hej alla glada...

och hej alla ni som inte är glada!
Idag har vi haft rena rama vår-vädret här i Uppsala. Jag fick vårkänslor men dom gick över lika fort som dom kom när jag insåg att det är en jäkla braa bit kvar till vår. Först ska vi ta oss igenom slask, rusk, kyla och snö.

Jag och Helin har haft en superhärlig förmiddag med lite span på stan och en trevlig lunchstund. Det finns ingen som Helin :) Sen passade jag på att åka med mamma för lite storhandling, känns bra att få styra över vad som hamnar i kylen, har alltid gillat det där med handling. Undra om jag känner likadant om tio år? Förhoppningsvis inte...

Denna fredagskväll ska jag slutligen spendera tillsammans med tre underbaringar! Jag är himla lyckligt lottad för alla fina människor som förgyller mitt liv.
Tack&hej  
 

 


F-F-F-r-e-d-a-g

Hej hallå hallå!
 Kan ni tänka er att jag ska börja rida igen, som jag längtat! Den här gången lämnar jag islandshästarna för STORA, riktigt stora hästar och jag kan knappt vänta. Om två veckor sätter det igång, hur ska det gå, tänk om jag glömt bort allt jag lärt mig under alla år? Jag kanske blir nya Malin Baryard? Lovar att uppdatera er om hur det går om ni inte skulle råka läsa om mig i tidgningarna eller se mig i sporten på tv-nyheterna! 

Idag har det varit workey workey och imorgon är jag ledig så att jag ska kunna ladda mina batterier inför helgen. Då väntar mig två dagars jobb och kanske en maskerad på det, OM jag hittar på något fiffigt att vara!
Nu vet jag någon som är trött.
Imorgon har jag tänkt att vara effektiv och hinna med en hel del vänner.
S-O-V-D-A-G-S!


Vet ni?!

Jag-ska-börja-rida-igen!!!!


En heeelt vanlig Onsdag med Lina

Hej hallå alla rockers!
Idag har jag haft en höjdar dag! Kände mig på bra humör imorse och jag hade gott om tid för en gångs skull så jag tog en p-r-o-m-e-n-a-d till jobbet! För er som inte vet så är det ganska långt om man GÅR så jag ger mig själv en guldstjärna i kanten! Jobbdagen gick av bara farten, tror det berodde på all friskluft jag hann andas in på min färd. 

På kvällskvisten mötte jag upp min fina gamle vän Caroline Fornström som jag inte träffat ordentligt på flera år. Vi tog en mysig fika och snicksnackade om allt och inget, och det är lustigt för allt kändes precis likadant som förr, och det är väl ett tecken på bra vänskap! :) Sånt gör mig glad och varm inombords!

Nu tänkte jag börja tänka på refrängen IGEN, känns inte som jag gör något annat just nu men mig gör det inget! Ingen är lyckligare än jag att tiden går fort, ju fortare vintern är här, desto fortare är den också över och SEN väntar bara massa trevligheter!  
GODNATT HÖRRNI!


En riktig kompisdag

Mina superkrafter dog ut fortare än vinden och fem minuter efter jag skrivit dagens första inlägg höll jag på att dö pg.a biverkningarna från mitt koffein/lyckorus!
Haha så kära vänner, kombinera alltså INTE kaffe och Berocca om ni inte vill bli helt svettiga och skakis.

Idag har jag varit ledig så jag ringde min kära vän Marta och for raka vägen ner till stan, drack (eller snarare lämnade kvar) världens äckligaste cappuccino tillsammans med Marta och Katarina. Timmarna gick så vi tog fika nummer två och bytte place till Wanyees där man alltid kan lita på att dom levererar smarriga cappuccinosar.
 
Efter massa skratt på stan begav jag mig hem till huset och kvällen har jag spenderat med Dessan som snart lämnar oss för Göteborg. Det gäller att ta vara på den lilla Gamlis tid vi har kvar tillsammans. För er som inte visste så var Dessan min allra första kompis här i gamlis, vi raggade upp varandra första dagen på fritids när vi var sju år gammla! Kärlek vid första ögonkastet- vänner för livet!

Känner mig nöjd med dagen och jag är fylld med massa härlig kompisenergi!
Imorgon blir det jobb på H&M och förmodligen en kompisträff och kärt återseende på kvällskvisten!
GODNATT!


Mitt nya hemliga recept

Jag har kommit på ett nytt superknep för att bli sådär extra pigg på morgonen! Först en stark kopp kaffe, sen direkt efter ett glas Berocca. Nu spritter det i hela kroppen och jag är redo för dagen! Undra hur länge mina superkrafter sitter i?!
Upp till bevis...


Min dröm








Nu kanske ni förstår att jag längtar ihjäl mig tills jag får flytta in i min lägenhet! Jag vet precis hur jag vill ha det och jag vill inte vänta en dag för länge. Jag hoppas att tiden går fort och att sommaren är här fortare än någonsin!
Hur ska vi göra så att tiden går fortare kära vänner, några förslag?


Hej alla mina fina favoriter!

I helgen är jag leeeeeeedig!
Ikväll ska jag ä-n-t-l-i-g-e-n få träffa mina härliga vänner igen, och kvällen till ära ska vi fira Linda och Blerta som har fyllt år. Ikväll väntas utgång för första gången på två månader och jag hoppas på en kanonkväll med mycket skratt och ståhej! Snart ska jag och mamsen till IKEA, jag måste styra upp mitt rum som har raserat pg.a sprängfull klädgarderob! SO LONG!!!!!!!  


nej jag har inte dött...

jag känner mig bara omotiverad till bloggen och allt som hör till... lovar att göra comeback! soo long!


Monday it is!

Idag har jag haft en dag off! Tror att jag håller på att tillfriskna från min förkylning. Det börjar rycka lite i mina träningsnerver. Trots detta så har jag varit stendöd, hjälpte mamma med veckans handling, that´s it for today!
Imorgon blir det jobb på H&M, då brukar jag piggna till rejält. Det blir en tidig kväll idag. Just nu håller mamma och lillebror på att baka muffins, så inom en snar framtid förväntar jag mig en ljuvlig doft ifrån köket!



Helgens update is here!

HEEEEJ PÅ ER!
Hösten har tagit mig med storm kan man lätt säga. Tröttheten är ett faktum, tacka vet jag ljusterapi! Det får bli min räddning denna höst och kommande vinter. Den kallaste vintern på över 100 år enlig rykterna? Jag är livrädd, men samtidigt är det ju lite coolt, för det är inte alla som får uppleva och dessutom förhoppningsvis överleva den kallaste vintern sen tidernas begynnelse! Jag har efter mitt klagande övervägt att se det som en utmaning. Något att skryta med till vår nästa generation. På min tid då var det minnsann 30 minusgrader och jag GICK till jobbet..
 
MIN ÖVERLEVNADSPLAN ÄR FÖLJANDE

-Umgås med fantastiska människor som får mig att må bra
- Många varma bad i jacuzzin
- Många besök i bastun
- Tedrickande på löpande band
- Varma kläder och aldrig någonsin ska jag utsätta mig för köldskador och fastfrusna tår
- Lära mig att tycka om snö
- Lära mig att älska??? vintern och kylan
-Äta mycket chilli och andra starka kryddor som gör mig varm

Har ni fler förslag så är dom varmt välkommna!

Den här helgen har varit väldigt lugn och väldigt trevlig måste jag säga!
Fredagskvällen spenderade jag tillsammans med mina gamla STCKHM-kollegor hemma hos Sandra med tacos, idol och massor av skratt! Lördagsförmiddagen bestod av lunchträff på stan med Helene och Sofie, jag fick rena rama jul-känslan när jag satt och kollade på alla förbipasserade människor. Fick en känsla av att alla var på julklappsjakt, det liksom låg i luften! Hela eftermiddagen var jag helt deckad, somnade på köksbordet och insåg att en kväll hemma i soffan var ett faktum.  

S-ö-n-d-a-g-e-n- Idag har varit en bra dag! Sovmorgon och en jobbsöndag!

Dessutom så har jag idag kammat hem fler vuxenpoäng än någonsin på en och samma dag...Kanske det största i hela mitt liv. Kan ni gissa?
I sommar får jag nämligen en helt egen adress :)

NU- SOVDAGS! IMORRN- LEDIGHET OCH ÅTERHÄMTNING!


Ett fynd i skrivbordslådan -93



Pappa klättrar i träd och är klippt. Mamma gör gymnastik och har lång kjol!
HAHAHA jag hade talang redan som 4-åring!




- Yooooo maaaan!


Världens bästa jycke



Här frågar han snällt om jag kan vara bussig att promenera en bit med honom!


A very good day

Hej hopp allihopa!
Idag har det varit en himla härlig dag! Först tre timmar på jobbet, sen häng med mamma på stan samt lite viktigheter och avslutningsvis shopping! Tro det eller ej men jag har hittat min nyårsklänning R-E-D-A-N?!!

NU ska jag ut och ungås lite med min hund innan det blir kolsvart ute, jag har lärt mig att tycka om hösten! Än så länge är den underbar. PUSS OCH KRAM PÅ ER 


WZUPPP

Här sitter jag, tisdagskvällen till ära och snaskar på en morot och dricker ett glas med Berroca. Jag vet att det är försent att stoppa förkylningen nu men att försöka får mig att må bättre!

Idag har jag jobbat dagen lång och nu är jag slut som artist. Sängen nästa! Imorgon har jag bara morgonmöte sen ska jag och mamma kolla på en lägenhet och fördriva lite tid tillsammans på stan för ovanlighetens skull. Ska våldgästa en frisör också som kan ta sig an min hästman, den skulle verkligen behöva sig ett klipp eller två, snart börjar det närma sig 8-veckorsgränsen. Är riktigt sugen på att kapa av det en bra bit den här gången, men jag vet att jag skulle börja böla efteråt och ångra mig snabbare än blixten.

Annars hörrni vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, började fundera på om jag ens vill skriva något. Kanske beror det på att jag känner mig trött och aningens omotiverad för tillfället. Samtidigt värmer det i hjärtat när jag vet att ni mina närmsta vänner (och ni andra) läser dag in och dag ut, så jag ska försöka rycka upp mig!
Kram på er!


Hejj mina tappra bloggläsare!

Hej hallå my dear!
Förkylingen är här för att göra sig påmind. Jag är tjock i huvudet och näsan, halsen kliar och snart börjar väl inälvorna klia. Är det inte typiskt, här har jag gått och gjort allt i världen för att INTE bli sjuk inför Tjur-ruset och vad händer? Lördagen verkar lilla risig till. Efter det här ska jag göra allt för att bli sjuk, då kanske jag lyckas hålla mig friskare än någonsin? Så fort året byter årstid är det kört. ALLTID!

Senare idag ska jag och mamma på lägenhetsvisning sen blir det en TIDIG kväll för mig. Jag vet inte om det är för att jag är hemma hos familjen eller om jag bara är jätte trött, men jag sover som en björn som gått i idé och det var längesen jag upplevde att det var jobbigt att gå upp på morgonen.
VI HÖRS SENARE!!!


Vackra underbara höst


Dagens...


Höstmörkret är nu ett faktum

Dagarna rullar på, just nu är det mycket jobb och när jag kommer hem vill jag inget annat än att kura i soffan och kolla på lägenheter. Ungefär så ser mina dagar ut just nu. Om exakt en vecka är det dags att börja ladda för fullt, nästa lördag är det dags för Tjur-ruset. Kameran ska med så jag lovar att dela med mig av äventyret till er. 

Idag är det fredag, jobbar till stängning och imorgon blir det också en heldag sen väntar två dagars ledighet! 
På söndag blir det lägenhetsvisningar!
 NU måste jag hoppa in i duschen and get ready! 


Bära eller brista

Vakna, jobba, äta och sova!
Återkommer imorgon, nu har jag alldeles för mycket annat att tänka på!
Håll era tummar! Kram och godnatt


Home sweet home?

Godmorgon! Vilken märklig känsla det är att numera vakna upp hemma, alltså hemma på riktigt. Det känns så naturligt och tryggt! Igår var det full rulle hela dagen lång. Att flytta är ett större projekt än man tror, trots att det bara var kläder och prylar jag skulle packa ner. Höll på i över fyra timmar och det hela slutade med att mitt rum stod gapande tomt. Jag har lämnat över min nyckel och nu återstår det bara att hämta de sista grejjerna sen är allt klappat och klart!

Idag startar min jobbvecka, man kan alltså säga att det är måndag för mig. Nästa lediga dag får jag spendera på söndag!
 Igår var vi på lägenhetsvisning och sånt gör mig så himla nervös. Det är en sak om man ska tävla mot någon och te.x springa eller göra något annat fysiskt men det här är ju som rena rama pokerspelet...
WELL WELL, jag lovar att leverera bättre när jag kommit iordning med allting här hemma! Annars hittar ni mig på jobbet :) KRAM PÅ ER


SO NICE



Josiah Leming- Come on kid


i medvind

Vaknade imorse, åt en god frulle, tog en cykeltur i det underbara höstvädret!
Välkommnade vår nya vän som ska ta över mitt kära rum och min underbara fruga! Det hela känns helt rätt och jag tror att vi hittat helt rätt person!
Nu ska jag städa ut det sista i mitt rum, det är med blandade känslor, lite vemodigt är det allt, men i helt rätt riktning!
NU kan vadsomhelst hända.
TJO TJO


Ett pressmeddelande

Hej allihopa!

Ikväll vill jag meddela er om att jag har packat ihop mina saker och lämnat lägenheten och frugan för att bo hemma hos mina föräldrar. Det var snabba beslut och snabba puckar! Anna-sara kommer att få en ny fruga imorgon och jag hoppas av hela mitt hjärta att hon kommer att ta över min roll som sambo med bravur. Vi har haft ett fantastiskt år tillsammans med mycket skratt och sena nätter! Nu kliar det alltför mycket i mina lägenhetsnerver, därav min flytt. Hur länge jag kommer att bo här återstår att se, men tanken bakom det hela är att jag tänker spara varenda liten krona som rullar in på kontot framöver. Att jag sedan får spendera mer tid med familjen är inte fy skam. Att vara ekonomisk och att tänka smart är mitt nya.

Imorgonkväll ska vi på en visning som känns intressant!
NU ska jag fortsätta att inreda mitt nya rum, hehe jag får bo i gästrummet eftersom att lillebror tog över mitt älskade gammla rum i vintras. 
GODNATT   


Jag har något att berätta...


Morgonjogg i öknen/skogen




En perfekt start innan en jobbfredag!
NU häng hos Joanna med mina bästa, finaste och underbaraste!


Istället för godis och glass!



Popcorn är en klassiker när man är hemma och hänger i tv-soffan med pappa!


RSS 2.0