Finns det egentligen någon som vet?

En sak som jag länge har gått och funderat på är Varför Februari bara har 28 dagar?! Egentligen? Totalt onödigt, flera dagar försvinner ju bara, men frågan är VART försvinner dom? Ut i ingenstans? Och VEM har bestämt att det ska vara så?

Jag fattar inte grejjen med det bara


Inte i lättaste laget


Jag börjar bli mer eller mindre desperat efter lite nya bikinisar eftersom att min resa närmar sig med stormsteg!
Kvällens att göra: KÖPA BIKINI!
Svårt är det!

15 jävla spänn...



...för en gul paprika var väl lite att ta i?

What a day!

Finns det något härligare än trevliga människor som alltid har ett leende fastklistrat på läpparna? Jag bara älskar det och jag blir så glad varje gång jag stöter på trevliga, pratsamma och hjälpsamma människor, för det är precis en sådan människa jag själv vill vara.
Jag vet inte om det är vårsolen som lockar fram det hos alla eller om det är jag som har ändrat min inställning och syn på människan. ELLER så är det bara jag som känner mig så tillfreds med livet så att jag ser det jag vill se och upplever det på det sättet. Nåväl nog med filosofiska tankar. ELLER så beror det på att det nyss var löning?!

Ikväll ska jag och Helene på bio. Vi vet inte vilken ännu. Vi tänkte vara spontana och välja det vi känner för när vi väl kommer dit. Då kan det bli vad som helst, Bolt, Lilla spöket Laban, eller Mamma Mu och kråkan?
Som sagt, vad vi känner för!


Om 2 veckor fyller jag år!

Trots att jag borde ha all tid i världen att uppdatera så har jag endå inte tid just nu! Jag är ledsen, men snart är jag tillbaks!
HÅLL UT!


Ge mig kraft!

Vissa dagar har jag flyt, andra inte. Ikväll efter att vi stängt igen butiken så missade vi precis bussen från Gränby centrum så vi fick halv elva in till gränby där missade vi bussen till stan IGEN så jag fick , ännu längre tills jag hittade en lämplig buss som kunde ta mig hem .Efter hundra år... Detta oflyt brukar endast drabba mig några gånger om året, det innebär att jag lär ha flyt imorrn vilket kommer att behövas.

Jag har minst hundra saker på schemat från tidig gryning till sen skymmning!
Godnatt


Kan knappt vänta!

Idag känns det som vår i luften! Snön är sakta men säkert påväg bort och jag kan inte annat än att älska det. Jag blir verkligen lycklig av vårkänslor! Jag vill bara slita fram alla mina vår och sommarjackor! Idag är det löning igen, känns som att det var igår. Snart är det dags för mig att börja jobba. Först måste jag bara hitta något fint jag kan ha på mig.
TJO!


Som grädde på moset

Om jag inte är helt ute och cyklar så är det väl endå fettisdagen idag. Jag tänker då inte fetta mig i massor av semlor. Förra året fick jag nog när jag åt tre stycken på samma dag. En del av mitt forna jag. Det innebär alltså att det varken blir någon semla i år och inte heller nästa år! Kanske år 2011?

Nu ska jag däremot iväg på spinning och som vanligt har jag laddat upp hela morgonen mentalt för att klara det!

Den gamla goda tiden

Nu ska jag iväg på en liten nostalgitripp!
Godnatt mina vänner!

Älskade kusin!

Nu har Anna-sara åkt hem till Usa igen och hon har verkligen lämnat ett tomrum efter sig. Det har varit så himla skönt att ha henne hemma igen. Hon är en av mina absoluta bästa vänner. Jag tycker att vi passar varandra som handen i handsken. Vi har så mycket roligt som väntar oss tillsammans. Om lite mer än en månad åker vi tillsammans till Floridas paradis! Vi har redan diskuterat hur vi ska packa, vad vi ska ta med oss, och vad vi ska göra (bl.a gå förbi Madonnas sommarhus och klappa sjölejon) Jag är så lycklig, men jag börjar bli riktigt nervös nu när jag faktiskt börjar förstå att det är på riktigt. Jag ska ju träffa min värdfamilj där. PÅ ENGELSKA!

Idag är det Måndag och jag ska iväg och fixa mina naglar och efter det ska jag förbi gymmet och träna. Kanske är det dags att börja grunda för lite solbränna också? En dag helt i min smak!




Sunday here I come!

Vad skönt det är att vakna upp en söndagsmorgon och veta att jag är ledig! Det hör till ovanligheterna i mitt liv!
I eftermiddag blir det spinning, och jag är tvungen att ladda upp mentalt redan nu om jag ska klara av det!
Ikväll ska vi beställa hem sushi och bara mysa och ta vara på Anna-saras sista dag i Sverige!
Laters!

Ca 100 ton lättare


Ja, det var jobbigt och svårt att kasta iväg mina håliga favoritjeans. Tänk bara vad mycket dom varit med om.
 Nytt och fräscht ska det vara! Helt och rent. Annars får det vara.
Nu är det gjort och jag känner mig som en ny människa. Anna-sara var med och hjälpte till när jag tvekade. Tur det!
Kläder, skor, smycken och massa gamla underkläder! Imorrn åker vi iväg med skiten till någon container någonstans som skickar det till behövande!

Shiises vilka fynd dom stackars barnen kommer att göra!


Lugn bah lugn

Jag vet att det är kasst med uppdatering för tillfället.. men lugn mina vänner, det kommer det kommer!


Äntligen

Som ni förstår har jag fullt upp att umgås med min kusin för tillfället!
Ikväll jobbar jag på Gränby centrum.
LATERS!

Sa jag föresten att jag är besatt av jackor?


Dags att göra lite nytta!

Jag och Linnea tycker att det är dags nu efter all skolk och allt trams på lektionerna att faktiskt ta tag och fullfölja våra studier på riktigt. Vi ska bättre sent än aldrig ner och skriva in oss på Stockholms nation at the moment.


nej, det är varken mustasch eller skäggbildning ni ser!

INTE LÅNGT KVAR NU!


Tired as hell

Idag har varit en bra dag! Det var superroligt att jobba på Forum med Sara och det gick jätte bra att stänga helt själv. Jag höll på att låsa in nycklarna, men jag klarade mig i sista sekund. Jag känner mig så duktig. Dagen har bara flugit förbi i världens fart och nu sitter jag här igen, redo för sängen.
Imorrn kommer Anna-sara och ska bo här med oss i några dagar innan hon åker hem till Usa igen! Jag kan knappt vänta, det var ett år sen sist! Vi har så mycket roligt att ta igen. Imorrn är jag ledig vilket innebär sovmorgon och fixardag!

GODNATT MINA VÄNNER!


Det är jag faktiskt värd!

Jag har återigen drabbats av klädproblem. Trots att hela min garderob är proppfull med kläder så jag har endå INGENTING att ha på mig idag.
Jag kanske borde överväga att göra en liten beställning från Gina trots allt?! Någonting måste jag ju ha på jobbet!

Vilken idyll!

Jag är så lättad. Jag har ju gått fram och tillbaks här i några dagar som en hemmafru pg.a att jag knappt fått några pass på jobbet. Allt löser sig alltid på ett eller annat sätt. Imorrn ska jag jobba på Gina i Forum gallerian plus att jag fick några extra pass på Gränby centrum. Jag som trodde att jag skulle bli näst intill pank denna månad, men icke sa nicke!

Idag har jag faktiskt varit en riktig hemmafru. Jag har lagat middag till familjen, gjort en inköpslista och följt med pappa och hjälpt till med inhandlingen. Det gäller ju att se till att rätt prylar köps hem. Det bästa av allt (eller ska jag kanske säga värsta?) är att jag tycker sånt är roligt. Jag har tillochmed organiserat i skafferiet och i kylen.

Det kommer att bli perfekt, när min toksnygga man i kostym är och drar in stålar så är jag hemma och bakar bullar!


Passar mig som handen i handsken



Jag passade på att extraknäcka lite i Lördags...sovandes!

Trött? Inte alls...

Fyfan tröttheten är minst sagt påtaglig även idag. Den här veckan ska jag verkligen försöka att gå och lägga mig senast 23.00 varje kväll. Jag har försökt förut utan större framgångar men nu jävlar.
Föresten så har Anna-sara kommit hem från Usa på en liten visit, äntligen får vi träffas snart!!!!!! Och nu är det inte långt kvar tills vi drar till Florida tillsammans!
Men först och främst så ska jag fylla år!

Nu träning och jobb dagen lång!
Skönt att äntligen få göra någon nytta!


I don´t wanna woooooooooork today


Gårkvällen blev som jag misstänkte jätte rolig med mycket skratt och dans på bj! Helene och jag var två tappra riddare idag som gick till jobbet med ett leende på läpparna trots den sömnlösa natten. Efter att vi hade lyckats kämpa oss igenom hela dagen på jobbet drog vi till på lite after-work med matlagning och deckning i soffan. En Söndag helt i min smak med andra ord. Nu är det dags att samla nya krafter inför veckan som komma skall.

Man vet ju aldrig vilka överaskningar den kan bjuda på.

Imorrn är det jag som är dead woman walking

Det här med att välja kläder är för mig alltid ångestframkallande. Ska jag ha det här? Eller varför inte det här? Men den här klänningen har jag aldrig haft? Eller, den här har jag haft alldeles för många gånger. På med nått bah. Kameran hänger på ikväll och jag hoppas att den är hel imorrn så att jag kan dela med mig!

Det blir en trevlig kväll med härlig kombo av Ginatjejjer och Nya zeeländare!
Vi ses i vimmlet!

Perspektiv på livet

Full rulle var det ja..
Men idag när jag satt på bussen påväg hem nära att decka ihop av trötthet så fick jag åter lite perspektiv på livet.
Två alkisar satt brevid mig och pratade om hur många burkar dom hade lyckats att samla ihop och hurvida dom skulle få tak över huvudet eller ej. Själv satt jag och funderade på vad tusan jag ska ha på mig ikväll, inte alltid det lättaste! Nåja, lite dum kände jag mig allt, men återigen så fick det mig att tänka på att jag är glad att jag har det så bra!

Nu är det dags att fixa lite stämmning inför kvällen!
Ciao


Hurra

Ursäkta mitt eviga tjatande men: OM EN MÅNAD FYLLER JAG ÅR!
Lägg 13 Mars på minnet!

Dags att sätta igång denna dag.

Har jag blivit en bokslukare?

Dags för sängen. Imorgon blir det minst sagt full rulle hela dagen lång med träning, jobb och avskedsparty!
Först ska jag bara läsa ett kapitel eller kanske två i en väldigt bra bok som handlar människokännedom och framgång. Det är just nu ruskigt intressant och väldigt svårt att slita sig


GODNATT FELLOWS!

16 snart 20 Hmmm

Det är lustigt hur man kan känna sig. Idag känner jag mig som 16 igen.  Det har jag gjort ganska länge nu.Tur att mina vänner påminner mig om att jag faktiskt fyller 20 om mindre än en månad.

Jag tror att det är vårkänslorna som spökar?!
Dom kommer ALLTID för tidigt i min värld.

Men imorrn ska jag iallafall jobba

Godagens alla mina fans!
Idag ser ut att bli en lugn och behaglig dag. Som alla andra dagar för tillfället. Sovmorgon tillsammans med Dessan som drog en sleepover och en minst sagt delikat frukost.
Jag tänkte ta mig en tur ner på stan för att träffa Dessan igen och Molly. Dags att socialisera lite grann.
Innan träningen ikväll ska jag dra en snabbfika med Julia. Det gäller att ta vara på dygnets alla timmar.

I helgen förlorar jag hela tre vänner till som tar sitt pick och pack och drar till varmare breddgrader- Australien
Om jag är avundsjuk? nejnej inte alls...

Helgens planer ser ljusa ut!




Ordning och reda

Idag har jag fått ordning och reda på mitt liv. Eller ialfall på mitt rum. Jag fattar inte hur jag lyckas få till ett helvete nästan VARJE dag. När jag är trött och ska sova så kastar jag alltid ner allt på golvet, och sen ligger det bara där och skräpar och högen byggs på och blir högre och högre. Jag har även tvättat ett ton med kläder så nu doftar det underbart från tvättstugan! Sköljmedel luktar verkligen fräscht och rent. Kanske något att ha som parfym?

Snart ska jag iväg på spinning JIPPI?!! Dags att ladda redan nu om jag ska orka!
Ikväll blir det Sex and the city med min honey!


Jag som spöke. Magaluf -08


GE MIG


Jag är besatt av kjolar också. Bruna ben+sommar+kjolen!

Svårt att hålla fingrarna i styr

Idag har vi pratat om hur DNA och RNA molekyler är uppbyggda på astronomi lektionen  Intressant? Kanske om man förstår någonting. Vi kastade in handuken efter halva lektionen och satte oss i kafeterian för lite skvaller och skratt! Mycket mer nödvändigt!

Idag när jag och Helene drog en repa på stan så kunde jag inte hålla tassarna ifrån världens kanske snyggaste jacka/trench. Jag slog till direkt trots att min inre röst försökte få mig att låta bli. Vi hörde ihop-helt klart!  Jag får helt enkelt göra mig av med några av mina andra hundra jackor. Somliga är besatta av skor, jag är besatt av jackor!


Godnatt

Vad vore världen utan kanel?

Jag har blivit besatt. Jag äter kanel dagligen. Ibland flera gånger tillochmed.
Jag dricker kanelté, jag har kanel i gröten, på äpplen, i yoghurten, på apelsinerna och jag skulle även kunna tänka mig att det är supergott att ha till ris. PROVA!

ser lite suspekt ut?!

HAPPY BIRTHDAY

Idag blir en bra dag! Jag ska snart iväg och möta upp Helene på stan som fyller år idag! Vi ska äta lunch och bara ha det mysigt, kanske planera lite inför helgen. Sen möter jag upp Helena vid gymmet och kör järnet!
Och gissa vad som händer sen?

ASTRONOMI.
fyfan ge mig styrka

Not bad at all



Kvällens middagsexperiment!
Det ska föreställa pizzor i miniformat. För att vara exakt så kallas det tortilla-pizza!

kyckling/räkor/tonfisk
champinjoner
tortillabröd
tomatsås
tomater
peppar
paprika
salt
lök
ost

Ugnen 20 min
ENJOY!

Ett lyckorus

Jag fick nyss ett sånt där härligt lyckorus. Jag kom att tänka på hur bra jag har det. Det är lätt att man ofta tänker på det man inte har, eller det man skulle vilja ha. Varför inte istället glädjas åt det man redan har?

Jag har så mycket roligt att se fram emot det här året!
Jag ska till Florida om mindre än två månader
Jag ska förhoppningsvis till New Jersey några månader i sommar
Jag och Anna-sara drar till Australien i dec-jan
Jag fyller 20 SNART!
Det är snart vår-vårkänslor
Jag har underbara vänner och världens bästa jobbarkompisar
Jag har en underbar familj 

Jag känner mig stark och fri, jag kan göra PRECIS VAD JAG VILL.


Misstänker att det här var en släng från det fina vädret vi har idag


Strålande dag

Måndag igen. Alla vet det vad det innebär, ny vecka med nya tag! Den har man ju inte hört förr?
Jag ska strax iväg på körlektion, jag kanske borde överväga att läsa lite teori också om jag ska komma någonstans.
Idag är det tänkt att jag ska laga middag till familjen, och det kan gå lite hur som helst, men jag har ett jätte gott recept jag ska göra. Om jag lyckas lovar jag att dela med mig av det!

JAG HAR BARA 32 DAGAR KVAR AV MITT LIV SOM TONÅRING!
shit

Jag har iallafall riktiga gympaskor på fötterna!

Jag är bara tvugen att ta upp det här...
Nog för att jag egentligen borde ha full rulle med att hålla koll på mig själv när jag tränar, men jag kan inte låta bli.
 Något som förekommer alltför ofta är folk som inte riktigt har fattat det här med hur man "ska klä sig när man tränar". Många killar te.x tränar i flipflopps, keps/mössa ELLER stora tjocka tröjjor i flera lager. Vad är grejjen med det? Sen finns det dom som tränar helt utan skor, ett par utslitna converse ELLER med ytterskorna på te.x kängor med blåa plastöverdrag (som finns hos tandläkarn) Vad hände med dom hederlig gympadojjorna?

Och en annan sak som irriterar mig är folk som står två och två brevid varandra på trampmaskinerma eller cyklarna och pratar samtidigt som dom latar sig igenom hela "träningspasset". Hallå? Gå till ett fik istället och snacka!

Sen om folk stör sig på mitt sätt att träna skiter jag fullständigt i.


slutsnackat om träning!


Ett litet experiment

Efter på toooook lite sömn så är det dags att masa iväg sig till jobbet. Trots min uteblivna sömn tänkte jag försöka mig på ett träningspass. Bara för att testa, om det verkligen går att hålla sig pigg bara med rätt inställning!
Det bara måste gå!

Glöm mitt tidigare inlägg

Jag höll på att glömma bort att jag egentligen är en väldigt spontan person!
 dags att rusa om jag ska hinna med bussen!
CIAO!

I´ll be back

Godkväll mina vänner!
Jag har varit lite off på senaste, jag finner för tillfället ingen inspiration till att knåpa ihop inlägg efter inlägg.
Jag känner mig varken trött eller pigg. mätt eller hungrig. glad eller ledsen, varken lycklig eller olycklig. Ni hajjar- likgiltig. Mina tankar är på andra sidan planeten ibland, jag är lite här och där. Tankspridd.
Om några dagar är jag fit for fight igen, det vet jag, men just nu behöver jag bara sova!


Tjo!

Kom igeeeeeeen

Helst av allt vill jag ligga hemma och käka apelsiner!



Många bäckar små...


Igår upptäckte jag att jag hade hela 97.50:- i den här lilla rackarn!
Ville bara uppmärksamma att det faktiskt kan löna sig att inte kasta bort alla småkronor!
TJO!

Friiiiiiiday

Det blev inga mardrömmar inatt, men konstiga drömmar däremot fick jag så det räcker och blir över för några nätter!
Idag har jag varit och tränat igen, det har blivit min nya sysselsättning nu när jag inte jobbar så mycket. Jag bara älskar det, jag mår så bra och får så mycket energi över till annat! Ja, jag vet att jag låter som ett freak, men det är sant!

Ikväll ska jag och Sofia hem till Helene och laga tortilla-pizza och ha myskväll. Det har blivit lite av en tradition för oss på Fredagskvällarna (när vi inte är ute och gör stan osäker)
Den här helgen blir förhoppningsvis lugn och full med jobb.


Jag och kusin

Laters!


Dags för mardrömmar!

Och så var det ju det här med att gå och lägga sig i tid.
GOODNIGHT EVERYBODY!


En helt vanlig natt för mig- inga konstigheter!

The Ian Carey project


Lyssna på HEEELA!

"Rules for saying goodbye"

Idag har jag handlat en BOK! Ja en bok. Inte vilken bok som helst, utan en engelsk bok som jag tänkte läsa och lära mig massor med nya ord! Jag har egentligen massor av bra böcker jag borde läsa och trots att jag har all tid i världen att läsa så "hinner jag aldrig". Nu har jag faktiskt inget val. Jag SKA hinna! Jag behöver det...
Nu tänkte jag röjja upp på rummet ordentligt så jag får lite struktur i mitt liv. Känns som allt faller samman när det ser ut som skit runt omkring mig. Jag blir ostrukturerad och kan inte tänka klart.

Dags för ändring!
Laters!



Inte så illa pinkat!

Jag visste väl det!
Jag klarade det, och den här gången var det tillochmed nästan roligt. Jag orkade göra ALLT som alla andra gjorde. Förra gången orkade jag INGENTING och jag ville helst bara springa därifrån. Jag känner mig nöjd och stark. Från och med idag så finns spinning med på mitt träningschema! Imorgon blir det boxning.
Nu tänkte jag ägna resten av kvällen åt att byta sängkläder, läsa lite och avsluta med ett par avsnitt Sex and the city på engelska för att fylla på mitt engelska ordförråd! Det kaaaaan ju behövas yes!


checka in den spiiiiiikraka luggen jag klippte till som hastigast!

Its all about the attitude

Idag har jag endast en sak på min att-göra-lista: Spinning kl 17.00
Det finns inget värre och jag avskyr det verkligen. Då kan man ju fråga sig varför jag plågar mig själv med detta? !

Jag tror att det mesta handlar om inställning. Jag vill lära mig att tycka att det är roligt. Jag gillar att utmana mig själv. För varje utmaning jag klarar av, ju starkare blir jag, både psykiskt och fysiskt.

Det är ungefär som när jag testade att äta sushi första gången, jag tyckte det var pest och pina. Jag förstod inte hur människor faktiskt kunde äta det och dessutom tycka att var gott? Jag provade igen och tyckte det smakade minst lika äckligt som första gången.
Men jag ville också kunna äta sushi och njuta av nyttig mat!? Så jag bestämde mig för att prova en tredje gång, NU JÄVLAR! Tredje gången gilt, jag tyckte det var skitgott och numera är det min favoriträtt!

Jag ska klara det!


Sov dig snygg

Ett av mina nyårslöften var att få ordning på mina sovrutiner, och jag måste säga att det har gått fruktansvärt dåligt på den fronten. Det är aldrig försent för förändring, så ikväll tänkte jag gå och lägga mig riktigt riktigt tidigt, typ nu.
Imorgon ska jag göra något som jag avskyr och till det krävs det en hel del energi kan jag lova!



Godnatt!

I can do it

Nu ska jag slänga i mig något fort att äta innan jag beger mig till jag-fattar-inte-ett-skit-kursen.
Den här gången har jag ialfall på mig linserna så jag ska kunna se någonting, jag har tagit med mig papper och penna så jag ska kunna anteckna om det sägs något viktigt och jag lider dessutom inte av feberfrossa, så måtte det gå aningens bättre på kvällens lektion.

Fast egentligen tror jag inte att någon av dessa fakotorer kommer att bidra vidare mycket
Sorry

Balla brills



Rätt balla brillor, men frågan är: skulle dom passa på mig?

Att försöka går ju?

Jag borde verkligen verkligen sova, men det ser ut som ett helvete i mitt rum och då bara går det inte att gå och lägga mig utan att få mardrömmar. Hela tiden hittar jag andra saker jag kan göra istället för att städa, sånna saker som annars är jätte tråkiga. Någon som känner igen sig?
Imorrn är det dags för den andra lektionen i astronomi. Låt mig säga såhär, de första fem minutrarna gick väl an, men de resterande två timmarna är bara som ett enda svart tomt stort hål...Vilken tur att jag är i Usa när vi har tentan!

FIFAN!


Finns det något godare?


Det här skulle jag kunna leva på för resten av mitt liv!

Hej mitt vinterland

Igår var det exakt två månader kvar tills jag åker till Florida! Jag längtar så att jag nästan spricker!
Idag har jag haft körlektion och eftersom att det var så fint väder tog jag tillfället i akt och promenerade HELA vägen dit och HELA vägen hem! Hurtigt va? Om sanningen ska fram så är mitt busskort slut och jag orkade inte betala en hel förmögenhet på några ynka bussturer.
Ikväll vankas det sushi för andra gången inom loppet av en vecka!
Jag känner mig lycklig!


Sex and the city kvällen lång

Idag var det aningens segt att jobba måste jag erkänna, tiden kunde inte ga gått långsammare. Kanske inte så konstigt.
Fast jag föredrar att jobba pigg och alert! Och inte i partydressen och strumpbyxorna. Men det var det värt för jag hade fruktansvärt roligt igår!
Ikväll väntar Sex and the city med Dessan. Vi ska för andra gången kolla på hela boxen från avsnitt 1.

Nu ska jag komponera ihop ett mail på english till min nya familj!
EXITING!


Hoppsan

Gårdagen gick så snabbt att jag helt missade att uppdatera!
Nu sitter jag hemma hos Jessica och äter knäckemacka efter en väldigt lyckad utgång igår med tjejjerna! Kunde inte ha blivit bättre. Kameran glömde jag såklart hemma men det kan hända att det dyker upp en och annan bild här senare endå. Nu är det dags för mig att tvätta av sminket och slänga på nytt, för guess what?
Jag ska jobba idag!  Jippi!

RSS 2.0