Bättre dagar har passerat

Att finna svar på det man söker är inte alltid varken det roligaste eller det lättaste att bearbeta. Det gäller att acceptera, känna på känslan för att slutligen åtgärda problemet.
MOT BÄTTRE TIDER!


En dag i stockholm

Nu ska jag bege mig mot Stockholm och jag håller mina tummar för att tågen går som dom ska dagen till ära! Jag har ett långt möte med en näringsterapeut framför mig och det ska bli väldigt spännande att se om vi kan lösa det ena och det andra.
Hoppas på en givande dag!
KRAM PÅ ER


Sjukt vackert sjukt bra



Med den här låten säger jag godnatt till er mina fina!


Made by Lina



Zingo väntar på bättre tider, kanske trillar det ner något gott från spisen?


Kl 08.13




Färdigtränad, pigg och full av endorfiner möter jag soluppgången med morgonkaffe!


Glad utan pepparkaka

Idag har jag varit på mitt bästaste söndagshumör! Jag har kännt mig extra snäll trots att jag inte ätit en endaste pepparkaka! Julruschen är i full fart på stan och sakta men säkert smyger sig julkänslorna på... har alltid lika svårt att förstå att det är jul snart, samma visa år in och år ut. Det här året känns det mysigt på något vis.
Efter en kul dag på jobbet så mötte jag upp Julia för första adventsmys med middag och om ni vill smaka på världens godaste cappucino ska ni gå till Café- 018!

Imorrn är jag ledig, men måndag innebär för mig numera morgonträning och morgonspinning. Tänk vad konstigt det är att jag kan längta efter att gå upp sådär olagligt tidigt för att svettas lite.
Dags att bädda ner mig och ladda upp inför kommande vecka. :)


Idag är vi extra snälla mot varann



HA EN MYSIG FÖRSTA ADVENT!


Sushifest

Igårkväll hade jag och Helin sushifest. Paret som satt framför oss sneglade sig snea åt vårt håll. Vi beställde in sushi och försätter som om det vore vår sista måltid... Jag vill varna er för salladen på sista bilden, min första tanke var: smaken av en blöt, gammal starkryddad handduk.
Kvällen fick 5 av 5 möjliga stjärnor!

Idag har jag haft en trevlig och fartfylld dag på jobbet, imorgon väntar samma visa.

Vill ni veta en hemlighet? Vi har tjuvtänt det första adventsljuset här hemma :)
 HA EN TREVLIG LÖRDAGSKVÄLL ALLIHOPA!




Vi matchar



Sötnos!


Haha


Medans ni sov...



Jäklar vilken härlig känsla det är, att vara färdigtränad, färdigduschad och pigg när klockan bara slagit 08.00.

Jag kan bara konstatera att det är på morgonen, sådär snuskigt tidigt som är är i bäst form. Har hela tiden trott att jag inte varit någon morgonmänniska när det gäller att träna. Tror helt enkelt att det funkar bättre att gå upp piss-tidigt än ganska-tidigt, dvs runt 8-9 tiden. Är ungefär som när jag ska ut och resa, då undrar kroppen vad tusan som är på gång när klockan ringer på konstiga tider, då får jag eld i baken med världens adrenalinpåslag. Tror heller inte att jag är ensam om det för jag kan med all säkerhet lova er att det är som allra bäst stämmning på morgonpassen, alla peppar varandra och är supertaggade, man dras med och ger järnet.

HA NU EN FANTASTISK DAG!


Jag är inte som alla andra

Denna kväll har jag spenderat i sällskap av min fina vän Matthias över en stor kopp kaffe och mycket skratt. Vi var en gång i tiden klasskompisar och han är en av FÅ jag fortfarande har kontakt med ifrån gymnasiet. Vilken toppenkille måste jag säga, tänk om alla jordens killar kunde vara lika så fantastiska och kloka som han! Det skulle vara himmelriket.

Jag har även träffat min barndomsvän the one and only Dessan som flyttar till Göteborg imorgon, Gamlis blir sig aldrig likt utan dig vännen det ska du veta, nu är det bara jag kvar här men inte länge till...

Imorgon är det dags för veckans 3:e spinningpass, jag är laddad till tusen. 06.35 trampar kalaset igång. De flesta tycker säkert det är idiotiskt att gå upp mitt i natten typ på sin lediga dag, men jag vänder på det istället och ser det som en möjlighet att fööööörlänga min lediga dag. När klockan är åtta då är jag redan färdigtränad, färdigduschad och redo för att leva livet! Annars hade jag säkert sovit och gått upp halv elva, halvtrött och slöat igenom mig halva dagen för att senare framåt kvällen startat något projekt. Förstår ni min tankebana?
Nejj tänkte väl det ;)

Godnatt readers!


En väldigt god morgon!

Hej på er mina fina!
Just nu har jag en väldigt fin morgonstund, mitt bästa! Kaffet jag gjorde blev helt magiskt gott och perfekt lagom varmt. På skrivbordet har jag två tända ljus och vet ni vad det bästa av allt är? Jag lyssnar på min gud Ray Lamontage, jag har hittat ett helt album jag aldrig hört förut och jag bara njuter av varje sekund. Lyssnade sönder två av hans tidigare album för precis ett år sen så jag lessnade men nu har vi änltigen hittat tillbaks till varandra!

Idag och imorgon har jag min såkallade helg, för i helgen när ni andra är lediga då jobbar jag. Första advent på söndag, känns riktigt mysigt, det återstår bara att julpynta mitt nya fina rum jag fått här hemma. Tänk att jag kommer att få pynta min EGNA lägenhet nästa jul. Jag kommer nog att pynta sönder den om jag känner mig själv rätt! 

Jag skrev ju förut att jag ville lära mig att tycka om vintern och snön och än så länge går det över förväntan, jag har bara klagat och svurit över kylan EN GÅNG och det var i förrgår när jag bara hade strumpbyxor och var påväg hem till Linda i snöstorm! Så länge man har ett varmt hem att komma hem till och fantastiska människor omkring sig så klarar man allt, tillochmed lite kyla och slask!

KRAM PÅ ER



Dagen före....

Idag har varit en bra dag! Jag håller nämligen på att bli bästa vän med morgonen! Klockan 05.30 var det dags att ta tag i dagen och ännu ett träningspass, detta TROTS att jag började kl 16. Har hållt mig pigg och på bra humör HELA dagen! Avslutade kvällen hemma hos en fin och kär vän.

Nu är jag super-taggad inför jobb imorgon... Kan ni gissa varför?
LANVIN <3 H&M

Hörs imorrn mina pinglor!


Hej hej jag mår bra!



Hur mår ni?
Ska vi förösöka igen?


Svart


Ni är så söta

Aldrig förr har det varit såhär dött, men ni kämpr fortfarande och tittar in här, jag känner och lider med er och förstår er besvikelse. MEN som jag har utlovat kommer en vändning. 

Kan ge er en kort update, idag har jag en halvt ledig dag, jag och mamma drog iväg till en ridsportbutik och inhandlade diverse nödvändigheter för på söndag börjar jag rida. Jag är nervös, kommer jag ens komma upp på hästrackarn? Kommer jag trilla av, eller kommer jag att brilljera?! 

 Ikväll ska jag jobba, jag börjar halv sju, kvällsöppet är det nya! Undra om jag ska piffa upp mig lite extra, eller så är jag sunkigare än någonsin, jag får klura lite på den karamellen.

Vinterns projekt är för mig att lära mig att älska årstiden som kallas V-I-N-T-E-R och hittils går allt enligt planerna, jag försöker tänka positiva tankar för varje kliv jag tar i snön. Jag har dessutom köpt en par skitsnygga och skitvarma läderstövlar som är fodrade med f-å-r-s-k-i-n-n på insidan så jag är den första som slipper frysa.
 Kanske årets bästa köp. 

Annars då? Det rullar på med träningen, igår spinning, idag vila, imorrn spinning osv. Imorse var jag hos doktorn och tog massa prover, kände att jag behövde få en rejäl check på hälsan och tro det eller ej men jag dog inte och grät inte ens när jag lämnade blodprov. JIPPI! Nu är det bara den plågsamma v-ä-n-t-a-n som väntar... värre än döden själv. 

THAT´S ALL! :) 
Massa kramar på er  


Ekooooooooooooooo

HALLÅ???????
Någon som vill gästblogga lite för att liva upp stämningen på denna avdankade blogg?
Kom igen, hjälp mig!


Get back on track

Igår hade jag min livs längsta arbetsdag, tolv timmar- check! Måste varit dom tolv snabbaste timmar ever. Nu känns allt annat som en baggis. Just nu sitter jag och laddar upp inför ett spinningpass med lite kaffe.

Det är dags för mig att sätta igång med träningen igen, nu är jag trött på träningsuppehåll, förkylningar och dåliga ursäkter. Jag har bestämt mig för att börja med tre inplanerade spinningpass i veckan. Det gäller att börja någonstans och att inte ha för höga ambitioner från böran då risken att göra sig själv besviken är stor.
SÅ, i förrgår var det spinning, ikväll blir det och på fredag blir det ett pass. Det låter som en bra deal och risken för att inte orka med finns inte på kartan, peppar peppar. Jag vet ju att jag mår som allra bäst när jag får svettas, röra på mig och bli trött och sist men inte minst äta saker som kroppen mår bra av och inte massa skit.

Det är sjukt stor skillnad på hur mycket jag orkar och inte orkar när jag jobbar fem dagar i veckan jämfört med när jag inte alls jobbade lika mycket. Jag vill hitta tillbaks till den motivationen och känna den där glöden jag hade samtidigt som jag måste lära mig att hitta en balans som går att kombinera med jobb och vänner och annat skoj!
Ibland känns det som att livet är en enda stor balansgång som är svår att hålla. 
Någon som känner igen sig?
NU SKA JAG UT I HÖSTREGNET
K-R-A-M PÅ ER
 


Alla tiders!

Hej på er alla!
Datorn har varit det sista jag tänk på dom senaste dagarna. Jag har fyllt mina dagar med andra trevligheter! Ni är så söta som tittar in här endå varje dag i hopp om ett inlägg eller två, och såfort jag får hem min egna dator så kommer det säkert bli ändring på den saken. Håll ut!

Helgen har bestått av jobb lör-sön. Efter jobbet blev det förfest och utgång tillsammans med några härliga tjejjer från jobbet, kul hade vi minst sagt och jag har fortfarande träningsvärk i hela kroppen från all dans och allt ståhej.

Igår körde vi jobb och afterwork med kinabuffé, det satt som handen i handsken. Efter det var det dags att möta upp girlsen för lite bio-time! S-K-R-Ä-C-K- Paranoid activity 2. Jag skrattade minst lika mycket som jag skrek. Vet inte om det berodde på trötthet eller det faktum att ingenting skrämmer mig längre. Jag är som helt oberörd och jag har inte ens tittat under sängen efter läskigheter... Kanske borde ta mig en titt ikväll trots allt? Lite spänning vill jag ju ha..

IDAG har jag haft en välförtjänt ledig dag, sov bort halva dagen och gjorde comeback på gymmet igen! En bra start på veckan! Imorrn blir det jobb och inventering, längsta dagen på månader blir det! :)
HEJ SVEJS PÅ ER SÅ LÄNGE!


RSS 2.0