Årets sista uteservering




Lycka är att ha fantastiska vänner!
Vilken dag mina vänner, vilken dag!


Idag är jag glad som solen själv



Nu ska jag ner på stan, fika och umgås med en av dom bästa innan jag beger mig hem till Gamlis och min underbara familj!


Gissa djuret...


Update

Hej hallå hallå!
Ledsen om jag varit tråkig och grå dom senaste dagarna!
Huvudet snurrar på helvarv och jag jobbar och jobbar :)
Igår hade jag en ledig dag som jag spenderade tillsammans med Christel, min pärla! Vi gav oss ut på en nästan tre timmars långpromenad i den färgglada hösten och pratade om allt mellan himmel och jord. När jag kom hem deckade jag direkt, gav upp och somnade i sängen vilket resulterade i tolv- timmars nattsömn. Jag skyller dom friska höstvindarna!

Hur går det för er med månadens utmaning? Jag har än så länge klarat mig undan godiset och kakorna och alla andra frestelser som lurar bakom varje hörn, svårare blir det till helgen. Förresten så drömde jag världens mardröm om Tjur-ruset, jag hade glömt mina skor och kunde inte springa. vad tror ni? Kommer jag att klara det? Tur att jag har med mig frugan, vi kommer att skratta oss igenom loppet som två tappra riddare.  
NU känner jag att det börjar rycka lite i sovnerverna.
SLEEP TIGHT!




HEJHEJHEJ

Jag har sovit i 12 timmar, nu ska jag jobba, sen ska jag hem och sova 12 till.
Tror att min hjärna är överhettad!


Från Dear John



mmmmmm :)


Innan jag deckar...

Det enda jag har i tankarna just nu är lägenheter, lägenheter och åter lägenheter. Det är det som håller mig uppe om nätterna när jag egentligen borde sova och när jag väl sover så drömmer jag om det istället. Mitt mål just nu är att spara varenda krona jag kan så att jag sedan kan inreda och införskaffa allt jag behöver ha när dagen är kommen!
 Jag har aldrig varit såhär motiverad och målinriktad förr, jag är mer redo än någonsin!
Nu gäller det bara att ha tålamod, rätt timing och ha huvudet på skaft!
GODNATT KÄRA NI


4-veckors utmaningen completed

Hörrni, gott folk innan jag tar farväl av denna söndag och denna vecka så måste jag bara klargöra och redovisa för er att jag efter denna helg har haft fyra lugna och v-i-t-a veckor utan en droppe alkohol och därmed är utmaningen avslutad och genomförd! Jag kommer fram till Tjur-ruset att fortsätta i samma spår för att undvika eventuella förkylningar och dyl. Känner att det ligger och lurar en bakom hörnet. Jag lovar att bjuda in er på en brakfest för att fira när det är över OM jag överlever :)

Nu är det dags att avancera, här kommer nästa mission med start imorrn för er som vill haka på- fyra veckor utan socker!


Tacka vet jag mobiltelefonen

Eftersom att frugan numera spenderar så mycket tid tillsammans med kärleken på annat håll så försöker jag göra mitt bästa för att hålla sambo-och-kusin-kärleken vid liv!


Härliga söndag

Idag har jag haft min söndag precis som jag vill att söndagar ska vara. Helst av allt vill jag inte ha en endaste sak inplanerad, jag vill vakna utan någon väckarklocka, äta någon god frukost och sitta länge vid bordet. Sen vill jag bara göra det som faller mig in, har gett tvättstugan två försök men olyckligtvis var det fullt båda gångerna så jag gav upp den idéen och cyklade ner på stan istället vilket resulterade i en trevlig fika. Passade på att hälsa på två underbara gamla jobbarkompisar på Gina också!
NU känner jag för att hojja hem till Gamlis för trevligt sällskap samt söndagsmiddag med familjen!
HÖRS LATER! 


Lördagens after-work...



Spenderade jag tillsammans med världens bästa Helin!


Lycka är ett rent hem



Jag har fått ro i själen inför helgen som komma skall. När det är rent och städat är jag lycklig, då kan jag slappna av och fokusera på livet! Idag känns det extra bra för jag har lämnat bort mina älskade fiskar till en av mina arbetskollegor och jag är övertygad över att dom kommer få all kärlek dom behöver för ett långt och friskt liv.
För att vara helt ärlig så tror jag att hund passar mig bättre som husdjur, men det var roligt ett tag och nu vet jag hur det är att ha fiskar och vara akvarieskötare!
Roliga att titta på men ett helvete att göra rent.

Idag är det fredag, egentligen är det min lediga helg men jag väljer att jobba imorgon också, ledig kan jag ju vara på söndag :)
GODNATT PÅ ER!


Torsdagens låt till er



Anouk- Sacrifice


Horsie

Hej hopp!
 Den här dagen har varit den snabbaste på länge, dvs att den har gått i ett naffs, men som man brukar säga, tiden går fort när man har roligt och tur är väl det att jag har roligt på jobbet! Idag har jag gått klädd som en riktig hästtjej igen, det är mitt absolut bästa. Ridbyxa,stövlar, fläta, jeansskjorta och ridjacka. Jag älskar att modevärlden äntligen har förstått sig på att ridkläder är helt rätt! Är det en tillfällighet att jag ibland blir kallad för horsie? Nu väntar jag bara på att en rik och snygg man med en stor herrgård och massa hästar ska fria till mig så att vi kan leva lyckliga resten av våra liv!

I stundens hetta sitter jag och väntar på att Helene ska plocka upp mig på hojjen för att sedan ta oss vidare till Sofia där det vankas torsdagsmys för fulla muggar! F-R-E-D-A-G imorgon vilket innebär 4:e veckan på min vita månad. Jag är grym, någon annan som lyckades hålla sig borta från festligheterna i en hel månad?  




OCH VET NI, idag har jag fått tillbaks min syn, linser för ett halvår- check!
Äntligen vågar jag kolla på folk igen utan pinsamheter.
TJARÅ


Idag åt jag ett päron-barn



Det gjorde lite ont i hjärtat, men gott var det!


Vilken vacker dag

Vilken vacker morgon!
Idag blir en bra dag!
KRAM PÅ ER


Don´t think, just do

HEJHEJHEJ!!!
Kvällen är här, alla fjorton ljus på mitt rum är tända, funderar på att tända ett par till när jag endå är i farten! Jag har avverkat en hel jobbdag OCH ett svettigt spinningpass på det. Gissa om jag är trött? För trött för mitt eget bästa, hungrig är jag också trots att jag ätit middag. Jag vet inte ens vad jag ska skriva, jag vet inte varför jag ens skriver?

Jag har kommit in i en "tänkar-period" jag tänker på allt, alldeles för mycket. Tänker på gamla saker som varit, saker som är nu, saker som som komma skall! You name it, allt finns med på kartan vilket jag misstänker gör mig ganska trött.. Ni får nöja er så idag!
Vill ni att jag ska bjuda på något roligt? Let me know!

GODNATT mina fina vänner!
Ni vet väl att ni är mitt bästa och att jag blir varm i hjärtat så fort jag tänker på er!



söndagens outfit


Det finns inget dåligt väder, bara jäkligt dåliga kläder

Om mamma hade sett mig imorse iförd full regnutstyrsel skulle hon bli riktigt rörd. För första gången sen tidernas begynnelse drog jag på mig regnbyxor!!!! regnjacka, gummistövlar (som läckte in en liter vatten och gjorde mig dygnsur) plus en keps på huvudet, allt för att undvika att bli blöt på vägen till jobbet. Det måste ha varit en syn för gudarna. TROTS det var jag genomblöt när jag parkerade cykeln i stan. Hoppas verkligen att regnet håller sig undan imorgon eftersom att det säkert kommer att ta minst en vecka innan min skyddsutsustning är helt återställd och torr.
Nästa gång regnkläderna åker på lovar jag att ta en bild och visa er!

Nu sitter jag och myser med ljus, mitt rum är iskallt så jag har tänt fjorton stycken värmeljus för att värma upp inför natten som kommer. Mina element är stendöda så jag kör som dom gjorde förr i tiden innan vi uppfann elektriciteten. Ekonomiskt och miljövänligt...

 TROTS att jag sover som en uggla nuförtiden så känner jag mig inte helt tillfredställd på sovkontot. Det känns som att det blir en tidig kväll ikväll. Jag tror att ju mer sömn man får desto mer vill kroppen ha, eller är det en illusion? Man vill ju alltid ha mer av allt oavsett vad saken gäller, så varför inte när det gället sömnen också? 




Alla har råd med lycka!


Svar på tal

Till dig som undrade vart jag köper min tonfiskfilé:
Hemköp, Åhlenshuset i Uppsala 25:- 



Världens bästa mat


Underbara människa



Nu är det redan t-r-e hela år sedan jag lärde känna denna fantastiska människa! Jag var nybilven praktikant och hon var ny på jobbet, klick sa det på tre röda sekunder. Tänk vad mycket vi har gått igenom tillsammans, skratt, tårar och mycket galenskaper.

Jag är så glad att jag har en så klok och omtänksam vän i mitt liv som alltid ställer upp för mig och som alltid får mig att skratta!
Sån vänskap växer inte på träd!


Familjen är bäst!

Hej på er och godmorgon!
Tio timmars sömn-check!
På bättre humör- check!
Ledig- check!

Nu ska jag bege mig ner på stan för att hänga lite med en av jordens bästa människor! Ska även införskaffa en födelsedagspresent till lillebror som fyller hela elva?!! år imorgon. Tänk att det redan var elva år sedan jag fick en lillebror. Ikväll bär det hem till Gamlis och min fina, underbara, fantastiska familj för firande!


Jobb, jogg och politik!

Min dag med tre simpla ord: Jobb, jogging, och politik!
VI HÖRS IMORGON. GODNATT

 


Söndagar ljuva söndagar

Nio timmar senare, hela N-I-O timmars sömn fick jag inatt. Det tackar jag för! Numera är söndag helt klart en av veckans bästa dagar enligt mig. Antingen så är man ledig eller så jobbar man, och då handlar det bara om en halvdag. Oavsett vad så har jag alltid min sovmorgon! Låt oss sätta igång! KRAM PÅ ER


Ben Howard- Cloud nine


Glamourösare lördagskväll får man leta efter

Hej hopp galopp!
Gårkvällen var väldigt välbehövlig. Såfort jag kom innanför Julias dörr blev jag genast på bättre humör. Kladdkaka, pizza och två filmer fulländade kvällen, så himla skönt att mysa hemma istället för att dra ut i vimmlet som annars hör till vanligheterna. Och när jag tänker efter var det över ett år sen jag åt en hel pizza, DET är sinnesjukt!
Nu är jag inne på 3:e veckan som är fri från festande och allt som hör till. Tiden går undan och allt går enligt planerna, därmot ska jag inte sticka under stolen med att en utgång ikväll inte hade suttit helt fel...

Idag har jag jobbat dagen lång, sen var det bara hem och byta om för en spontan springtur med Fia. I en hel timme joggade vi oss svettiga i Röbospåret, upp och ner för världens kanske brantaste backe, nästa gång jag besegrar den lovar jag att ta en bild. Utsikt att döda för! För mig var det en utmaning i sig bara att springa UTAN min musik (för första gången) och att dessutom föra en konversation SAMTIDIGT som det gäller att försöka andas! Jag känner mig riktigt nöjd med kvällens insats!

Hemma såg det ut som fan, så de var bara att rycka fram dammsugaren och skurmoppen för att bli av med skiten.
Passade på att städa ur vår såkallade klädgarderob (stort som ett rum) där vi under över ett halvår bara kastat in grejjer för kung och fosterland.
Gissa om det blev kvällens projekt?!
Såhär roligt har jag en lördagskväll som denna när jag inte får gå ut och dansa.
Det är synd om mig, riktigt förjäkla synd!

NU ska jag bada sen ska jag s-o-v-a, att sova har blivit mitt nya!


Kvällen tillbringar jag tillsammans med ingen mindre än....





Fredag fredag


Sept. 16, 2010

Hej på er.
Idag har jag inte mycket att säga, känner mig trött i kropp och knopp. Känner mig på lite halvkasst humör och har inte så mycket motivation till någonting i stundens hetta. Ibland får man ha sånna dagar. Imorgon är en ny dag. Jag ska sova så länge jag bara kan, sen ska jag och Simon gå och förtidsrösta. Imorrn ska jag ge er något bättre, just nu behöver jag bara ha en kram!
 Godnatt på er


Torsdagens låt



Until June- Sleepless


Godnatt


Borta bra, hemma bäst!

Hej allesammans!
Just nu befinner jag mig hemma i Gamlis. Hemlängtan var brutal idag så efter ett dubbelpass på gymmet och en härlig fika med tjejjerna tog jag hojjen och cyklade som en dåre hem till mina hoodies. Nu har jag ätit familjen ur kylen och njutit av goda ostmackor som på gamla goda dagar. Eftersom att lillebrorsan har tagit över mitt älskade rum så får jag sova i familjens gästrum. Tänk vad härligt det är att "komma hem" till värmen och tryggheten.

Tanken från början var att åka hem för att ta del av bastun och massagefåtöljen, min träningsvärk från boxen och afron igår är ett faktum. Jag har ont på ställen jag inte visste fanns och det känns som att jag blivit överkörd av en ångvält. Imorgon blir en vilodag för min del om jag bortser ifrån att jag ska jobba, men jag börjar sent så jag kanske har tid för en stund i bastun imorgonbitti för att mjuka upp mig, är stel som en ståltråd.

Dags att bädda iordning lill-sängen för lite sömn!
Godnatt på er mina fina vänner och tack för att ni förgyller mitt liv!


Play with fire!!!



The rolling stones- Play with fire


Som att dansa i djungeln



Vilken dag, vilken härlig dag!
Lyxbehandling imorse, en eftermiddagstupplur och två härliga träningspass.
Vi passade på att köra ett box-pass innan det var dags för afron. Boxen var grym men afrodansen var ännu grymmare! Var till en början lite skeptisk till alla höftrörelser och hela barfotagrejjen men jag måste säga att det var bland det roligaste jag provat på i träningsväg. Det kändes precis som att vara med i djungelboken, vi shakade och dansade till grymt häftig musik och jag kunde inte hålla mig för skratt.
Äntligen har jag hittat en "dansform" som passar mig som handen i handsken, inga konstigheter och krusiduller med andra ord!

Har haft en kanonmysig tisdagskväll tillsammans med Linda, Julia och en liten kattunge, tänk vad man blir lugn bara av att hålla i ett litet djurbarn. Mysfaktorn var hög med tända ljus i hela köket och té för fulla muggar. Hösten är mysig än så länge, lukten av äpplen och löv utomhus känns minst sagt fräsch och frisk och man blir sådär härligt rosig och kall om kinderna när man har varit ute.

NU ska jag krypa ner i mitt tempel, min säng, mitt allt!
Tack för idag hörrni!


Shake shake

Snart ska jag cykla iväg och möta upp Fia som dagen till ära har lurat med mig på Afro. Premiär för mig, dans är inte min starka sida på träningsfronten men det ska bli riktigt spännande! Först ska vi köra några svettiga minuter
på löpbandet!

IKVÄLL får jag finbesök av två vänner, can´t wait!
Nu är jag piggare än någonsin, precis vaknat från en timmes tupplur och en kopp kaffe!
CIAO


Ljuva morgonstund




Kände jag mig extra snäll imorse så jag tog med mig en tisdagspresent till Karin som gör mina naglar. Hon samlar på grisar!


När man tänker efter...

Godkväll mina tappra riddare!
Hoppas ni mår bra, vore tråkigt annars!
Själv mår jag som solstrålen själv, allt är som det brukar vara med andra ord.
En härlig jobbdag har passerat och imorgon väntar EN TILL ledig dag, vilka lyxdagar jag har, låt oss kalla det en mega-lång helg, eller bara en warm-up inför veckan? Egentligen borde jag sova vid det här laget, för jag ska trots min lediga dag upp snuskigt tidigt men vill man vara fin får man lida pin. 

Ikväll har jag haft besök av min fina Karolina, vi har samtalt om livet och ätit tomater.
Livet, vilken grejj va? Vem var det egentligen som betämde att alla skulle få ett eget liv att bestämma och styra över? Ett helt eget liv att ansvara över och dessutom se till att överleva det också. Vilken grejj när jag tänker efter, för det är inte det enklaste alla gånger, samtidigt som man ska hålla sig frisk och i liv ska man se till att allt annat runt omkring fungerar och flyter på i harmoni och balans.. Det är verkligen ingen självklarthet att livet alltid är eller kommer att vara en dans på rosor, men är det inte det som gör det hela lite spännande?
Jag har ingen som helst aning om hur mitt liv ser ut om ett år, om en vecka eller ens imorgon MEN det jag vet är att jag alltid kommer att sträva efter att alltid göra det till det bästa och med det känner jag mig trygg, det räcker så, resten får universum ge mig.
 NOG med filosofi, sånt här platsar bättre i min dagbok än på bloggen.
BEDTIME! GODNATT


Jag är t-a-g-g-a-d





ENJOY READERS!


Slut på lediga dagar

Tre lugna sköna dagar har passerat och nu är det slut på ledigheten för den här gången. Förhoppningsvis har jag laddat upp mig med nya superkrafter inför kommande vecka!

Idag har det varit en fartfylld dag. Igårnatt satt jag och pysslade ihop ett schema inför idag, jag och pappa lyckades med nöd och näppe hinna med hela åtta!!! lägenhetsvisningar och en lunch inom loppet av fyra timmar! Det kallar jag bra planering och bra flyt. Det har varit en lärorik, rolig, spännande men samtidigt frustrerande dag. När jag ser något jag vill ha så vill jag ha det NU! Något att lära, behärska mig. Det känns grymt att hela den här processen äntligen är igång, nu behöver jag bli superekonomisk, tänka långsiktigt och smart samt prioritera vad som är viktigt och oviktigt! Alltså att tänka som en vuxen och mogen människa gör...

Var tvungen att tömma huvudet och kroppen på massa överskottsenergi med hjälp av en härlig löptur uppsala runt. Upp för slottsbacken, förbi slottet, in i slottet typ, upp och ner för trappor, förbi ekonomikum, in i stabby och in i områden jag knappt visste fanns, det flöt på precis lika bra som häromdagen. Hösten är verkligen en perfekt tid för träning utomhus, så passa på hörrni.

Känner att det blir en hel del tjat om träning hit och dit, men som jag sa tidigare, jag är antingen eller, all in or nothing och nu är det all-in som gäller inför Tjur-ruset. Jag är faktiskt lite smånervös och gör allt för att jag ska klara loppet både mentalt och fysiskt. Min önskan är att ni blir inspirerade istället för less och att ni kanske får lite fart i benen och beger er ut i träsket för att kriga, slå rekord och överträffa er själva.
Om alla förstod att träning ger så mycket mer än bara träningsvärk, mjölksyra och svett skulle världen garanterat vara ett par soffpotatisar fattigare!

Jag var helt utan att ljuga en av världens största soffpotatisar innan jag insåg hemligheten. En godispåse framför tv:n var bekvämast. Att röra på sig fanns knappt med på kartan, en promenad då eller då eller på sin höjd ett par kassa försök på att få till en springtur som inte brukade vara längre än högst tio minuter...  
That´s my story!
B-E-D-T-I-M-E!


G-NATT



En trevlig lördagskväll med hundvaktande och lillebrorvaktande. Lillebror hade kvällen till ära hyrt Zoombieland, zoombies, blod och vapen är inte riktigt min piece of cake men det gick an. Lördagsmys på hög nivå!
 Godnatt hjärtisar


Lördagens låt, enjoy!



The rolling stones- Under my thumb


Världens bästa flow

Hej alla glada!
Imorse hade jag min längsta sovmorgon på länge! Om jag inte är utvilad nu kommer jag nog aldrig någonsin att bli det. Igår hade jag en av mina bästa dagar på länge. Löprundan igår var brutal, jag sprang en hel timme utan stopp, jag hade ett flow jag inte upplevt sen tidernas begynnelse. Nöjde mig liksom inte där, hade massa energi kvar i kroppen som jag behövde frigöra mig ifrån, så jag drog iväg på ett eftermiddags spinningpass och samma sak hände där, hade ett slags magiskt flow som aldrig tog slut... Jag kände mig som värsta superkvinnan. Idag kliar det och rycker i benen igen MEN jag måste hejda mig för att inte förstöra allt jag byggt upp.

Fredagskvällen spenderade jag tillsammans med en av mina bästa människor, hon hade handlat massa smaskig frukt åt mig så jag kunde göra mig en fruktsallad, det är kärlek! Vi kollade på massa lägenheter och senare idag ska jag göra iordning en plan inför morgondagen, då ska jag och pappa gå på massa visningar!
 
IKVÄLL ska jag hem till gamlis för att hundvakta två söta dogs och en söt lillebror, frugan följer med! Familjen är bäst!
VI HÖRS SNART IGEN!


Only you can set the limit


En dag med mig själv



Nu beger jag mig ut i skog och terräng, springskorna är på och ipoden är laddad med ny musik. Jag tänker besegra varenda backe i min närhet och passa på att njuta av höstsolen! VI SES I SPÅRET!


Grötblandning och äppelskörd




Jag har tillverkat min egen grötblandning och igårnatt var jag och Joanna ute och plockade äpplen från Linneas äppelträd. Finns det något bättre än höstäpplen i gröt tillsammans med nötter, linfrön, havregryn och kanel?!


Hit och dit

Helg kära helg äntligen är du här!
Dagen har rullat förbi och jag log stort när klockan slog helgdags. Begav mig hem till mormor och åt middag efter jobbet, sen förbi mina föräldrar i Gamlis, åt glass med bär och bara myste. Drog på mig jackan och halsduken och cyklade som en dåre till Svartbäcken för lite häng med två av mina absolut bästa! IMORRN ska jag bara sova och ha en dag för mig själv, kvällen tänkte jag spendera med trevligt sällskap i form av två gamla godingar! Det blir den andra helgen irad utan utgång! Faktiskt helt okejj, helt ärligt, riktigt skönt är det!
G-NATT


Idag är det min fredag

GODMORGON!
 Idag jobbar jag min sjätte dag irad och därmed veckans sista dag! WOHOW! Det är när man inte tror att man har någonting kvar att ge man ska ge järnet!!! Fredagen är här, en dag för tidigt!
Det är vackert ute, perfekt väder för en springtur ikväll, men först ska en middag hos mormor avnjutas tillsammans med två av mina kusiner! HÖRS LATER! PUSS


Just nu



Tomas Ledin- Just nu


Livet i sin enkelhet

Hej hallå och tjenixen!
Jag förstår att ni har saknat mig idag, jag har saknat er också men jag har haft fullt upp med att sköta mig själv. Det är ett heltidsjobb att vara människa. Sova, äta, jobba, träna, andas, you name it! OCH att samtidigt försöka njuta, leva i nuet och se alllt fint som sker hela tiden. Jag har verkligen märkt att man får så otroligt mycket tillbaks genom att ge allt av sig själv (kanske inte ALLT men ni hajjar.)
Så många leenden och skratt, så mycket tacksamhet och uppskattning. Visst låter det djup och klyshigt?! Men det är i all sin enkelhet, ha roligt och slösa med kärlek och glädje så ska ni se vad mycket roligt ni kommer att få tillbaks!

Jobbet gick strålande. Körde ett powerpass på gymmet, känner mig bara starkare och starkare för varje dag som går, och för att hålla mig frisk gör jag allt för att inte slarva med sömn och mat, därav "kärring-varning" på mig. Min största mardröm är just nu att hamna i "sjuk-träsket" jag led av hela vintern/våren om ni minns det...

Idag var det en man som frågade hur jag skötte mitt hår och om jag åt något speciellt för att få det så friskt och glansigt. Aldrig förr hade han sett sånt välvårdat hår, han var så betagen att han tillochmed ville känna på topparna. 
SÅ jag gav honom mitt bästa tips, tvätta håret och ät fisk!!!

BEDTIME!






Vad tycks om mina coola gummistövlar?!


Godnatt på er



Navigators- Wall of stone


Hösten är kommen!



Hej alla glada, och alla andra muntergökar såklart.
Hoppas ni haft en härlig dag, det har jag. Det har varit full rulle från tidig morgon tills nu. Tillagade nyss en härlig laxmiddag och passade på att laga en matlåda till lunchen imorgon också, fisk är det bästa av allt, äter det minst en gång om dagen på ett eller annat sätt.

Jag försöker ständigt jobba på mysighets-faktorn inför hösten som sakta men säkert sveper in, så jag har tänt massor av ljus och jag tände tillochmed ljus när jag åt middag i min ensamhet. Tédrickandet är i full gång också, bra knep för att hålla mig varm. Jag har tro det eller ej tagt fram min röda varma morgonrock och bytt ut den emot den vita tunna morgonrocken. Snart är det dags att plocka fram filten som jag brukar ha UNDER täcket för att inte frysa arslet av mig. Det är lite av mitt problem, fryser jämt och har svårt att hålla värmen. Inför förra vintern lovade jag mig själv att jag aldrig mer någonsin skulle behöva frysa och jag håller stenhårt på det.
Mitt bästa löfte, hellre ful och varm än snygg och kall.

Jag har tänkt lite grann på mitt cyklande och tävlande och kommit fram till att på vägen hem från jobbet så struntar jag fullständigt i om jag blir omcyklad eller att ens tänka tanken på att cykla om någon. Är helt slut på hemvägen. SÅ känner ni er tävlingsugna så vet ni att det är morgonen som gäller!

NU ÄRE TUSAN SOVDAGS SNART!


Frukost X2

Jag låg i sängen imorse och klockan ringde typ två timmmar för tidigt, det var dags att springa iväg till SATS, var sjukt otaggad och omotiverad men jag visste någonstans att jag var tvungen, trots det hade jag fortfarande ett val. Jag hade utan problem kunnat ligga kvar i sängen och sova minst en timme till...
Då började jag fundera på hur jag skulle motivera mig själv för att gå upp, tänkte på Tjur-Ruset och OM jag ens ska ha en chans att orka banan runt så är det nödvändigt OCH SEN kom jag på den briljanta idén att jag kan äta frukost två gånger.  
(frukost är mitt bästa.)
SÅ nu har morgonträning fått en helt annan innebörd för mig. DESSUTOM har jag hört att det är när man är som mest omotiverad och när man är som mest otaggad det är som allra vikigast att pallra sig iväg! Vad har ni för knep?

NU- Frukost nr.2 SEN- jobb @ HM!
HA EN HÄRLIG TISDAG!


Ride it like you stole it

Varje morgon när jag cyklar till jobbet händer samma sak. Jag tävlar alltid med mina medcyklister. Det spelar ingen roll om dom är långt fram eller precis framför mig, jag ska alltid om och fort ska det gå. Om det råkar blir rött vid trafikljuset ser jag alltid till att jag är väl förberedd så att jag kan racea om och ta ledningen när det slår om till grönt. OM jag blir omcyklad så ser jag till att göra allt för att ta tillbaks min förstaplats. Känslan när man susar om den man tävlar emot är grym, extra roligt är det när man märker att den andra känner samma sak, så det blir cykelrace!

Är det bara jag som har så roligt eller finns det fler dårar där ute?
Jag tror att jag förbereder mig undermedvetet inför Tjur-Ruset, alltid redo och supertaggad! Sen att det tar mig typ fyra minuter att cykla in till stan och att jag alltid är superanfådd och svettig är en annan femma!
Idag räckte det inte med cykelracet imorse så jag avslutade dagen med ett spinningpass. NU- SÄNGEN!



Visste ni att...


Ny vecka!

Det är ny vecka. Det är jobb och spinning idag, har sovit i hela nio timmar, gissa om jag är laddad?!
SKÖT OM ER, GE ALLT OCH HA KUL IDAG! PUSS


Det här är Tjur-ruset



AS tillverkade ett kollage!


Jag idag


Hem till Gamlis

Hej på er!
Igår efter jobbet tog jag hojjen och tog mig hem till mina gamla hoodies, g-a-m-l-i-s. Det bjöds på kyckling med kantarellsås och klyftpotatis. Gissa om jag var i himmelriket? Jag åt ihjäl mig och spenderade resten av kvällen tillsammans med pappa och bostadsguiden. Gissa om det kliar i mina lägenhetstankar, och gissa om jag sett mitt drömboende? Nästa helg ska vi på lite visningar!
NU är det snart dags för att åka till jobbet igen, hade jag varit ledig så hade jag begett mig till närmsta skog för lite skönt hösthäng och höstpromenad. Hoppas vädret håller i sig till nästa helg, då blir det skogspromenad kan jag lova!
PUSS PÅ ER


Det finns ingen återvändo!

Den 16 Oktober smäller det. Gjorde nyss en spontananmälan till Tjur-Ruset. Förmodligen det jobbigaste jag står inför i mitt liv, so far! Imorrn ska jag berätta. Nu väntar ett par svettiga veckor med hårt jobb och mycket disciplin, jäklar så roligt det kommer bli! Någon som vågar utmana?
GODNATT


Passade på att hänga lite med några sköna dogs!




Idag har jag övat mig på det ljuva hundlivet
Kan fortfarande inte bestämma mig, små eller stora?


Fredag

NU: Fylla kylen och frysen med nyttigheter
 SEN: Nagelsalongen
SENARE: core-powerpass på gymmet
 IKVÄLL: Katalin.
Have a nice day!


Jag mår bra nu




Trots att det bara gått två dagar in i september och att det inte en vecka gått av min hälsomånad så känns det i kroppen, i sinnet och ja överallt, jag är taggad och mår som en prinsessa bara av blotta tanken på hur tacksam min kropp och själ är för det här. Sömn, bra mat, träning och mycket skratt är mina nyckelord. Alla tre kan jag kryssa i för dagen. Imorrn är det fredag och sen väntar en helg som jag tänkte fylla med roligheter, bl.a middag på Katalin med mamma Karin och kusin Anna-sara, två av jordens klokaste människor... Kan det bli en bättre kombo?!

Ikväll har vi varit på förhandsvisningen av I rymden finns inga känslor, jag skrattade och log hela filmen rakt igenom, finns det något bättre än fina må-bra-filmer? Jag blir alltid alldeles varm och fylls med massa energi och inspiration efter jag sett något bra, nästan så att jag vill hoppa in i filmen själv.

Nu ska jag borsta av mig allt katthår jag dragit på mig ikväll, drog en sväng förbi Jullan och gosade med hennes senaste tllskott, en katt helt i min smak!
GODNATT PÅ ER


Twins!


En bra start på dagen



Vilken känsla att vakna upp helt utvilad, jag nästan tvingade mig själv att ligga kvar i sängen bara för att jag hade möjligheten! Plockade fram svarta vinbär från frysen som jag plockade hemma i min trädgård för några veckor sen, perfekt till gröten!
Vilken tur att jag plockade typ ett ton vinbär!
Rusade iväg till tvättstugan och ockuperade tre hela maskiner, så går det när man tvättar allt samtidigt på sin lediga dag. Nu doftar hela lägenheten som rena rama himmelriket! Mötte upp Fia och Tove på gymmet och körde ett hårt och svettigt spinningpass, jag körde nog slut på mig själv. NICE!

Nu ska jag inreda mitt rum med min nya rosa stora kista/koffert som jag fraktade hem idag från stan. Det liksom står mitt namn på den, I will show it to you later. Dock råkade jag tappa den i marken när jag cyklade hem med den och den fick sig både en, två, kanske tre skråmor. Den voltade ett par varv MEN jag kan alltid ljuga och säga att den där kistan har varit med mig hela jorden runt.. Mycket coolare så.
IKVÄLL blir det biotime samt lite andra roligheter!
LATERS KÄRA VÄNNER!


Grymt!



Chiddy Bang- Opposite of adults


Helgens glass i stora lass



Bye bye icecream!


Det är alltid för tidigt att ge upp



Hej och hå hörrni!
Jag känner verkligen att den här månaden har fått en riktig kickstart! Jag blev medlurad på ett powerpass ikväll, alltså ett skivstångspass. Bättre sent än aldrig som man brukar säga, fortsätter jag att gå på dom passen så kommer jag att bli starkare än en gnu! Imorrn kommer jag säkert inte kunna diska, I can feel it. Jäklar så bra det känns i hela kroppen. Ibland önskar jag att jag kunde låta andra människor få känna och tänka precis det jag känner, typ som NU, då skulle ni förstå!
 Kroppen är skapt för att användas, lägg det på minnet!

IMORRN är jag ledig, så jag har bokat in en träningsdejt och det blir spinning! Det ser ut att bli två fullspäckade l-e-d-i-g-a dagar med massor av aktiviteter! Saknar familjen väldigt mycket just nu, så jag hoppas på en tur hem till Gamlis om tiden och timingen finns!
Nu ska jag fortsätta njuta av tanken på sovmorgon imorgon!
VAMOS VAMOS!


1 September

HEJ ALLA GLADA!!!
Nu väntar två dagars minst sagt välförtjänt ledighet. Det tänkte jag fira med ett grymt powerpass på gymmet!
Vi hörs senare amigos! PUSS


Med den här låten önskar jag er godnatt



Madrugada- Majesty


RSS 2.0