Ny vecka, nu kör vi!



Hallå där! Dagen är redan över och det gick i en jäkla fart. Imorrn är det måndag, fast jag tror hela tiden att det är tisdag. Då kan man säga att jag har fått en dag extra, eller så kan man säga att helgen är en dag längre bort, det väljer man ju själv! Jobbet gick strålande, träningen gick ännu bättre och bion var asrolig! (Farsan) Hoppas att morgondagen går minst lika bra! Det är jobb dagen lång, sen ska jag och Fredrik plugga och lära oss massor om kolhydrater för på torsdag har vi seminarium, jag misstänker att det blir en tripp förbi bibblan också. Spännande värre!!!
Nu ropar sängen efter mig! GODNATT mina kära anhängare!


Det gäller att ta vara på dom små stunderna

Finns det något bättre än att vakna på rätt sida? Klockan 07.00, pigg som en mört känns väl kanske inte riktigt helt okejj på en söndagmorgon när jag för en gångs skull hade chansen att sova ut. Idag är det ialfall jobb som gäller och sen är det biotime med familjen och A-S. Tänk vad man uppskattar familjen mer när man inte träffar dom varje dag längre.. lillebrorsan växer ju så det knakar, snart är han lika lång och ståtligt som jag!

Imorrn är det första Mars, vilket innebär att våren är ett faktum! Veckan som kommer ser ut att bli FULLSPÄCKAD. Mitt mål blir att fokusera på en dag i taget för att inte svämma över. Nu är det dags att packa träningsväskan som får hänga med till jobbet. Det blir en tur på löpbandet i luckan mellan jobbet och bion. Jag har dessutom bestämt mig för att behålla mitt gymkort på Nautilus tillsvidare, så nu hittar ni mig på BÅDE Nautilus och SATS, galet och oekonomiskt kan tyckas? MEN omväxling och större valmöjligheter är något jag värdesätter högt. Det kanske finns en släng av beslutsångest med i spelet också.. hehehehe. You know me! TJAO!


Det blir knivigt

Finklänningen från Minimarket är på, partymusiken är på.. Lisa är på väg, hon ska sminka mig till något coolt.. alla ska ut.. det här kommer att bli tufft. Var bara tvungen att skriva av mig, ingen dans på rosor direkt. But i will make it! Kanske ses vi ute? Nykter...


Ha en trevlig kväll kära vänner!

WZUP? Själv har jag haft en underbar dag på stan med Julia. Jag har varit på bra humör och därmed lyckats inhandlat massa nya handukar och trevligheter till mitt badrum, rosa såklart! Slog även till på en grym kort skinnjacka med får-ull i kragen, det blir det nya, tillsammans med mina svarta ray-bans! VÅR VÅR VÅR.
A-S är på en het dejt i Stockholm, så ikväll är jag själv, men inte länge till för senare blir det inflyttningsfest hemma hos Marta som har blivit vuxen. FEST?! japp, återigen utsätter jag mig själv för frestelser och utmaningar, ,men även denna kväll blir i nykterhetens tecken. JAG ÄR JU GRYM! 2 weeks to go!




Nu blir det lördagshäng i stan med min bästa!


Morgonstund har guld i mund

Det fina med att ha en vit månad är att såhär på lördagsmorgnar när vanligt folk oftast ligger hemma med ångest och bakfylla så är jag uppe i farten, on my way to the gym!


HELG HELG HELG

Jobbdagen är avklarad och nu är det officellt helg. Nu myser jag hemma i Red light med Helene, och jag ska precis påbörja mitt mission med att fixa akvariet till firrarna. HERREGUD, jag behöver anställa en fiskskötare och det är genast, så om någon känner sig manad kom gärna med en intresseanmälan!
Jag återkommer senare! PUSS på er mina underbaringar!


Dom små rackarna

Inatt drömde jag att båda mina guldfiskar dog.. hm, det verkar som att mina otäcka djurdrömmar har kommit tillbaks, eller så försöker dom bara prata med mig genom mina drömmar, kanske vill dom ha MER mat? Kanske vill dom ha lite mer kärlek? ELLER så vill dom kanske bara att jag ska rengöra deras boning.. sååå är det nog! Det får bli dagens mission, någon som vet hur man bär sig åt? Först jobb! Puss


Nu kör vi igång!

Idag återfick jag livsglädjen. Lite choklad med rosenblad i på jobbet gjorde jobbet. Mina magproblem kvarstår men ingenting jag tänker tråka ut er med, det får mamma och A-S lyssna på istället. Annars då? Jag har skrattat och mått bra i själen dagen lång, det har jag min fina fruga att tacka för. Förstår inte varför, men jag är trött HELA tiden, dygnet runt, misstänker att jag samlar på mig massor av energi till våren som komma skall, då blir jag som en blomma. Spirande, glad, allert och fräsch, full med nya idéer, projekt och utmaningar. Dessutom svämmar jag över med vårkänslor och jag kan knappt vänta. I need it know! Idag har jag och A-S livsplanerat och det känns nytt, spännande och fräscht. Nu svammlar jag bara på...Klockan är efter tio och det betyder sovdags för mig, dags att gå i idé. Känns inte som att jag gör annat just nu, jobb, hem, sova! Ett ekorrhjul som aldrig slutar snurra, det gäller att ta vara på dagens guldkorn. TJAOO!



Är ni redo? Det är jag.. let´s go!!!! Häng på!


Bättre sällskap får man leta efter

Fyfan, låt aldrig denna dag komma åter! Låt denna dagen vara över och låt mig aldrig någonsin påminnas om den igen. Dagen med stort D! Låt det här istället vara början på något nytt, något bra, något ascoolt kanske? Har dock svårt att se att det skulle kunna komma något bra ur det här, but you never know, jag tänker ialfall låtsas som att de kommer hända något ballt, annorlunda och fräckt!

Tur är det ialfall att jag har världens bästa kusin, sambo och A-S som hon faktiskt kallas. Hon ser till att jag har det bra. Ikväll kommer hon hem med en film som vi ska se tillsammans, tur att det finns något att se fram emot denna svarta dag. Imorrn planerar jag att göra comeback på jobbet. SÅ ÄRE BARA, varesig universum vill eller ej. Snart fyller jag föressten år :) Adjöss






PAIN!

Aldrig förr har jag varit med om sån smärta i magen! FY OCH FASA! Mamma har varit här och gett mig en dunderkur, jag räknar med att må bra igen tills imorrn!
Tills dess, må så väl!


Up and go!

Hej svejs! Idag är jag uppe tidigare än alla er tillsammans, typ. Börjar man halv åtta så gäller det att ta sig i kragen! Sen väntar andra roligheter! Hoppas ni får en toppentisdag! PUSS och kram!


Mästerkocken!

Igår slocknade jag tidigare än någonsin efter jag krigat fem timmar i tvättstugan. Någon jäkel hade lyft ur all min tvätt (tre maskiner) som fortfarande inte var torr för att sedan sno torktummlaren, bitch! Jag var inte sen med hämd, jag lyfte jag ur hans tvätt som var halvtorr och la direkt på dammråttorna ovanpå tummlaren för att återta maskinen. SÅ går det när man jävlas med mig!

Idag är jag stelare än någonsin och kunde knappt gå ur sängen imorse, styrketräning is the shit! Värre kommer det att kännas imorgon, fy och fasa!
Jag har ägnat mig åt matlagning dagen lång, storkok på renskavsgryta med champinjoner och vitlök samt linssoppa med chilli! Nu har jag matlådor för en månad fram! FRAMFÖRHÅLLNING! Kanske borde satsa på kockyrket?! Det blev över mina förväntningar. Övning ger tydligen färdighet. Vad tror ni?

NU: Ska jag på introduktion på ett ställe där jag kommer att jobba parallellt med butiken jag jobbar i. Det kommer att bli utvecklande, lärorikt och sist men inte minst roligt. Dessutom så är det här någonting jag förhoppningsvis kommer att ha stor nytta av framöver! TIME TO GO! Vi hörs ikväll fellows! PUSS


Äckligt jäkla bra

The Cars- Drive


Jag bär på två av jordens största hemligheter

Det ni!


Igår i min egensydda underbara sommarklänning!


The Universe likes speed!

Igår bjöd Viktor in till årets första grillfest! Det var bara att leta upp sommarklänningen och bege sig ut i snöstormen. Vilka kontraster, när vi väl var framme stod grillen på glöd och det hade tydligen grillats hejvilt ute på gården!
Tyvär inga vårkänslor än så länge...
Själv körde jag enligt min plan på en nykter kväll och det var faktiskt över mina förväntningar. 3 weeks to go!Strax innan midnatt drog jag och A-S oss hem för lite kärleksmys hemma i Red light, och vilken kväll!! Tända ljus, kärleksmusik och jordgubbar sen spårade allt, vad gör man inte för universum?!!  Jag hade mycket trevligt och nu sitter jag här redo med mina nya supertighta superläckra träningstights, det är åter dags att leverera!

Bilder från kvällen dyker upp under dagen. Stay in touch! CIAO!


Don´t think, just run!

Ludacris Ultimate -Satisfaction



Träning, mer osugen går det inte att bli, dagar som dessa är det bara att bita i det sura äpplet! TJO


Ledig lördag!

Halli hallå! Lördagen är i full gång. Mamma kom förbi och plockade upp mig, drog en sväng förbi Kvantum för lite storhandling, nu är allt som det ska, dvs kylen och frysen är välfylld, nu kan jag slappna av. Jag skulle utan tvekan kunna göda en hel familj under en hel månad typ, tur att jag äter som en varg... 

Nu tänkte jag däremot komma med lite klagomål för omväxlings skull. Jag behövde nya träningstights så vi gick förbi en sportbutik där personalen var som dönickar, hela högen. Ingen servicekänsla fick jag för fem öre. Inga leenden, inga glada toner, INGENTING! Jag fick känslan av att det snarare var robotar som egentligen inte ville vara där. Jag som själv jobbar i butik tycker det är vääääldigt basic och därför stör jag mig något enormt på när butikspersonal är som döda sillar och inte gör sitt jobb till fullo. I detta fallet var det JAG som fick stå för det glada humöret och säga något roligt när jag skulle betala. Det som frustrerar mig allra mest är att jag vet att det finns minst tusen andra där ute som skulle kunna leverera tusen gånger bättre OCH som faktiskt förtjänar ett sådant jobb. Nu var det sagt och det känns genast mycket bättre..  Nu är det dags för tvätten. Känner mig riktigt huslig dessa dagar. Jag känner på mig att jag kommer att bli den perfekta hemmafrun. När min rika och oförskämt snygga man är ute i kostym och gör affärer så ser jag till att tvätten är ren och strykt, sängen alltid nybäddad, jag fixar middag bakar ljuvligt bröd hemma i vårt stora hus med sjötomt och havsutsikt. THINK BIG! Puss på er!


Jag donar medans frugan sliter!

Vilken fredag vilken fredag! Jag fick ont i magen så det blev ingen rond på gymmet som jag planerat. Istället har jag gjort ett ryck här hemma i lägenheten. Jäklar i lådan vad fint det blir. Jag skurar med vår nyinköpta mopp/skurhink, jag dammsuger med vår lila dammsugare (som suger) och jag klär om och fixar sofforna! Idéerna bara sprudlar, jag är mittt upp i mitt kreativa essé at the moment, det gäller att passa på innan superkrafterna försvinner. Nu har jag bara mitt rum kvar. Undra om A-S blir glad när hon möts av ett skinande hem?! Tänk vilken härlig sambo jag är, kan inte tänka mig en bättre för att vara ärlig, hehehehe. Ett rent hem går före allt. Dags att fortsätta förvandlingen. Jag är i extas, städextas!!!! LATER ALIGATOR!


Let´s start!

Om en timme ska jag befinna mig på morgonmöte och efter det ska jag bege mig till mina hemtrakter för lite viktigheter. Jag har redan tryckt i mig två rågmackor med vitlök och avokado, det är den nya kombon! Morgondiscot har satt igång för fulla muggar här på Red light. Fredagen är kommen, det blev en sen kväll igår med massor av siffror och formler hit och dit, så ikväll kommer jag att slockna snabbare än blixten, men innan klockan slagit sovdags ska det hinnas med massor av aktiviteter! Det här kan ju inte annat än att bli en spännande dag? Vad som helst kan ju hända.. Laters!


En kort arbetsvecka!

NU: jobb SEN: skola IKVÄLL: helg!!!!


Tiden är inne...

För tillfället lider jag av Sambal Oelek-koma! Munnen brinner för fulla muggar, trots det kan jag inte låta bli att trycka i mig ännu mer, det är ju så gott! Störd, jag vet. På lektionen idag efter jobbet gick det bra, imorrn ska vi ha labb hela kvällen, sen ska vi även få chansen att mäta våra kroppars sammansättning, bl.a hur mycket muskler, fett, vatten och skelettmassa våra kroppar består av, något som ska bli ytterst intressant, det är inte varje dag man får prova på sånna utförligt tekniska prylar. Jaja nu ska jag inte översösa er mer med mitt snick snack om sånt där!

HURSOMHAVER, idag fick jag som ett brev på posten insikt om mina framtidsplaner, och jag känner mig obeskrivligt lättad. Nu vet jag precis vad jag vill, och på ett ungefär hur jag ska ta mig dit. Sååå länge har jag gått runt och inte "vetat" vad jag vill göra, hur jag ska ta mig dit, och hur i hela friden jag ska få insikt i vart jag vill komma någonstans. Jag har sett mig själv som en sökare, men idag kom blixten som jag så länge väntat på. Det måste vara spikmattan som gör underverk. Nu är jag redo, jag är mogen för att påbörja och verkställa mitt slutgiltiga mål. Ni kan ju gissa på vilken väg det är... Tjohej!


Jag, Enya och spikmattan

Enya- May it be



Kvällar som denna brukar jag runda av med Enya och minst en halvtimme (om jag inte somnar) på spikmattan. Då summerar jag dagen och förbereder mig för vad som komma skall. Jag funderar igenom mina mål, vad jag vill ha i livet och hur jag vill att min framtid ska se ut. MEN just ikväll verkar grannarna ovanför oss öva gitarr så vi får se hur det blir med den saken, I will do my best! PRÖVA NI MED!
Tack för idag. Godnatt på er raringar!


April 2009


Konsten att vakna på rätt sida!

GODMORGON! Hur mår ni idag? Själv mår jag som en prins! Vaknade helt utvilad och på rätt sida, det innebär att dagen kommer att fortsätta i samma riktning. Tänk vad mysigt det är med en sambo, vi synkroniserar med varandra, timing är ordet! Fem minuter efter jag vaknat fick jag besök av A-S i köket vilket resulterade i en trevlig frukoststund tillsammans. Nu är hon på gymmet, och jag har fått i uppdrag att hitta på något spännande att göra idag, en utflykt eller något annat spännande. Ikväll ska jag prova på SATS spinning för första gången, eller som dom kallar det: cycling. Det ska bli ytterst intressant att se ifall deras upplägg är likadant som på Nautilus eller om det är ÄNNU bättre. Jag är förväntasfull och laddad. Jag lovar att leverera en rapport.

Imorrn och på torsdag har jag skola igen, under två veckor har vi studerat näringsinnehåll samt energiförbrukning och det är dags att redovisa våra hemuppgifter, nemas problemas för min del. Sånt här är ju hur kul intressant som helst, dock inser jag nu att jag har en del begrepp och en del siffror att lära in, det får bli kvällens sysselsättning. Min hjärna kan behöva lite stimulans...

Dags att använda min livliga fantasi så att jag kan leverera ett trevligt happening till oss för dagen.
Vad sägs om en lång vandring och återvända till Florida?



Vilken dag vilket flow!

Den här dagen har jag behövt! Var och kollade på Avatar igårkväll så hela natten lång har jag drömt om avatarer, satan i gatan säger jag bara, mitt nästa mål är att bli en avatar, vilka fruktansvärt grymma lirare! Idag intog jag löpbanden på SATS och körde järnet, jag låtsades att jag var en avatar och jäklar vad jag sprang långt OCH fort, en hel timme höll jag ut innan jag körde plankan och dog. Jag känner mig stark, och det känns HELT RÄTT att jag lovat mig själv att avstå helt ifrån alkohol en månad framöver. För att nå de resultat man vill måste man ibland göra en del uppoffringar, eller ska vi kanske kalla det att strukturera om lite i planeringen? Fast jag ser det inte som någon uppoffring, snarare tvärtom! Att må bra går före ALLT ANNAT! Jag har dessutom lyckats med att få med mig en till person i pakten, anyone else?
Tillsammans kan vi göra det här! KOM IGEN RÅ!

Vilken sekund som helst kommer A-S hem och jag har tändt ljus i hallen och nu väntar en mysig lax-middag med välbehövande catch-up! TREVLIG KVÄLL =)


Feel me

Alicia Keys- Try sleeping with a broken heart


Boogie night in pictures!








Godnatt kära vänner!


Boogie night 2010

Boogie night är över och satan vilken kväll. Städningen är ett heldagsprojekt. Tusen tack allihopa för en super trevlig kväll. Bilder finns och bilder kommer att dyka upp på bloggen och facebook så håll utkik.
Jag tänkte även gå ut med ett litet pressmeddelande och informera er om att jag kommer att ha en HELVIT månad, jag kommer alltså vara spiknykter i en HEL månad från och med nu. Så tänk inte ens tanken på att försöka locka med mig på vilda festligheter, jag behöver det här för att komma i balans igen. Lördagen den 13 Mars är det målgång, då festar vi till det rejält igen. Vilka är med mig? Ska vi tävla? Vem klarar sig längst?


Ikväll ikväll ikväll

Tacka gud för kaffe och choklad! Dagens näringsintag. Imorse var jag hos en frisör som var grym, hon slingade mitt hår som ingen annan! Vinet ligger på kylning och nu ska jag göra ett ryck här i lägenheten, för tillfället ser det ut som skit. Jag kör soundcheck och laddar spellistan med hits!


Payback time!

Grannarna spelar högt ikväll, imorrn är det vi som spelar HÖGRE! IMORRN ÄR DET VI SOM BJUDER IN TILL BOOGIE NIGHT! Här i Red light disctrict laddar vi upp för fulla muggar i studens hetta! Jag hoppas vi ses bland blommor och bin! Kan knappt vänta tills jag får inta min outfit, hoppas våra gäster också kliver ur sina bekvämlighetszoner och drar till med något spårat! CIAO!


Hem och iväg igen

Fredagkväll är kommen, om lite drygt en timme ska jag infinna mig på SATS där jag framöver kommer spendera hälften av min vakna tid. haha! Ska träffa en tränare som ska få in mig på banan. GREAT!Härligt med ett nytt ställe, en av mina mest välanvända meningar: Omväxling förnöjer! Mer än så hinner jag inte informera er om i detta nu! TJAO!


FREEEEEEEDAG

Bob dylan- Hurricane


Tur att jag har lite humor kvar i sinnet

Jag vet fortfarande inte om jag ska skratta eller gråta. HAHA
Hursomhaver, idag är det jobb på agendan, kom förbi och säg hej om ni vill se mitt söta ansikte! Jag blir nog kvar där natten lång för vi ska ha sushimys och pysselkväll efter stängning! Sen är det raka vägen hem till frugan för planering av helgens bravader! CIAO BELLA!



Speechless





HA-HA! Godnatt


Livet är inte så illa endå, det är faktiskt jäkligt bra!

Märkligt hur det kan vända va?! Note to myself: Ta reda på fakta innan jag grundar förutfattade meningar om mig själv! Tänk vad man lär sig nya saker, VARJE DAG. Det är ju vad livet går ut på, att lära sig, ta åt sig och att  sträva efter att ständigt utvecklas till det bättre. Det är precis vad jag ska göra!

Haft en välbehövlig dag med Julia idag med kaffedrickande på Lindas café. Efter två koppar kaffe mådde jag måttligt illa. En bra idé är kanske att begränsa mig till max tre koppar om dagen? Jag som ALDRIG skulle börja dricka kaffe, det här är ju pinsamt. Imorrn är det jobb igen på Stockhome följt av en intressant lektion tillsammans med Fredrik i mitt favoritämne! Det här innebär ju att jag nu måste inta spikmattan och sen sängen! Puss Ni är underbara, hela högen!


såhär har ni aldrig sett mig förr!


Den som behärskar ögonblicket behärskar livet

Idag är det en ny dag! Jag är ledig och ska göra det bästa av den. Sitter här med en kopp apelsin/chokladkaffe, min nya last! A-S begav sig precis iväg till jobbet, själv tänkte jag ha disco här på red light, och städa garderoben, yess nu är jag i stort behov av att rensa, strukturera och organisera, då känns allt bra! Sen vankas det storkok av min berömda linssoppa och efter det ska jag bege mig iväg och inspektera ett nytt gym. Ut med det gamla och in med det nya is the shit just nu! Det är även hög tid att anmäla mig till ännu ett till springlopp. Åh vad underbart det blir när snön avlägsnar sig och det är fritt fram för att löpträna utomhus. SNART snart snart är är det vår. Min bästa årstid, jag fylls altlid med överdrivet mycket vårkänslor och det finns inget bättre. Jag skulle nog våga påstå att det är på våren jag är i mitt esse! Sen hör det till att fylla år också, det är väl bäst att jag redan nu informerar er om det, 13 mars! EN LÖRDAG! Jag kommer att bjuda in till en vild fest som ni säkert förstår! MEN innan det ses vi ju på Boogie night nu på lördag!! BE THERE OR BE SQUARE!

TJOFLÖJT!



Godnatt kära anhängare!

Don´t look back in anger


En dag med Karro



Den här tjejjen vet hur hon ska få mig tillbaks på banan. Snart är jag tillbaks i sadeln igen! Som min kloka vän säger, det är när man mår dåligt och när man möter motgångar man lär sig mest! Jag får helt enkelt lära mig att leva med att jag inte alltid kan lyckas med ALLT jag vill. Nu behöver jag en ny morot, en ny utmaning och massor med ny energi. Jag behöver omge mig med människor som lockar fram det allra bästa ur mig, och vilken tur att jag bara har sånna fina människor i min omgivning.


När det inte går som man vill...

...gäller det att vara stark. Det som inte dödar härdar går på repeat.
Tacka gud för vänner!


Ljuva helg!

Det blev en minst sagt spontan utgång igår, och som man alltid säger, det är dom gånger det blir som roligast, så även denna gång! Hade tänkt mig en lugn och stillsam hemmakväll i min ensamhet, men icke! Kusinen vet hur hon ska få mig på partyhumör! Idag däremot blir det andra bullar. Ska precis bege mig hem till familjen i Gamlis, sen förbereda mitt performance inför imorgon! Mer om det sen. Ikväll får jag finbesök i form av två vänner. Det var allt för denna gång! HERRÅ!!!


Förlåt...

But I´m still alive!



har bara en del att stå i just nu...


Drag!!!

Pitbull Feat. Akon- Shut it down


TJABBA!

Jag är tillbaka från dom döda! Den här veckan är det full rulle minst sagt och jag försöker att hinna med, det går i en jäkla fart, snart är det helg igen TYP. Igårkväll hade jag min fina Helene över på besök, det blev mycket skitsnack vilket verkligen behövdes! Idag har det varit jobb på agendan, jag har skyltat om och gjort fint i butiken inför Alla hjärtans dag. Vilken tur att jag bara har mig själv att tänka på, extra mycket choklad till mig, och frugan förståss. Det gäller att vårda sina relationer väl! Jag hann också med att springa sju kilometer på gymmet, jag är återigen på g vilket känns hur härligt som helst. Aldrig att jag låter någon fånig förkylning ta över mitt liv. NEVER!!! Det är jag som styr, INGET annat! 

Imorrn efter jobbet är det dags för min andra lektion i fysilogi, kost och hälsa tillsammans med Fredrik, vad härligt det är att få lära sig saker igen och aktivera hjärnan på nytt, dessutom med saker som faktiskt intresserar och engagerar mig! Först måste jag bara renskriva allt kladd och gå igenom allt viktigt som sas förra veckan! Minns knappt något för jag led av någon slags feberkomma, men imorrn då jäklar! TJAO BELLA!


RSS 2.0