Ett fint avslut

Idag har det varit en fin dag med mycket känslor. Nu har vi tagit farväl av vår älskade farfar. Min första begravning, det var fint ordnat och fullt av fina blommor. Precis som jag tror att han ville ha det, bara de närmsta samlade. Det är fortfarande overkligt och svårt att förstå ibland vad som hänt, men det finns bara fina minnen att tänka tillbaks på. Dom senaste veckorna har jag verkligen insett hur mycket familjen betyder för mig och vilken fin kärlek vi alla har till varandra. Livet är kärlek.

Nu är jag trött efter en laddad dag och vill bara sova. Behöver ladda om mina batterier inför imorgon, då händer det grejjer kan jag lova! Jag är förväntansfull, peppad och tänker plocka fram mitt allra bästa jag!



GODNATT MINA HJÄRTEVÄNNER! NI ÄR BÄST!


Idag bjuder jag på inget mindre än...

MIN GRYMMA SPOTIFYLISTA! SOMMAREN MED LINA


Things to think about!


BU eller BÄ, RIS eller ROS, HISS eller DISS?!


Jag var till en början skeptisk till dessa byxor, sen gillade jag dom, MEN igår ville jag lämna tillbaks dom, och NU tror jag att jag gillar dom igen.. (dom är tio gånger säckigare på riktigt) Säckigt är det nya? Det här kommer aldrig att bli någon modeblogg, men jag kände att jag var tvungen att visa er mina "icke-jag-byxor" och samtidigt passa på att ventilera mig lite grann kring detta...(med andra ord, försöka övertyga mig själv om att dom faktiskt är rätt balla endå) ELLER...

Denna lediga söndag har jag spenderat tillsammans med Karolina på två röda filtar och haft picnick vid ån. Vi blev måttligt populära av småfåglarna, nu har dom små rackarna mat så att dom klarar sig vintern lång. Veckan som kommer blir en vecka med blandade känslor, imorgon är det begravning, resten får ni förhoppningsvis veta sen ;) PUSS PÅ ER RARINGAR!


Ikväll bjuder jag på det här mästerverket!


Sjukt bra kväll!

Gårkvällen bjöd på både det ena och andra tillsammans med Linnea och Martis! Först drog vi på chillgrill hemma hos Allan, grillad halloumiost är det nya! Kvällen slutade på Bj tillsammans med Linnea där jag faktiskt hade en av de roligaste kvällarna på väldigt länge TROTS att jag endast drack té natten lång! Jag har äntligen fattat hela den här grejjen med att kunna ha-roligt-utan-alkohol och fasiken så bra det känns! Det blev en sen kväll och lååååång sovmorgon!

Denna regniga lördag har jag spenderat tillsammans med mamma på Gränby centrum följt av lite häng och middag hemma i Gamlis! IKVÄLL behöver jag ta igen mig om jag ska lyckas repa mig helt och hållet, tro det eller ej men efter en väldigt rolig dag och kväll igår så känns det hela faktiskt mycket bättre! Kanske är det tackvare alla mina fina vänner?! VI HÖRS SEN! KRAM KRAM


I´m so happy!!!!!!!

Förstår att ni är nyfikna! Jag kommer dock hålla er på sträckbänken ett par dagar till tyvär innan jag går ut med något officiellt pressmeddelande! Jag är lite av en skrockmänniska så jag vill inte ropa hej fören jag kommit helt över bron, OM NI FÖRSTÅR ;) Men om jag känner mig själv tar jag mig i mål! Nu tror ni säkert att jag blivit antagen till Robinson, då måste jag tyvär göra er besvikna. Det får bli nästa år eller året efter det (dom vet inte vad dom går miste om för överlevare).
Det här är något helt annat som stått med på min önskelista ett bra tag nu!

Idag har jag haft en härlig dag, fika med Albin på Wanyes samt lite stanhäng, uträttat lite ärenden, handlat nya skor och druckit té på jobbet! Svårt att hålla sig därifrån när man har så underbara jobbkompisar! Vad som händer nu är oklart, det får universum som vanligt bestämma! Have i nice friday! PUSS PÅ ER RARINGAR!


En effektiv dag i Stockholm

HALLÅ READERS! Förstår att ni saknat mig! Jag har haft full rulle förstår ni. Igår hade vi tjejjer en underbar kväll tillsammans med förhandsvisningen av Sex and the City. Ett ord: UNDERBART! Lyckokänslorna spirade inom mig. Vänskap och kärlek är värt mer än något annat på denna jord, det är något jag fått klart för mig!
IDAG drog jag och Karran våra lurviga till Stockholm för intensiv och minst sagt effektiv shopping. Vi fick med oss fler påsar än våra veka armar orkade bära, typ. Två däckade men väldigt nöjda tjejjer begav sig hem efter typ sex timmar, och konstaterade gång på gång att borta bra men hemma bäst. Kände när jag steg av tåget att jag ville ge Uppsala en stor kärleksfull kram!

Imorrn ska jag försöka reda ut både det ena och det andra, först ut på schemat: Ringa doktorn IGEN och be honom att ge med sig, han får fasen visa lite compassion och ge mig något bättre än någon värdelös och kass hostmedicin, kan offra mitt ena lillfinger om det är så! Nu är det dags att avrunda, sleep tight hörrni! TJO


GRATTIS AS PÅ 22-ÅRS DAGEN!

Herregud, jag har inte sovit en jäkla blund inatt och mår därefter... what´s the problem? Vem har jag blivit? Vad är felet? NU går jag och jobbar på Stockhome, SEN blir det SATC med favoritjejerna! SOM JAG LÄNGTAT! TJO


Dags att ladda batterierna!


4/5 toasters!




Vi ska dra igång ett litet projek som kommer att pågå under hela sommaren! Vårat mål är att testa VARENDA sushiresturang i hela stan för att utvärdera och utse en vinnare! Eftersom sushi är guds gåva till människan så känns det inte mer än rätt. Vi kommer nogrannt att anteckna och analysera allt ifrån konsistensen på avokadon till hur mycket ingefära man får! RUBBET! Jag kommer givetvis att dela med mig av denna värdefulla information kära vänner så att ni vet vilket ställe ni ska gå till när ni är sugna på laxbitar som har den där extra "krämiga" konsistensen osv! Idag var vi på den nyöppnade sushiresturangen som ligger i anslutning till Terassen, toppklass! FÖRUTOM att jag inte fick extra ingefära TROTS att jag bad snällt, istället fick vi ovanligt lite. Det gäller att vara observant när man utför viktiga uppdrag. 

NÅVÄL, jag hoppas ni följer med på SUSHIRESAN!


Två superdagar!

Regn, sol, regn, sol.. för första gången i världshistorien bryr jag mig faktiskt inte så mycket om vädret, HJÄLP!!! vad har hänt? Vädermänniskan inom mig kanske vaknar till liv såsmåningom, annars är det något allvarligt fel på mig. Idag har jag en efterlängtad sushiträff med Joanna och Linnea, det ryktas om att vi ska äta "stans bästa sushi" enligt UNT. Ska bli mycket intressant, sushiexpert som jag är. Längtar så jag spricker tills imorgon, vi tjejjer ska nämligen gå på förhandsvisningen av Sex and the City 2!!!!!!! Det blir mingel, goodiebags och BIOTIME! Det coola är ju att vi får veta hur hela filmen slutar INNAN alla andra, typ!

Dessutom fyller min sambo, vapendragare, kusin och allra finaste hjärtevän AS 22 bast!


En kväll med Rödluvan


Jag lessnade på skogspromenader och grönsakshandling så jag drog mig ner till staden för en fika med Julia, sen kom Karolina över och förfyllde min måndagskväll med balkongmys och tedrickande! NU bedtime! TJO


Det är alltid för tidigt att ge upp!





Efter två timmars promenad och lite skönt häng med skogen och myrorna beger jag mig iväg för att fylla kylen med grönsaker och annat skojjigt. Ikväll går jag tusan och lägger mig innan nio, det sägs att sömn är lösningen på allt, jag är desperat och gör vad som helst! Imorse åt jag tillochmed en rå ingefärarot rakt av!!!


24 maj

Idag skulle jag egentligen ha sprungit Vårruset MEN jag får nöja med mig en ynka skitpromenad i skogen istället. Jag är mer än less på den här förkylningskiten. Snart går jag in i en depression, orkar inte känna mig orkeslös och omotiverad längre! NU går jag ut i skogen för att förena mig lite med naturen, kanske kan det göra underverk?
HEJ SÅ LÄNGE!


Helgen i bilder

Först ut, lite fredagshäng hos Joanna följt av Framfickan






Gårdagen spenderades tillsammans med mamma!




Underbara dag

Jag vaknade tidigare än någonsin, har nyss avverkat en härlig promenad runt slottet och stadsskogen tillsammans med AS på en och en halv timme! NU ska jag och mamma åka ut till Sigtuna på utflykt, sen bär det av till IKEA för att inhandla pimp till balkongen!!! Jag tänker mig blommor och utemöbler! Ha en underbar dag och sitt för guds skull inte inne idag! Njuuuuuuuut! TJO TJO


En dag med Lina

Håll i er nu, såhär kan det gå till när jag spenderar en hel dag med endast mig själv som sällskap, rätt nice!


Dagen började med att jag upptäckte att min odling var klar. JIPPI


Hittade massa tulpaner påväg hem från akupunkturen jag var på imorse


Lunchtime på ballen! Vitlöksmarinerad sparris med lax och citron!


Solhäng på en härlig gräsäng!



Planterade lite blommor jag köpte på promenaden i mina favoritmuggar! Snygg matchning med ergorapidon från Electrolux! Jag har en tanke bakom allt.
Lila är det nya!


Snart ska jag baka en såkallad fruktkaka, kan bli spännande! Återkommer med resultat och recept senare om det går vägen! Vad ska det bli av mig? Den här dagen i ensamhet har jag behövt, det är vid sånna här tillfällen jag fyller på mitt mentala energiförråd, ibland behövs det. Nu ska jag slänga in lite tvätt sen ska jag hem till päronen och hämta hostmedicin. Bilder på det? Nej nu hörrni får det vara nog, om ni har tur får ni en skitig bild från tvättstugan. TJO TJO


Världens tröttaste brud

Jag är så trött att jag inte ens orkar njuta av det härliga sommarvädret. Tror närmare bestämt att jag måste gå och lägga mig NU. Önskar jag kunde sprudla av energi och kraft, tur att jag har hela sommaren på mig. Tack och hej det var allt från mig för idag!


Allt för idag


Världens bästa farfar

vila i frid.


Inte lika optimalt som studsmattan hemma på trädgården...




 Min bästa solplats är nämligen på vår stora studsmatta hemma i Gamlis, där ligger man högt, mjukt och skönt, fri från småkryp och annat läskigt. Idag joinade dom andra på gräsmattan här utanför lägenheten och det var rena rama Mallorca. NU är det sommar på riktigt för mig! Inget gör mig lyckligare än värme och sol, helst vill jag ha havet nära till hands men det här funkar bra tillsvidare ;) Snart är det dags för premiärdoppet, vilka är på? Ska bara bli fri från förkylningen sen jäklar!
Nu ska jag sätta på mig någon fin sommarklänning! TJING!


Min serie is back!


Ett spontanköp



Jag och Marita drog till IKEA efter jobbet för lite söndagshäng. Det hela slutade med denna underbara djungelväxt, kärlek vid första ögonkastet, jag kunde inget annat än att ta med mig honom hem. Vi kom ganska snabbt överens om att det här måste vara en killväxt. SÅ nu till den stora frågan, vad ska han heta? Jag kommer ju att dras med honom hela livet om jag så vill. Ett namn, massa vatten och lite kärlek är det enda han kräver av mig! Bomba mig med förslag! Undra om det såsmåning om dyker upp lite bananer? Jag kanske har slagit till på inget mindre än ett bananträd? Isåfall är det jag som bjuder in på bananparty!!!! HEJ SVEJ!


En dag i himmelriket

Hallå hallå från min frånvaro! Det är mycket nu, igår tog det fina vädret, jobb och vänner all min uppmärksamhet därav denna tomhet på bloggen, förstår att ni är mycket mycket besvikna readers! Idag är det redan söndag och jag ska iväg och knega ett par timmar, så ni vet vart ni hittar mig! Vad resten av dagen bjuder på för trevligheter är upp till universum! Jag bjuder på en bild från gårdagen, hörs sen TJO TJO!


You look like a potato with bad circulation


Snart mår jag som en ängel!!!

Hallå hallå readers! Idag hoppade jag in extra på jobbet och jag överlevde gladeligen trots min dödliga hosta! Imorse tog jag mig i kragen och ringde doktorn (hur ofta händer det?) Smidigt och snabbt fick jag en tid, så nu har jag hämtat ut både det ena och det andra på apoteket, så nu kära vänner ska ni se att det blir något av mig trots allt! Farbror doktor tyckte nog att jag var rätt klen och töntig, men jag försökte förklara gång på gång för honom att jag faktiskt varit såhär TYP sen februari, då berättade han lugnt och sansat att det minnsann inte bara va jag som är drabbad.. SÅ nu känns det hela mycket bättre!!! Det verkar som att sommaren gjort sig lite hemmastad här i Uppsala vilket glädjer mig, cyklar fortfarande runt i stövlar, halsduk och handskar... Kanske dags att börja lätta lite på trycket? Lever fortfarande kvar i mars. IMORRN hittar ni mig på en solig lunchdejt med min älskade Julia, hoppas solen finner sig i det! Dags för lite krig mot min största fiende, det ligger världens största ingefärarot i köket och ett varmt bad är på upphällning! This can´t be wrong! TJO TJO TJO


La familla

Min vapendragare och kusin AS har lämnat mig här hemma för Oslo och kärleken! Då passar jag på att underhålla mig själv bäst det går! Har precis tagit mig en cykeltur i det soliga vädret till Willys för lite påfyllning i baslagret, typ hundra burkar tonfisk och makrill plus annat strunt så nu är kylen och frysen loaded! Tomt tyst och ensamt är det hemma i Pandora nu så jag tänker bege mig hem till Gamlis där familjen bjuder in till middag, det ryktas om lammstek, då gäller det att passa på! Förkylningen är förjäklig, funderar på en tripp till farbror doktor så han kan skriva ut lite pencilin så att jag blir av med det här nu, jag vill också kunna njuta av våren och sommaren fullt ut!
Någon som är på en sommrig picknick snart?!!
Det kanske kan hjälpa till lite på traven.. TJO!


Let´s do this!

Om man inte chansar får man heller inget veta...jag vill veta allt! Livet blir mer spännande så! GODNATT


En fullspäckad dag

Idag har jag fått mycket gjort ska ni veta! Har kollat på hela åtta avsnitt av Mia&Klara och inser ju nu hur sjukt underbar svensk humor är när den är som bäst! Nu är det That´s 70´s show på tvn, bara att tacka och ta emot. Det händer typ aldrig att jag slår mig ner framför tvn, så nu när jag inte är i skick till så mycket annat försöker jag att hänga med lite i tvsvängen. Näst på tur står tydligen Förkväll... sa jag att vi bara har 1an, 2an, 4an och 6an? Nejj nu har jag massa andra roligheter att underhålla mig med så ni får hålla er på mattan så länge! Vi hörs senare.


Here we go again

Jag har varit småsjuk till och från sen i PÅSK?!!!!! Nu får det sjutton vara nog. Vet att jag varit lite hetsig med att komma igång med träningen och kanske kört lite for hårt, allt betalar tillbaks sig i slutändan och nu tänker jag inte röra på mig i onödan fram tills det att jag känner mig spirande som en nötkärna, annars kommer det här fortsätta som en bergochdalbana fram tills nyår! Lite skärpning med sovrutinerna, mycket positiva tankar och vila sen är mitt problem som bortblåst! Igår drog jag på vinterjackan på mig när jag drog till Joanna, haha har det någonsin hänt i världshistorien att jag haft på mig vinterjackan den 8 maj förut? Som sagt, i höstas lovade jag mig själv att aldrig mer behöva frysa, jag kör stenhårt på det, vinterjacka eller ej, kyla är inte min grej!
NU är det dags för veckans sista jobbdag. HA DET BRA!


Om jag fick önska...


It´s work work work

Nu blir det jobb på Stockhome, efter det fika med Viktor och sen ikvälll har Joanna någon trevlig tillställning hemma hos henne så det gäller att infinna sig. Jag hoppas på att kunna klämma in en löptur däremellan, kanske får tvinga med Viktor?! Ha en bra dag readers!


Vänner vänner vänner

Dom senaste dagarna har jag kännt mig extra tacksam över alla mina vänner som jag har i mitt liv. ALLA är helt fantastiska, jag har haft sån himla tur, jag omges BARA av fina människor. På jobbet, på fritiden, ja överallt i stort sett. Alla har så mycket att ge, kärlek och fin vänskap som är ovärderlig. Alla har sina egna egenskaper som gör dom så speciella och unika, ingen den andra lik. Inga nämda inga glömda, ni vet mycket väl vad jag pratar om! Jag önskar att jag hade all tid i världen för er! Nåväl, ikväll kommer det några tjejjer på besök och förgyller denna fina fredagskväll!

Såhär såg det ut igårkväll när vi grillade!



Mitt hår luktar brasa

Årets första grillning avklarades igårkväll hemma hos Sandra i fålhagen, riktigt mysigt och riktigt gott. Stressad är jag i skrivande stund. Ville bara säga hej, idag hittar ni mig på jobbet och på after-work spinning! TJARÅ!


Då håller vi tummarna för mig!

Kvällen är kommen, dags för en kvällsdusch samt kvällsflätor. Lockigt hår har blivit det nya! Det blir en tidig sängång för mig ikväll, morgondagen kan oväntat komma att bli riktigt intressant, den som lever får se! Utöver det är det jobb som gäller, på kvällen blir det after-work grillning hemma hos Sandra med lite jobbtjejjer och kusin. Årets första grillning, jag tänker mig lax och sparris med citron.
Hoppas att vädret är med oss. Godnatt på er hjärtisar!  


Fanta och Rosé till frulle!



Om sanningen ska fram så är det inget mindre än Berocca och kranvatten med blåbär i!


Surprise me!!!

Denna dag har bara tickat iväg! En härlig dag at work och en afterworkträningsdejt på det med fina Helene! Blir lika stolt varje gång hon flyger fram på löpbandet tillsammans med mig! Jag bråkade med pilatesbollen och körde plankan tills jag sprack, en puls på 230 om det säger er något... Blir det ingen träningsvärk i magen på det här blir jag riktigt riktigt besviken! Imorrn börjar jag jobba vid tolv så jag hoppas på en sovmorgon från min sida. JAHAPP, ANNARS DÅ? Ge mig något kul, överasska mig, kom med något kul skvaller.. bjud med mig på en resa, gör något galet. NÅGONTING kul behöver jag... förresten så blev jag sugen på att gifta mig efter mitt kyrkobesök i söndags, inte för något äktenskap eller sånt trams, jag vill bara gifta mig, ha hela domkyrkan, orgeln och allt det där helt för mig själv.. hmm uttråkad var det ja? GODNATT READERS!


Måndagskvällen är fulländad



Det har blivit lite till en måndagsrutin det här med kvällsbad. Jag blir som pånyttfödd efter varje gång. Kanske inte så dumt att liksom börja om varje måndagskväll?!!! Med Ray LaMontagne, min nya gud på högsta volym i bakrunden så kan det inte gå snett, förstår inte hur snubben kan leverera låt efter låt, den ena bättre än den andra?! Så tänker jag varje gång jag upptäcker en ny favoritartist eller nya favoritlåtar, men den här gången är det något speciellt. Det är som en fälla, jag är fast forever! Nu ska jag fläta mitt guldiga hår så jag får lockar som guldlock imorgon! Tjoflöjt på er!


Måndag måndag måndag

GODMORGON! Min sista lediga dag innan jag går in i en vad jag kallar jobbintervall! Solen skiner, jag är uppe tidigare än planerat som vanligt, tänkte dra mig mot SATS snart för ett spinningpass på 30 min samt köra igenom mitt styrkeprogram! Vad som händer sen återstår att se, det kan ju hursomhelst bara bli en härlig dag med såhär härligt väder. Vore nice att lägga sig på en filt och sola lite, kanske en tur hem till studsmattan? Det är nämligen mitt place to be när solen tittar fram, lite svårt nu när jag inte bor hemma längre, jag får väl lägga mig i parken här och exponera mig inför alla grannar, det vore väl något?! 


Jag är fast för evigt, Ray LaMontagne

Det här ska spelas på mitt bröllopp, jäklar så bra, jag har en ny idol och det måste firas!



Ingen söndagsångest här inte!

Idag kära vänner jag har gjort något utöver det vanliga. Jag och Johan har varit i kyrkan på högtidsmässa?!!! för att kolla på vår fina Karolina som var med och röjde med sin vackra stämma i kören. Inte varje söndag jag ägnar mig åt sådana viktigheter. Vi har bett om guds förlåtelse och blivit renade från våra synder och hela den där galoppen! Hela kyrkoupplevelsen var trevlig och gav mig faktiskt lite ro i själen men ingenting jag kommer att göra till en söndagsrutin. Efter jesus kristus, sång och gud begav vi oss ut i solen och mötte upp Eric för lunch och långfika, en mycket trevlig söndag enligt mig! Det har blivit den nya söndagssysslan, häng på soliga uteseveringar, dom senaste fyra söndagarna har solen jobbat på bra, keep going! Ikväll ryktas det om bio. TJO




visst ere shysst kvalle......?! hehehe


Det var den valborgen det...



fler bilder kommer inom kort! idag blir det häng i gamlis. tjo


RSS 2.0