Fullt ös medvetslös typ...

Jag är slut som artist efter en näst intill sömnlös natt samt en arbetsdag i Stockholm. NU är det bara att dra iväg igen, på helgens andra halloweenfest hemma hos Lisa. Imorrn väntar en ny dag i storstaden så det gäller att hålla sig på mattan ikväll. Hej svejs!


GOOOODMORGON

DÅ kör vi då! Stockholm gör dig redo för nu kommer jag.


I helgen hittar ni mig i huvudstaden...

Imorrn och på söndag vill dom ha mig i Stockholm på STOCKHOME! Så helgen blir överasskat nog full med jobb. Det gör mig ingenting, jag trivs så himla bra med allt, det känns verkligen helt rätt just nu.

IKVÄLL blir det äventyr med kusinen, hennes dejt bjuder in till fest! VI SES!



FREEEEEEDAG

Regina Spektor- Laughing with


Snart har ni följt mig ett helt år...

Jaha hur går det med sovrutinerna då? Inte så bra, det får vänta tills nästa vecka. DÅ drar det igång på allvar. Jag har varit världens sämsta uppdaterare idag, det är smällar man får ta. Jag har funderat på en sak länge nu, snart har jag uppdaterat VARJE dag i ett år. MÅNGA av er har hängt med mig VARJE DAG i snart ett år, ni tror att ni vet allt om mig (okej, mycket då.) Vad vet jag om er? Känner jag ens er? Knappt? Inte ett piss?! (förutom nära och kära) Varför gör jag det här ens? Jag lämnar aldrig ut mig på något sätt som jag sedan kommer att få ångra, tvärtom. Jag blir bara glad när jag ser och tänker tillbaks på mina dagar jag haft det senaste året, mycket glädje, men också några mörka dagar (tro det eller ej), utveckling och förändring. BUT STILL: Varför gör jag det?
För mig själv? För er? För vem? För alla?! Om jag slutar eller tar bort skiten så känner jag att det är något som saknas, jag kommer typ att dö för er, hur ska ni klara er OCH hur ska jag då minnas mina glada dagar? Snart hittar jag tillbaks! GODNATT


Vi hörs ikväll!

Nu beger jag mig ut i hösten! På dagens agenda står det jobb och styrketräning! Låt oss sätta igång. LATERS!


Nästa veckas utmaning

Godkväll kära vänner! Hur har ni det i höstmörkret? Jag har det bra, dricker té som en galning för att hålla värmen i kylan. Idag har vi plockat fram och börjat göra iordning lite inför julen på jobbet och det är såå mysigt. Jag är mer julsugen än någonsin TROTS att det är två månader kvar. Lär ju lessna om några veckor lagom till jul.
Från och med imorgon är det JAG som vänder ordning på mitt dygn. Tror att jag har sovit dåligt i minst ett år nu, det är dags att skrida till verket. Senast 23.00 är det jag som ligger nedbäddad och redo för natten. Ska bli intressant att se om jag lyckas längre än en vecka. (helgerna räknas inte) Vad tror ni?


Godmorgon mina solstrålar!



fotoprojekt från 3:an


Lägg det på minnet!


Mitt bästa jag fungerade även idag!

Min dag har gått som önskat! Idag är en det en av dom där dagarna igen när jag tänker för mig själv att jag är så glad över att jag är jag och ingen annan. Det finns dock en baksida med dom här dagarna, rädslan för att bli av med glädjeruset men det är något jag får öva på att stänga av. JAJA. Jobbet gick bra idag också, jag trivs som fisken i vattnet och jag vill ha allt i butiken OCH längtar efter en lägenhet just nu mer än någonsin. För tre månader sedan ville jag aldrig flytta hemifrån, men NU är det de enda jag tänker på. Tänk så fort vindarna kan vända. Vad kommer härnäst liksom? Det kanske bara är en släng av vuxensjukan, vad vet jag?



Han är en mästare!

Joshua Radin- Only you


Dancing the whole way home

Gårdagen bara flöt iväg. Allt kändes hur bra som helst och jag ser fram emot kommande arbetsdag. Gissa om jag blir sugen på att handla massa fina inredningsprylar och annat roligt?! Det blir den största utmaningen att hålla mig ifrån att handla allt jag ser. SNART ska jag iväg på ett möte som kan komma att bli spännande, dags för att plocka fram mitt bästa jag. Efter det ska jag in och jobba igen, kom förbi och säg hej! OCH gissa om jag ä glad?! Anna-sara har fått heltidsjobb i Uppsala vilket innebär att hon STANNAR här, troligtvis blir vi sambos inom en snar framtid. Något säger mig att den här hösten blri början på något nytt och spännande, ett helt nytt liv typ.. 
Någon som sitter på en tom lägenhet och vill hyra ut?


San diego sep 09


Godmorgon!!!

Det var ett bra tag sen jag ställde klockan på 07.00. Känns bra att vara uppe med tuppen och ha ordning på livet.
Idag hittar ni mig på Stockhome dagen lång! VI HÖRS!


Jag fortsätter att plåga er med mina dängor

David Gray- This years love


I´m baaack

Jag lever, så tro inget annat! Igår hade vi en fruktansvärt rolig utekväll. Det blev dans på bordet och massa andra galenskaper. Idag mår jag som förtjänat, men det var det helt klart värt. Nya friska tag imorgon.
Imorgon är första dagen på mitt nya jobb, jag börjar tidigare än planerat! Det blir spännande och roligt, nytt ställe och nya människor. Till veckan kanske jag och Anna-sara kastar oss in i vuxenlivet och inspekterar en lägenhet som kanske kan vara intressant. Nu går det undan, håll i er!
GODNATT på er så hörs vi imorgon!


Finns det möjligtvis någon äckligare, sliskigare eller smörigare låt på denna jord?

Sade- By your side


Ikväll slår vi klackarna i taket!

The black eyed peas- Party all the time


Sakta men säkert faller pusselbitarna på plats...

...nu är det bara att flyta med och hoppas på fortsatt flyt.

Idag är det fredag, jag ska precis packa träningsväskan och bege mig iväg för lite spinning. I skrivande stund väntar jag på att Anna-sara ska komma hem och ge mig en resumé av dagens provjobb hon varit på. Hon verkar också ha flyt just nu vilket glädjer mig! TREVLIG KVÄLL! TJING


Time does not heal all wounds...

... It´s what you DO with the time that heals.


Som äppelkaka...typ

varma äpplen, kanel på det och äppelkakan är fixad


Godkväll mina kära anhängare

Dålig uppdatering idag, så är det när man har bästaste kusinen på besök. Och det bästa av allt är ju att hon faktiskt är tillbaks i Sverige för att stanna. Det är så underbart så ni anar inte! Just nu bor hon hos oss MED MIG så idag har vi raggat jobb åt henne nere på byn, snart ska hon till Stockholm och söka jobb. MEN om jag fick välja skulle jag bestämma att hon ska stanna och bosätta sig i Uppsala. Så jag håller tummarna för det bästa!

Igår fick jag kärt besök av Alex, han flyttar nämligen till Barcelona ikväll!!! LYCKA TILL och hoppas att jag får komma och hälsa på lagom till sommaren. Tänk vad alla flyttar utomlands och har sig för att finna lyckan. Om jag får säga det själv så älskar jag Sverige trots den pissiga hösten (som jag faktiskt tycker är mysig)
NU är det dags för mig att genomgå en förvandling, en varm dusch är lösningen på allt! TJING!


Med den här låten i öronen kan jag springa tills jag stupar


Inte riktigt alla hästar i hagen...

Jag lyckades med det omöjliga. Efter en rask promenad till Årsta?! där jag hade tid hos folktandvården kl 14.15 (trodde jag) insåg jag att jag ju faktiskt alltid har gått hos tandläkarn på Liljeforstorg och att jag är helt fel ute. VAD TÄNKTE JAG PÅ? Jag vet ju precis vart Liljeforstorg ligger och jag vet att Årsta är Årsta. TROTS det var jag stensäker på att det var till Årsta jag skulle idag. Det var bara att lägga benen på ryggen och bege sig mot det rätta stället, väl där fanns ingen personal på plats som kunde ta del av mitt missöde. Hela förmiddagen var alltså t-o-t-a-l-t meningslös. Vad jag skulle kalla Money for nothing. Ibland får jag verkligen till det...

 


Hål är det sista jag har råd med...

Nu ska jag ut och promenera igen! Dagens destination är tandläkaren och jag är lite smått nervös. Jag skryter gärna med att jag levt mitt 20-åriga liv fritt från hål och andra läskigheter, därför blir det alltid extra nervöst, någon gång måste vara den första, ELLER? Jag tar med mig Anna-sara och efter mitt förhoppningsvis snabba felfria besök gör vi stan med lunch och häng. TJING PÅ ER!


Idag är en ny dag


När man får oväntat besök...

Ikväll fick jag en oerhört trevlig överassking i form av oväntat besök. Nämligen min kusin och vapendragare ANNA-SARA!!!! Vad trevligt med lite sovsällskap! Jag är värd all sömn i världen. GODNATT mina kämpar!


Vi lever...

... men inte mycket mer än så!
 Vi har vandrat längre än vad ni någonsin har eller kommer att göra. JAG LOVAR. Vi har vandrat över stock och sten, över berg och träsk, tvärsöver hårt trafikerade vägar, i kolsvart mörker och i iskall dimma. Vi har kämpat och upplevt våran livs längsta och tyngsta promenad någonsin. Om vi klarade det?! Våra stackars kroppar lyckades härda ut 15 timmar med två alldeles för tunga ryggsäckar på ryggen (7kg var.) Det är svårt att förstå nu såhär i efterhand att våra fötter och ben lyckades bära oss hela vägen över alla hinder och oväntade stigar och vägar. MEN det går inte att sticka under stolen med att det minst sagt känns i varenda liten del i kroppen. Vet inte riktigt vad jag ska bjuda på för smaskiga detaljer för tillfället. Jag tror först att jag måste smälta vad jag varit med om den senaste dygnet.

När vi vandrade längs väg 255 och klättrade på en vad jag skulle kalla det "bergsvägg," mörkret var ett faktum och fötterna dygnsura så undrade jag gång på gång "Vad i helvete har vi gett oss in i? Vad håller vi på med, och varför i hela friden gör vi det här frivilligt?" Det var bara eliminera dom negativa tankespökerna för att kämpa på och tänka på vilka coola tjejjer vi faktiskt var som vågade ge sig ut trots mökret och mörkrets alla fiender. Kroppen är en otrolig mekanism och klarar av nästintill vadsomhelst med hjälp av rätt inställning.

Det enda jag kan säga är att det krävs ett psyke av stål för att klara av ett sånt här uppdrag. Tack Karolina för att jag fick uppleva dela detta äventyr med dig! Nu tar jag ledigt från galenskaper ett tag, MEN inom en snar framtid är jag redo för något nytt annat galet påhitt, det lovar jag er!


Ready set go!

Då börjar vi äventyret! Målgången firas imorgon förmiddag med bastu, jacuzzi och champange!


Det finns ingen återvändo...

 

Alltså, när jag tittar på bilden och läser texten så inser ju att vi är helt från vettet! Vi har fått massor av smarta och bra tips utifrån, det här ska verkligen bli spännande. Dels för att vi egentligen inte har NÅGON SOM HELST aning om hur påfrestande en sådan vandring kan vara. Det kan ju vara som en fjärt i rymden samtidigt som det kan vara det jobbigaste vi gjort i våra liv. Jag tycker det är himla intressant att utsätta både kroppen och psyket för påfrestningar och utmaningar. Det är på den vägen man växer och blir starkare! Iallfall JAG. Att kliva ur sin bekvämlighetszon är bland det nyttigaste och roligaste som finns. MEN SATAN SÅ LÄSKIGT DET ÄR!


Nedräkningen har börjat...



http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=77-AV_ID=970582,00.html?from=puff

Snart ligger jag i din brevlåda...

IKVÄLL ska jag på inflyttningsfest hos Sofie! (bruden till vänster)
TREVLIG LÖRDAGSKVÄLL!


Godmorgon denna regniga lördagsförmiddag

 Jag är i toppform,  jag har hälsan i behåll (till skillnad från säkert många av er) OCH jag är redo för vad dagen har att erbjuda mig! SNART beger jag mig iväg för att träffa min följeslagare och kämpe, det krävs en stor skopa planering och struktur inför uppdraget, annars kan det gå hur som helst...

SENARE idag ska vi träffa en fotograf, kan ni gissa varför? TJING!


Over and over again

Daniel Merriweather- Could you


Jag kör en warmup inför Mission Impossible...


Tandlös, no thanks!

Inatt har jag tappat mina tänder. Återigen har mina tänder sakta men säkert fallit bort, bit för bit. Tillslut var det bara som löst smågrus kvar i käften. Obehagligt och fruktansvärt verklighetstroget, jag tror ju varje gång att det är på riktigt. MEN det har kommit till min kännedom att det är vanligt att ha sånna drömmar när man övergår från ett stadie till ett annat i livet. Må hända att man funderar mycket kring mognad och framtid? MEN det kan också tyda på att man har tappat något i livet eller står inför ett svårt val? TUR att det finns tandproteser att tillgå ialfall!


Godnatt på er!


Såhär ligger det till...

 
Måndagen den 19 oktober ger vi oss ut på the Mission Impossible. Vi ska PROMENERA, GÅ 24h. I STRÄCK. Vi startar 12.00 på måndagen och går sedan fram till 12.00 på Tisdagen. Vi kommer att gå åt ett och samma håll 12timmar för att sedan vända och gå tillbaka till startpunkten de resterande 12timmarna. Det står mellan, Västerås-hållet. Stockholms-hållet och Gävle-hållet. Vi kommer självklart dokumentera det hela.

Vi kan DÖ. Därför är det extracoolt och extraviktigt att du stöttar oss i detta otroligt farliga och omöjliga uppdrag. Vi ska HÄRDA och vi ska LYCKAS. GÅ MED I VÅR FACEBOOK GRUPP! (Ni hittar den under min profilsida)

Regler:
Inga mobiltelefoner.
Inga kontanter eller andra betalkort
De endaste stoppen blir för att äta eller kissa.
Maxtid på paus, 30min.
Packning:
Konserver
Vatten
Kniv
Ficklampa,pannlampa
Karta
Kamera
Lite sprit
Extra kläder
Toalettpapper
Reflexvästar
Alvedon

Några överlevnadstips på det?
DESSUTOM kommer vi på vägen utföra olika uppdra, ni kan lämna era bidrag för olika uppdrag i vår grupp på fejjan. VADSOMHELST, inget är för spårat eller galet! LYCKA TILL!


Galenskap är bara mitt förnamn

Några av er vet med all säkerhet redan vad vi har på gång, för er andra så ska jag berätta senare idag!

NU ska jag iväg till mitt nya jobb för att skriva på lite papper SEN ska jag träffa en vän från min tidiga barndom för att catcha upp ÄNNU SENARE är det dags för mig att svettas lite och IKVÄLL ska jag ha en sleepover med en annan kär vän! Det blir en dag fylld med vänner! Åh så härligt. Idag tycker jag att vi pussar och kramar extra mycket på våra vänner samt skänker en tanke åt alla stackare som inte har några vänner.. hmm aa typ något sånt TJING!


Vi ska göra det omöjliga!


Mycket mer än så kan jag inte avslöja för tillfället. MEN jag lovar, ni ska få hänga med på det mest spårade uppdraget på länge. JUST nu planeras det för fulla muggar och om planerna går i lås kör vi med avgång på måndag kl. 12.00

Vi kommer ev. att behöva er hjälp, jag återkommer med mer information!


Jag är ingen bra tv-tittare

FAAAAAAAAAAN, jag har missat mina två enda program jag vill kolla på, Bonde söker fru och Arga snickaren (endast för snickaren.) Båda två går JUST NU, i skrivande stund, halvtid, ingen idé. Hatar att dyka in mitt i ett program. Det är inte konstigt att jag aldrig fattar någonting när folk snackar om tv-program...
 JAG LYCKAS ALLTID MISSA DOM!  


New born!

Medans vår söta och otroligt trevliga städerska röjt upp på övervåningen har jag passat på att dra en ordentlig repa här nere på förmiddagen. SÅ mina kläder är nytvättade och doftar blomster. Garderoben fick sig en rejäl omgång, ut med skiten och sen in igen
SÅ nu är även min hjärna ren, städad och strukturerad. Nu är det bara helkroppsrenovering som fattas. Känns som att någon dragit förbi med en fet dammsugare och tagit med sig allt gammalt gråll. Där hör det hemma, i dammsugaren.
 Som jag sagt förut, klarar inte riktigt av o-ordning bland mina prylar. Bara vetskapen av att rummet är ett helvete eller att tvättkorgen växer får mig att vilja dra ett gammalt täcke över mig och bara sova för resten av livet.
Varför är det så? NU känner jag mig som en nyföddd människa.

Vi hade även en intressant diskussion om Winnerbäck hon och jag,. Summan av kardemumman: Han är ångesten själv, han är ett gení, HAN är mannen som sätter ord på den ångest vi alla upplever någon gång. Därför känns Lasse så lätt att umgås med. Ångest är det sista jag lider av, TROTS det har han blivit en av mina följeslagare!

 


SLÖSA, INTE SNÅLA!


Som jag har väntat på det här!

Om bara några få enstaka dagar så är min fina vän och kusin Anna-Sara tillbaks i Sverige för att stanna. Hon har varit i U S and A i två hela ÅR! Sist jag träffade henne var ju i Agusti när hennes familj hälsade på min "familj" i New Jersey. Redan över två månader sen. Det ska bli så härligt att få hem dig igen min vän! Det är som att få tillbaks en av mina bästa vänner och en familjemedlem.
För precis så är det, som en syster!


Hur ska detta sluta?

Jag ser PRECIS likadan ut nu som jag gjorde när jag var sex bast. Är det inte stört?! Innebär det här att jag kommer se ut som en barnunge för resten av mitt liv?


För 14 år sen och i sommras...


Vinterns första snöboll!

Fram med skidorna någon? Snöbollskrig? Bygga snögubbe?


På vägen till bussen händer detta...

... jag är på väg i full karriär, springer alltid till bussen, alltid sen (i själva verket går alla mina klockor alltid före.) Framför mig ser jag en kamphund och en kamphundsägare, dom utför någon slags lek, låt inte mig störa tänkte jag och sprang på, ville ju inte riskera att missa bussen för en byracka. Nästa sekund är hundjäkeln på väg rakt mot mig i fullaste fart, hoppar upp och biter tag i min halsduk. VAD I HELVETE?! Mongot till hundägare springer fram och knuffar bort fanstyget. Han själv springer därifrån minst lika fort utan ett ord. HALLÅ? INTE ENS ETT URSÄKTA MIG?! INGENTING! Sånt beteende mina vänner, är en av de få saker som äcklar mig hos andra människor!
 Dagens ris går till: socialt missanpassade typer


Dags att rulla igång dagen

NU ska jag iväg och träffa en ny instruktör på gymmet, förhoppningsvis ska jag få fart på mina klena muskler igen! OM jag ska klara av en halvklassiker så krävs nog att jag kan leverera både det ena och det andra, hoppas han kan ge mig något grymt.


Dagens repeat

Joshua Radin, Maria Taylor- When you find me


Nu avslutar vi veckan hörrni


Det är inte nådigt

Hej mina fina vänner! Fy SATAN vilken träningsvärk jag har i min högra badminton-arm idag. Jag är stelare än en pinne och kan typ bara använda vänsterarmen. Hur ska detta sluta? En jätte musklig högerarm och en jättetunn vänsterarm? Detta måste åtgärdas. IALLAFALL, helgen lider mot sitt slut och jag har minst sagt haft några händelserika dagar. Igår blev det både Saluhallen och Bj och massa andra galenskaper. NU ska jag ta en återställare i bastun. TJING TJING PÅ ER!


Helt klart en lovande nykomling


Kanske blir jag Fyrisfjäderns nya stjärnskott?!

Mitt liv är återigen är uppstyrt. Jag har inom loppet av en vecka fixat en hel del olika möjligheter till jobb framöver vilket känns SÅ SKÖNT! Nu pustar jag ut och njuter av helgens närvaro. Det är jag värd. SNART ska jag möta upp Elin vid Fyrisfjädern för att spela badminton. Vi har seriösa planer på att börja lira regelbundet, det är fruktansvärt roligt. I mina yngre dagar gick jag faktiskt på träningsläger så förhoppningsvis har jag lite skills kvar? SENARE blir det till att lägga vinet på kylning för ikväll blir det blir partytime för hela slanten!  SES VI UTE?!


Idag blir en rolig dag...


Det gäller att ha framförhållning samt många bollar i luften...



NU ska jag iväg på ett litet möte som rör kanske framtida jobb, får se vart det leder!
SEN ska jag ha en mysig dag tillsammans med min fina vän Lisa på staden innan jag SENARE ska på Afterwork-spinning. ÄNNU SENARE blir det avskedsfest för två av våra fina vänner som lämnar landet för gott!


Idag är en sådan dag!

Har det hänt er att ni en morgon vaknat upp och tänkt?
Att jag vill absolut inte vara någon annan än den jag är! 
LJUVA DAG!


Great sucess!!!

Glada nyheter mina vänner!
I November börjar jag jobba på Stockhome!


Wish me luck...

...dagens mission kom oväntat, men ack så välkommnat!


Sanningens ord...


Bästa stunden på dagen...

Här sitter jag, lyssnar på Joshua Radin och äter kanelbullar samtidigt som jag summerar dagens alla händelser samt går igenom vad morgondagens uppdrag och projekt kan tänkas bli. Känner mig nöjd med dagens alla insatser. Just nu är jag inne i en period där jag mår oförskämt bra MEN är livrädd att känslan jag har bara ska försvinna över en natt. Att allt bara ska vända. Förstår ni? Som att jag väntar på ett slag i magen. HERREGUD här sitter jag och oroar mig medan jag egentligen bara ska tacka och ta emot, glida med i flowet. Trots det så vet jag ju att ingenting kan rubba min balans, inte efter allt jag tagit mig igenom den senaste tiden. NEEEJ, nu är vi ute på djupt vatten mina vänner, nu lägger vi locket på och plockar fram en bulle till, eller varför inte två? GODNATT


Vänner måste ju vara guds gåva

Vad vore jag utan dessa vackra skapelser?




 Har precis avnjutit en fantastisk laxmiddag. NU är det bara att vänta tills magen återtagit sitt normala tillstånd. SEN blir det iväg för att svettas järnet på gymmet. IMORRN ska jag lura med Dessan!


Dags att göra lite nytta...

Nu drar jag ner och gör stan tillsammans med Karolina (ni visste väl att mitt riktiga namn faktiskt också är Karolina?!) Dags för att genomföra dagens uppdrag...TJING!


Vi börjar denna soliga tisdag med några av visdomens ord...


Det här framkallar mer känslor än när jag kollar på P.S I Love you...


Det här inlägget är till dig pappa!


UNT förra veckan


Hittelön utlovas!!!

Det har hänt något fruktansvärt!!! Mina Ray-bans är spårlöst försvunna. Det finns ingenstans där jag INTE letat och jag håller på att bli tokig. Tänk att er hund eller katt sprungit bort, typ så känns det. Sorg. Jag har ringt Polisen och andra ställen jag varit på sedan dom försvann, inget napp. Har du sett eller hört något?
Ring mig och jag är dig evigt tacksam!

 


NU- helkroppsrenovering

De blir på med jacuzzi och bastu. Peela bort all solbränna (nu är det naturell som gäller ett bra tag framöver.) Det blir hårinpackning och ansiktsmask. Tänk er pedikyr och manikyr, hela kittet pang på. Lite Counting crows och kanelté på det och jag är som en helt ny oförstörd människa!


Jag aldrig förstått mig på Winnerbäck förens NU...


Ingen förtjänar att frysa

Igår plockade jag officiellt fram min vinterjacka. Nu hänger den i hallen och bekantar sig med alla andra aktuella jackor. Det gör mig inte så mycket, den är underbar och varm, precis som jag vill ha den. Har lovat mig själv att jag aldrig ska behöva frysa den här hösten/vintern. För några år sedan var det coolt att frysa, ju mindre kläder ju snyggare! SNART ska jag iväg på ett litet möte, eller någonting i den stilen? Vad vet jag, hur som helst blir det spännande, vad det är om kanske ni får ta del av framöver
 who knows?


En liten notis till mig själv och er


Heldag och utflykt med Julle!!!

 
...och så var vi några hundralappar rikare!


Jag har bullkoma

 


Working nine to five!

Då var dagens arbete avklarat Tröttheten har minst sagt kommit ikapp mig, men ikväll blir det födelsedagsfest hemma hos Lisa Rösth! Jag kommer att infinna mig, UTAN alkohol ikväll också (råkade bli EN drink igår trots allt) för imorgon ska jag och Julia iväg på ett spännande söndagsprojekt! Mamma är i full fart i köket, hon håller på och bakar en sats på hundra bullar och jag har redan smakat på degen. Farligt god! TREVLIG KVÄLL KÄRA VÄNNER!

  


Vi ses i vimmlet!

Efter en dag på Fyrishov är klorlukten ett faktum trots duschx2. IKVÄLL blir det party hos Adam, han har tydligen slagit på stort säger Marta. Kanske kvällen leder oss vidare, kanske till BJ, kanske inte? Kanske hem? Vem vet? Oavsett vart kvällen leder mig så är det utan alkohol med i spelet. IMORRN ska jag nämligen upp och gästspela på pappas företag igen så det gäller att inte lägga latsidan till. SES IKVÄLL!?


En Fredag med flyt


Godförmiddag gott folk. Jag har redan hunnit avverka en krispig springtur runt Uppsala. Vantar och full mundering var på sin plats. Nu har JAG dessutom bestämt att det är officiellt för kallt för att cykla överallt. Så nu behöver ni inte tänka mer på det, skönt va? SNART ska jag iväg och hämta lillebror på skolan, sen ska vi spendera Fredagseftermiddagen på Fyrishov, undra om jag vågar hoppa från 10:an? IKVÄLL blir det stor inflytningsfest hos Adam så det gäller att vara på plats!


Slut för idag, tack för idag!

Det glädjer mig att ni fortfarande hänger med här på bloggen TROTS att jag lämnat landet långt borta, där blev ni ett par stycken till. Det kan ju bara betyda en sak: ni kan inte vara utan mig OCH det är ju inte fy skam. Hursomhaver, ikväll har mamma och jag varit på spinning. Jag har lyckats få med även henne i träningsträsket, hon kämpar på och är så duktig. Fler mammor borde träna! Nu sitter jag här med vaniljdoftande värmeljus, nyduschad med nytvättat hår, mjuka ben och en nybäddad säng som väntar. Imorgon ska jag och lillebror ha lite kvalitetstid tillsammans! GODNATT MINA SKATTER!


Är det bara jag som kommer att sitta bänkad varje Onsdag?


Dags för en catch-up-walk i hösten med bruden i mitten!


Kaninhålet jag ramlade ner i

Igår upptäckte jag till min förvåning att någon hade täckt över hålet jag fastnade i förra veckan! Det tackar jag för... SEN slog det mig, hur ska de stackars kaninerna nu ta sig in och ut från boet, ska jag gå tillbaks och ta bort stenarna? Det är frågan...


RSS 2.0