DÅ KÖR VI!

Klockan är bara tjugo över fem, jag sitter här med ett glas hjorttronvin i handen och smuttar. Ny favorit. Nyårsklänningen är på, fransarna är målade och läpparna är knallröda. Champangen och vinet ligger på kylning.
Några nyårslöften har jag inga. Jag behöver inga fjantiga löften till mig själv, jag lever som jag lär! Men för att sammanfatta år 2009: Det har varit ett av de bästa åren i mitt liv tror jag, jag har fått uppleva och sett så mycket, jag har växt mer än någonsin och utvecklat mina egna förmågor som aldrig förr. MEN jag har dessutom gått igenom en del jobbiga saker, men är man med i spelet får man spelet tåla och det är en del av livet, jag drar lärdom av mina misstag och går vidare. Jag ser fram emot kommande år, jag tror och hoppas att det kommer att bjuda på ÄNNU mer spännande upptåg och äventyr. Om två veckor flyttar jag och livet börjar på ett helt nytt kapitel. Jag ser fram emot härliga stunder med nära och kära och jag är redo för nya utmaningar! NÅVÄL, nog om mitt svammel.
SKÅL OCH GOTT NYTT ÅR!!!!



NYÅRSAFTON!

Godmorgon mina kära! Årets sista dag är kommen. Idag blir det jobb fram till två sen bär det hem i en jäklans fart för att förbereda massor inför ikväll. Det blir stor nyårsmiddag hos Adam med lite drygt 25 middagsgäster, jag och kusinen ska leverera en fet sallad. Den kommer förhoppningsvis att göra storslagen succé! Som alltid är jag ute i sista sekunden och måste förbi systemet på lunchen som säkert tusen andra också ska. Outfiten är inte helt spikad, håret ska klippas och svarta strumpbyxor måste inhandlas. Det är mycket att tänka på en dag som denna. Jag ber till gudarna att kvällen inte blir lika dramatisk och stormig som de två senaste nyårsaftona.
FÖRST- jobba!


Gissa frukten?!


Godkväll


Ni kan kalla mig för fruktkvinnan

Idag har jag slagit nytt fruktrekord. Det var länge sen jag åt mer än sex frukter irad, men idag gjorde jag det. Jag tilltar just nu alla knep för att mota bort sötsuget som tagit över dessa juletider. Om det så krävs sex frukter irad för att hålla tassarna borta från chokladen och pepparkakorna så kör till! Jag vet att frukt är nyttigt MEN i MÅTTLIGA MÄNGDER. Nu lär det bli en hel del tjat om frukt och andra hurtigheter framöver.  
Jag är iallafall tillbaks på jobbet efter lite härlig julledighet så nu vet ni vart ni kan hitta mig om ni helt plötsligt skulle drabbas av lina-abstinens! NU är det dags för mig att inta sovläge, imorrn väntar en dag fylld med jobb och träning, och för att inte glömma APELSINER, i mängder! Det ryktas även om en sushidejt på lunchen!
HEJS SVEJS PÅ ER!


Apelsiner måste vara guds gåva till människan


Jag ska prova hur det är att leva på ENDAST apelsiner snart någon dag. Tack gode gud för att du gav oss denna underbara saftiga köttiga frukt.


Imorrn är en ny dag!

Hejhej hemskt mycket hej. ville bara säga godnatt till er. Min underhållning är bristande idag, jag vet. Det betyder bara att det kan bli bättre. Håll ut. Hej svejs!


David Guetta feat. Estelle


Don´t think just do


Tack för en alla tiders!

Godkväll!!! Gårkvällen får fem av fem möjliga stjärnor. Från början till slut. Saluhallen har aldrig förr varit roligare. Några bilder blir det dessvärre inte. Hur som helst, nu har vi lämnat julen och all julmat bakom oss. SKÖNT! Det innebär typ självsvält och detox i några månader om man ska vara fit for beach 2010 igen.
Idag har jag mått som förtjänat. Att sova bort dagen är underskattat, var som tur var ledig idag, vad hade jag gjort annars?! Skjutit mig själv förmodligen. NU är det bara att ladda partynerverna inför nyårsfesten hemma hos Adam på torsdag. Det kommer att bli storslaget. Imorrn ska jag träffa min fina vän Mattias, det var säkert minst ett år sen, men som jag brukar säga, bättre sent än aldrig! TJAO!


Dags för ännu mer mat, skjut mig!

Hej mina fina! Hoppas er jul har varit lika mysig som min. Är det bara mina jeans som sitter lite för tight efter all julmat??? Idag kör jag på mjukisbyxor och en påsig tröjja. Snart kommer min favoritkusin Anna-sara tillbaks från Söderhamn och med sig har hon alla andra kusiner som jag träffar alltför sällan. Det vankas jullunch här hemma hos familjen Nilsson. Ikväll blir det utgång, det ryktas om Saluhallen. Jag får väl rota fram någon gammal mjukisklänning som jag kan dra på mig, för något tight fodral kommer inte på frågan ikväll. VI SES!


God Jul


Rätt i prick

Anya Marina- Whatever you like


Knäck-check!


FREEDOM!

GODKVÄLL mina kära läsare! ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN har jag, Lina Nilsson fått julledigt. Hur coolt är inte det?! Jag njuter redan av varje sekund och tänker fortsätta att njuta fram til den 28:e. Idag gick jobbet som en dans på rosor, man känner verkligen att det är jul i luften. Peter Jöbacks Halleluja på högsta volym maxade julstämningen. IKVÄLL blir det mys med familjen som jag knappt hunnit träffa, det vankas knäckbak och andra trevligheter. Tjo så länge!


Dan före dan



Då kör vi all in, sista dagen på jobbet innan julafton! Igårkväll vankades det julfika med världens största och kanske godaste lussebulle med två underbara vänner! Vad är bättre än att kombinera julfika med friends?
Nu är det dags för mig att torka mitt nytvättade hår och sen sticka iväg! Det är mycket som ska fixas. KRAM PÅ  ER! 


Det är alltid för tidigt att ge upp!

Idag är jag tillbaks på banan. Gårkvällen blev konstigt nog i det deppigaste laget. Jag fastnade helt enkelt. Full rulle på jobbet idag, dagen for förbi fortare än någonsin, blir nog likadant imorgon är min gissning. Jag och frugan mötte upp varandra efter arbetsdagen och promenerade hem till vår blivande lägenhet för att träffa tjejjerna och skriva lite papper. SÅÅÅÅ nu är det bara ungefär tre veckor kvar till flytten, är det dags att börja packa lite snart kanske?! Fast vad finns att packa mer än sängen och alla kläder?

Dags att ladda batterierna!


Idag blir en bra dag!


Ikväll...

Lykke Li- Possibility


Den som väntar på något gott...

Nu är alla mina julklappar inhandlade och jag känner mig riktigt nöjd med ALLT. Önskar att jag kunde behålla allt själv men riktigt så roligt ska vi inte ha det! Nu ska jag ha en liten julcermoni med pepparkakor, tända mitt datumljus, sätta på lite julmusik (trots att jag avskyr det) och pyssla och slå in alla fina klappar. Nu är det tre arbetsdagar till att ta sig igenom sen kommer några välförtjänta lediga dagar. Tänk vad man uppskattar ledigheten när man väl förtjänar den. Puss och kram skumbanan!


Nu är allt som det ska!

Gårkvällen spenderade jag med mina finaste tjejjer! Louise som ÄNTLIGEN har kommit tillbaks från sin långa resa var på plats! Ett kärt återseende! Blev en lugn kväll för min del, tog bussen hem medan dom andra dansade sig vidare för mer röjj! Själv spar jag mig till annandagen, det gäller att vara på topp. NU står det jobb på schemat! Jag är laddad för en fartfylld dag. Vi kanske ses! PUSS


jag och louise


Let´s go!

På med overallen, snökängorna och mössa för nu ska jag vallfärda mot jobbet. Jag misstänker galen julrush så jag har förberett mig lite extra och sovit extra lääänge! Framförhållning! Lycka till på er idag med alla galna julförberedelser. KRAM


Smärta

Nu undrar ni med all säkerthet vart jag tagit vägen igen? Jag kan tala om att jag har förvandlats till en istapp så jag tänkte tina upp mig själv i bastun, sen återvänder jag tillbaks till mänskligheten. Hade jag vetat att det hade varit -17 ute hade jag aldrig satt foten utanför dörren imorse. Snön må vara vacker men satan vad ont den gör.
TJO!


Vackert

Lars Winnerbäck- Jag har väntat på ett regn


Godkväll och Godnatt



Jag förstår att ni är besvikna på mig idag MEN det är inte jag. Jag är som vanligt glad att jag är jag. Har just nu fullt upp med att hålla ställningarna på jobbet och så vidare... Imorrn börjar jag åtta, vilket betyder att jag ska kliva upp snart. Nu är det bara att köra på fram till den 23:e sen väntar några härliga dagar. MEN nu ska ni inte tro att jag sitter här och klagar, för jag trivs som fina fisken i vattnet på jobbet. Säger man så?!
Föressten var ni ett jäkla gäng som tittade in här på bloggen igår, WHO ARE YOU?


Francois de la Rochefoucauld


Nu är det dags att sova mig snygg

Godkväll på er! Idag har jag varit igång sedan klockan fem!!! imorse. Då ringde min inbyggda väckarklocka som spelade mig ett spratt. Det var en omöjlighet att somna om, fyra timmars sömn fick jag glatt nöja mig med TROTS det har jag lyckas hålla ställningana på jobbet, tränat OCH träffat två raringar över lite för mycket sushi. Jag har skrattat så att jag nu har ont i magen, men bättre magont finns inte. Livet vore bra jäkla deppigt utan vänner.

NU sitter jag här och väntar på att mitt datumljus ska brinna ner till dagens datum så att jag kan få gå och lägga mig och göra ett nytt försök med sömnen. Hoppas jag skrapar ihop minst fem timmar denna natt, och förhoppningsvis får jag minst sex timmar imorrnnatt! Ja ni förstår hur jag resonerar här. Tjo!


Nu är julkänslorna fulländade!



SNÖ!


Med den här på hösta volym springer jag långt!

Black eyed peas- Let´s get restarded


Idag var min sista lediga dag innan julafton!


En av de få bilder jag fastnade på i lördags

Japp kära vänner. Idag firar jag min sista lediga dag innan julfton! Inser ni hur galet det är? Nu blir jag en såkallad jobbnarkoman! Hur coolt låter inte det liksom? Bara att gilla läget helt enkelt! Idag har jag bara ägnat åt mig hushållssysslor, städat, tvättat, putsat skor och väskor samt sprungit järnet på gymmet. NU ska jag äta middag, det vankas lax och sedan ska jag bege mig för att mysa med två av mina finaste vänner! Var rädda om er! KRAM


Idag mår jag som bäst










Vilken kväll! Viktor hade verkligen slagit på den stora trumman kvällen till ära. Gudomliga snittar, färsk frukt och massa cocktail tillbehör och ingredienser. Det vankades drinktävling och mitt lag kammade såklart hem vinsten. Det var lilla nyårsafton. Vi hade hur kul som helst från början till slut. Efter ett besök på bj och en efterfest ramlade vi innanför dörren vid halv sex imorse och värmde upp lussebullarna som blev över från vår glöggfest.

NU känns det helt okejj att vara trött och jag funderar tro det eller ej på att inta sängen.
HÖRS IMORRN!


Party party

Ikväll bjuder Viktor in till storslagen julfest med tillhörande bravader! Jag är nästan redo, aldrig förr har jag varit så sminkad som nu. HAHA. Må detta bära eller brista! Dags för en fördrink! Vi kanske ses ute i vimmlet.
Tack och hej leverpastej!


Dags för tomteverkstad

Finns det något härligare än att somna i soffan fast man inte får? Tillståndet mellan vakenhet och sömn är ju som att vara i rena himmelriket enligt mig. Sekunderna precis innan man "glider iväg" är som bäst. Tankarna far och flyger åt alla håll och kanter och helt plötsligt kommer man på värsta snilleblixten innan man vaknar till av ett ryck och helt plötsligt är tv programmet man började kolla på slut utan att man har någon som helst aning om hur det slutade.
SÅKLART är jag nu pigg som en mört, det är bara att göra det bästa av läget och ta vara på mig hurtighet, har fortfarande några julklappar att slå in samt klura på några till att inhandla. Just nu känner jag mig så snäll och givmild att jag skulle kunna ge julklappar till ALLA, typ. 

Imorrn kommer som sagt min kära bror hem ifrån USA där han sedan ett år tillbaks bor och jobbar. På Söndag kommer resten av familjen hem från Thailand, bruna och fina, blir mysigt att få vara samlade allihopa igen över jul. Börjar bli lite ensamt här i huset, fast jag har ju min fina kusin som bor här som tar hand om mig! Hur hade det gått annars?! Puss och kram skumbanan!


Imorrn kommer Fredrik hem från San Diego


Jag och Fred i Los Angeles


Nu kör jag järnet!


Energi föder energi



Jag har haft en riktig kanon dag och en riktig kanonkväll. Jag har hunnit med mycket, morgonmöte, jobb, en hurtig ride på löpbandet och avslutningsvis julmys med två av mina finaste vänner. Jag märker hur mycket mer energi som flödar inom mig när jag umgås med folk och gör saker som får mig att må bra. Känner mig hur pigg som helst trots att klockan som vanligt är för mycket. Har spring i benen, är på topphumör och skulle utan tvekan kunna springa ett marathon typ NU. Det är en dag imorgon också, ska upp med tuppen för ett besök på gymmet och rädda dagen innan jag börjar jobba! GODNATT FELLOWS!


Mitt största problem är härmed löst

Hej mina fina! Tänkte bara slänga in några ord innan jag kryper ner i min röda julsäng!?
Två lediga dagar har suttit som handen i handsken. Igårkväll drog jag mig iväg på lite myshäng hos Karro med tjejjerna, det blev en sen kväll och jag gick och la mig ÄNNU senare, det är lika bra att inse att jag ALDRIG kommer bli bra på att gå och lägga mig, det är kört FÖRALLTID. Nu har jag bestämt det, känns genast lite bättre att ha det konstaterat, så slipper jag ens försöka kväll efter kväll med ständiga misslyckanden.

IDAG har det varit spinning med på schemat och jag fick återigen känna att jag lever minst sagt. Det är lusitgt hur jag alltid blir så känslosam efter hårda träningspass, ibland såpass att jag börjar gråta (då har jag verkligen tagit i för kung och fosterland) men oftast känner jag mig odödlig. O-D-Ö-D-L-I-G!
Imorrn vankas det jobb och sedan julfika! Puss och kram skumbanan!


Nu springer jag över till den här raringen!


ett par år sen


Idag hände det jag aldrig trodde skulle hända...

JAG drack kaffé...vet inte om jag ska skratta eller gråta. Bu eller bä?! Ris eller ros?!


I år gör tomten extra fina paket!!!



några julklappar som inhandlades i all hast


Även jag har mina goda stunder


LEDIG

Idag är jag ledig, L-E-D-I-G, smaka på det ordet! Det är så skönt och sov precis lagom länge idag. Jag tänkte packa träningsväskan och vara lika duktig idag som igår. Jag känner verkligen hur kroppen behöver arbeta och anstränga sig för att må bra, jag får liksom ingen lugn och ro i kroppen om jag INTE rör på mig. Ett liv i ständig stillhet är inget liv för mig. Utomhus är det lika grått som vanligt, och jag måste medge att jag faktiskt saknar sommarvärmen TROTS att jag tycker det är mysigt att krypa upp i soffan med massa tända ljus och té. Vågar inte ens fantisera om hur varmt skönt mamma och pappa har det i Thailand just nu...NU ska jag blåsa ut mitt datumljus som precis håller på att passera nummer 7. SEN är det dags för julklappsjakt med Anna-sara!


Jag ligger efter i min julplanering


Katastrof!


Idag har vi varit duktiga


Varning för ett blindstyre!

Idag ber jag er att se upp! I Fredags råkade jag nämligen ta ut och kasta mina linser. Fråga mig inte varför, men efter ett par glas vin får jag mina ideér. Utan dom är jag INGENTING. Jag ser alltså ingenting på håll, dvs jag känner inte igen NÅGON. Jag stirrar hellre ner i gatan för att slippa vara med om något pinsamt. SÅ ta inte illa upp om vi mot all förmodan stöter på varandra idag och jag inte känner igen dig. OKEJ?!!!


Här får ni ett bildregn!

Hej på er era dårar!
Igår vankades det julbord och det var mycket trevligt. Vår servistris bjöd på underhållningen, hällde ut den ena ölen efter den andra och hade sönder glas och spillde ner duken. Julmat i mängder och efterätter i ännu större mängder. Det är ingen nyhet att all lax och fisk är höjdpunkten för min del.
Efter några glas vin och snapsar begav några av oss till Oasia och avslutade kvällen på Flustret. FLUSTRET? 30 plus är ju inte fy skam. Kul hade vi och jag somnade på stört i Sandras säng så fort vi kommit innanför dörren.
IDAG har jag jobbat dagen lång. För att överleva dagen har jag knaprat på pepparkakor, russin och lyssnat på julmusik. NU snackar vi julrush i butiken. HÄRLIGT! Imorrn blir det ännu mer jobb! TJAO så länge!







Äntligen Fredag

Nu har jag fått min skönhetssömn tillsammans med raringar, det har kramats och pratats en hel del i sömnen. Nu sticker jag iväg till jobbet med typ fem olika klänningar i bagaget för sen vankas det julbord. Vi kanske ses i vimmlet! Puss på er


Nu kryper jag ner med mina älsklingar

Nu kryper jag ner i storsängen tillsammans med mina fina vänner! Åh vad härligt det är att äntligen återförenas, vi har så mycket att ta igen att vi skulle kunna sitta uppe till tidig gryning! Godnatt på er mina andra minst lika vänner!


Flipp eller flopp

Okej, jag brukar alltid lita fullt ut på mina förmågor och färdigheter men idag är det första gången ever som jag inte den tvekaste aning om hurvida jag lyckades eller ej. Antingen gjorde jag en great sucsess eller så failade jag totalt. Att sälja in och prata för mig själv brukar vara en av mina starka sidor. Nåväl nåväl jag har lämnat över allt till kosmos, jag gjorde mitt bästa och han brukar kunna lösa det mesta!
En härlig dag på jobbet med lite för mycket julmusik resulterade i att jag nu sitter här och äter guds gåva, nämligen chokladragerade kaffebönor. Min nyfunna last, jag som inte ens gillar kaffe. Jag avskyr ju kaffe när jag tänker efter. Ikväll får jag finbesök kan jag lova! Två forna vänner ifrån gymnasietiden, det blir en sleepover i mitt crib, precis som förr i tiden, fast då var kvällarna fyllda av plugg istället för andra roligheter.

Frugan är med sin dejt ikväll så jag har roat mig själv bäst jag kunnat. Imorrn har jag julbord med gänget på Stockhome, det lär bli riktigt trevligt, att hänga lite utanför jobbet är aldrig fel! Och vem har inte tackat nej till julmat? Jag tänker äta upp ALL lax! Tack och hej!


Jag är störd

Det slog mig nu att jag har ätit fisk TRE gånger IDAG! Här snackar vi ett överskott av omgea-3. Makrill till frukost, tonfisk till lunch och lax till middag. Vad finns det mer för fisk att äta imorgon nu när jag endå är på hugget?
Aborre? Brax? Mört?


Tur är ingenting som kommer på posten, det är något man gjort sig förtjänt av

Hej bloggen! Förlåt för att jag har varit så tråkig idag. Dessto mindre tråkigt har jag haft. Idag har det varit en riktigt bra dag! Imorgon innan jobbet händer det något riktigt spännande som ni kanske får ta del av senare.
Jag ska iväg på något som kan komma att bli väldigt givande så det är återigen dags att plocka fram mitt allra bästa jag! Jag litar på mina förmågor samt att kosmos gör sitt jobb någorlunda bra!

Imorrn är det torsdag IGEN, sen är det fredag med helg och allt vad som hör till. Dagarna flyger iväg, ingen är lyckligare än jag för det. Vill bara att jul&nyår ska vara överstökat så jag kan flytta någongång. Den här månaden känns bara som en jobbig transportsträcka. Jag vill bosätta mig och starta mitt EGNA liv nunununu. MEN jag får helt enkelt vänta lite drygt en månad till innan jag slår på den stora trumman!

Nu ska jag gå igenom lite saker inför morgondagen sen blir det bedtime! Puss på er.


Vilken nostalgi

Trots att vårat kök ser ut som ett slagfält så har jag och min fruga överlevt dagen skapligt. Vi myser till det lite extra istället med extra mycket värmeljus för att kompensera röran vi lever i. Lika bra att släcka ner så att man inte ser skiten. Låt detta vara över snart.
Idag har jag njutit av ledighet i sällskap med Dessan! Vi kollade på lite filmer vi spelade in för precis tio år sen (filmer vi sedan skickade in till småstjärnorna) tyvär blev det inga stjärnor av oss! Jag minns att jag var stensäker på att vi skulle gå vidare och bli riktiga superstars, jag var stark och självgod redan som tio-åring!
Nej nu tänkte jag runda av denna iskalla kväll. Tack och hej leverpastej


Som förr i tiden

Just nu är det väldigt rörigt i vårt kök. Imorse ringde golvläggaren som ska lägga om golvet i köket och hallen och meddelade att han var på ingång. Det enda han gjorde var att riva ut diskmaskinen SÅ nu måste vi under säkert minst en veckas tid diska allt med våra bara händer. PLUS att det nu ser ut som att någon har bombat köket, det här förstör ju hela julstämningen förstår ni väl... Någon som har ett mysigt kök för utlåning?


RSS 2.0