Lisa min fina vän!

Idag har jag haft en heldag tillsammans med Lisa, det var alldeles för länge sen vi hade häng bara vi två. Jag har fått massor med bra experthjälp att uppdatera mitt sminkförråd och nu har jag allt en kvinna behöver. BRA PRYLAR för en gångs skull. En hel neccesär med bara bra skit, är så glad och tacksam för jag var minst sagt i stort behov! Efter shoppingen bjöd jag på en sushilunch och sen begav vi oss till The red light district för en kopp kaffé och en make-up lektion. Just nu ser det ut som att jag är redo för årets fest, lisa är grym på att förvandla! Jag och A-S har precis haft en traditionell laxmiddag som vi alltid brukar ha på helgerna och nu ska vi planera inför Alla-hjärtansdags festen vi ska ha snart, håll ögonen öppna, det här kan bli något! TJAO



Vi drar, någonstans ba?

Nu är jag trött på kylan snön och blöta fötter...

Imorrn åker jag tillbaks...


Mot Julia och tjejjerna!


I did it again!

Hur ska jag kunna toppa det här?!


I´m the master!

Jag måste utnämna mig själv till kanske den grymmaste personen på jorden just nu, TYP så känns det. Natten sov jag som aldrig förr, var rädd för att mina sovproblems skulle återuppstå från de döda, men icke!
Dagen lång har jag jobbat på ett litet projekt jag ska framföra om cirka en vecka, och det är inte lätt mina vänner det jag ska göra, men jag är grym, jag har redan kommit långt och bra kommer det bli. Just nu har jag lite rotfrukter i ugnen som väntar på att få ätas upp. Succé eller ej återstår att se, jag har ju lyckats bra förr! A-S är ute och ränner på stan så jag har hela Red light district i egen regi, passar på att ha extra högt disco dagen till ära. Grannarna tror säkert att vi har fest varje dag HELA veckan! Ikväll beger jag mig iväg till Luthagen och Julias crib, där vankas det tydligen häng, jag får gaska upp mig och ta med mig ett gäng näsdukar för hemma kan jag inte sitta HELA dagen. Nu måste jag återgå till mitt uppdrag CIAO!!!


Godnatt

Hej allihopa! Som ni kanske förstår har jag fullt upp med att jobba på att bli helt fri som den satans förkylningen som tagit plats i mitt tempel, därav min frånvaro. En bra dag på jobbet gjorde susen för kropp och knopp, men ack så trött jag är nu. Hursomhelst, Lakanen i sängen doftar nu nytvättat och är numera rosa, fiskarna fick flytta ut i vardagsrummet för mer harmoni i sovrummet (dom levde rövare om nätterna vilket inte passar mina nya sovvanor) och jag är nyduschad och väl insmord med body butter. Låter som mina utsikter för denna fredagsnatt är rätt goda. Hur har ni det? Lever rövare kan jag tänka mig?... LATERS!


On top

Hej hallå där! Idag har jag varit så mycket på topp det går att vara efter tre dagars feberhäng/koma i soffan. Jag trodde nästan att jag hade superkrafter ett tag, lyckades vara trevligare än någonsin mot alla mina kunder idag!!! Imorrn är det fredag och efter det väntar en lugn och skön helg. Välbehövligt för min del. Om jag ska följa mitt nya sovschema (dvs vända rätt på dygnet) innebär det att jag måste ligga nerbäddad om en halvtimme. Fan vad tråkig tjej, men jag tänker nu genomföra ett sömnexperiment på ëtt par veckor. Återkommer med innehållsrika lägesrapporter hehehe. Imorrnkväll får jag finbesök av min fina Helene!
PUSS PÅ ER RARINGAR!


Vitlök är det nya!

Japp, nu stinker jag värre än någonsin. Eftersom att jag inte känner någon smak passar jag på att trycka i mig mängder med vitlöksklyftor, A-S säger att hela köket luktar men jag känner ingenting. Haha. Jag är tillbaks, jag gör comeback, vitlök, en dusch, sömn och smink gjorde susen. Ingen feber, rösten har tagit som form och jag känner mig nästan på topp. På Måndag SENAST gör jag comeback på gymmet, jag har ett viktigt uppdrag att fullfölja, vad det är kanske ni får veta senare. NU - Stockhome!



fånigt att jag ser låtsasglad ut, MEN det var igår, idag är jag glad på riktigt! TACK OCH HEJ LEVERPASTEJ


Soon back in buisness!!!!

Jag har slagit mitt personliga rekord i sovning. Dom två senaste nätterna har jag sovit 12 timmar/natt vilket betyder att jag har sovit ett helt dygn på två dygn. Imponerande enligt mig. Febern verkar vara väck, resten är som det är, men jag ser ljuset och snart räknar jag med att vara back in buisness! Härmed lovar jag mig själv att alltid sova MINST 8 timmar/natt, gör jag inte det får jag räkna med att spendera flera dagar i soffan framöver vilket inte känns helt okejj. Sömn är nyckeln till en god hälsa, och hälsan går alltid först. Lägenheten ser ut som ett slagfält, stackars A-S som får stå ut med mitt stök men idag ska jag göra ett ryck. Det är okejj att ha stökigt när man är sjuk, annars ska det vara skinande. Kontraster är det nya! TJO!



Hallå från sjuktstugan

Jag försökte vara en tapper hjälte och begav mig iväg till jobbet imorse. Trodde att jag kunde trotsa min feberfrossa men icke! Kanske lika bra att inse att jag inte alltid är gjord av stål. At the moment känner jag mig svag och sårbar, att det alltid ska vara så satans synd om mig när jag mår dåligt förstår jag inte. Imorrn är det jag som tar mig an vitlöken vilket betyder att det kanske är bäst för er att ni håller er undan i typ en vecka. DEAL?! Det värsta av allt är nog att jag inte känner smaken på maten jag äter, jag gjorde iordning blåbär, jordgubbar, banan, russin och jordnötter med kesella och kanel..HELT I ONÖDAN! Snacka om waste of food.

En timme kvar till läggdags! YESS


Vackert

Israel kamakawiwo'ole- Somewhere over the rainbow


Truly


Det som inte dödar härdar, eller hur var det?

Idag är det jag, favoritfilten, Sex and the city, massor av frukt och té dagen lång. Idag är det okejj att tycka synd om mig själv, och jag mottager mer än gärna fina "krya på dig-sms eller samtal". Frugan skulle köpa med sig en ingefärarot hem till mig efter jobbet, ikväll ser jag fram emot att koka ingefäraté och mysa till det rejält. Kanske får plocka fram linssoppan också? SÅ kul kommer jag att ha det idag! Men att inte glömma: jag är stark, det här är ingenting jag dött av förut, imorgon kommer det att vara en ny dag, en dag full av nya möjligheter OCH en dag då jag kommer att må mycket bättre. Det vet jag..

Jag får passa på att använda denna dag till att smida lite framtidsplaner kanske?! Igår anmälde jag mig appropå framtiden till Vårruset, jag behöver en morot, och så fort det går att anmäla sig till Blodomloppet ska jag göra det med. SEN är målet att slå mitt personliga rekord på 1 mil. Vad sägs om 45 min?! Något att jobba med! Tjoflöjt!


Kråkan Håkan

Numera kallas jag får Kråkan Håkan. Rosslig röst är tydligen the new shit och jag är inte sen med att haka på trenden. Det kliar INUTI min kropp, finns det verktyg att få tag på som man kan klia sig med? Kanske borde googla på det, frustrerande är bara förnamnet. Just nu skulle jag behöva någon som kan förse mig med lite hostmedicin, en fotmassage och lite roliga historier. Någon som känner sig manad?!

Tänkte väl det.. GODNATT!!!


Rent ska det vara!

Jag och A-S har precis invarderat tvättstugan med typ tio kg tvätt i var så nu tvättas det för fulla muggar där nere, blir spännande att se reslutatet! Jag måste erkänna att det var mycket bekvämare när tvättstugan låg precis brevid mitt rum nere i källaren i Gamlis, men man kan ju inte få allt! Rena kläder, lakan och handdukar står väldigt högt uppe på min prio-lista, utan det funkar ingenting i min värld. Det bor minnsann en liten eller kanske ganska stor pedant i mig. Tacka gud för det, ordning och reda pengar på fredag. Tjo hästsko!


Dags för jobb

Godmorgon! Jag har precis avnjutit två goda rågmackor med lax på tillsammans med tro det eller ej kaffe!!! Här på The red light district lever vi i lyx! Idag känns det dock som att någon stuckit ner en grov sopkvast i min hals, smärta! Konstigt nog känner jag mig pigg endå. Igår traskade jag över till Karolina och hade myshäng medan alla andra var ute och roade sig. Skönt att vakna upp med hälsan i behåll. Snart bllir det jobb på Stockhome och ikväll får jag finbesök av Dessan! Ser fram emot kommande vecka, den kan komma att bli väldigt spännande om jag lägger min goda sida till.



Bettan!


Jag är en mästare!



Jag visste väl att det inte skulle vara några problem att flytta ifrån mammas hemlagade mat. Idag har jag rört om i den stora grytan. Lyckades mixtra ihop en PERFEKT blandning med exakt rätt mängd av alla komponenter, tio poäng till mig för första försöket, inte illa pinkat alls. Det är löjligt billigt (och extremt nyttigt) för den som hellre lägger sina pengar på roligare saker. Att det kanske inte ser så aptitligt ut är en annan femma, gott är det!

OKEJ MINA VÄNNER, såhär ligger det till:

200 g okokta röda linser + 400 g krossade tomater + 1,5 l vatten + 3 tsk Sambal Oelek+ 1 gul lök + 200 g morötter. Resten får ni klura ut själv, låt det koka puttra helvilt tills ni tycker det ser ätbart ut. Glöm inte salt och peppar och vitlökspulver.

ENJOY!


Ge mig styrka!

Grannarna har party för fulla muggar. Paybacktime från förra helgen maybe? Det är bra för då vet vi att ribban ligger högt haha. Själv har jag gått och dragit på mig en redig förkylning, därför sitter jag hemma, är klen och tycker synd om mig själv.. riktigt jäkla synd är det om mig. Tur är det att jag har en del dag ledig imorgon, då ska jag bara göra saker JAG vill, tänkte ha lite matlagningsdag här på The red light district när A-S är och jobbar. På menyn står den berömda linsoppan, har ni riktigt tur kanske jag delar med mig av det gyllene receptet. Middagen står vår kära mormor/farmor för. Nu går jag och umgås med mina nya kamrater. Hej svejs!



Nu skulle jag inte tacka nej till att åka tillbaks till L.A


Vilket flyt

Godkväll! Har precis haft besök av Julia och Linda, nu sitter jag här och rundar av kvällen. Jag har släckt lampan och sagt godnatt till mina två husdjur, dom verkar trivas i varandras sällskap vilket glädjer mig! Vi får väl se om dom gillar varandra såpass mycket så att det blir ännu fler guldisar. Julia som är djurens bästavän har nu lärt mig hur jag ska bete mig om någon av fiskarna skulle få för sig att bli "gravid".

NU till något annat, på Onsdag börjar jag plugga Fysiologi, kost och hälsa tillsammans med Fredrik. Ringde till universitetet idag och bad snällt om att få en plats i klassen och det fick jag minnsann! Jag kan knappt vänta tills det börjar, ni som känner mig vet ju att jag är vad många skulle kalla "hälsofreak" så det här passar mig som handen i handsken, speciellt med tanke på vad jag har för framtidsplaner. Jag ska suga åt mig all information likt en oanvänd disktrasa. Det blir massa intressanta föreläsningar, seminarier och labbar. Om ni har tur kanske jag håller lektioner för er här på bloggen en gång i veckan, eeeller så behåller jag all viktig information för mig själv... heheheh

Dags att sova mig snygg! Tjo


Det blir dyrt att ta hand om min nya familj nu med fiskmat, coola växter och håvar!

Det är mycket att stå i, nu har jag betalat räkningar hit och dit, kollat igenom massa kvitton OCH sist men inte minst kommit till insikt att jag är i stort behov av att införa någon slags kassadagbok om jag överhuvudtaget ska överleva det här. Det tar på krafterna att vara fiskskötare, höll nyss på att skrämma ihjäl dom när jag tappade en plåtburk i golvet, dom for runt som galningar i sin lilla påse. Imorrn ska jag släppa ut dom i akvariet, först måste dom vänja sig vid temperaturen, därför får dom ligga kvar i påsen, töntigt tycker jag men så är det tydligen bestämt, babysteps! NU ska jag krypa ner i sängen, igårkväll somnade jag på spikmattan och sov på den i två timmar, gissa om jag hade ont när jag vaknade?! Ibland undrar jag varför jag inte är som alla andra..


Gamla Bettan & Sylvester

Idag när jag kom hem från jobbet satt mamma i köket och väntade med spänning på att jag skulle komma hem. Hon hade nämligen något stort på gång. I mitt rum hittade jag ett akvarium med alla tillbehör samt mina älskade fiskar jag tjatat om. Kärlek vid första ögonkastet. Har det något att göra med att jag råkar vara fisk i stjärntecken? Känner jag någon slags samhörighet med dom där små rackarna? Hursomhelst ligger dom nu i min säng och väntar på att få installera sig i deras pimpade akvarium. Jag har pyntat med en gigantiskt diamant och en cupcake-bakesle, tänkte införskaffa mig lite rosa sand också. Inga män behövs längre, ingen kärlek och inget krångel för nu är det jag och mina fiskar. Perfekt! Jag ser fram emot många fina studer tillsammans med er!


Don´t waste your pretty!

Godkväll på er! Idag har jag haft en dag off. Trots det har jag haft full rulle från tidig morgon. Morgonmöte på jobbet, drog förbi Ica och handlade mango, drog hem, drog iväg igen och körde igenom ett hårt spinningpass, hem, iväg IGEN till Ica, denna gång i luthagen för att handla IGEN tillsammans med A-S, en promenad hem och sen stod jag framför spisen i typ tre timmar och lagade sex stycken!!! matlådor. En riktigt huslig dag med andra ord. Imorrn är det jobb som gäller och sen kommer mamma på besök. I helgen tänkte jag inhandla min guldfisk jag tjatat så länge om. Jag vet vad han ska heta och vart han ska få bo någonstans! NU ska jag göra upp en plan för mitt liv, jag behöver nya mål och utmaningar samt bättre struktur. Puss och kram


Slut som artist, godnatt mina käraste!


Middag för en är nemas problemas för mig!


Ikväll har jag tillagat en stadig måltid bestående av lax och haft mysmiddag med tända ljus bara för mig själv. A-S jobbar dagen lång, så är det att leva samboliv, man får finna sig i att äta i ensamhet då och då. Ikväll får jag lite guests, så det är bäst att jag avlägsnar min morgonrock och klär på mig något mer representabelt. TJOHO!


Sneak a peak

Några bilder från inflyttningsfesten blir det då inte, tror jag måste fixa inställningarna på kamera, inte en endaste bild blev bra. Däremot så förstår jag att ni måste spricka av nyfikenhet på att se hur mitt underbara rum ser ut, därför bjössar jag på några bilder härifrån istället. Det hela börjar kännas mer och mer naturligt, imorse när jag vaknade kändes det INTE som att jag sovit över hos någon kompis, mer som att jag sovit hos mig själv. Jag undrar dock vad grannarna tycker om mitt disco jag brukar köra igång på morgonen, hoppas det inte är alltför lyhört! NU-gymmet!



Tack för igår kära vänner, bilder kommer snart!

Då har vi invigt vårat nya hem med en riktigt lyckad inflyttningsfest! Mycket folk, mycket choklad och mycket bål! Mycket av allt skulle man kunna säga. Inga grannar som klagade vilket jag är lycklig över, imorse plingade vi på två dörrar brevid och bjöd på kvarlevorna av glasstårtan vi bjöd på. Vi måste ju visa oss ifrån våra bästa sidor och visa vilka  grymt underbara grannar vi faktiskt är. Efter en trevlig morgon drog jag och A-S oss iväg till Ikea, vi slog på den stora trumman och storhandlade. Nu är mitt rum helt underbart, jag har fått hit min STORA säng och mitt skrivbord. Det här är tillochmed BÄTTRE än mitt gammla rum i gamlis. Nu vill jag aldrig flytta härifrån.

IMORRN är jag ledig, och då minnsan blir det till att jobba lite på beach 2010. En trevlig nyhet är ialfall att jag återigen kommer i mina smaljeans som blev på tok för små efter jul och nyår. Fy och fasa vilka tider det var.
Ikväll tänkte jag ta ett premiärdopp i mitt egna badkar med lite tända ljus, kanske en bra bok och lite té! HERREGUD, det här är ju för bra för att vara sant.


TGIF

Fredagen är kommen, tack och lov. Jag har knegat hela dagen lång, och tro det eller ej, men när klockan ringde 05.50 imorse så for jag upp som ett skott, redo att leverera på spinningpasset. Det var ett av dom bästa passen på länge, morgonträning is the new shit! Verkligen att rekommendera. En bastu på det och frukost på jobbet innan jag började och dagen var fulländad. Jag känner mig pigg som en ärta, ni vet sådär irriterande glad och hurtig.

Imorrn väntar jobb och efter det är det frugan och jag som har en liten inflyttningsfest. Vi håller i studens hetta på med lite förberedelser, det kommer att bli grymt! Åkte hem till Gamlis en sväng för att plocka upp lite kvarlevor, konstigt att hälsa på hos sig själv. Det känns fortfarande som att jag bor hemma hos en polare eller något i den stilen. WELL WELL time to do some hard work! VI HÖRS. PUSS


ÄNTLIGEN!

Nu sitter ni säkert och undrar om jag ramlat och slagit mig på någon gammal flyttkartong men så är inte fallet. Allt har gått jätte bra, kändes dock som att jag sov över hos någon polare när jag vaknade imorse. Annars flyter allting på, har fortfarande en del att komma iordning med. Nu måste jag genast gå och lägga mig, imorgonbitti är det spinning 06.35 som gäller... galenskaper jag vet. Uppdaterar er imorrn efter jobbet mina gullisar! PUSS och godnatt


Nu är jag glad att jag är jag

Mitt rum ekar just nu. TOMT var ordet och jag är slut som artist. Vi har kånkat och bärt hit och dit fram och tillbaks och nu är alla våra tillbehörigheter på sin plats. Vi har redan varit där och fyllt frysen och kylen med nyttigheter, ni skulle sett min kundvagn, som ett stort Anna Skipper skämt. Imorrn efter jag slutat jobbet börjar det roliga med att packa upp allt, fylla upp och ordna i garderoberna och laga den första middagen. HERREGUD vad kul att komma iordning och få det hemtrevligt. Nu har vi också bestämt vem som ska få vilket rum, jag fick det jag ville ha, som grädde på moset har det eget BADKAR, ni vet ju hur mycket jag älskar att bada. Lycklig är vad jag är.

Dessutom ringde det en kvinna från universitetet och berättade att det fanns en plats till mig på Socialpsykologi 100%, hade jag fått veta det för någon månad sen hade jag varit supernöjd men nu är det tyvär lite too late så imorgon ska jag ringa och tacka nej, MEN kan verkligen vara något att tänka på till nästa år.

NU ska jag sova min sista natt i Gamlis. Pusshej


Fett vs muskler



niiiiiiice


Godmorgon

Jag fortsätter med packningen dagen lång för ikväll börjar vi flytta över alla saker till lägenheten. Det känns precis som att det är julafton eller som att vi ska åka iväg på någon långresa utomlands. Jag är så förväntansfull.
Snart tänkte jag bege mig ut i den förbaskade kylan för att köra igenom ett spinningpass. Det känns inte särskilt lockande för tillfället men jag vet att det får mig att må bra, och jag behöver det, så iväg ska jag! Hälsan kommer först! Hörs later! TJO 


Jag samlar fler vuxenpoäng!


check!


Jag ser ljuset

Tiden bara rinner iväg och trots att jag inte gjort annat än att packa ner allt i stora kassar så känns det inte som jag kommit någonvart. Snart ska jag ta en paus ifrån allt detta stök och möta upp Fredrik för att gå till gymmet. Resten får jag packa ner efter middagen, för imorgonkväll går första flyttlasset av stapeln, och då ska vi också låna bilen för att första gången i mitt 20-åriga liv storhandla. Det gäller ju att bunkra upp med ett hållbart basförråd. Vuxenpoängen bara rullar in som på band. Igår drack jag tillochmed kaffe (för tredje gången i mitt liv.) Vad kommer härnäst? Det är lite vemodigt att veta att jag bara har två nätter kvar i mitt rum, (som sedan lillebrorsan tar över och förmodligen svartmålar) sånt är livet, jag får glädja mig åt att jag kommer att få världens bästa sambo och att vi kommer att bli ett supergrymt team tillsammans. Det kommer vi, det vet jag!
Nu ett litet bildspel






Paradise


Hur gör man?!

Det står saker överallt och det känns knappt som att jag börjat. Hur gör man ens när man flyttpackar? Trycker ner allt i svarta sopsäckar?! Nej nu tar jag en paus från detta och beger mig ner på stan för fika och bio! Ut i kylan alltså, fyfan vad kallt det kommer bli. Det är för första gången i mitt liv smärtsamt med vinter. I fredags grät jag för att jag frös så mycket, och jag är ingen mes.... eller ja hmm, kanske bara lite när jag tänker efter.
 Hej svejs på er!


Nu är det dags att sätta igång...

Jaha, då börjar det stora arbetet! Packa ner alla mina tusen prylar jag samlat på mig genom åren. Det är en hel del kan jag tala om för er. Redan imorgon börjar flytten att ta vid kan man säga. Jag är laddad och mer redo kan man nog inte vara. Den senaste veckan har jag haft några dåliga dagar, men har gjort ett uppryck och nu är jag tillbaks på banan, fylld med nya ideér och utmaningar jag tänke ta tag i. Flytten kan alltså inte komma mer lägligt än såhär. NU, ta tag i denna röra jag skapat mig. När jag har mina dåliga skitdagar lyckas jag alltid röra till det förjäkligt runt omkring mig, men nu ska det bort bort bort! KRAM på er mina fina! Hörs snart igen.


en solbränna på det här och allt skulle genast kännas lite bättre


Inventering

Idag har jag räknat prylar 14-timmar i streck i butiken. Inser ni hur galen jag känner mig just nu? Jag ber återigen om ursäkt för min dåliga underhållning. Jag känner att det är mycket på gång nu, men snart har jag några dagar ledigt, och då är det lina som bjuder på underhållning för hela slanten! OCH om mindre än EN vecka är det jag som lämnar min trygga bas här hemma och FLYTTAR! Godnatt, imorrn börjar jag 9.00 JIPPI.
Tjo


Vi kommer att dö, en efter en...

Det borde inte vara tillåtet att gå utanför dörren idag. Jag anser att det innebär ren livsfara! Synd bara att jag måste ta mig till jobbet på ett eller annat sätt. Vi ses i ett annat liv! Tjo


Krezip- crazy


Pass

Idag säger jag bara pass!


Inte riktigt med i matchen

Inte riktigt flytet med mig idag. Redan 07.15 gjorde jag min första vurpa, hann inte längre än utanför grinden innan jag låg på rygg och sprattlade, ont som fan gjorde det, ville egentligen vända hem, stanna hemma och bara tycka synd om mig själv men jag hade bråttom som katten till tandläkaren så jag ställde mig upp igen och for iväg som ett skott mot bussen. Busskortet var slut, 30 spänn fattigare på en bussresa kändes ju riktigt värt. Väl inne i stan ser jag INGENTING, jag var b-l-i-n-d. Hade så bråttom imorse att jag glömde linserna hemma PLUS att jag inte hann med att reka vart stället jag skulle till låg OCH det var fortfarande mörkt ute. Med tre minuter kvar till min tandläkartid tar jag upp mobilen och ringer 118 118 i ren desperation eftersom jag hade noll koll på vart jag skulle och vart jag ens befann mig för tillfället. Var jag ens vaken? En snäll tant guidade mig till rätt ställe. Väl framme, hela tio minuter sen, inga hål tack och lov!

Sen var det dags för träning, det gick som smort, spring i benen hade jag allt. Jag duschade och bastade överdrivet länge, hade bastun och typ alla 20 duschar för mig själv så jag passade på att leva loppan. Sen händer omöjliga när jag fönar håret. Eluttaget sprakar, lyser, surrar och knäpper, POFF där exploderade mitt allt, min kärlek, min hårtork. En lukt av bränt spred sig i omklädningsrummet och jag sprang därifrån fort som tusan, i chock! SÅ kul har jag haft det idag. Imorrn är jag ledig, kan jag behöva. Fy vad trisst allt känns. BLÄ


Tillbaks i matchen igen!

Godkväll! Igår var en pissdag utan förklaring, så jag drog till Helene och hängde natten lång. Det fick mig tillbaks på banan igen. Imorrn ska jag till tandläkarn olagligt tidigt. Vilken galning är ute och ränner klockan sju på morgonen?  Jag börjar jobba klockan 12, det innebär att jag kommer att behöva träna typ i fyra timmar, hur ska jag annars täcka mitt hål på hundra timmar? Att åka hem är inget alternativ. Jag får väl gotta mig i bastun en timme eller två. Kanske borde ta mig en sväng förbi frissan för att rätta till min snea frisyr jag gått och dragit på mig i mellandagarna. Min långa hästman har försvunnit och nu ser jag ut som 16 igen. Men som man brukar säga, förändring förnöjer! DAGS ATT SOVA! GODNATT


Idag är en sån dag


Bon Iver- Skinny love


En riktigt bra nyårsafton, stort tack till alla!












RSS 2.0