All or nothing

Here I am, som jag lovade! Jag ska ge er en snabb uppdatering av dom senaste dagarna som passerat i all hast. Fredagens kvällsaktivitet blev den grymmaste utflyttningsfesten jag varit på ever. Tänk er den flottaste lägenheten, större och centralare än du någonsin kunnat drömma om, med grym musik och grymma människor, DÄR VAR JAG! Tack för allt!

Jobb på lördagen, och afterworkhäng tillsammans med min kära kollega Helin, vi avnjöt  sommarens sista och kanske största glass på en uteservering med filtar och diskuterade om livet, timme efter timme. Helin råkar vara en av dom klokare människorna jag känner till, det ska ni allt veta :)

Lördagskvällen var ett faktum, jag och frugan bestämde oss efter många om och men för att dra hem till vår käre vän Samuel på lite förfest i hans nya supercoola lägenhet, han har äntligen tagit sitt pick och pack och flyttat hit till Uppsala. Kvällen tog oss vidare på en av dom grymmaste utekvällarna på länge, såklart till BJ. Människorna, stämmningen och tillochmed musiken var på vår sida den kvällen. 
Vi lät det bli sommarens SISTA utgång!

 Nu har hälsomånaden satt igång. Full fart framåt, så håll i er! Vilka kontraster det blir. Sån är jag, allt eller inget, antingen eller, på eller av! Det finns inget mellanläge, det sägs vara en del av min charm!

Denna tisdag har jag spenderat på jobbet! Efter stängning blev det en oväntad Gina-reunion i form av Helene, Sofi och Sofia, det blev middag ute och ett välbehövt biobesök. Bättre kväll och sällskap får man leta efter!
GODNATT MINA RARINGAR!


Jag bara sover och jobbar



Ge inte upp hörrni, ikväll är jag tillbaks hos er!


En hel månad utan festligheter startar NU

Jag har haft för roligt för mitt eget bästa, därav min frånvaro! Min lediga helg förvandlades till en jobbhelg samt två kvällar av grymt partajande! Jag är totaldeckad och behöver sova omedelbart!
 Tell you everything imorgon kära ni!
G-NIGHT


Plötsligt händer det...

Jag vann en trisslott på jobbet igår...



... så det blev en hel del shopping idag...



... nu blir det ett abs och step-pass på gymmet med en workfriend!
SENARE blir det årets kanske grymmaste tillställning!
FABULOUS FRIDAY!


För precis ett år sedan...



... var jag i USA och skrev vykort till er här hemma i Sverige. Jag brukar ofta tänka tillbaks på min vistelse där.Tiden går fort, och vad mycket jag lärt mig om livet och mig själv det senaste året. Minns att jag kom hem som en helt annan människa. Ett tag trodde jag att kvoten var fylld, trodde att det skulle dröja ett bra tag innan jag lärde mig så mycket under så kort tid, men jag blir fortfarande bara klokare och klokare för var dag som går. Jag får nya insikter och lär mig att se saker från olika perspektiv, har fått mer förståelse för hur människor och inte minst jag själv fungerar ...
Det mest underbara är att det sker varje dag, hela tiden!
 Hur ska det här sluta kära vänner?

Tur att jag fortfarande kan vara fruktansvärt omogen, odräglig och barnslig ganska ofta! Är det kanske dags att lämna bekvämlighetszonen snart igen och göra något som tar min personliga utveckling ett steg till upp på utvecklingstrappan?
Jag börjar bli törstig!


Bättre avslut på veckan får man leta efter!

En superrolig arbetsvecka är över, sommaren är över. Jag minns när jag precis hade börjat och jag trodde att sommaren skulle kännas som en evighet! Tvärtom, jag har haft så himla roligt och jag stormtrivs med allt. Jobbet och alla roliga arbetskompisar jag träffat! Det blir bara roligare för varje dag som går! Det är precis som det ska vara!

NU ser jag fram emot en fartfylld höst! Ikväll firar vi in hösten med pompa och ståt. Efter det väntar en lugn och hälsosam månad på mig.
Det behövs mer än någonsin kan jag tala om!
Nu har jag en hel del saker att fixa med som inte hinns med i veckorna.
Time to go mina hjärtevänner!
Puss och kram ses på stan!


ÄNTLIGEN FREDAG!



lyssna!


Kan man vara kär i morgonen?

Isåfall är jag det! Morgonstunden är dagens bästa stund!
Se nu till att ta vara på den här torsdagen, för den kommer aldrig igen!
HÖRS IKVÄLL MINA SMULTRON!


Fisk på rymmen

Hej alla glada!
Hoppas ni mår bra, det gör jag men nu är jag slut som artist. Heldag på jobbet, full rulle och löning! Självklart kunde jag inte hålla tassarna från att öppna plånboken. Jag inhandlade världens finaste kavaj från trend! Den var värd varenda krona och jag var absolut värd den så jag slog till och känner mig helnöjd! Den är lite tjockare så den passar perfekt såhär på sensommaren/hösten!

Efter middagen fick jag ett städryck, så jag har skurat dammsugit och donat.
 Drömde en hemsk mardröm om mina fiskar för några nätter sen, dom var alldeles uttorkade och slöa. Jag tog det direkt som ett tecken, ett försök från deras sida att kommunicera med mig kanske? Tror dom ville att jag skulle byta deras vatten för dom kunde knappt se något därinne. Medans jag gjorde detta idag så passade en av fiskarna på att hoppa ur akvariet. Helt plötsligt var dom bara fem. Jag fick hjärtklappning men efter lite letande så hittade jag den saknade fisken som låg och chillade en bit bort på bordet. Enda sen han var liten så har han varit galen, kan fiskar ha damp?

IMORRN jobbar jag veckans sista dag, sen har jag lite välförtjänt ledighet att se fram emot! GODNATT PUSS PÅ ER!


Allt sitter i skallen!

Idag överträffade jag mig själv för första gången på länge. Efter jobbet och den sena middagen ville jag helst bara gå och lägga mig och decka MEN jag tog på mig mina svarta löpartights och sprang iväg till SATS! Jag var 95% nära på att skita i allt MEN tack vare att jag faktiskt hade skrivit för er i bloggen tidigare idag så kände jag mig tvungen! Kan ju inte sitta här och ljuga, SÅ ikväll har jag er att tacka för att träningen blev av! Eller kanske mig själv för jag var dum nog att ta mig vatten över huvudet. Nu känns det grymt och jag ångrar inte en sekund att jag tog mig i kragen, konditionen är konstigt nog redan helt återställd!

NU väntar duschen, igår slog jag nog världsrekord i duschning, tror seriöst jag duschade i närmare en timme. Jag vet, jag är en dålig människa som bara tänker på mig själv, men just igår tyckte jag att jag var värd det! Idag blir det kalldusch på tre minuter för att kompensera upp det hela! TJO TJO



Min lilla tonfiskstek! Finns att köpa djupfrysta, SUPERENKELT & SUPERGOTT! 
Tina upp, stek och krydda! 5/5 guldstjärnor


Som en ny människa!

Det första jag gjorde imorse var att ringa till frisören, 40 minuter senare satt jag i stolen med saxen i håret! Jag hade tur och blev omhändertagen av en grym frisör! Tack gode gud för det! Nu är mitt hår lika friskt och fint som i schamporeklamerna! Tack gode gud för drop-in-konceptet! Mitt förnamn är alltid-ute-i-sista-sekunden!

Dagen till ära så blir det jobb endå, bara att ändra om planeringen. Spinningen får vänta tills fredag så blir det en springtur ute i det gröna ikväll istället. Låter det som en deal?! IMORRN är det dessutom löning och det kliar i mina shoppingfingrar. Hur ska detta sluta?

NU ska jag steka tonfiskfileér, hur tusan gör man det?
 HÖRS SEN!


Monday it is!

Måndagskänslan är brutal!
Det har varit en lång men rolig dag på jobbet. Konstigt nog går dagarna bara fortare och fortare för varje dag som passerar. Skrämmande men faktiskt gansa skönt! Utan att tänka tog jag min cykel hem för att byta om till träningskläderna och iväg till SATS för ett styrkepass. Jäklar så skönt det är, och jäklar vad jag tänker göra det här till en vana. Imorrnkväll ska jag och Tove köra spinning på Nautilus, variation förnöjer. 
Yes nu hörrni äntligen har jag hittat mitt flow!
Mamma, jag utmanar dig att följa med på Fredagens pass, jag vet att du läser! Be there or be squared.
I år har jag lovat mig själv att springa Tjurruset! För er som inte vad vad det är för galenskaper så återkommer jag om det senare, förra hösten sprang jag Lidingöloppet vilket var en grym motivationshöjare! Verkligen att rekommendera. NOG OM DETTA!

Imorrn ska min tjocka hästman kapas på mitten typ...sen hoppas jag att dagen bjuder mig på andra trevligheter för jag är nämligen l-e-d-i-g!
PUSS PÅ ER OCH GODNATT!



The world is mine


Sommarens sista sushisöndag



Idag efter jobbet så mötte jag upp frugan för sommarens sista sushisöndag. Det har varit en hederlig tradition för oss enda sedan i våras men nu har vi bestämt oss för att lägga det konceptet på hyllan för säsongen och istället köra soppsöndag! Kan bli spännande, och förmodligen lite mildare för plånboken! Det har varit en bra helg med mycket skratt och upptåg. Nästa helg kör vi sommarens sista utgång innan vi laddar inför en vit och nykter hälsomånad. DET kommer att bli en svår utmaning, tänk så roligt vi haft sommaren lång. Jag ska se till att fylla ut mina helger med andra roliga, spännande och mysiga saker, so I will survive! Självklart hänger ni med på ett hörn! Någon som vill gå igenom detta med mig?

JUST NU sitter jag och fyller min nya spellista, gissa vad den heter om inte
HÖSTEN MED LINA. Den blir bara grymmare och grymmare för varje dag som går!

Dags att ladda upp för en spännande vecka.
Imorrn hittar ni mig på HM!
GODNATT HJÄRTISAR!


Kräftskivan var awesome!




Helgen är över för den här gången!
Tack everybody!


Sushi a´la Lina

It´s friday! Jobbet gick som på räls, jag har verkligen roligt när jag jobbar, önskar att alla kunde få känna så inför att gå till jobbet, jag trivs när jag sysselsätter mig och träffar människor, finns det något bättre egentligen?

Efter stängning så mötte jag upp Helene och Anna-sara för after-workhäng på Åkanten. Jag beställde in husets majskyckling med bakpotatis och det slog mig att det var alldeles för länge sedan jag åt på resturang på riktigt, för att ta ett glas vin hit och dit räknas ju inte. Kanske årets sista sommarkväll utomhus? En trevlig avslutning med mycket trevligt sällskap. Att njuta av livet är lika viktigt som att andas.

Jag är förväntansfull inför morgonkvällen. Kräftskiva it is med tillhörande utgång. Mitt jordgubbsvin är redan på kylning, det här med kräftorna får bli ett senare problem. Jag och frugan har ialfall redan smakat ut en delikat kladdkaka vi ska bidra med.

Det känns som att det här helgen blir ett fint avslut på den här sommaren, möjligtvis kan vi dra på det till nästa helg, beroende på väder. Imorse konstaterade jag högt och bestämt för mig själv när jag öppnade balkongdörren att nu är det slut på värme och sommarklänningar. Jag invigde idag min nya höstjacka och välkommnade hösten med blandade känslor.
TIME TO SLEEP! Puss på er godningar!



Sushisuget slog in vid lunch så jag mixade ihop lax och alla sushitillbehör.
5/5 guldstjärnor!


Genom eld


Life treat me good



HALLÅ!
Vaknade två timmar innan klockan ringde, tur det för vid frukosten ringde det från jobbet så idag blir det till att hoppa in och jobba halvdag! Bara att stuva om i schemat, dagens träning är redan klar. Styrketräning på SATS istället för spinning på Nautilus. Känns bra, nu har jag invigt båda mina två träningskort för hösten haha.  
NU ska jag laga laxlunch, sen springa lite ärenden på stan inför helgens kräftskiva, SEN jobb och slutligen häng med världens bästa Helene! 
Senare tänkte jag bjuda er på kvällens låt..
TJO SVEJS!


The day

Vilken bra dag det har varit idag! Fick en ordentlig sovmorgon, en härlig frukost och ett par timmar på nagelsalongen. Kvinnan som gör mina naglar är en av dom häftigaste jag träffat, så full av kärlek och mänsklighet. Det skadar ju inte heller att hon är grym på naglar, nu känner jag mig hel och ren igen, precis som det ska vara.

Resten av dagen har bestått av kaffedrickande och häng nere på stadens gator. Tog oväntat mitt pick och pack till gymmet och drog av en minst sagt välbehövlig löprunda. Jag tror att tiden snart är inne...
IMORRN tänkte jag visa mitt tryne där igen och köra av ett spinningpass. Konditionen var trots allt den långa vilan HELT OKEJ! Om jag har tur så får jag min bånstyriga hästman klippt av Julia. Vi får se vad morgondagen bjuder på för trevligheter!
ADIOS ADIOS AMIGOS!


Idag har jag vaktat hundar



Nästa köp- en jycke i denna storlek!
Vad tror ni? För mig kändes det helt rätt!


Någon skulle behöva sig en rejäl haircut



Vem vill leka frisör?


Vamos!

Hejj mina hjärtevänner! Ledsen för dålig rapportering, har inte kännt mig så taggad på att dra ner er i skiten med mina fula ord dom senaste dagarna! IDAG är jag som ny, jag är dessutom l-e-d-i-g två dagar och ska precis iväg för att få mina naglar fixade, jag lovar att ge er något smaskigt senare under dagen!


what a day

Idag regnar det, jag ser ut som en cowboy, den här dagen kan sluta hursomhelst! DAGS FÖR JOBB!


Pass

Hej hallå!
Idag är jag rätt less på allting förutom mina vänner, mitt allt!
SÅ därför får ni idag nöja er med ett simpelt GODNATT!


You think you have to want more than you need until you have it all you won´t be free

GISSA om jag kanske drog igång ett alldeles för stort projekt, klockan är midnatt och jag är inte ens klar. Antingen är jag en riktig tidsoptimist, eller så har jag alldeles för mycket kläder ELLER så är jag lite av en perfektionst? I ärlighetens namn tror jag att alla stämmer in hyffsat bra... Men det är väl inte fy skam?
NU ska jag sova och ladda upp inför en arbetsdag samt kompishäng. 

Om jag känner mig riktigt på hugget kanske jag drar av en löpartur eller varför inte ett besök till gymmet? Det börjar ju bli dags nu sakta men säkert att införa lite hälsosammare influenser i mitt liv. Tro inte att jag lagt det där på hyllan, min hälsoguru har bara tagit en lite för lång semester. Lagom till löven faller ska ni se att det nog blir något av mig igen. :) Det blir min överlevnadstrategi under höst och vinterhalvåret. Jag lovar att jag ska peppa er andra också tills svetten rinner, MEN så länge det är sommar och sol? så känner jag mig helt ärligt ganska obrydd.
 GODNATT MINA VÄNNER!




Kvällens låt: Eddie Vedder- Society


Vilken soppa!

HEJ HEJ HEJ!
Veckan har precis gjort sin första dag, det känns faktiskt helt okejj, jag är redo för vad som komma skall! Har haft en fantastisk helg som vanligt, helgerna är över fortare än vinden men så är det ju alltid när man har roligt. Den här kvällen tänkte jag ägna åt garderobstädning, jag ser det som en del av mitt jobb, för om jag inte har någon ordning och reda så har jag ingen som helst aning om vad jag ska sätta på mig när det vankas jobb. Jag är nördig MEN ordning och reda är a och o för mig. Utan det kommer man ingenstans!

Jag bjuder på en kvällslåt innan läggdags! CIAO


Älskade morgon

Det är bara du och världen
Det är stilla
Det är en ny dag
Den ligger där framför dig
Ta den!


Embrace The Martian


I min posthög



Är detta ett tecken från ovan? Ett budskap?
Jag gillar det...


Hej och hå

HEJ PÅ ER I SOMMARVÄRMEN!
Gårkvällen var nice, förfest hemma hos Fredrik i sunnersta följt av bj-häng. Måste dock säga att bj gjorde mig aningens besviken igår, det kanske finns en anledning till varför jag försöker att undvika fredagarna?! MEN med mitt grymma sällskap spelar det egentligen ingen roll eftersom att vi alltid har roligt tillsammans! Imorse drog jag hem till Gamlis för lite frukost som slutade i lunch och även middag. Mamma rekommenderade mig att hoppa in i bastun för att bli av med segheten från igår. SUCCÉ! Bastu och en kalldusch gjorde susen och nu är jag redo för vad denna lördagskväll har att bjuda på för trevligheter! Lägenheten är städad och jag känner mig laddad!
Frugan har dock lämnat mig för sina hemtrakter så jag får klara mig på egen hand!

HÖRS LATER AMIGOS!


Fredag den 13:onde here I come



Vilken fredag, vilket väder, jag kan känna det redan fastän dagen knappt börjat ännu!
Har en finklänning på mig dagen till ära, det gäller att pressa det sista av det lilla som är kvar av sommaren.

GRATTIS till Marta och Fredrik som har födelsedag idag, hoppas vi får en fantastisk kväll. NU ska jag ner på stan för att uträtta viktigheter innan jag drar av en härlig jobbdag!
KRAM PÅ ER


Livet på en pinne

Kvällen är kommen, här sitter jag och funderar kring livet och jag måste säga att jag känner mig hyffsat tillfredställd med livet i det stora hela just nu. Det var länge sedan jag upplevde sån glädje och sånt flyt, allt känns lätt, allt går som jag vill, jag är inte rädd för någonting alls och det finns inget som stör mig. Jag vet inte vad det är, men för mig är det numer inga konstigheter att vakna skrattandes eller bokstavligt talat med ett leende på läpparna. Imorse vaknade jag av att jag låg och log i sömnen i vad som kändes en evighet.

 Det gör mig konstigt nog heller ingenting att sommaren börjar lida mot sitt slut (förutom att det blir mörkare och kyligare.) TROTS att jag jobbat non-stop hela sommaren så var det länge sedan jag haft såhär roligt under en så lång period. Det har jag till en stor del mina grymma vänner att tacka för!

Jag är säker på att jag får en fin och rolig höst att se fram emot! Fick ialfall glada nyheter på jobbet vilket glädjer mig enormt! Och till er information så har jag och frugan redan bott tillsammans i åtta hela månader, hur vi ska klara oss utan varandra sen är ett senare problem, tiden går fort och snart har ett år gått av det ljuva vuxenlivet...

IMORRN jobbar jag veckans sista dag, sen väntar bara roligheter.
 Imorgon ska två kära vänner firas och på lördag är det årets första kräftskiva, resten av helgens lediga timmar ska jag se till att fylla med andra roligheter!

STAY IN TOUCH!


Idag mår jag som en prinsessa!



Dags att välja outfit inför jobbdagen som väntar!
SEN väntar afterwork med ett par grymma brudar!
Hörs later. VAMOS!


Vackert!



Morgonmusik och morgondisco i all ära, men det här slår det mesta, kvällstunden är minst lika viktig! Med den här låten önskar jag er alla jag håller kära godnatt!


What-a-morning!

Nu kör jag igång morgonens disco och låter denna dag starta igång! Mina morgonritualer är sjuka men heliga! Många tycker det är konstigt att jag alltid går upp minst två timmar innan jag börjar jobba, men det är nämligen på morgonen jag hämtar all min energi! Nu fick ni veta något nytt, kul va? VAMOS!


Gratitude is the Key to Happiness

Nu tänkte jag avsluta denna regniga måndag med att skriva ett par rader i min röda dagbok... Ikväll tänkte jag ösa på och uttrycka min tacksamhet, det borde ni också göra!
Gör det till en vana och jag LOVAR att du snart kommer att se livet med andra ögon!

Arrivederci


Vad går upp emot en renbäddad säng?

Något säger mig att jag kommer att somna som prinsessa ikväll! Nu tänker jag ladda inför kommande jobbvecka. Behöver någon form av utmaning eller uppdrag också, känner mig på hugget, ös med förslag så lovar jag att styra upp något bra, har varit alldeles för dåligt med det på senaste...
Längtar redan tills nästa helg, då ska jag på årets första kräftskiva och om jag har förstått det hela rätt så sker det med popma och ståt!
Godnatt hjärtevänner!


The weekend is over!

Man märker att tiden går fort när det känns som att det är helg nästan varje dag! För några dagar sedan hände något mycket märkligt men fantastiskt så jag och frugan bestämde oss för att bjuda in till fest och DET gjorde vi...
Alltid lika härligt när en salig blandning av härliga människor samlas i vårt kärleksfulla hem! Det blev en höjdarkväll minst sagt! Jag bara skrattar och ler när jag tänker tillbaks på alla roligheter.

Idag är det söndag vilket har inneburit söndagshäng med tillhörande sushi tillsammans med Karolina. Bättre avslut på veckan får man leta efter. Lite sömn på det här och jag är redo för v.32 to begin!

 NU däremot ska jag städa bort kvarlevorna från gårdagen och göra vår boning klinisk ren igen! Hörs snart!



Life is good!


Inte en ensam stund, lovely!

Vilken dag vilken dag!
Vaknade, konstaterade högt för mig själv att jag faktiskt mådde mycket bättre idag än igår! Vilket innebär att helgen är räddad!
Det blev en härlig fika och ute i solen tillsammans med Lisa, hem för lite nice middag, fick ett trevligt samtal från min fina vän Karolina, iväg till stan igen för lite kvällshäng på Magnussons, hem igen för ombyte för att slutligen åka till dagens slutstation- Joannas balkong! Vilken fantastisk fredag jag har haft! Känner verkligen att jag tagit vara på denna lediga dag till max. Där har ni min dag från morgon till kväll. Vilken superwoman jag är, men vad gör man inte när man har supervänner? Finns inget som ger mig så mycket energi och motivation till livet som mina nära och kära!

IMORRN blir det jobb sen väntas det lite festligheter!
 GODNATT


Det är något speciellt...

Det vilar något visst över fredagar, känslan, stämmningen, vädret, solen, sommaren. Som grädde på moset har jag för första gången denna sommar på mig min favoritklänning! Förra sommarn fanns det inget annat, remember? Jag har lovat mig själv att den här klänningen ska gå i arv till nästa generation om det blir någon. HEHEHE


Sweet


En sommardag i trädgården




What-a-day! Idag har jag suttit under vinbärsbuskarna hemma i Gamlis och filosoferat. Det resulterade i en hel del bär as you can see! Vilka minnen som väcks till liv, förr i tiden var det bärplockning non-stop varje sommar, sen brukade vi slå upp ett bord och sälja snordyrt utanför Konsum! Jag var företagsam redan som liten.

Kvällen har jag spenderat i trevligt sällskap i form av min fantastiska pärla Helene.
NU- egentid! GODNATT READERS!


I Joannas kyl



schteekigt värre!


Today´s

HELLO VÄNNER!
Gissa om jag blev dygnsur på vägen till jobbet? Ska åka hem till mamma och pappa och hämta hem mina regnkläder, där har jag några vuxenpoäng att kamma hem. Hellre torr och ful än blöt och snygg. ELLER? Orkar varken frysa eller bli blöt längre, ni ska få se mina nya gummistövlar sen, dom är g-r-y-m-m-a!

Nu väntar två dagars ledighet, ska göra allt i världen för att V-I-L-A, något jag inte gjort alls i sommar. Vila kan jag göra i höst tänker jag hela tiden, sova och ta det lugnt har jag inte riktigt haft tid med på senaste, men nu känner jag för att vila upp mig...INFÖR HELGEN! Imorrn ska jag hem till Gamlis och umgås med familjen och plocka tonvis med röda vinbär!

Förresten så är ni kassa på att lämna mig små hälsningar här på bloggen, ni vet väl att jag snart har underhållt er dag in och dag ut in i snart TVÅ ÅR?!
Något att tänka på...HEJ SVEJS!



Sov sov sov

Gissa om jag har sovit?! Trodde det var ett skämt när jag vaknade och insåg att klockan var 12. Vilken härlig känsla, mindre härligt är att en superförkylning sakta men säkert intagit min kropp. Jag är inte förvånad med tanke på hur oansvarsfullt jag har skött mina sovrutiner. Sömn är nyckeln till allt! SÅ från och med idag vill jag lova mig själv minst 8 timmars sömn varje natt. Är vi överens???

Nu ska jag bege mig mot HM och fyra timmars jobb. När jag kommer hem ska jag sy fast alla knappar som lossnat från alla mina hundra tusen jackor. KUL VA? Nu ska jag dra på mig mina nyinköpta gummistövlar från Topshop och cykla iväg till jobbet!!! LATERS!


Vänner for the win!



Hej mina vänner! Klockan är alldeles för mycket och jag borde ha legat i sängen för länge sedan, men just nu prioriterar jag mina kära och nära före sömnen.
VILKEN TUR att jag börjar så sent som klockan tre imorgon.
Ledsen men mycket mer än såhär orkar jag inte bjuda på ikväll. Lovar att leverera bättre imorrn. HEJ


Nu ska fötterna ha sitt!

Efter en heldag på jobbet i högklackat behöver mina fötter lite rehab! Fotkräm, massage och lite kärlek, imorrn är dom fit for fight igen! Redo att bära mig över stock och sten! GODNATT


The masterplan


Söndagsushi

JAJJEMEN! Ni vet mycket väl vad som väntar på söndagar om inte lite nice sushihäng tillsammans med tillhörande sällskap! Gårkvällen blev grymt lyckad! Helt perfekt, rätt folk, rätt stämmning, rätt musik, rätt klädsel och rätt lagom med alkohol och rätt efterfest! Jag är övertygad om att jag har världens mest fantastiska vänner, hela bunten är grymma, blir lika stolt och glad över att få vara en del av det varje gång vi träffas. IDAG fyller Louise år, GRATTIS GRATTIS GRATTIS HJÄRTAT!

 Idag är jag söndagschick, iklädd en grön kavaj och hästsvans, kavaj är ett av mina nya! NU SKA DET SMIDAS PLANER SÅ DET BARA RYKER OM DET. VAMOS!



Titta vad jag och AS pysslade ihop till födelsedagsbarnen igår!


My new darling



Ni förstår väl att jag vill att det ska bli höst...


RSS 2.0