripp. Jag ska inte vara borta längre än två veckor denna gång. Hur det blir senare i sommar får vi se helt enkelt! Så nu har vi rett ut det!

Imorrn är det redan fredag igen och jag är ledig! På lördag blir det jobb och födelsedagsparty hos Pauline och ev. utgång. Jag och Helene har bestämt oss för en LUGN sådan. Och den här gången måste det bli så även om alla våra andra lugna utekvällar har slutat i raka motsatsen. Shape up!
Nu ska jag städa upp i röran och sen försöka sova UTAN några otäcka oljud utanför mitt fönster!

CIAO!



Promise

Ja herregud, jag är nyss hemkommen från ännu en fullspäckad dag! Är såklart alldeles för trött för att skriva. Men jag vill bara påminna om att jag fortfarande lever och att det nu är mindre än en vecka kvar tills jag åker.. så passa på att njuta av mig nu riktigt mycket, för snart är jag borta och då kommer ni att sakna mig! 

 

Föresten så är det någon eller något som gnager på mitt fönster just nu. Någon som vill ta sig in?! Jag är alldeles för rädd för att se efter vad det kan vara, vilket innebär att jag får krypa ner i sängen RÄDD. Det är vid sånna här tillfällen det kan vara praktiskt att ha en händig man som kan skydda mig mot alla farliga djur och läskiga läten!
HEJ!

Nästan som ett skämt

Jag har länge gått och funderat på det här med kepsar. Keps är egentligen inte alls min grejj. Inte heller sneakers eller gympadojjor. Jag känner mig alldeles för manlig iklädd sådant. Jag har aldrig varit möss eller kepstjejjen men jag kan däremot tycka att det kan vara förbaskat coolt på rätt person till rätt utstyrsel. SÅ jag har bestämt mig för att bli en cool tjej med keps,men bara IBLAND. Att vara cool jämt orkar jag inte...
Nu gäller det bara att hitta en keps som det klickar med, och det mina vänner, kommer inte att bli den lättaste matchen!

       

 Kommer det att funka?!


Haha

Åh herregud, jag är slut som artist efter denna dag. Jag har hållt igång sen sju imorse. Det känns i hela kroppen.  MEN jag har haft en jätte härlig dag. Varit och fixat naglarna, tränat och fixat lite annat viktigt men bäst av allt så har jag träffat Jullan! Det var alldeles för länge sen, och varje gång vi ses kommer jag att tänka på vår galna resa till Ayia napa vi gjorde i somras och jag håller fortfarande fast vid att det var världens roligaste resa någonsin! Vi bara bokade och drog, inga konstigheter! No regrets!

Jag bjuder på ett litet bildspel
 
 
 

Sorry sorry

Sorry my friends men idag har jag inte riktigt haft tiden på min sida så att säga. KUL att ni tittar in så många endå, men vilka tusan är ni egentligen? Svårt att veta eftersom att typ 99% av er aldrig lämnar en liten hälsning!

ÄHH jag bjuder på en låt ialfall!


Den nakna sanningen

Grattis till Pappa som fyller år idag! Gamlingarna har varit här på besök i vanlig ordning. Det diskuteras alltid hejvildt om olika hörapparater, pensionsparande och andra krämpor.Tänk att dom aldrig tröttnar? Finns det verkligen inget annat att prata om när man blir gammal?
Nu är det lite drygt en vecka(plus tre dagar) kvar tills jag åker till U S and A till min kära kusin och bästa vän! Jag är redigt nervös inför den långa resan med alla byten jag ska klara av helt själv, och inför träffen med den nya familjen. MEN JAG ÄR INTE RÄDD. Jag lever efter mitt livsmotto- Utmana rädslan eller låt den styra ditt liv! Och om det är någon som styr mitt liv här så är det jag. Jag kommer att fixa det här med en klackspark?! Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här, men JAG ÄR REDO! 


Såhär söt har ni aldrig sett mig förut..enjoy!

Det är på tiden...

Godmorgon mina vänner!
Ännu en härlig vårdag väntar och jag ska för en gångs skull gå och jobba! LOVELY!




Man vet att det är vår...

... när man råkar trampa i hundskit lite för ofta
...när grannen sätter igång och tvättar alla sina hundra bilar
..när vinterjackan känns alldeles svettig men trenchen för kylig
och sist men inte minst
...när alla människor helt plötsligt utan anledning blir jätte trevliga

Tänk vad lite värme kan göra!
JAG GILLAR DET!
(förutom hundskiten)

..

Indeed!


Jag slutar aldrig att förvånas

Okej mina vänner, håll i er hårt nu...Det här trodde jag aldrig om mig själv, men jag har blivit galen och gått och köpt en badräkt... BADRÄKT?!!!. Sen när började jag använda badräkt? Vad kommer härnäst? Overall? Gummistövlar? Hatt? Slips? Hängselbyxor? Ridhjälm?
Ja det skulle inte förvåna mig, så ser ni någon galen människa med badräkt på sig så är det garanterat jag. Nu är ialfall mitt bikiniproblem löst, men nästa problem återstår, hur ska nu magen ska få färg? Jag blir illa tvungen att klippa den i två delar efter halva veckan har gått. Nästa inköp blir en matchande badmössa!


för första och sista gången i världshistorien, dagens outfit

Vilket kap!

Eftersom att mina gamla favoritjeans är på tok för stora och håliga så tog jag tillfället i akt att utöva min kreavitet till max.  Jag tog första bästa sax och kapade dom rakt av. Råkade visst bli ännu kortare än på bilden. Någonting säger mig att dom kommer passa som handen i handsken på beachen i Florida!


Japp, mina älsklingar får hänga på en sommar till!

So long!

Solen skiner, jag är glad och nu ska jag iväg på en liten lunchdejt sen blir det spinning! Det ser ut att bli en härlig dag!


Right now!


Herregud vad jag längtar härifrån just nu. Trots att jag har varit ute nästan hela dagen och tagit vara på den härliga vårsolen så vill jag ingenting annat än bort från Sverige för ett tag. Jag känner mig trött på allt här just nu. Allt är samma samma och åter samma. Fast jag måste erkänna att jag blir som förälskad i Uppsala på våren och sommaren när det är varmt, när solen skiner, alla är glada och när man kan ha kjol och kort jacka, eller bäst av allt, ingen jacka alls. Sena sommarnätter är det bästa!
 Men nu vill jag ligga på stranden, ha nästan inga kläder på mig, klappa delfiner och träffa sjölejon, hoppa fallskärm, klättra i berg och åka båt!
NU!

Gissa frukten...


Japp, min bästa vän at the moment!

Laters!

Nu ska jag ut på äventyr i det härliga vårvädret! Hoppas ni har det bra idag!

15 dagar...

Nu mina kära börjar det dra ihop sig inför min lilla tripp. Dagarna är räknade. Det är cirkus två veckor kvar! TVÅ VECKOR?!
Närmare bestämt Onsdagen den 1 April sätter jag mig på planet som först går till Boston där jag ska hålla till ett par dagar tillsammans med Anna-sara hemma hos familjen Hoffman, innan nästa flyg tar oss till Florida och Captiva Island. Jag som inte ens har hittat någon snygg bikini än? Och vad ska jag ta med mig? INGENTING! Jag tänkte packa med mig ett par trosor, strumpor, och en tandborste för att sedan återvända med en proppfull tung resväska. Som jag har längtat!

Jag vet inte riktigt vad som hänt, men jag känner mig helt speedad dygnet runt. Jag som aldrig i hela mitt liv haft svårigheter med sömnen. Ni som känner mig vet att jag i vanliga fall kan somna vart som helst, närsomhelst om jag får tråkigt. Jag vaknar mitt i natten, klarvaken redo för att gå upp. Jag går aldrig upp senare än åtta nuförtiden TROTS att jag inte behöver. Är det kanske ett ålderstecken?
 Hur ska det här sluta?


på min föllis

Sunny day sunny day

Vilken underbar dag det är idag. Solen skiner och snön är sakta men säkert påväg bort föralltid! Sånt gör mig lycklig. Som jag tjatar om dessa vårkänslor hela tiden men jag kan inte annat än att älska dom. Jag har promenerat fram och tillbaks till stan och det var så skönt ute så att jag skulle kunna gå ut och gå IGEN! Det ni...
Nu sitter jag och väntar på att mormor och morfar och farmor och farfar ska komma hit och fira mig i efterskott. Ännu är det inte över om ni trodde det.



Snygg redan som 12-åring!


Nu är jag ingen trotsig tonåring längre



Tack för igår allihopa! Världens bästa födelsedag. Nu är jag vuxen och får göra PRECIS vad jag vill.

Perfekt

Så nice


Tacktacktack

Jag är så lycklig. Idag har jag varit på topp. Jag har haft en alldeles underbar födelsedag! Telefonen har gått varm hela dagen och jag vill tacka för alla fina sms och telefonsamtal.

- Huset är städat och redo
- Jag har gjort soundcheck i högtalarsystemet
- Jag har fixat en nice skiva
- Jag har varit på systemet och nu ska jag fixa bål!

JAG ÄR REDO!
Nu kör vi!

HURRA HURRA!



Titta vad jag hittade i tidningen imorse..

Imorrn

Har jag föresten berättat att jag fyller år imorrn?


Sweet?


Det här är det äckligaste djuret jag någonsin sett.. varför är den så glad?
Någon som vet vad den heter?
Tänkte väl det....

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, what?

Idag har det varit en bra dag. Jag har känt mig pigg och glad TROTS att jag inte kan sluta förarga mig över det ruskiga vädret. Det funkar inte med mitt positiva tänk här inte, det är Mars, fåglarna ska kvittra och det ska vara bart på marken, möjligtvis lite sol och kanske ett par plusgrader.
Hur ska jag nu kunna sätta på mig höga heels? Jag får helt enkelt packa ner dom i en väska och bära med mig dom i helgen, för med ska dom!

Appropå ingenting så har jag två nätter irad drömt om pratade husdjur. Allt ifrån fiskar till katter, någon som vet vad det betyder? Det kanske är min döda hamster som för övrigt hatade mig som försöker kommunicera med mig genom mina drömmar? ELLER någon av mina sex gamla kaniner som vill berätta att dom har det bättre i kaninhimlen än vad dom någonsin hade det hos mig?
ELLER så är det mina två gamla islandshästar som vill säga att dom saknar mig?

Inte vet jag, men jobbigt äre!

Ja, jag var besatt av djur för några år sen...




Lyssna


Inte riktigt vad jag önskar mig


Snö är det SISTA jag vill ha nu.

3 DAGAR KVAR!

Nu mina vänner så är det bara tre dagar (typ två) kvar tills jag fyller år! Herregud, jag är inte riktigt beredd. Som jag har tjatat om det här, det blir skönt för er sen när det är över! Jag älskar att räkna ner, varesig det gäller julafton, födelsedagar eller resor som ni säkert har märkt... Iallafall, på fredag är det MIN dag.

Då blir det som ni kanske förstår en storslagen firning av mig...


Uppe med tuppen!

Klockan är bara tolv och jag har hunnit med att göra fler saker än jag vanligtvis skulle hunnit med på en hel vecka. TYP.
Jag har varit igång sedan klockan sju TROTS att jag är ledig idag. Jag vet, galenskap. Jag har kollat på Sex and the city, varit på en morgonpromenad, lagat frukost, städat hela huset NÄSTAN och läst i en rätt tråkig bok. Sen när blev jag en morgonmänniska? Jag gillar mitt nya jag. Pigg och glad. Det bara en tidsfråga innan jag stupar.

Idag kommer Felix hit och klipper min bångstyriga man. Ibland ser jag faktiskt ut som en häst i håret. Julia brukar kalla mig för ponyn. Planen var först att jag skulle klippa av skiten, omväxling förnöjer men jag höll på att glömma bort alla mina misslyckade frisörbesök, missöden och sömnlösa nätter, inget mer sånt för mig.
. Det behövs bara en liten liten cut, sen klarar jag mig ett halvår till.
 Minst... 



Allt går om man vill!

Helgen är över och det känns faktiskt väldigt skönt! Äntligen lite lugn och ro.. kanske
Tiden går äckligt fort just nu och jag känner att jag skulle behöva pausa ett tag om det gick. Jag älskar att ha härliga saker att se fram emot men sen när det roliga är över så är det inge roligt längre, därför måste jag alltid skaffa nya saker att se fram emot. Men det närmaste året behöver jag inte oroa mig för att få ett tråkigt liv direkt. NEJNEJ!

Nu tänkte jag kränga några avsnitt Sex and the city, det var alldeles för länge sen nu. Jag har som mål att kolla på hela boxen innan jag åker. Ibland är jag lite orealistisk, jag vet.
Det bara måste gå!




En rosa resväska från Carlton skulle inte sitta helt fel....


Helg = dålig uppdatering

Lördagskvällen är återigen kommen och här sitter jag och dricker té och lyssnar på Kings of leon. KUL VA?! Tiden rusar iväg utav bara satan. Jag har jobbat dagen lång och har egentligen massor av saker jag borde passa på att fixa här hemma nu när jag har tid, men som vanligt hittar jag alltid på andra saker från ingenstans som helt plötsligt blir mycket roligare. Dags att skaffa lite självdisciplin genast känner jag! Jag passar på att njuta? av sista lördagen som 19-åring. Nästa gång jag avnjuter?! ett glas vin har jag inhandlat det HELT SJÄLV! HELT LAGLIGT!
Javisst är jag töntig, supertöntig.




En vecka kvar som tonåring

Idag blir en härlig och fartfylld dag! Idag är jag på topp.
Vi hörs imorgon mina friends!
OCH GLÖM INTE ATT DET ÄR EN VECKA KVAR TILLS MIN FÖDELSEDAG!

Och så fann vi äntligen varandra


PÅ MIN ÖNSKELISTA


Jag älskar färgen rosa och jag älskar klockor.
 Det här är inte mer än rätt för mig!
Nelly.com

A NEW DAY!

Idag är en ny härlig dag! Full av möjligheter. Ja det är svårt att undgå att jag är en optimist. Jag har ägnat hela förmiddagen åt att försöka tänka på bra och roliga saker och det funkar faktiskt till en viss del. Jag hade höga ambitioner när jag vaknade imorse om att kanske våga mig ut på en springtur om vädret tillät. Glad och entuastisk gick jag upp och möttes av världens snöfall. Det var mina morgonplaner det. Jaja livet går vidare. Idag ska jag jobba det blir härligt att träffa människor, det behöver jag!


Att försöka går ju

Nu tänkte jag avsluta denna pissdag. Jag har verkligen inte haft flowet med mig idag så att säga. När man har sånna här dåliga dagar är det viktigt att tänka på alla bra saker man har att fokusera på. Lika bra:

- Om 8 dagar fyller jag 20 år

- Om mindre än en månad ligger jag på stranden och steker tillsammans med min bästa kusin (märks det att jag längtar?!)

- Sist men inte minst så är ju faktiskt våren på ingång


Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite och eftersom att mina drömmar numera utspelar sig mer eller mindre på engelska så är det inte mer än rätt att jag fortsätter att läsa min bok som är på engelska. Jag vill ju kunna säga lite mer än Hello, how are you? eller Hello what´s your name? Det gäller att ha lite framförhållning.

 

imorrn blir en bättre dag


Tillåt mig att vara sur

Idag är ingen bra dag. När inte planerna går som dom ska och när det inte blir som jag tänkt mig så blir jag arg och frustrerad. Jag vet att det inte är hälsosamt att gå runt och vara arg och det är inte alls min grejj, men jag tänker fortsätta att vara på dåligt humör för resten av dagen och imorrn när jag vaknar så tänker jag vakna med ett leende på läpparna.
 Ja så får det bli!

Skäms på er!

Idag känner jag mig helt mördbultad. Nästan så att jag skulle kunna somna framför datorn. Tro mig, det har hänt förut.

Jag fortsätter förstås att räkna ner till my big day. 10 dagar kvar sen smäller det! Jag tänkte knåpa ihop en liten önskelista. Det var alltid det som var det roliga med att fylla år när man var mindre, att skriva långa långa önskelistor på saker man visste att man kanske aldrig skulle få. Men nu när jag tänker efter så är det faktiskt ganska svårt. Jag har i stort sett allt jag önskar mig, förutom min drömman, min drömmbil och mitt drömmhus.

Nu ska jag att äta frusna bananer med chokladsås, dricka upp mitt kanelté och läsa lite i min engelska bok!
Föresten så har ni blivit riktigt kassa på att kommentera!


Den badräkten till ett par shorts sitter fin fint till Florida!

Kallt var ordet

I mitt rum är det så kyligt om vintern att jag måste sova med dubbla täcken, fårskinnstofflor OCH nattlinne! Utan att överdriva! Godnatt mina vänner.

Stor och liten


Helt plötsligt blev min klocka enorm!

Kalla mig för téexperten!


Det finns inget godare té!
Jag har provat allt.

Hur coolt är inte det?

En annan cool grejj är att min värdmamma Lisa har gått i skolan tillsammans med Sarah Jessica Parker.
DET NI!


30 DAYS!!!! Typ

Idag är det exakt en månad kvar till min avresa och exakt tolv dagar kvar till min födelsedag! Det är mycket som går runt i mitt huvud nu. Tanken på att jag ska flyga HELT SJÄLV och dessutom byta plan känns för mig fortfarande lite främmande. Men jag är stark, jag kommer att klara det helt klart! Jag har ju gjort det tusen gånger förr i familjens och vänners sällskap, så lite rutinerad är jag allt.
Inatt drömde jag på engelska (vilket förekommer ganska ofta nuförtiden). Jag hade glömt att ta med mig både biljetter och pass så jag fick inte komma in i landet utan var tvugen att flyga hem igen. Bra logik där?
Idag fick jag se en bild på hela familjen jag ska träffa i Florida och mamman ska få en bebis om två veckor, det är så spännande att jag nästan spricker!

Ni kanske undrar vad jag har sysslat med hela helgen förutom kalla morgonpromenader? Det finns ett enkelt svar på den frågan, jag har jobbat som vanligt. Medan vanliga människor säger: Yess äntligen helg, så säger jag yess äntligen jobb!

Någonting säger mig att jag kommer att somna gott ikväll :)


En liten morgonpromenad!


Så fint, men så kallt att mina hörlurar frös till is...

RSS 2.0