Gott nytt år på er

Dags att sätta igång!

NU KÖÖÖR VI!
Ses i dimman!


Jag ska bara....

Jag höll på att glömma att jag jobbar imorgon kl 09.00, på självaste nyårsfton fram till 15.00 HERREGUD

Jag måste:
lägga fram hela nyårsutstyrseln
prova nyårsutstyrseln
lägga fram jobbkläder
köpa en svart bolero
köpa glitterspray
fixa nyårslöften
fixa champange
ladda kameran
lägga över viktiga nummer i mobilen
skriva ut gästlistan
hoppas på en bra hårdag

TAGGA TILL!

Hur var det nu igen?

Det märks tydligt att det skolan är ett minne blott. Jag och Marta sitter och fifflar med gästlistan inför imorgon och vi försöker att få den i någorlunda alfabetisk ordning och det är inte det lättaste kan jag tala om
ABCD.. hmm vad kommer sen? aa just det EEE FGHIJK?

Idag har jag köpt hundratals svarta strumbyxor att ha imorgon till min lila klänning från Topshop+ några i reserv om jag skulle råka dansa sönder något par.
Nyårsnerverna är påtagliga redan nu, namn droppar in till listan och förväntningarna är höga från vår sida.

Nu ska jag fixa en skön skiva som vi ska ha på förfesten, jag är såå taggad!




Nyårslöfte nr 2 blir...

... att aldrig låta rummet bli stökigt som ett helvete

Bättre sent än aldrig

Nu ska jag göra någonting jag länge gått och grubblat på... städa rummet!
Det ser nästan värre ut här än i butiken efter stängning, och då är det riktigt illa. Hela mitt liv blir stökigt när mitt rum är stökigt, låter klyschigt men sant!

Det finns så mycket annat jag vill hinna med på min lilla fritid när jag kommer hem från jobbet. I januari när jag får lite mer tid över ska jag börja sy, ja faktiskt. Klänningar, söta små kjolar och linnen. Det ni!

Imorrn ska jag ta mig i kragen och gå till gymmet, jag måste ju ta i lite innan jag har min andra dejt med min personliga tränare. Annars blir det skämmigt som tusan, det kan ju verka lite misstänksamt om jag kommer dit och inte har gjort ett skit?!

Laters!

Nyårslöfte nr 1 blir...

...att handskas med alkohol på ett myndigt sätt



men vad skjutton innebär det, egentligen?

De blir nice

TRE DAGAR KVAR!
Känns betryggande att ha både klänning och skor färdigt inför nyår och slippa stressa runt sista dagen för att sen slå till på något jag sen kommer att få ångra.
Det enda som ännu inte är fixat är champange, i år ska jag ha ROSA champange!



På jobbet rusar tiden iväg som aldrig förr och trots att det verkligen tar kål på mig när vi har jobbig rea som innebär jobbiga kunder och stök så har vi det så himla roligt tillsammans. Jag kan inte tänka mig att det finns någon annan arbetsplats där alla har så bra gemenskap som vi har. Jag vill aldrig sluta!
Jag och Lisa drog en after-work idag på Pannini och jag slukade årets godaste sallad.

Nu ska jag spåna på nyårslöften

Man blir ju sugen


Fyra dagar kvar tills det smäller!

SKÖNT att den här dagen är över, mindre skönt att jag inte orkar annat än att dö.. en lördagskväll, kul? nja inte riktigt. Om jag hade fått välja hade jag tagit med mig några kära vänner för att gå ut och ta ett glas vin eller två... eller några till, men imorrn äre dags igen för jobb och då gäller det att vara pigg och alert!

Jag får hålla tillgodo med att det faktiskt bara är fyra dagar kvar till nyårsafton!
Jag fick en smärre chock igår när någon påminde mig om att nyårsafton är på Onsdag.
Jag har alltså levt i en lögn och trott att det var mer än en vecka kvar...

nejnejnej, stressigt stressigt





Carpe diem

Mellandagsrean är i full gång och kaos är ett faktum. Dagen gick fortare än vad jag någonsin hade trott, swiisch sa det bara. Kanske inte riktigt, men nästan.

Efter den hårda arbetsdagen så drog jag, Helene och Lisa och åt en välförtjänt middag och åkte sen spontant hem till Helene och tryckte i oss massa glass och pratade om livet och allt som hör till.
Jag får hela tiden nya perspektiv på mitt liv genom att lyssna till och försöka förstå vad andra människor går igenom när det gäller både sorg och lycka. Efter ikväll ska jag verkligen försöka uppskatta saker som annars kan tyckas vara värdsliga.

Att verkligen ta vara på varje dag och göra dagen till något bra, spontant och meningsfullt.



- Det kallar jag att leva


Let Us begin

05.59
Låt denna härliga dag börja!

Hissen går inte alltid ända upp

Jag har fått igång min nya mobil, och det var varken mobilen eller det gammla sim-kortet det var fel på.. Det var jag som var invalid, ibland undrar jag om jag föddes med en kromoson för lite

Till min förtvivlan försvann mer än hälften av alla mina nummer, alla gammla ragg, alla mina kompisar och sist men inte minst alla mina VIKTIGA nummer..

Jag är körd..


Grattis brushan!


lillebror hjälper tomten med paketutdelningen

Nu är julen över för iår. Känns som att det var igår jag sa det förra gången, dvs förra året. Jag håller fast vid att julen är barnens dag, nog för att jag fortfarande känner mig som ett barn, men det var verkligen något speciellt när man var ett par år yngre.

Jag är nöjd med julen, jag har ätit god julmat, fått fina paket och sist men inte minst haft en mysig dag tillsammans med familjen. Dock var det väldigt tomt utan min storebror a.k.a piloten som för övrigt klarade sin "flyglärarexamen" idag i USA. GRATTIS! Om mindre än en månad är han hemma på besök, se upp!

Jag tänkte avsluta denna julafton med några avsnitt Sex and the city!
Nu lämnar jag julen bakom mig och ser fram emot Nyårsafton och ljusare tider!

MERRY CHRISTMAS!

God jul på er allihopa!
Tack för alla fina jul-sms och julhälsningar!


Rätt skrattretande att det första jul-smset var ifrån ingen mindre än People kl. 09.23.. När ska dom förstå att ingen vill ha deras sms? Vem går ut på självaste julafton?



Och nej jag lyssnar faktiskt inte BARA på sånt här



Men det är underbart!

Dagen D

Nu är den alltså här här, dagen före dopparedagen! Dagen med pirr i magen och höga förväntningar! Jo tjena
Sånt har ialfall inte jag tid med idag.
Mormor fyller år idag så jag tänkte slänga in några paket och säga grattis innan jag ska bege mig iväg för ett hemskt spinningpass. Jag vet inte vad som är värst: Nu när man vet hur jävla jobbigt det I själva verket är, eller att inte veta alls för att sedan få en totalchock. Ja det återstår att se!

Jag ska också passa på att leka jultomte idag och dela ut lite julklappar, så jag tar med mig julklappsäcken idag! Men innan dess måste jag hinna hinna stryka min röda fina kjol för att piffa upp julstämmningen ytterliggare...

Avslutningsvis ska jag jobba tre ynka timmar på Gina, men förhoppningsvis blir det rejält drag eftersom att IMORRN ÄR DET JULAFTON!

Som grädde på moset

Det spelar ingen roll hur mycket jag än försöker inse att imorgon vid den här tiden är det "julafton imorgon" HALLÅ? Då ska det pirra i magen och det ska i normala fall vara svårt att somna.. jag har mycket svårt att tro att det kommer kännas så imorgon. Trots att jag har ägnat hela kvällen åt inslagning av julklappar och julstädning, jag har tillochmed tittat på julskinkan och upptäckt vart mamma och pappa gömmer tomtedräkten.

När jag skulle installera mig på min nya mobil så upptäckte jag till min förvåning att mitt gamla sim-kort var stort som ett hus så att det inte gick in i den nya mobilen. Snacka om att det var på tiden att skaffa ny mobil. Det här betyder att jag måste hålla ut en vecka i väntan på ett nytt sim-kort.

EN HEL VECKA MED EN INVALID MOBIL!
Det blir en härlig vecka!


Mycket att stå i. mycket att fixa!

Nu är det dags att julstäda rummet för det ligger julklappar, julpapper, juletiketter, kläder och andra icke juliga saker ÖVERALLT i hela rummet. Ni kanske märker att jag är kass på att hålla iordning.
Igår var det tillochmed en tant i omklädningsrummet som klagade på att jag stökade till bland mina saker...
Det får bli ett av alla mina tusen nyårslöften, att hålla ordning och reda!

Jag jobbar ju väldigt mycket på det här med att försöka få till det med julstämmningen, så jag lyssnar på julmusik via http://julradio.se, Skitbra!



Mycket snack, liten verkstad!
Dags att sätta igång.



Nu är det vi två!



Titta vad som följde med mig hem idag!
Äntligen har jag en helt fungerande mobil, förhoppningsvis!

Frågan återstår: Vart gör jag av min gamla älskade rosa Nokia? Det går inte att kasta ner den i soporna, det vore som att kasta iväg en kompis eller en gammal pojkvän. Trots att det inte funkar mellan oss längre så har vi många fina minnen tillsammans...

Plus att jag missade bussen två gånger idag

Idag drog jag och Emma en Alex Schulman, det innebär att man drar till gymmet för att endast basta.(Ja, han gör så)
 
Det var egentligen inte vår avsikt, men eftersom att Nautilus öppnar så korkat sent som 11.00 på Söndagar (vi började kl.12.00) så hade vi inget annat val. Det var bara att hoppa in i bastun i cirka 15 minuter för att sedan dra till jobbet. 
DET kallar jag en bra start på dagen!

Efter en alldeles för lång och seg dag på jobbet drog vi hem till Helenes lya.
Hungriga som djur lyckades vi tillaga det här som ska föreställa ungstekta grönsaker och kött!



Efter att ha sett Heartbreak hotel kunde vi bara konstatera att vi har hela livet framför oss med roligheter! Det kan inte bli bättre, eller?

Dan före dan före dan före ?

Tre dagar kvar till jul, och jag börjar faktiskt längta lite!
Jag är uppe med tuppen idag för att ta en simtur med Emma innan vi påbörjar dagens arbetsdag!
Det kallar jag en bra start på dagen, men för tillfället känns det väldigt frestande att gå tillbaks till mit varma fluffiga duntäcke och sova enda fram till julaftonsmorgon!

Sen blir det afterwork hos Helene med matlagning, film och skitsnack!

Dags att packa väskan!


Hundvakt, någon?

Jag efterlyser akut en hundvakt som kan ta hand om en av våra vilda hundar!
Vi har en hona och en hane (Zassa och Zingo) Zassa är i höglöp, dvs hon har mens och är redo att befruktas, medans Zingo är översexuell vilket gör det till en pina att vara hemma när det enda Zingo gör är att pipa och skälla efter sitt byte.
Jag blir tokig!



Finns det någon snäll själ där ute som kan tänka sig att ställa upp ett par dagar?
Vore väldigt tacksamt.


4 dagar kvar....

Denna helg har hela city långöppet, vilket innebär extra långa arbetsdagar! Det är lite mysigt endå att jobba innan jul när alla inhandlar sina julklappar och alla hundra tusentals presentkort.
Efter jobbet ska jag åka direkt och få mina naglar fina inför julen!
Det ryktas även om att far i stugan ska inhandla eller hugga? en julgran ikväll, så jag är mycket förväntansfull denna lördag...



Välkommen



Du får mer än gärna komma hem till mig!


Det var ett jäkla tjat om julen



Jepp, då var det bara rimmen kvar...
Fan heller, så ambitös är jag inte att jag sitter och knepar och knåpar i timmar för att få ihop något snitsigt och fyndigt rim som endå avslöjar paketens innehåll. Jag hade så fullt upp med att få ihop söta? små paket. (en sexåring hade gjort det bättre) så att jag nästan glömde bort träningen. Pappa fick stå till undsättning, det var bara att kasta på jackan och köra gasen i botten för att hinna med.

Tänk vad julen gör alla människor mycket snällare!
(eller egentligen hade han inget val)

I´m ready!

Det där klarade jag med en klackspark! Jag har inhandlat alla mina sista julklappar och jag känner mig faktiskt tro det eller ej nästan helt redo för jul! Bara en barrig julgran som saknas. Passade på att handla en tidig julklapp till mig själv, en skitsnygg pälskrage! I love it...
Vi hann med att slänga i oss några bitar sushi också, det var verkligen på tiden.

Snart är det dags för ett boxpass på Nautilus, jag och Helena ska spöa skiten ur varandra!



Laters!

Önska mig lycka till

Idag vaknade jag upp med en underbar känsla av träningsvärk och mer av det blir det ikväll vill jag lova!
Det är vårväder ute och jag och Sofie ska ut i jakten på våra julklappar och det lär inte gå bättre av att jag får vårkänslor istället. Det är sex dagar kvar nu och måtte det komma lite lite snö!
Jag har fortfarande inte kollat på ett endaste avsnitt av julkalandern fyyyy skäms! Kanske är dags att göra det för att se vad det är för crap dom sänder nuförtiden.

Det var bättre förr



Sofie&me


Japp, jag är fast. Godnatt


Juligt värre?

Ikväll fick jag min dagliga dos av julkänsla trots det kassa pissvädret och mina kassa julkänslor.
Jag känner mig mer än nöjd.
Tina hade bakat och gjort jätte fint med fika, glögg och mandlar. (jag tvingade i mig glögg endast för att känna smaken av jul, tro inget annat)
Det var supermysigt och vi fick med oss en liten julklapp innan vi gick hem! Om jag känner mig själv så dröjer det inte länge föränn jag lägger tassarna på den.
För att komplettera hela den här grejjen med  få-så-mycket-julkänsla-som-det-bara-går borde jag sätta på några sköna jullåtar innan jag lägger mig!
Allt känns bara påtvingat med julen och jag tror aldrig att jag hur mycket jag än vill kommer att bli en julfantast! Sorry!

Imorgon blir det julklappsinhandling tillsammans med Sofi, och jag hoppas verkligen att det går bättre än förra gången jag försökte, för imorgon är sista chansen för mig att hinna med.

 

Puss och kram, ses på stan?

Idag är en strålande dag

Finns det något bättre än att ligga och snooza på morgonen? Skulle inte tro det. Fem minuter blir till tio, tio minuter blir till tjugo och helt plötsligt har man slösat bort flera timmar i sängen. Man drömmer en ny dröm efter varje alarm och den ena är sjukare än den andra!
Jag är mitt uppe i att röja undan i rummet för att bli av med min irritation jag har skapat i allt stök. När det projektet är avslutat ska jag iväg till stan och träna med Helena. 
Ikväll ska alla Ginachicks hem till chefen för lite julfika och mys!

Det är pepparkakornas fel

Ikväll tycker jag lite synd om mig själv.
Jag vet inte vad det beror på, men det finns några olika tänkbara faktorer att välja mellan:
1. Mitt rosa söta flickrum ser just nu ut som ett sönderslaget "rockstjärnerum" och skulle behöva sig en rejäl omgång
2. Jag har lyssnat på James Morrison de senaste två timmarna
3. Jag har ätit lite för många pepparkakor

Imorgon är en ny dag, och för att bota min självömkan ska jag
1. Städa rummet och garderoben (då känns livet strukturerat och städat igen, jag lovar)
2. Lyssna på något helt galet
3. Äta alldeles för många apelsiner

Don´t stop me now



Jag känner hur sjukdomar och virus smyger sig på mig allt närmare, jag var helt död imorse när jag vaknade och har varit mer död än levande hela dagen. INTE NU! Jag har ingen tid i världen till att vara sjuk. Det finns inte med på kartan. Fast hellre nu än över jul&nyår-come and get me!

Imorrn och på Torsdag är jag ledig och ska njuta som bara den!
Jag känner mig uttråkad och jag tror och hoppas att det snart snart kanske händer något riktigt riktigt kul!


God jul på mig



Nu vet jag vad jag ska ge mig själv i julklapp...
Ja faktiskt!

Varsegod



Här haru min första önskelista jultomten!
Fråga om något är oklart!
Tack&hej

Trött som ett djur

Dagen är över och jag totaldeckade på bussen, tur att jag hann av på rätt hållplats. Killen som satt mittemot mig måste minst sagt ha haft roligt åt mig ialfall. Alltid lika kul att kunna bjuda på sig själv!
Imorrn blir det jobb på Gränby igen!
Nu ska jag knåpa ihop en önskelista, mamma bad mig göra en tills IMORRN?!
Dags att tänka till

Ny vecka IGEN

Idag blir det work i Gränby till klockan åtta. Tröttheten är påtaglig men jag ska göra mitt bästa för att ignorera den.
Jag längtar redan tills läggdags.
Laters!


Det var den helgen det

Gårkvällen var väldigt rolig, kanske lite föör rolig?!

Idag har jag mått som jag förtjänat, men vad gör det på en Söndag? Som man bäddar får man ligga så att säga. Det blev lite julfest och sen drog jag, Helene och Sara till bj där det skålades för fulla muggar. Lisa hade klätt granen med hundratals julkulor och glitter, tur att jag äntligen fick lite julkänsla i kroppen.
Imorse slog det mig att det bara är nio dagar kvar till dopparedagen! NIO LIXOM?! Vart tog tiden vägen? Helt plötsligt blev julstressen ett faktum.

Idag har jag hängt hos Marta och jag avslutade kvällen med lite häng och en resumé av gårkvällen hos Helene.
Det gäller att vara aktiv och ta vara på dygnets alla timmar.

Dags att ta igen gårnattens uteblivna sömn!

Vi ses i dimman!

Sminket är klart, håret fönat, Brittans nya skiva på repeat och nu återstår det svåraste av allt: att välja kvällens dress och shoes!


Det här går ju som på räls

Kvällen är över på ett naffs.
Jag lever och jag är glad att allt gick 100 gånger bättre än igårkväll.
Jag måste ha superkrafter?!
Nu ska jag njuta av mina sex-timmars skönhetsömn innan det är dags för nästa etapp!



Wish me luck!

Låt mig överleva med hälsan i behåll?

Jag klarade mig igenom denna långa dag utan problem!
Nu är det bara natten kvar igen.. herremingud, vad har jag gett mig in på?!
Imorgon när jag vaknar totalt mördbultad och dödstrött så är det dags för jobb på Gina och därefter Julfest hemma hos Lisa från jobbet. Skulle gissa på en utgång som grädde på moset!
När Helene och jag är ute och härjar så kan det sluta hur som helst.
Denna helg blir kort sagt intensiv!

Men, vad gör det? egentligen?


Älskar var väl kanske att överdriva...

För fem timmar sen var det total kaos...
Nu är vi på benen igen, redo för en ny härlig arbetsdag...(?!)
Gode gud, ge mig styrka!



Jag älskar natten...

Dagen har varit full, gjorde ett försök att inhandla lite julklappar men misslyckades som vanligt och hittade bara saker till mig istället.. jag vet, jag är en dålig människa
Nu ska jag iväg till Escobar och jobba lite!
Ses i dimman?

En superdeal


Godafton!

Det var ett mycket givande möte vi hade på Escobar ikväll. Vi fick en superbra deal för nyårsmiddagen. Middagsbiljetterna kommer att gå på 170:- per person och i det ingår Italiensk buffé, dricka till maten + inträde!
Såklart är det även kanonpriser på skumpa dagen till ära!
Om någon annan skulle vara intresserad
slå mig en pling
Imorgon händer det också spännande saker, mer om det sen!

Jag känner hur träningsvärken sakta men väldigt säkert smyger sig på. Jag glömde såklart bort att strecha, för den söta killen glömde såklart att berätta för mig att sådant faktiskt ingår i ett hårt gympass. Det blir bakläxa för hans del nästa gång.


Godnatt mina vänner

Stressigt stressigt

Dejten gick superbra, så att jag tillochmed bokade in en till!
Nu ska jag och Marta iväg på möte med Escobarsnubben!
Hejdå mina vänner, på återseende!

Det var en gång..



12 år sen...


Vi har inte förändrats ett dugg, och det gillar jag!

Surtanter förpestar tillvaron



En av många saker jag stör mig på är "surkartar", sådana människor som snäser, klagar och är sura helt i onödan.
Idag fick jag och Emma skäll av en riktig surkart i simbassängen. "TJEJER ALLTSÅ OM NI SKA PRATA OCH VARA SOCIALA SÅ KAN NI JU VÄL VÄLJA  MOTIONSIMMET" ISTÄLLET?  (I själva verket tyckte hon att vi simmade för sakta)
Då slog det oss, att vem avgör egentligen om man platser i snabbsimmet eller ej? (där vi befann oss) eller motionsimmet? (där pensionärerna hänger) Vi fortsatte att simma i snabbsimmet och förde en livlig disskusion om hurvida man platsade i de olika avdelningarna eller ej!

Imorrn har jag en dejt med min personliga tränare!
Godnatt.

Busy day, busy woman!

Idag ska jag iväg och jobba på Gina i Gränby centrum från 12-16 och därefter bege mig fort som tusan ner till stan och jobba från 17-19. Efter stängning ska jag och Emma införa vår blivande Tisdagsaktivitet, nämligen simmning!
Det här låter som en perfect day, låt oss börja!

Laters!

Killen som saknar självrespekt

Mitt liv äger!
"Jag är en 11-årig kille som bara känner att mitt liv är perfekt just nu. Jag går i sexan, men när jag gick i femman var jag mobbad. Nu så har jag blivit ihop med en av dom som mobbade mig och väldigt bra kompis med de andra två. Och så har jag blivit vän med andra killar som jag var lite ovän med förut. Och så går det väldigt bra för mig i skolan också. Tack för att ni lyssnade!" yessssssssssssss



Detta är vad jag kallar underhållande läsning!

Roligt på rasten?

"Jag vill verkligen ha ett tips. I skolan är jag med tre kompisar och på rasterna har vi alltid jättetråkigt. Allt känns bara stelt och ibland kommer någon tråkig kommentar som "Åh vad jobbigt, nu har vi matte" Kan någon, någon i hela världen ge mig ett tips" Jag går i 7:an och älskar kent mest i världen


Såhär såg det ut i det nyaste nummret av KP
Jag har bara ett tips:Skaffa nya vänner!

Räven raskar över isen

Idag är jag pigg och utvilad, vad underbart med en ny vecka!
Nu ska jag iväg och ffixa lite saker tillsammans med Julia och därefter blir det jobb på Gina. Sen ska jag hem till Helene och hänga.
Jag försöker skapa mig lite julstämning här hemma med hjälp av lite skön julmusik, och det funkar nästan.
Som vanligt saknas snön, men för att vara ärlig gör det mig inget att det är bart ute på backen för snön är bara kall och blöt.
Ingenting för mig!
Tjo

Söndags-jul-stök



Idag har det varit julpyssel hemma hos familjen Nilsson. Jag deltog inte trots att jag älskar att använda min kreativa sida när det gäller dekoration av pepperkakshusfasader. (släng på så mycket godis och kristyr som det går, ju fulare-desto godare) Jag satt brevid och kämpade med att hålla ögonen öppna.

-såhär såg jag ut!

Mer död än levande!

Vilken kväll mina vänner, vilken kväll!
Med hela Gina-styrkan  samlad kunde inte  stämningen vara annat än på topp. Det dansades,skålades och skrattades.
Alla var jätte fina från topp till tå, jag måste ha världens snyggaste jobbarkompisar.
Maten var utsökt, likaså efterätterna.
Jag och Helene dansade sen vidare till BJ där det efter några glas blev helgalet.
Tiden rusade som i vanligt bara iväg och det blev som vanligt alldeles försent, men vad gör det, egentligen?
Att jag sedan skulle upp och jobba idag är en annan femma
Hur kvällen slutade låter jag förbli osagt!





Julbord med Gina

Nu ska jag snart springa iväg till jobbet och jobba järnet och efter direkt efter stängning är det dags att svida om för julbord med hela Ginaligan på Flustret.
Vart kvällen leder oss sedan återstår att se!
Party blir det ialfall, det är en sak som är säker!

Vi ses i dimman!


Om det endå vore så lätt

Två saker jag helst skulle slippa är omklädningsrum och offentliga duschar.
Det spelar ingen roll att vi är av samma kött och blod.
 Många menar att" vi är ju alla kvinnor och vi ser alla likadana ut" Jo tjena!. Tyvär går det inte hem hos mig och har aldrig heller gjort. Att stå och fläka ut mig spritt språngandes naken inför en bunt främlingar är en av de få saker jag har svårt för i livet. Det är jobbigt nog att se någon som står och gräver sig i skrevet med tvål.

Värst var det idag när jag öppnade dörren till bastun, då satt dom bara där som om ingenting hade hänt helt nakna och med särade ben. Det blev lite för mycket naket för mig. Jag satt mig försiktigt på bänken brevid med mitt stora badlakan och försökte njuta av värmen så gott det gick! 
Ibland känner jag mig precis som Charlotte - pryd och töntig.

Jag övar mig och det går bättre för varje gång men trots det kommer det aldrig att bli naturligt för mig att vara naken med massa okända människor trots att "vi är av samma kön".

You know me!

Who are you


Kan inte låta bli att fundera på vilka ni är som tittar förbi här  varje dag, det är och kommer att förbli ett mysterium  för mig eftersom att de flesta här är kassa på att kommentera.
Nog vet jag att mina vänner läser(övriga då?),det ryktas även om att min kära mor och far har hittat hit. Det betyder att jag får passa mig för vad jag skriver så att jag inte får massa jobbiga frågor vid middagsbordet!
Må hända att denna blogg handlar om kläder och hurtighet ibland -that´s me och dom som är missnöjda med det kan dra!
Tjo!

Jag får inte nog


Gud vad jag saknar er!


Idag var jag på kärt? återbesök i min gamla skola för att lämna in en sak.
Det besöket fick mig att tänka på alla roliga stunder vi haft i skolan tillsammans trots mycket slit, ångest och alltför sena nätter med arbeten och projekt.
Nu är det över ett halvår vi tog studenten och jag har fortfarande inte riktigt förstått att jag aldrig mer behöver gå till skolan. Det känns snarare som att vi har ett alldeles för långt sommarlov som bara väntar på att ta slut, men i själva verket finns det inget som heter skollov längre. Vi är vuxna på riktigt och livet blir vad vi själva gör det till.
Tanken är skrämmande och jag vet inte om jag är redo- än! 
Innan mitt vuxenliv börjar på allvar ska jag och Anna-sara ut och upptäcka världen tillsammans!
Sen är jag mer redo än någonsin
 -Jag lovar!

När vi två blev en!


Såhär gick det för mig idag!


Jag är lycklig som tusan och nu ska jag iväg och träna!

Plötsligt händer det!

Godkväll kära vänner!

Denna dag har bestått av lite jobb på Gina och massor av nyårsplanering tillsammans med Julia och Marta!
Det är mycket som ska fixas med inbjudningar, mat, alkohol, underhållning och hela baletten.

Imorgon ska jag och Helene besöka huvudstaden för jakten på dom perfekta julklapparna (klänningarna OCH kjolarna)!

Jag har tyvär inte sett till min drömman idag, men jag tänker fortsätta att vara hoppfull varje gång någon kliver på 2:ans buss

... när man minst anar det!

Vem är den mystiska bussmannen?

För precis en vecka sen såg jag mina drömmars man på bussen jag alltid brukar åka med. Preics som jag alltid föreställt mig honom.
Han var perfekt. Manlig, lång, välbyggd och kanske runt 23-25 år.

Jag sätter mig alltid längst in till vänster på dom platserna där man kan sitta fyra personer, två och två och mittemot varandra, ja ni förstår!
Så var det även i detta fall.. Såklart sätter han sig mittemot mig. Närmare än så kommer man inte varandra på en buss.(om man inte sitter i knä på någon) Det är så nära att man nästan måste slåss om att få plats.
Där satt vi ialfall (jag såg ut som skit för ja var på väg till gymmet)

Jag kände att vi på något märkligt sätt fick kontakt ,för stämmningen blev sådär fruktansvärt spänd.
Blickarna flackade omkring överallt och så fort våra blickar råkade mötas så högg det till i hela kroppen.
Tror alla har varit med om det här.
Jag skulle kunna kalla det kärlek vid första ögonkastet (från min sida)
Det konstiga är att jag har aldrig sett snubben förut, TROTS att jag alltid åker med samma buss.

Antingen är han en hurtbulle som alltid cyklar(som hade punka på cykeln just denna dag), en turist som råkade ta bussen eller så har jag bara jävligt dålig timing!

Can´t get enough



Jag är besatt av kjolar och lider av beslutsångest
Det kan bara sluta på ett sätt

Jag är nog renast i hela Sverige!

Jag kunde inte avsluta denna kväll på ett bättre sätt än med en varm lång dusch och några minuter i bastun (står inte ut längre än tre minuter i sträck)
Jag har peelat varenda fläck på hela kroppen så jag är renare än alla er tillsammans!
Jag har dessutom smörjt in mig med body butter, mjukare än så här går det inte att bli!
Inte nog med det så har jag hunnit med att slänga i en hårinpackning också, då kan ni säkert räkna ut att håret luktar underbart gott och nytvättat. (blommor)
Nu återstår bara en stor kopp varmt te samt att välja ut några Sex and the city avsnitt att kolla på innan jag drar det nybäddade täcket över mig!

Försök att slå det här om du kan!

Jo lussebullar blev det minnsan!


Jag älskar julen!

Tjugofyra dagar kvar

Godmorgon mina vänner
För de flesta normala människor så är Måndagar veckans värsta dag, men för mig är det tvärtom!
 Ny vecka-nya möjligheter!
Snart ska jag svänga förbi Willes skola och plocka upp honom för att dra hem till mormor, där vankas det julbakning!
När jag tänker efter så är det ganska mysigt att ha en liten bror som uppskattar när jag kommer förbi som en morsa och hämtar upp honom tidigare från skolan..
När han inte lyder brukar jag köra med det som funkar bäst på de flesta barn under tio år dessa juletider:
"Om du inte gör som jag säger blir det inga julklappar"!



RSS 2.0