Årets varmaste dag

Jag vill aldrig att dagen ska ta slut. Ute är det helt stört underbart skönt, klänningsväder. Precis som jag vill ha det. I love it. Idag har jag haft en super trevlig dag nere på stan med en supersöt pojk och snart ska jag och mamma traska över till mormor och morfar och hälsa på. IMORRN ÄR JAG LEDIG! Underbart efter en hård vecka. solsolsolsol.
Någon som vill åka och bada kanske? eller doppa fötterna åtminstonde!


jag och lisa igår


JAG LEVER, MINST SAGT!

Nej jag har inte dött, men man skulle kunna tro det med tanke på min frånvaro.. herregud, jag är verkligen en dålig människa.. nej jag har haft mina skäl. SÅ det så.
Jag har ägnat mig åt jobb och andra roligheter. Igår gick vi ut lite fina gina flickor och skakade rumpa och vi hade det minst lika trevligt som vanligt. Packat med folk var det..
NU ligger jag på studsmattan och solar mig (med datorn) Underbart att ha Spotify vid sånna här tillfällen. Jag är inte bakis ALLS.. skönt att slippa slösa en hel dag på att må som skit.
Nu ska jag fortsätta att njuta av min lediga Söndag och steka mig, magen ska bli svart. Åh vad jag älskar sommaren!


Stopp ett tag va...

Jävlar i lådan vad tiden går fort. Jag har jobbat hela veckan på heltid och tiden har bara sipprat ur mina händer. Nu vet jag att livet som en heltidsarbetande vuxen går i en jäkla fart och inte undra på att dom klagar över att dom aldrig hinner med att göra saker. Imorrn är det redan Fredag och det vore trevligt om väderguden kunde komma med något lite bättre än bara pissigt regn. I helgen ska det ialfall bli sommarvärme. LOVELY!
Det är himla roligt att se alla människors sura miner när regnet öser ner, för alla ser verkligen förbannade ut. Som sagt, så länge jag jobbar gör det mig INGET alls att det regnar, jag står ju bara inomhus och ser söt ut!


typ såhär söt

Lugn bara lugn

Idag känner jag det där suget, samma sug som jag får när jag suktar efter godis eller något annat gott. Fast nu är det plånboken som suktar efter att öppna sin käft. Jag känner ett oerhört sug för att spendera mina välförtjänta pengar. Det verkligen suger i magen. Det känns som att jag inte har ätit på flera veckor, jag skulle kunna äta VAD som helst.  Jag vill bara HA något. Spelar ingen roll vad, men NÅGOT måste jag ha. GENAST!

Är jag sjuk? Dum i huvet? Nja bara lite uttråkad!


Skadeglädje

  
WZUP???!

Jag är slut som artist! Dålig uppdatering I know. Misströsta inte. Jag har ägnat mig åt vuxensaker som jobb och jobb. SOM SAGT härligt att göra någonting vettigt är det, men jag blir deprimerad av att vara inomhus när solen skiner utanför, så lite glad blev jag allt när det började regna på eftermiddagen. Det får gärna regna imorrn också, får då blir det jobb hela dagen lång. KUL VA?! Vill ni se mitt söta face är det bara att komma föbi.
OM MINDRE ÄN TVÅ MÅNADER drar jag, så passa på!

Hej på er.

SÅ BRA!


Vad ska man göra liksom?

Typiskt att jag ska jobba när det är världens bästa väder ute. Jag har ialfall min favoritklänning på mig, så jag ska nog klara av dagen galant! Löning är det och det lär bli världens drag!
PUSS

Day ´N´ Nite

Fyfan vilken sjukt stört rolig kväll jag hade igår! Bästa utgången på länge!
Idag mår jag skitbra, pigg och glad. Jobb och spinning nästa!
Jag gillar att vara kyckling..

SE UPP!

Ikväll har jag på mig en kycklingul klänning, så om ni ser en brun kyckling virra omkring så är det troligtvis jag...


det kan bli farligt

Som jag tjatar om det här!

Världens segaste dag på jobbet. Trött och på förjävligt humör. Lika bra att gå och lägga sig tidigt så man orkar upp imorrn. Lika bra att ta en dusch tänkte jag.
Nu jävlar är jag på banan igen. Jag och Sofie planerar att vi ska ut och SÄTTA oss någonstans, ni vet sådär som vuxna människor gör när dom umgås, INTE röjja som vi brukar. Livet är för kort för att slösas bort. Helt ovärt att bara sitta och inte göra någonting för att man inte TROR att man orkar. Det gäller att ta vara på varje dag.. Det är VIKTIGT!
HEJDÅ!

Ingen minns en fegis

Godmorgon!
Dagen kommer gå utan bara farten idag. Spinning på förmiddagen, sen lunch med en god vän innan jag börjar jobba. Nu börjar mitt jobbmaraton, det blir skönt att stänga av den andra världen ett tag och bara fokusera på en sak. Nejdå inte riktigt så, men det blir skönt att göra något VETTIGT istället för att bara glassa runt som något annat stolpskott. 

Idag drar Helene till Turkiet den jäveln, jag får helt enkelt klara mig själv en vecka!
I can do it. Jag klarar allt!




Jag drar

Just nu så har min lillebrorsa på tio bast mer eller mindre ett hysteriskt utbrott på övervåningen. Han har fått datorförbud för resten av dagen och hans frustration har minst sagt runnit över bägaren. Han skriker, slår i dörrarna och stampar högt i golvet. Datorn verkar vara hans bästa vän och fiende idag..
Barn i trotsåldern har jag inget tålamod med, men samtidigt så förstår jag hans frustration. Det är nästan så att jag vill kidnappa ner honom till mitt rum och låta honom sitta vid min laptop i smyg, bara för att bli av med dom hemska oljuden där uppe..
Jag blir tokig

Tillsammans erövrar vi världen

Ibland tror jag att jag skulle kunna leva på endast musik. Utan mat och vatten, utan kärlek och utan sömn. Det skulle bara vara Jag och Musiken, lyckliga i alla våra dagar. Utan problem. Vår kärlek skulle vara starkare än någonting annat.

Det är jag övertygad om


Man blir ju sugen


The show must go on

 Jag har varit ute på en härlig morgonpromenad runt högarna i solskenet, det är nog den bästa starten på dagen man kan få, man får rensa sina tankar och bara vara med sig själv. Idag känner jag för att ta mig en simtur. Jag drömde att jag simmade förra veckan och sedan dess har jag inte kunnat släppa tanken. Så får det bli!



3 spänn om dagen är ju ingen stor förlust direkt

Ikväll har jag införskaffat mig Spotify, det måste ju vara det smartaste draget på länge. Det enda dåliga är att man inte kan ladda ner låtarna till datorn. Feg som jag har blivit vågar jag inte leka pirat och ladda ner längre. Så jag får väl stå ut med mina gamla låtar ett tag till på ipoden när jag är ute och ränner. Känns ju bara som att det är en tidsfråga innan det idiotiska påhittet om fildelning försvinner.. eller är det kanske bara önsketänkande?

Vad vet jag, prisa Spotify!


Shit

Nu är det verkligen på riktigt. Biljetterna är bokade och betalade. 22 Juli-17 September


There is no return

I´m back

Här sitter jag med näsan full av bomull och blöder näsblod på kvällskvisten. Det gör mig inte så mycket egentligen, jag tror att kroppen försöker tala om för mig att jag behöver lite mer än fem timmars sömn per natt och jag tror det är dags för mig att börja lyssna på varningsignalerna så att jag inte stupar, för det vore ju himla synd.

Tänk vad vänner kan få mig på bättre humör! Nu är mitt depphumör som bortblåst och jag känner mig återigen full av liv. Jag är VERKLIGEN inte en deppig människa egentligen, därför hatar jag har mina få deppiga dagar när jag känner mig aningens schizofren. Nästan så att jag blir lite rädd för mig själv...
GODNATT mina kära!


Hmmm

Idag är jag som en liten sten. Död, tung och åt helvete. Jag vet inte om det är det pissiga vädrets fel eller en kombination av flera nätters dålig sömn blandat med helgens bravader. Imorrn är en ny dag med nya glada miner, det är en sak som är säker. Nu regnar det ute och jag måste städa rummet. KUL.

Ikväll bär det av på en hemlig liten tripp med några vänner!



Vart tar dagarna vägen?



Efter en mycket rolig utekväll på Birger med mycket skratt och skojj så tog jag med Sofia ut på en liten picknick i stadsparken. Sushi och jordgubbar är nog den bästa bakismaten.Den skönaste Söndagen på länge var det!
Solen stekte på rejält och vi bara garvade åt hela kvällen som var.
Kanske dyker upp en och annan bild senare, fick några innan kameran typiskt nog la av.

Ikväll blir det fika med Gina-Lisa!

Dags att tagga till

Nu är det bara att ladda batterierna. Ikväll vankas det fest hos Lisa och om jag känner oss rätt kommer vi garanterat att dansa oss vidare ut i natten. Jag är för en gångs skull ledig imorrn vilket betyder att jag inte behöver tänka på någonting alls. NICE! Dags att pudra näsan och välja klänning, skor och hela köret.

Som vanligt hörrni, vi ses i dimman!


Skjut mig

Fyfan, idag svider det att behöva gå upp alldeles för tidigt.. jag är tröttare än någonsin och det känns som att jag har varit ute och tagit några järn för mycket TROTS att jag inte drack en droppe igår.

Ikväll däremot är det andra bullar. Då blir det party med lite Gina girls.
Nu- woooooork!

Friday!

Jag njuter för fullt av min lediga vecka, den kunde faktiskt inte varit bättre!
Jag har precis som jag lovat mig själv tagit vara på varje dag.

Jag känner mig aningens lättad, jag kommer att stanna lite längre än en vecka längre i Sverige än vad som var planerat, alltså åker jag troligtvis runt den 26 Juli och kommer hem runt 15 September. Alltså får jag njuta mer av sommaren här hemma plus att jag missar halva September vilket inte gör mig mycket alls. Hösten är inte mycket att hurra för!
Sen ser det även ut som att min tripp till Fredrik i San diego blir av vilket jag verkligen ser fram emot, min nya familj skulle hjälpa mig att boka biljetter så att jag åker dit direkt efter jag varit i New Jersey.

Nu ska jag lägga mig ute och steka lite i solen. Jag kanske borde friska upp mitt engelska ordförrådd igen med en tråkig bok?! Jag tror nästan det, snart är det väl dags att börja drömma på engelska igen. HERREGUD

Ikväll blir det grillning med tjejjerna och grabbsen!



Jag snålar inte på skummet


för mig finns det inget som heter lagomt

Allt på samma gång gärna

Herregud nu brinner det i knutarna. Tiden har gått alldeles för fort idag. Varit ner en vända på stan och utrett en del ärenden (låter mer vuxet och präktigt så) och snart ska jag vara en snäll storasyster och hämta lillebrorsan i skolan sen ska vi ut och äta, men INNAN det måste jag sätta på en tvättmaskin och måla mina naglar rosa OCH hitta en lämplig klädsel att ha på mig. Hur ska jag få till det?!
Nu förstår jag hur det är att vara morsa

Det här är livet!


Hem och iväg!

Jag fick nyss ett samtal från min fina vän Albin. Han är tydligen hemma på visit från Norge och är just nu i krokarna så nu ska jag ner på stan IGEN!
Inte en ledig stund trots att jag är ledig!
 Jag gillare!



Vakna med ett leende!

Hej och godmorgon!
Idag vaknade jag som vanligt med ett leende på läpparna. Mina underbara Gina tjejjer gav mig en kudde när jag fyllde år, på kudden är det en bild på mig som ler, och en text där det står vakna alltid med ett leende. Är det inte underbart? Tack vare dom så får jag en bra start på dagen VARJE DAG!
Idag är städhjälpen här och jag känner mig lika dum varje gång som är hemma, så idag ska jag försöka att hålla mig undan, så jag tänkte passa på att bättra på brännan lite i min nya fina blommiga bikini. TUR att det är soligt ute idag.

Sen ska jag träffa en kompis och äta lunch på stan!
LATERS!


jävlar vilken jättebild! enjoy

Vad vore livet utan vänner?


Förmodligen världelöst!

Måndag måndag måndag

Hej på er!
Idag är det Måndag igen och jag har redan varit iväg och tränat. Pigg som en mört. Förkylningen är som bortblåst nästan.  Snart ska jag träffa Louise på stan, vi tänkte äta sushi (det är på tiden) och leta bikinisar. Den jäveln ska ju åka jorden runt om typ en månad, jag är INTE ALLS avundsjuk. Det gäller att passa på att umgås så länge det går! Nu ska jag sätta på mig något snyggt och slänga på mig brillsen för det är soligt ute, sen ska jag nog slinka förbi mormor och morfar och säga hej. Dom blir ju så glada.

 
me and lou


Stressigt värre?

Imorgon är det Måndag igen. JIPPI. Och min kalender är för en gångs skull helt tom den närmsta veckan! Jag ska inte ropa hej fören jag kommit över bron (är det så man säger???) för det brukar oftast dyka upp massa jobb i slutändan och det tackar jag inte nej till, men endå!

Jag sitter just nu och har lite panik mitt i natten.. typiskt mig. Jag ska lägga fram korten på bordet. Nu är det lite drygt två månader kvar tills jag åker till Usa igen, och det känns som att det är så mycket jag vill hinna göra här hemma, så många att umgås med och få känna på lite äkta svensk sommar med bad, grillning och härliga utgångar. Två månader är typ 60 dagar och det känns förjävligt stressigt. Hur ska jag nu på bästa sätt spendera mina dagar?! Låter ju som att jag ligger för döden eller något...Jag är annars ingen stressad människa, jag är alltid lugn och sansad och tar varje dag som den kommer, men nu blev det plötsligt himla jobbigt. Hade varit en annan femma om jag hade dragit på hösten eller vintern, men jag som älskar svensk sommar.

Jag har lovat mig själv att verkligen ta vara på varje dag och göra det bästa möjliga av den! Det kan vara bra att påminna mig själv om det ibland när jag känner mig för trött eller lat. Jag ska liksom bara äta frukost typ 60 gånger till innan jag lämnar landet, klä på mig 60 gånger, ja ni hajjar hur jag tänker..

Har jag föresten sagt att jag planerar in en tripp till min kära bror i San diego innan min hemresa?


Lugnt som satan

Nu är ni säkert ute och skakar era lurivga. Det märks att det är helg, lite skumma sms och telefonsamtal har ramlat in. Men jag är inte avis, jag är nykter, har hälsan i behåll och vaknar pigg och fresh imorrn. Jag är nyss hemkommen från Helene, vi har haft världens lungnaste kväll så att säga. Vi har pratat om allt mellan himmel och jord men vi blir inte mycket klokare av det! Det är inte lätt att vara tjej ibland.

Det märks att det är vår i luften. Idag har massa helt okända människor varit ovanligt supertrevliga. Inget mig emot, jag gillar spontanitet, det är härligt, men trevlighetens bägare rann över lite när en helt random kille helt plötsligt kom och köpte jordgubbar till mig. Jag måste visst ha varit extra söt idag..men jag tackar inte nej till lite jordgubbar!

Imorrn blir det jobb på Gina, sen får vi se vart dagen för mig.
GODNATT!


Som på en räkmacka

Sorry mina vänner men jag har haft massa andra roligheter för mig så jag har inte haft tid för sånt här. Men nu är jag tillbaks. Idag är det iallafall jobb och after work med Helene på schemat!
En perfekt dag för mig skulle jag vilja säga!

 

Ljuva dag

Hur kan man inte annat än att älska livet? Jag har allt jag kan önska mig och jag har bara roliga saker att se fram emot!Jag har världens bästa människor i min omgivning och jag skulle inte vilja ändra på någonting. Jag har solat mig hela morgonen så nu är jag brun och fin redo för jobbet!
Herrå


Min vän Helene


Den här pinglan har ni säkert sett minst hundra gånger här i bloggen på senaste.
Iallafall. Helene måste vara guds gåva till mig. Hon finns här i ur och skur. Bara idag har vi pratat med varandra minst fyra gånger om allt och inget. Så fort det är något, vad som helst, viktigt som oviktigt så tar vi fram luren och stöttar och pushar varandra!  Det är en härlig känsla att veta att det finns någon där 24/7. Det går inte att ha tråkigt tillsammans för det är alltid nya upptåg på gång och allt är roligt!

Jag tror att vi är gjorda för varandra.
För oss är åldern bara en siffra!

Godmorgon mina vänner!

Idag känner jag mig utvilad. Jag kunde konstigt nog sova längre än till klockan sju imorse (har tydligen en inbyggd väckarklocka i mig själv som har en tendens att ringa liiite för tidigt) Jag tackar och tar emot. Det kanske var den nya sängen? Stört jag vet, men bra på ett sätt, för när ni andra slöfockar ligger och latar er i sänghalmen så har jag varit uppe sen tidig gryning och hunnit med både det ena och det andra. Det gäller att se det från den ljusa sidan och göra det bästa av situationen!

Jag hoppas att min förkylning börjar leda mot sitt slut för resten av veckan har jag massor av jobb på min plan. Men idag blir det förhoppningsvis en underbar dag med vänner och kanske lite annat!




Med en sån här bra start på dagen kan inget gå fel!


Min nya idol, typ


Tråkiga men viktiga vuxensaker!

Jag har fått en liten fling på Aerosmith. Jag har dansat runt dagen lång till hans gamla godningar och jag blir alldeles lycklig av hans hesa rossliga röst. Om det är något han förmedlar så är det känslor! 
 Snacka om att jag har fått mycket gjort idag. Nästan så att jag borde se till att vara sjuk lite oftare. Nu har jag äntligen lite struktur och ordning i mitt liv igen! Jag och mamma var iväg till nya Ikea en sväng, stort som satan, behövdes karta och kompass. Jag köpte massa tråkiga vuxensaker. Jag tyckte att jag var i behov av en ny madrass och lite andra grejjer till sängen så att den blir ÄNNU skönare! Förhoppningsvis kommer jag att kunna sova lite längre än till sju varje morgon nu. HOPPAS!

Föresten är ni många som hittat hit på senaste, som vanligt så får jag väl inte veta vilka. synd för mig, men välkommna ska ni vara!




Always look on the bright side of life

Godmorgon mina vänner! Idag är jag inte på topp. Ovanligt va?! Jag vaknade upp alldeles för tidigt, men inte med samma livsenergi som vanligt. Ingen springrunda runt högarna om man säger så. Face the truth, jag är sjuk. FAN. Det innebär iochförsig att jag kan vara hemma och fixa med sådant jag lagt åt sidan dom senaste dagarna och det passar mig perfekt om jag tänker efter.
 Dessutom så regnar det utomhus, jag skulle vilja påstå att det är perfect timing för mig att vara off. MEN imorrn, då är jag frisk som en nötkärna igen, det vet jag för det har JAG bestämt!


Efter regn kommer solsken!

Om typ två månader...

Det blev ingen ledig helg den här helgen för mig som jag trott. Jag fick rycka in idag också, inget mig emot! Tiden går läskigt fort ibland, men som man brukar säga, tiden går fort när man har kul, eller bara mycket att göra?!
Det känns som att jag håller på att dra på mig en satans förkylning, och eftersom att sjukdommar och annat onödigt  INTE hör hemma i mitt nya liv, så nu gör jag allt jag kan för kung och fosterland för att bota den. Det går sådär.

Sen så ville jag även passa på att säga att datumet inför Usa verkar vara spikat. Jag hade faktiskt glömt bort det, men häromdagen slog det mig att jag faktiskt ska iväg igen. 15 Juli lämnar jag soliga Sverige för ännu mer sol&bad, ett beachouse, lite sköna kids och förståss massa äventyr.
mmmm


min favoritpingla!

Effektiv som satan!

Nu kilar jag iväg till jobbet! Klockan är inte mycket men jag har redan hunnit med en springrunda runt högarna och solning på trädgården med jordgubbar och kanel!
Det gäller att ligga i om man ska fånga dagen!


Great succsess!

Herregud vad gårdagen gick fort och herregud vilken underbar dag och kväll!
Strålande sol, trevligt sällskap och ett lagomt intag av alkohol gjorde min valborg till en av dom bästa faktiskt!
Allt var perfekt! Mer än så behöver jag inte säga!
Idag blir det till att gå och lägga sig tidigt, det är en sak som är säker!










RSS 2.0