Godnatt mina hjärtisar



Tack ALLA ni som förgyllt mina tre lediga dagar! Jag känner mig helnöjd. Nu väntar några roliga och förhoppningsvis fartfyllda jobbdagar på H&M.

7 veckor kvar tills jag åker på semester, just nu sitter jag och smider träningsplaner med en expert inom ämnet för fulla muggar, tror ni att jag kan lyckas hitta tillbaks till min toppform lagom tills resan? Kanske inte på sju veckor men ialfall i närheten. Imorgon börjar v.1

Kolla in den här bilden liksom...hehehe


Folk med humor

Haha jag har precis satt mig på bussen och när jag slår på min iphone så dyker det i vanlig ordning upp en lista med tillgängliga trådlösa nätverk, det sitter typ tre personer på bussen just nu och jag undrar vem som sitter bakom namnet "brakskit". Haha det är lika roligt varje gång folk döper sina grejer till sjuka saker!

Direkt från högarna! Jag låtsas att jag be...

img_3857 (MMS)

Direkt från högarna! Jag låtsas att jag befinner mig någonstans i fjällvärlden!


Såhär gör vi när vi bakishänger




Gårkvällen levererade

Vad ska jag säga? Gårkvällen var GRYM! Det har jag den här damen att tacka för.
Det blev en hel del skratt, skålande och inte minst röjig dans. Med rätt sällskap kan inget gå fel!
Tack för allt kul! :)


Beautiful day



Idag fick jag rysningar på min promenad in till stan. Solen sken och värme mitt ansikte, knappt ett moln på himmlen och U2 spelade Beautiful day i öronen. Det var helt klart utan tvekan årets skönaste och finaste dag och den finaste promenaden sen mannaminne. Jag sjöng med i texten och log för mig själv. Man skulle ju kunna tro att jag funnit kärleken i mitt liv eller vunnit en miljon på lotto, men fint väder gör mig alltid på sjukt bra humör, fler sånna här dagar tack! 

Jag drack kaffe med Karro och besökte systembolaget för lite alkohol samt Ica för nötter och choklad som jag tänkte dela tillsammans med Fia. Vi ska nämligen fira att vi är så jäkla bra och härliga! Kvällen får ta oss precis vart den vill! Visst har jag föressten blivit en hejjare på att uppdatera ;) CIAO!


Morgonguldet!



Kaffet smakar tusen gånger bättre i en favoritmugg. Sist jag var på Wayne´s så köpte jag med mig en mugg hem! Ett av dom bättre köp jag gjort på sistonde!

Njut av denna lördag som verkar bjuda på en hel del sol.
Själv ska jag ta en promenad mot staden! KRAM PÅ ER


En vecka hinner passera fort

Oj hörrni, jag känner att dagarna har sprungit ifrån mig, men så blir det lätt när man har roligt. Hinner knappt reflektera innan man inser att ännu en vecka har passerat! Just nu tänker jag, en vecka närmare värmen och solen. Jag törstar efter värme! Idag är det fredag och den här veckan har varit full med massor massor av kompishäng på olika håll :) Bio, fika, middagshäng och allt vad det kan tänkas vara! Tack alla ni som får mig att må bra och skratta varje dag, jädrar vad ni är bra! Hur är det möjligt att jag lyckats hitta er? Varenda en borde få en guldmedalj.

Nu känns det att helgen är kommen. Jag firade det hela med att värma upp bastun och så drog jag på lite skön musik och hade kvalitetstid med mig själv. Kände att jag behövde det efter många dagars jobb. Just nu försöker jag att fokusera på saker som får mig att må bra så imorgon ska jag försöka att ha min första sovmorgon på länge, just nu bjuder dom tre kommande dagarna på l-e-d-i-g-h-e-t!

P.S Nu har jag mitt gammla nummer igen, som jag btw har haft i 11 hela år.




Matthias-  the one and only!


Här kommer iphonetest nr 2!

img_1234 (MMS)

Här kommer iphonetest nr 2!


test test :)

img_4924 (MMS)

test test :)


Dagens to-do

Idag blir det full rulle dagen lång! Jobb, fika med en gammal arbetskollaga och sist men inte minst bio med några jobbarkompisar! LET´S START! :) KRAM PÅ ER


Tack för allt!



Det här är ingen mindre än min kära mor! Hon gör verkligen allt för att jag ska må bra! 
Tack för varje dag! 
GODNATT 


Driver universum med mig?

Efter mitt inlägg igår kunde jag inte gå förbi JUST DEN DEN HÄR bokhyllan mer lägligt??!! Nu känns ju det hela genast myyyyycket bättre!


F-l-o-w


Hej mina puddingar!
Vilken dag vilken dag. Var det bara jag som fick lyckorus av solens strålar idag? Hade jag varit ledig hade jag dragit på mig längdskidorna och pulsat iväg i något skidspår, men jag jobbade istället och hade en alldeles utomordentlig arbetsdag.

Just nu upplever jag att det mesta känns roligt och efter att jag såg filmen 2012 igår så kom jag överens med mig själv att jag ska försöka leva som vi bara hade ett år kvar på jorden att leva. Jag drabbades av en smula livsångest. Jag vill ha roligt, göra knäppa saker och skratta VARJE DAG. Ta det med en nypa salt, MEN man vet aldrig vad som händer. Jag tänker leva varje dag utan att bry mig om ifall jag gör bort mig eller gör knasiga saker, jag vill bli ännu bättre på att våga chansa, jag tror att livet blir tusen gånger roligare då, och livet är en resa, ingen destination!

Jag har alltid varit bra på att säga och göra vad jag vill utan att bry mig så mycket om konsekvenser och jag har många gånger utmanat mina rädslor och gjort saker jag inte trott att jag vågat MEN ibland tror jag endå att man begränsar sig och håller tillbaks pg.a tvivel och rädsla inför det okända dvs det man inte kan ta på eller kontrollera.Nu blir det djupt men jag hoppas att ni förstår på ett ungefär vad jag menar. Våga lev livet fullt ut, våga förlora och misslyckas och var aldrig rädd för att visa era nära och kära all den kärlek dom förtjänar! Kärlek är som sagt det enda som växer när man slösar med det!

Imorrn är jag ledig och ska till stockholm på ett spännande och nödvändigt besök.
Här kommer en bild direkt ifrån omklädningsrummet Tänk vad mycket roligare det blir att träna när man har en kamrat under samma tak. GODNATT PÅ ER!


Jobbhelg



Hej mina kära vänner och anhängare!
Det här med sovmorgon är so last year. Det spelar ingen roll hur tidigt eller sent jag börjar, jag är endå alltid uppe tidigare än alla andra känns det som. Igårkväll firade vi min kära bror som fyller år, det blev en spektakulär pannkakstårta, lätt det godaste jag ätit på hela året! En lugn men mysig kväll med andra ord.

Mitt rum ser ut som min värsta mardröm och jag tänkte rivstarta söndagen med en quickfix innan jobbet. Dagen bjuder sen på gymhäng med Fia och ett kärt återseende med min forna vän som flyttat till Göteborg.

KRAM PÅ ER


Inte riktigt kommit iordning...

Hej på er och sorry för mitt lilla avbrott på min älskade blogg. Jag har klurat och förösökt att skicka sms-inlägg utan vidare framgång, att texta vanliga inlägg går ju men det tappar ju hela sin charm, jag vill kunna live-blogga och visa er massor av bilder. MEN det kommer, det är mycket man ska lära sig med iphonen.

Anyways, i onsdags var jag nästintill ledig och hängde hela dagen med Helin. Tack gode gud för att du förde oss samman :) Kan man säga så? Ja det kan man nog, med en del människor jag träffar och lär känna kan det verkligen kännas som att det var meningen att vi skulle finna varandra på ett eller annat sätt! I sommar ska vi hoppa fallskärm, något som jag drömt om så länge jag kan minnas!





Idag är det fredag, klockan är ca halv tio, jag har varit uppe ett par timmar och spinnat mig svettig på ACTIC, morgonkaffet är uppdrucket och det är dags för en dusch innan det är dags att börja tänka på jobb.  
NU TAR VI DAGEN MED STORM!
KRAM KRAM


Mitt första iphone 4 inlägg kommer här

Hej på er! Jag hade det på känn och visste nästan att min telefon skulle komma idag. Det är sent och jag ska sova nu men är bara tvungen att testskriva ett inlägg. Jag uppdaterar er imorgon. Puss

Idag håller jag tummarna...



Nu har jag väntat i åratal på att min Iphone ska komma och idag känns det som att det skulle kunna vara dagen det äntligen händer! Om man önskar tillräckligt mycket borde det funka! Måste springa till brevlådan genast!


Gissa innehållet


Ren kärlek för mig!


Lycka är att vara 45 min tidig på jobbet med träningen avklarad...



Tänk vilka småsaker som kan få en (mig) lycklig när jag tänker efter. Jag är grymt stolt över mig själv, Fia och Agnes som vecka efter vecka faktiskt kliver upp typ mitt i natten för att utsätta, chocka och utmana våra trötta kroppar med hård fysisk aktivitet när man egentligen har ett par timmar kvar att fylla på "sovkvoten" Jag har tjatat om det här förut och jag kommer med all säkerhet att fortsätta för jag vill att alla andra ska upptäcka och förstå det magiska med tidiga vardagsmorgonar. Frukosten smakar minst 10x bättre efter man tagit ut sig rejält och tro mig, krafterna räcker hela dagen MINST!

Ordet ledig känns fint för imorgon! :)
Kram på er alla


Två favoritflugor i en smäll


Det blev härligt söndagshäng i staden med lunch. Jag delade ut lite uppskattade julklappar, tror att boken satt som handen i handsken för min kära kusin. Framåt eftermiddagen var det dags för sällskapsbyte och in kom en av mina bästa vänner från gymnasiet, ingen mindre än ELLEN :D

En trevlig helg med massor av kompishäng har passerat och jag känner mig fylld med kärlek och energi inför veckan som kommer.

 Men hörrni, imorgon är det måndag, och ni vet väl vad måndagmorgon betyder? Morgonspinning! Jag är laddad och borde sova snart. Har redan förberett morgondagens frukost, lunch och två mellanmål. Jag tjatar ju mycket om att nyckeln till framgång stavas framförhållning och planering!
GODNATT!



Mot stockholm!


It’s a little thing we make


Kaffedrickande all day long



Jag njuter av varje ledig sekund. Jag älskar mitt jobb, men känslan av ledighet och kravlöshet är oslagbar i alla lägen. Att sedan få dricka mitt favoritkaffe och snacka massa skit är som pricken över i:et!
IMORGON blir det besök till Stockholm för ett kärt återseende med min fina kusin och föredetta sambo!


Det är heeelg!




Och jag är leedig! Igår var det jobb och häng på gymmet. Kvällen bjöd på tjejhäng hemma hos den här underbara tösen! <3 Nu ska jag hoppa in i duschen sen bär det ner till stan för fika med några av mina underbara gamla arbetskompisar från Stockhome! KRAM PÅ ER!


Titta så vackert!


Godnatt!


Det finns mycket att vara glad åt

Alldeles nyss fick jag ett härligt sus genom kroppen...
Jag kom just på vad fint jag har det, några exempel....

Det är nytt år...
Vårkänslorna smög sig på idag när jag jag gick från gymmet till bussen...
Det blir ljusare och ljusare för varje dag som går och snart tittar det gröna gräset fram...
Jag är glad över alla fantastiska människor som förgyller min vardag, som får mig att skratta och må bra...
Jag är lycklig över att veta att jag snart får bada i havet och värma mig under solen..
Jag är lycklig över att jag snart får flytta
Jag är nöjd över att jag tog mig till ännu ett spinningpass idag
Jag är glad att jag är jag!

Ni ser, det finns ju massor att glädjas åt! :)


Bokat resa!

I mitten av mars åker jag och Hanna till Kanarieöarna en vecka och göttar oss!
GISSA OM JAG ÄR LYCKLIG!


Morgonspinning med Fia- Check!


Fasiken vilken skön känsla att ha hela dagen framför sig!


Fredagens häng...



...med mycket skratt at Siris place!


Dags att ladda batterierna

Imorgon är det dags för ännu en fredag! För mig blir det en förhoppningsvis rolig jobbfredag som avslutas med afterwork hemma hos en jobbfriend! Jag känner mig nöjd och utvilad efter min lediga dag som avslutades i biosalongen tillsammans med familjen. Narnia var kvällens film och det gulligaste av allt var nog när pappa släppte en tår i slutet av filmen, jag vet nog allt vem jag fått min känslosamma sida ifrån!

I helgen ser vi fram emot jobb både lördag och söndag. Är det bara jag som tycker det är skönt att slippa gå ut och partaja när det är mörkt och ruskigt ute? Jag är som en björn, går i idé när det är mörkt och kallt men så fort våren tittar fram fylls jag med massor av vårkänslor och vill göra allt.. Någon mer som känner igen sig?
KRAM OCH GODNATT


Torsdagens aktivitet




Det snöade så mycket att ögonen höll på att trilla ur varje gång man åkte ner för skidbacken!

Roligt var det, utomhusaktiviteter är underskattade och istället för att klaga på vädret borde vi bli duktigare på att utnyttja dessa vintermånader och samtidigt ta vara på lite dagsljus så att inte hela Sverige deppar ihop av mörkersjukan!


Efter jobbet...



...hade jag en trevlig stund tillsammans med Karolina!


JAAAAAAAAAAA

Jag hittade den. KAMERAN! Gjorde en djupdykning bland kartonger och bråte! Nu räknar jag med ett år av massor med bilder och spännandeheter!


Dagens aktivitet


Gissa sporten...


En dag i skidspåret

Förra veckan begav jag och Fia oss ut i skådspåret så det stod härliga till!
Vi ramlade, vi åkte off-pist i branta backar och vi skrattade tills tårarna rann...



Skidor är underskattat, på torsdag ska jag åka utför!


Läste jag en kul grej i lillebrorsans KP

- Livet är som en tandkrämstub, det finns alltid mer att klämma ut!
 Låter precis som något som skulle kommit från mig själv.

Idag trodde jag att jag skulle få vara ledig men det slutade med en härlig dag på jobbet istället. Imorrn ska jag sätta igång med träningen igen, fyfasiken vad jag känner mig ur form efter allt. Konstigt att det alltid blir samma sak vid samma tidpunkt på året egentligen, förra året var det precis samma känsla. Idag efter stängning så fick jag världens sug efter grönsaker, så jag handlade en hel matkasse full med grönsaker och keso. Nu blir det sallad månaden ut, MINST!

Jag letar frebilt efter min kamera, eftersom jag lovat mig själv mer bilder på min fantastiska vardag MEN jag hittar den inte. Misstänker att den ligger längst ner i någon flyttkartong efter att jag flyttade hem. Tänk att sånna där kartonger kan stå i flera månader utan att någon rör dom. Imorgon ska jag göra ett ordentligt försök.
KRAM PÅ ER


Vi ser framåt och tar med oss endast de fina minnena



Ett år har gått sedan sist. Alla var övertygade om att år 2010 skulle bli deras bästa år någonsin, även jag. Så vill man alltid tro, och bra är väl det. Det är bra att ha höga förväntningar och förhoppningar om framtiden. Mycket har hänt när jag tänker efter, jag har blivit ännu lite klokare och fått ännu mer livsinsikt och livserfarenhet och sist men inte minst träffat fantastiska människor under årets gång.

Vintern 2010- Jag flyttade hemifrån tillsammans med Anna-sara till en 3:a. Där vi bodde drygt ett år. Jobbade kvar på Stockhome sedan Oktober 09, lärde känna ett par fantastiska människor och lärde mig otroligt mycket, hade ganska mycket fritid som gick åt träning. Tyvär blev jag sjuk stup-i-kvarten och det tog på mina krafter och mitt tålamod...

Vår&Sommar 2010- Jag fick jobb på H&M och var världens lyckligaste tjej, jobbade hela sommaren och insåg ganska snabbt att jag trivdes som fisken i vattnet. Vilka fantastiska jobbarkompisar jag fick, alla på ett och samma ställe. Sommaren spenderades i Uppsala men hade trots det en av de mest galna, sjukaste och roligaste sommrarna i mitt liv. Jag träffade på så mycket roligt folk och tog vara på varje vakna minut av dygnet. Gissa om jag var trött i slutet av Agusti? Det enda jag kommer minnas med sorg i hjärtat var den kvällen i början av sommaren när farfar tog farväl av oss. Att se hela familjen i sorg gjorde ont i hjärtat men fick mig även att inse att det är en del av att leva. Aldrig förr har någon nära mig försvunnit ur mitt liv på det sättet.

Höst&Vinter 2010- Jag fortsatte att jobba på som vanligt och helgerna övergick till lugna hemmakvällar med nära och kära. Jag hade fått nog av sena sommarkvällar och jobbade på att finna lugnet och mig själv. Det gick bra och jag insåg ganska fort att jag ville ha mitt egna ställe att leva på. Allt började med att jag och pappa åkte på lägenhetsvisningsturnering- 7 visningar på en dag, sen var allt igång på riktigt! I slutet av September flyttade jag hem till Gamlis igen, i väntan på att jag skulle finna rätt lägenhet och dels för att spara pengar. I mitten av Oktober blev det klart, jag hittade min lägenhet i Fålhagen jag skulle köpa. Flytten sker dock i sommar, så ett halvår har jag kvar hemma hos föräldrarna, MEN den som väntar på något gott...

Jag vet att det blir ett långt inlägg men jag måste få ge er mina VÄNNER en guldmedalj. Ni är det mest värdefulla mest fantastiska och finaste jag har. Varenda en, jag älskar er precis som ni är och att veta att ni finns där känns tryggt och det värmer i hjärtat!

Vad händer 2011?
På Onsdag börjar jag jobba heltid. Det känns grymt bra och jag är så glad för det!
Bättre julklapp och start på det nya året och hade jag inte kunnat få, jag är taggad och förväntansfull.

I mars fyller jag år och jag funderar på att fira det med en resa till solen.... Resten får universum avgöra!

I Juli kommer jag att flytta in i min favoritstadsdel Fålhagen och ingen är lyckligare än mig för det. det. Trots att det tar lite längre tid än jag önskat så kommer det att vara värt varenda dag den dagen jag flyttar in och får allt på plats. Jag kommer att kunna få det precis som jag vill.

ANNARS?
Jag hoppas på att jag får ett hälsosamt år med mycket aktiviteter, många fina stunder med nära och kära och mycket äventyr! Jag har lovat mig själv att ta mer bilder, har knappt en endaste bild från förra året. Jag hoppas även på att jag finner motivation för att underhålla bloggen som trots allt följt med i över två år.

KRAM PÅ ER HJÄRTEVÄNNER


RSS 2.0