Nu är jag kunglig

NU har jag varit hos min duktiga nageltjej och hon har fixat kungliga naglar till mig! Lite ovant är det att knappa på tangenterna och knepigt att försöka knåpa på sig skorna, men det är det värt! STRAX ska jag bege mig mot gamlis för middag i sommarvärmen. Det ryktas om färskpotatis, kyckling, sallad OCH jordgubbar med glass. Det blir inte mycket bättre än så! Lite brun har jag också blivit, helt kört för mig är det endå inte trots att jag ska jobba non-stop. Känner mig dock konstigt nog rätt mätt på allt solande sen USA förra sommaren. Snart är det ett år sen jag packade min stora resväska, tänk så fort tiden går. IKVÄLL får jag finbesök i form av Karolina! TJO



fast det e klart... lite solbränna skulle sitta på sin plats, hm kanske får besöka solpalatset inom kort...


Jag levererar!


Karl Heinrich Waggerl


Dancing on my own

Hej alla glada! Här sitter jag i min heliga dräkt, min vita morgonrock och har precis lyssnat på lite skön hårdrock, men i stundens hetta är det Robyn som gäller. Idag har det stått jobb på HM på dagens agenda. Jag drog direkt från jobbet till Nautilus, eller Actic för att vara exakt för ett härligt spinningpass! Trots min träningsfrånvaro så orkade jag hålla passet ut med massor av energi. Nu känns det niiiiiiiice mina vänner när jag ser en tom dag framför mig i kalendern- L-E-D-I-G imorgon! Det innebär sovmorgon, naglar som ska fixas, ta vara på några solstrålar, hälsa på mor och far OCH bäst av allt ha en sleepover med en hjärtevän OCH om jag är riktigt effektiv så klämmer jag in en springtur däremellan, kanske tio vändor uppochner för slottsbacken!
HÖRS SNART!


Nu ser vi fram emot en ny härlig vecka!

Nu var midsommarfirandet över för iår. Jag lyckades ha bort min kamera i huvudstaden, hoppas någon trevlig kisse hittar den för jag lär aldrig se röken av den igen, sorgen är ett faktum! Tråkigt att jag inte kan visa er några bilder, istället snor jag Karolinas midsommarbilder och bjuder er på! Östermalm, silllunch, trerätters middag, trevligt sällskap, goda tårtor och mys!

IDAG återgick jag till jobbet, följt av en traditionell sushi-söndag!
Härmed friskförklarar jag mig helt och hållet från min magsjuka eller matförgiftning eller vad tusen det nu var. Nu vill jag inte se röken av sånt där trams, nu ska jag bara må bra, ge allt och ta vara på alla vackra sommarkvällar! Hur jag gör med min uteblivna utmaning återkommer jag om imorgon! Det återstår fyra dagar på den och det är ingenting jag kommer lägga på hyllan kära vänner, det skall slutföras med bravur, det är en sak som är säker. Utmaningen för denna vecka kommer imorgon, ALLTSÅ blir det två utmaningar att utföra kommande vecka!
Nu väntar en veckas jobb, LET´S GO!






Glad midsommar!

Jag och AS drar till Stockholm idag och firar midsommar med dunder och brak! HÖRS IMORRN!


Jag har återuppstått, tror jag!

Jag har legat i koma dom senaste två dagarna. gjorde mig ett försök för att åka hem till Linnea som fyllde år igår men det besöket blev inte långvarigt. Hem till sängen. Vet inte hur mycket jag sovit sen i tisdags.. Idag gör jag ett försök till uppståndelse. Inget illamående so far, jag är bara lite slow. Drömde till på köpet att jag var gravid och skaffat egen hund.. Vad ska det bli av mig? VI HÖRS SEN!


Ge mig styrka..

Kunde inte universum ha kommit med någon mer passande dag att ge mig magsjuka på?
Det här suger, tyck synd om mig!


Livet på en pinne

Ja hörrni, det där sved en del ska jag be att få tala om. Vet inte om det har att göra med att jag inte tränat ordentligt sen i mitten av april eller om det beror på att Slottsbacken är jäkligt seg, lång och brant. Tio gånger, upp och ner tog jag mig, fort gick det inte men fortare ska det gå imorgon! Orkar jag blir det innan jobbet, annars efter för det måste göras, det är en sak som är säker. Någon som utmanar mig? Vi kanske kan tävla i backen? Jag vet dock inte hur jag ska lösa det här med bildbevis för min kamera är för stor att ta med och min mobil är på lagning. Nöjer ni er kanske med en bild före eller efter? ELLER ska jag behöva be någon filma patrasket?
ELLER så kanske ni bara litar på min uppriktiga ärlighet. 
MEN om jag inte lyckas, vad blir mitt straff?

JAJA, imorgon väntar jobb på HM sen har jag en dejt och häng med min finaste Julia. Dags för att göra lite flätor sen ska jag krypa ner i min änglabädd.
Imorse visste jag seriöst inte vilken dag det var förän jag kollade i kalendern. Skärpning! PUSS VI HÖRS



Firning av Karolina förra lördagen!


Det är dags...

...att utföra dag ett på veckans utmaning, jag har laddat med kaffe och nu sitter jag och förbereder mig mentalt, tio vändor var det! Nu jäklar, inget kan stoppa mig!


Do you dare?


Vilken helg vilken helg





Work all-in är det nya! Jag har jobbat non-stop på Guntherska tillsammans med frugan helgen lång. Jag har skött mig exemplariskt och trivs som fisken i vattnet, har lärt mig vad nästan alla bakelser, tårtor och bullar heter! Igår hade vi den-stora-bakelse-ätar-dagen, tror nästan att jag smakade på allt, idag slank det nog ner en och annan muffins också. Nu behöver jag inte äta på en vecka, helt seriöst, precis så känns det!

Igår tvingade AS med mig ut på en kunglig utekväll som slutade på Saluhallen, imorse vaknade jag upp brevid en påse full med bullar och hur den hamnade där har jag ingen som helst aning om! Så går det när man kombinerar nytta med nöje! Men nu ska jag hålla mig på mattan ett bra tag känner jag! Imorgonkväll ska vi på Baristautbildning för Löfbergs lila, efter det kan jag kalla mig för baristabartender om jag vill lägga den sidan till och vara riktigt cool! Nu är det läggdags, veckans utmaning är på g.
Imorgon kära vänner hittar ni mig på H&M! VI HÖRS!


Kungligt klädda!

Idag är det jag och frugan som regerar Guntherska Hovkoditori! Kom dit och fira kungligt med oss. Vi är snygga som prinsessor och minst sagt kungligt dressade! KOM DIT SÅ FÅR NI SE. TREVLIGT LÖRDAG PÅ ER!


Snabbare än blixten!

HEJJ kära vänner! Idag har jag haft en heldag på jobbet, likaså imorgon! Full fart är det och tiden och veckorna rinner iväg utav bara farten. Imorgon har jag redan jobbat på mitt nya jobb i tre veckor. Sommaren kommer att gå av bara farten och vips säger det så är hösten här! Innan dess behöver jag införskaffa mig minst en ny garderob om jag ska få plats med allting nytt jag köper på mig. Minns hur det var under min tid på Gina Tricot, jag kom hem med minst ett nytt plagg varje dag TYP. En form av kortvarig lycka! Imorgon är det dags för Veckans utmaning, spännande spännande! Kan tala om att maten har smakat extra bra idag efter min brödag jag hade igår. Ni tycker säkert att jag är knäpp, men jag gillar att prova sånna där konstiga saker, jag gissar att det är barnet inom mig som lever vidare, tur är väl det!
 The bed is calling. Godnatt readers, vad vill ni läsa om imorrn?


bjuder på en klassisk bild från gårdagen


Jag vill ge bort hundra paket


Mission completed!

YES, JAG ÄR GRYM! Bröd till frukost, bröd till mellanmål, bröd till lunch och bröd till middag, (samma bröd) och såklart massor av vatten däremellan! INGENTING annat. Jag har levt som en äkta fängelsefånge! SUMMAN AV KARDEMUMMAN: Trodde att jag skulle bli orkeslös och hungrig, men jag har hållt mig mätt och inte haft något sug ALLS efter andra godsaker. Stabilt med andra ord, men jag tillåter mig erkänna att jag längtar efter en härlig frukost imorgon som INTE består av bröd. Att köra bröd och vatten en vecka i sträck är ingenting jag skulle rekommendera! Imorgon får jag ladda med massor av protein för att kompensera alla kolhydrater, vad sägs om en dag med BARA protein? Det kanske är det nya?! Om två dagar kommer en ny utmaning som är mycket tuffare, det här var bara uppvärmningen! 1-0 till mig! IKVÄLL är det biomys! TJO 


Bröd är det nya!

Godmorgon! Startade denna soliga tisdags bestående av brödfrukost. Bröd i sin all enkelhet, rakt av. Mättande, återstår att se hur det går resten av dagen, brödpåsen följer med till jobbet och hem igen! Dagen bjuder på jobb, spinning och ikväll är det biotime med tjejjerna! VI KANSKE SES! :)


Imorgon kör vi hela dagen lång!



Dags för utmaningen, brödet, here I come!


Det är mycket nu

Nu är måndagens vila över, imorgon börjar min jobbvecka! H&M fram till fredag och i helgen hittar ni mig på Guntherska! Sitter och klurar lite på vilken av dessa dagar INNAN fredagen jag ska välja att utföra veckans utmaning på och jag tror att jag siktar in mig på onsdag eftersom att nästa veckas utmaning startar på fredagen. Bröd och vatten here I come. Jag har redan planerat in nästa utmaning, och det kära vänner kommer att bli något utöver det vanliga så det gäller att ni hänger med! Ikväll har jag hängt hos Karolina med tårta och SATC! IMORRN efter jobbet har jag en träningsdejt med två av mina fina gamla Gina-tjejjer! Det är dags för ett ordentligt träningsuppryck. Kanske borde utmana mig själv lite på den fronten också så att jag kommer någonvart. SÅ FÅR DET BLI.. Säg till om ni kommer på något galet, typ springa upp och ner för slottsbacken tio gånger? Godnatt!


Did´n´t we almost have it all

Inatt drömde jag att jag blev mördad och tillsammans med pappa skrev min egna dödsannons.. Vaknade kl 13.00 med gråten i halsen och helt skärrad.. Ibland undrar jag vart alla mina sjuka drömmar kommer ifrån. Jag är ialfall glad att vara i liv och hoppas på många fina lyckliga dagar! Kvällen ska jag spendera hemma hos Karolina! NU ska jag laga lunch, eller middag? Den här dagen är helt skev!
Igår när jag battlade med grannarna passade jag på att uppdatera
SOMMAREN MED LINA ordentligt! VI HÖRS SEN!


Payback

Sådärja, nu har jag spelat färdigt för ikväll. Det pågår en form av grannfejd här. Jag vet inte hur många timmar jag legat vaken och förbannat mig på grabbarna som bor ovanför oss. Spelar ingen roll hur långt in jag trycker öronpropparna eller hur hårt jag samtidigt håller för öronen, dom senaste veckorna har varit galna. Därför har jag försökt att ge igen ikväll. Nästa steg blir att köpa nya högtalare, min bas är grym men jag skulle behöva större och kraftfullare högtalare för bättre effekt! Jag har redan börjat skriva på ett brev jag personligen tänkte överlämna inom kort om detta fortsätter... GODNATT


Vilken brakhelg!

HALLÅ allihopa! Helgen börjar lida mott sitt slut. Jag är slut som artist men har haft mer än en helt okej helg. Först jobb lör-sön och igår hade vi en helgrym utekväll! Först samlades alla nära och kära på Ågatan 11 för att äta födelsedagsmiddag och fira Karolina som fyllt 20 år! Väldigt god och minst sagt prisvärd mat OCH viktigast av allt, TREVLIGT SÄLLSKAP! Kvällen tog mig vidare till Saluhallen och vimmlet! Efter jobbet idag har frugan och jag haft vårat traditionella söndags-bakis-häng med sushi och mycket skratt! DET BÄSTA AV ALLT, jag är ledig imorgon och det innebär att jag kan ta igen nattens alla forlorade timmar, jag rös av lycka när jag insåg det! LIVET!


Slutet är nära...


Behöver jag säga något mer? Lånemobil is the shit!


Fredagen är kommen



Fredagen är här, jag är glad och förväntansfull. Hade nyss ett litet samtal med en kär vän om lite framtidsplaner, om allt skulle gå vägen och alla pusselbitar falla på plats så har jag som en slags dröm framför mig. Det är framtiden, ca ett år kvar innan det isåfall skulle börja hända grejjer, blev hur taggad som helst och ska forska vidare om hur jag ev. kan gå vidare med detta! Var bara tvungen att lämna er en liten cliffhanger, mest för min egen skull. Det är så allting börjar, från fantasi till verklighet!
YOU-KNOW-ME!

Idag tog jag upp kontakten med min duktiga nageltjej och bokade en tid. Höll på med sånt trams för typ ett år sen innan jag drog till USA och jobbade som barnflicka men nu när jag är hemma och jobbar bland folk så vill jag ha snygga händer, det är fräsigt! NU ska jag ner på stan för en fika tillsammans med mamma och lillebrorsan som firar att han fått sommarlov! SEN blir det lite häng med Helene!
VEM VILL UTMANA PÅ VECKANS? Jag vet redan en som vill... TJING!


Warm-up!


The plan

Imorse tog jag årets längsta sovmorgon. Kan inte minnas senast jag sov så länge. Jag sov och sov som om morgondagen inte existerade, välbehövligt I guess! Idag och imorgon är veckans lediga dagar. Hur ledigt det blir vet jag dock inte. Ikväll ska jag in på Gunterska Hovkonditori (där min fruga jobbar) för att lära mig allt jag behöver veta! Kommer nämligen hoppa in där med jämna mellanrum och jobba lite kvällar och helger eller dagar då jag inte jobbar på H&M. Någon ledig dag i veckan ska jag se till klämma in också så att jag inte jobbar ihjäl mig på kuppen. Det vore sorgligt. Kan det bli så mycket bättre? H&M har alltid varit min dröm och på Gunterska känner jag mig redan som hemma eftersom att jag alltid hänger där och typ redan känner personalen. DESSUTOM vet jag att jag och AS utgör perfekta teamet tillsammans. När hösten närmar sig drar vi iväg till något varmt land och tar en välbehövd lyxsemester!
DET ÄR PLANEN. HEHEHE


Varje fredag: veckans utmaning

Okej hörrni, jag känner att vardagen börjar tappa gnistan. Jag saknar galenskaper och utmaningar. Det är dags för ett uppryck. Min lösning på problemet heter Utmaningen of the week. Varje fredag kommer jag att presentera en utmaning eller uppdrag här på bloggen som ska utföras någon gång under kommande vecka. Det kan vara precis vad-som-helst. Cykla 7 mil, leva på endast gröt en vecka eller något annat crazy, typ aldrig använda ordet nej eller aldrig banga på något. Shotta tills vi storknar? 
Ni hajjar, stora som små ting, inga konstigheter!
Nu låter vi fantasin flöda, häng på så kanske vi kan köra en challenge?
Vi kör igång på fredag. KOM MED IDEÉR! Det här kan bli kul!


Ikväll bjuder jag er på...

MYS


Drag i galoschen

Jag känner att något stort är på gång.. jag vet inte vad, men en sak är jag säker på, snart blir det drag i galoschen på ett eller annat sätt. Något spårat är på gång, jag vet inte vad som kommer att hända och jag vet inte när, men jag är förväntansfull.. och väntar.. med spänning! HEJ SÅ LÄNGE!


Låt dropparna flöda!


Ha en trevlig tisdag gott folk!



NU: Jobb SEN: Häng med en favorit! TJING PÅ ER!


GRATTIS KARRO PÅ 20-ÅRSDAGEN!

Hej alla glada och icke glada! Villle bara meddela att jag är vid liv och jag överlevde min comeback på löpbandet med flåset i högsta hugg! Plankan tog nästan livet av mig och jag känner för en gångs skull att jag lever och jag är F-R-I-S-K! Nu blir det någon dags vila innan det är dags igen, babysteps är det nya!
Imorrn är det jobb sen blir det häng med en kär vän. JUST NU känner jag att jag behöver mina vänner lite extra, jag behöver umgås med människor som ger mig trygghet, uppskattning och kärlek! Vilken tur att jag har så fina vänner att umgås med. Idag lämnade Karro tonåren och blev vuxen, GRATTIS, på lördag ska vi fira som aldrig förr! Dags för kvällsflätor! Lockigt hår har blivit min nya frisyr, allt blir lättare så. Känner ingen annan med lika rakt hår som jag. GODNATT!!!!!


Nu har jag invigt sommaren och firat att jag har friskförklarat mig!

Igår var det working all day long på H&M sen blev det andra bullar! AS var sugen på att hitta på något somrigt och jag tyckte det inte var mer än rätt att haka på. Hon bjöd in lite grabbs och Stina för lite häng med jordgubbar och champagne och smultronvin på gräset. Kvällen tog oss vidare till Framfickan och runt midnatt kände jag att min partypuls var på topp så jag anslöt mig med lite fler brudar och hade en sjukt röjjig och rolig kväll ute på Bj. Stället var fullproppat med massa härliga människor dvs många kära ansikten! Idag har jag mått som en pärla och spenderat hela dagen tillsammans med AS, sushi, shopping och kaffedrickande! Jag inhandlade världens finaste klänning, så imorrn kommer jag att se ut som en prinsessa på jobbet! IMORRN ska jag träna för första gången på typ två månader, tror snart att jag spricker. Nu jäklar!

PUSS på er och hoppas ni haft en lika härlig helg som jag!


Yesbox!


Sommar sommar sommar

Gokväll! Det verkar som att sommaren äntlig gjort sig hemmstadd. Folk springer omkring i sina små klänningar, brunbrända och äter glass. Själv har jag inte hunnit köpa sommarens första mjukglass, jag är blek som ett spöke och jag har inga roliga klänningar. DET ska det minnsan bli ändring på inom en snar framtid. Finns ju så sjukt mycket jag vill ha på jobbet men det finns inte mycket tid över att titta och pröva alla kläder själv, så jag ska ta någon dag snart när jag bunkrar upp och uppdaterar min sommargarderob så att jag hänger med i svängarna! Får jag ingen sol utomhus så ligger ju solpalatset typ tre minuter ifrån min lägenhet. PERFEKT! Det finns lösningar på allt. Glassen kan jag säkert tillverka själv också så har jag hela sommarkitet! SNART får jag finbesök i form av Dessan, nu måste jag röjja upp på rummet, ser ut som att det varit fest här! HÖRS SEN! TJO


såhäääär fin vill jag vara!


Ännu en dag med flyt

HALLÅ! Här sitter jag igen, tiden är inne för läggdags, känns som att det var fem minuter jag skrev sist men i själva verket var det ett dygn sen! Idag har jag lärt mig kassan, allt rullar på utav bara farten och jag trivs hur bra som helst! Den här sommaren blir fullspäckad med work, work, work vilket glädjer mig. Cashflow är det nya. Lite tråkigt känns det att lämna Stockhome, tiden där sedan jag började i oktober har varit fantastisk. Har fått lära mig otroligt mycket och jobbat med världens bästa tjejjer. Jag har haft sån himla tur när det gäller att hamna på rätt ställe, tacksamhet!
NU ser jag fram emot att se vad den här sommaren har att vänta mig!
HOPPAS NI HAR DET BRA READERS! Godnatt


Godnatt readers!

Idag har det varit en lång men mycket rolig dag! Det är precis som att vara ny i klassen, massor av nya intryck, ansikten och namn att lära in!
Jag är förväntansfull och vill lära mig allt som går att lära sig. 
NU är jag slut som artist och behöver sova genast! Först ska jag bara tillverka mina kvällsflätor så att jag får någon ordning på håret imorgonbitti!

 Idag skulle jag egentligen sprungit Blodomloppet 10 km och jag är fruktansvärt avundsjuk på alla dom som fick springa! Ni kan inte förstå hur mycket det spritter i benen på mig just nu. En hel månad har gått utan någon som helst träning alls, jag skulle gissa på att jag vågar sätta igång lite försiktigt igen om drygt en vecka! Andra dagen idag irad vaknade jag upp utan huvudvärk för första gången på flera veckor!
DET ÄR LYCKA FÖR MIG!
Efter det här kommer jag säkerligen ha ett immunförsvar av stål, men för att se något bra med det hela har jag lärt mig en hel del genom denna helvetesresa! Nu ser jag äntligen ljuset och att inte må bra klär mig inte för fem öre!
Vi hörs imorgon! Kram från eran solstråle!


JIPPI!

Hej kära vänner!
Jag ville bara meddela att från och med nu så hittar ni mig på H&M i city!


RSS 2.0