Godnatt och adjö

Fredagkväll, jag sitter hemma och är dödstrött. Jag har jobbat ett kvällspass idag och jag stängde butiken helt ensam! Det var lite läskigt eftersom att det var första gången. Jag lärde mig massor! Jag gillar att lära mig nya saker, och genom att göra läskiga saker så lär man sig massor! BRA VA!
Efter jobbet imorgon blir det Goodbyeparty och utgång hemma hos Camilla med alla Ginatjejjer!



SE UPP!


JIPPI!

Härmed friskförklarar jag mig själv. Nu ska jag för första gången på tre dagar ut i det friska vintervädret för att få en nypa luft och dessutom röra lite på påkarna. Att ligga framför tv:n i tre dygn är mer ansträngande än vad man kan tro. Jag har ont i hela kroppen, ungefär som träningsvärk


NY-08


Jag gillar att tycka synd om mig själv

Just nu behöver jag
..någon som kan tycka synd om mig
...någon som kan servera mig mineralvatten och färsk frukt
...någon som kan byta dvd-skiva på tvn när den ena har tagit slut
...någon som kan ha högläsning för mig
...någon som kan stoppa om mig, klappa mig på kinden och säga godnatt

Är du den jag söker?
 Maila din ansökan omgående





Ge mig styrka

Efter två dagar liggandes och sittandes framför tvn i soffan är jag rätt less på detta slöa liv. Jag skulle ha jobba på Gränby centrum idag men det gick ju åt skogen. Imorrn ska jag pallra mig iväg till jobbet varesig jag vill eller ej.
Igår åt jag fem stora apelsiner, massor med grönsaker och fisk och drack massvis med vatten,och idag ska jag inte vara sämre. Snart är jag på benen igen!


Jag lovar att det inte ska bli någon töntig modeblogg men ibland är jag tvungen


VS
Vilka av dessa underbaringar får följa med i resväskan?

Forever 21 here I come!!!


Mitt bästa köp ever



Det enda som är bra med att vara sjuk och sängliggandes är att det är tillåtet att kolla på huuur många avsnitt som helst utan dåligt samvete!

Over and out

I´m sick as hell. Blåbärsoppa och Sex and the city.


Jag inleder nu min kampanj Nr. 2 mot förkylningen denna säsong, den här gången blir det tuffare...
Men jag ska klara det!

Olycka i tvättstugan

Idag tog jag mig i kragen och bestämde mig för att tvätta alla mina kläder som låg i den överfulla tvättkorgen. Utan att titta igenom plaggen raffsade jag in allt i tvättmaskinen som vanligt! När jag sedan skulle hänga upp den rena tvätten på tork upptäckte jag till min förskräckelse att jag råkat få med pappas lacoste kofta stickad av ull.
Från storlek XL till M.
Nu kanske ni tror att det var ett smart trick från min sida för att få överta hans tröjja, men detta var en ren olyckshändelse och jag hoppas att familjen hädanefter lägger sina kläder på rätt ställe för att undvika liknande incidenter!

Förlåt pappa!

Nu jävlar


Back to school

Imorrn börjar jag, Joanna och Linnea i skolan igen. Det är dock inte riktigt så allvarligt som det låter, en sketen kurs på 7,5 poäng ska vi skrapa ihop! Vi ska få lära oss massor om rymden och atmosfären, kan kanske bli lite intressant endå.
Mest intressant blir att besöka alla nationer!


Det är svårt att smälta


Captiva Island, FL

Jag är så lycklig
. Det kommer att dröjja länge innan jag inser att en dröm faktiskt kommer att gå i uppfyllelse.
Jag har inte träffat Anna-sara på snart ett år då jag var och hälsade på i Boston och New York. Nu ska vi få åka på semester TILLSAMMANS. Vi ska bada i havet, i poolen, i jaccuzzin, vi ska äta exotiska frukter, gå långa promenader längs stranden, snacka skit, kolla på solnedgången och bygga enorma sandslott med barnen!


Anna-sara

Två månader kvar!


Benjamin Buttons otroliga liv var bra...

... men mitt otroliga liv är banne mig ännu bättre!

JAG ÅKER TILL FLORIDA DEN 1:A APRIL - Captiva island
Allt gick så fort, biljetterna är bokade och jag är redo!

  

HÄÄÄÄÄR KOMMER JAG ATT TRIVAS!

Här ska möta och lära känna min nya familj som jag ev.ska bo och jobba hos i sommar! Jag ska få följa med på deras semester och bo med dom vid stranden. Vet ni vad det bästa av allt är?
Jo att vi åker dit tillsammans med min kusin Anna-sara och hennes värdfamilj!
Jag känner mig så lycklig, redo för att upptäcka världen och redo för nya erfarenheter!

What more can I say?



Congratulation!

 
Idag fyller min bror Fredrik 22 jordsnurr. Det firades med pannkakstårta och besök från gamlingarna! Så roligt att ha hela familjen samlad för en gångs skull. Det händer typ aldrig i vår familj, men det kan bero på att Fred bor på andra sidan jordklotet!

Jag väntar för tillfället samtal från Usa, I´m so excited!


Wohow

Nu händer det grejjer minsann....

Jag är egentligen ingen Party pooper...


... men ikväll måste jag göra er besvikna.
Efter alldeles för lite sömn inatt plus en heldag på Gina tricot i Gränby centrum så är jag inte fit for fight så att säga. Jag känner hur kroppen skriker efter att få ligga hemma i sängen och äta frukt i stora lass för att inte stupa, så jag kan inget annat göra än att lyssna på den.
Sofie och ni andra Ginagirls ni kommer att överleva kvällen utan mig! Hoppas jag

Don´t hold back


Härliga ljuva sovmorgon!

 Nu sitter jag och grubblar på om jag ska pallra mig iväg till gymmet imorgon innan jag börjar jobba kl 12. Det vore skönt att starta dagen med en workout, men imorgon ska jag för ovanlighetens skull jobba på Gränby centrum så det blir så flängit fram och tillbaks med alla tunga kläder. Dessutom så känns dagen extra lång om jag går upp supertidigt och det har jag inte lust med imorgon. Så jag överväger att vila från träningen en dag till. Ibland har jag faktiskt problem med att hålla mig undan från gymmet, undra varför...



Kul föresten att så många hittat hit!


Mina barndomsvänner!



Dessa underbara tjejjer har jag spenderat dagen med!

Lön

Jag har lyckats hålla mig från att handla massa onödiga meningslösa prylar denna månad.
Jag känner mig stolt! Jag känner mig stark! Jag klarar vad som helst!

Pengar gör oss lyckliga, den som säger något annat har fel, och att se sina besparingar växa gör oss ännu lyckligare. Men imorse när jag tittade in på kontot fick jag rejäl handsvett och blev nästan lite nervös, vad ska jag göra med alla pengar? Helst av allt vill jag låsa in dom på något hemligt ställe och svälja nyckeln så att jag inte kommer åt dom. Jag är rädd att jag ska få världens tokflipp och bara tokhandla massa onödiga dyra saker eftersom att jag har hållt igen den här månaden,(shoppingmonstret kanske lyckas slita sig loss?) eller så får jag väl för mig att skänka allt till välgörenhet...Ibland drabbas jag av tvångstankar av alla möjliga slag, men jag ska göra allt vad jag kan för att tygla mig själv även denna månad!

Idag är det fredag och snart ska jag ner på stan för att träffa två vänner!



Tagen på bar gärning

 

Jag i ett nötskal

Idag var det tänkt att jag skulle stå för middagslagningen i denna familj, jag åtog mig uppdraget och klarade det med en klackspark?!



Jag har ibland svårigheter med att hålla koll på alla prylar SAMTIDIGT som jag ska se till så att inget kokar över, bränns vid eller brinner upp. Om maten sedan blir god ser jag bara som en bonus!
Hell´s Kitchen nästa!

Rädsla...

... utmana den eller låt den styra ditt liv!

To die for


I´m Yours

Jag är mig fortfarande lik

   
                                                         eller?

Deleted

Igår tog jag mit en titt i min inkorg. Meningslösa mail från flera år sen tillbaks fanns där som jag aldrig brytt mig om. Jag tog bort hela skiten och nu är den tom, ren och fin!
Trots att det bara är en fånig inkorg jag snackar om så känns det nästan som att börja ett nytt liv!


Vuxenlivet är inte alltid som livet på en räkmacka

Först nu inser jag att jag håller på att bli vuxen, eller rättare sagt ÄR vuxen. Vuxen på riktigt kommer jag nog aldrig bli. Men låt oss säga att när jag fyllt 20 år så är jag formellt sätt en vuxen människa som får göra ALLT! Men vad innebär det här ALLT? Jo typ att jag får gå på systemet och handla min egna sprit. Köra bil och gifta mig har jag redan kunnat göra i hela två år.
Vad innebär det mer?- Jo då är det bara 30 år tills man är 50 bast. Dessutom så måste man börja betala för tandvård det året man fyller 20 JAHA? Vuxenlivet är dyrt. Mina linser kostar lite drygt 1 000 spänn för tre ynka månader, och utan dom klarar jag inte att leva ett normalt liv, så vad har jag för val? Betala eller va blind för resten av livet?!

Nya träningskor måste jag införskaffa mig och jag misstänker att de kommer kosta skjortan.TRÄNINGSKOR? Det är nog det mest tråkigaste som finns. Dom är fula, kostar onödigt mycket och man har ingen aning om vilka man ska välja för alla ser likadana ut. Förut kunde man skylla på att man var tvugen att ha ett par pjuks på gympan i skolan men den funkar inte längre tyvär. Samma sak gäller med busskort,, när man gick i skolan ställde föräldrarna upp med kosing just för att det var viktigt att man gick till skolan och gjorde det man skulle, men att fråga om busspengar nu vore som att försöka prata med en katt. TOTALT meningslöst.

Sen att jag fortfarande bor hemma och slipper laga mat varje dag och lever livet är en annan femma!





Låt mig presentera ...


... Världens kanske största päron
400 gram!
Gissa om jag var lycklig?!

Jag hatar snö faktiskt



Såhär såg jag ut efter en tuff vandring hem från stan. Snön öste ner, jag var kissnödig och mina billiga skitskor läckte in så mina fötter var dygnsura. Ibland är det inte lätt att vara Lina.

Nu ska jag sova mig snygg!

Tut tuut

Min körlärare trodde att jag om jag ville skulle kunna ha körkortet i fickan i slutet av Februari om jag bara lägger manken till. I slutet av Februari var väl att ta i, men ialfall till slutet av Mars! Idag var jag grym på att köra, när man tänker efter är det en cool känsla att ha fullständig kontroll på bilen HELT SJÄLV!
Nu ska jag och mamma ut och storhandla! Det är så roligt att få vara med och bestämma vad som ska inhandlas och dessutom lägga ner massa andra onödiga prylar i vagnen!
Laters!


Watch out!

Okej, mellan kl 14-15 bör alla som vill hålla sig helskinnade hålla sig undan från vägarna för då ska jag på körlektion. Nu jäklar ska jag ta det här jävla körkortet. Jag har kört från och till men kommit av mig hela tiden men nu är jag trött på det. Hur svårt kan det vara? Köra bil kan jag väl men det gäller bara att lära sig alla dumma trafikregler och skyltar, synd bara att det är så fruktansvärt tråkigt och sömnframkallande att läsa körkortsboken!

Sen ska jag träffa Julia som har börjat skolan idag!

Ayia napa-08

Vad vore jag utan er?



älsklingar!

En liten incident

Idag hände det en spännande sak på gymmet. Jag hade precis dushat och fått på mig endast en tröjja när en halvt hysterisk kvinna springer ut från bastun och ropar
- Det brinner i bastun, det brinner i bastun!!! Kan någon som inte är naken springa upp och säga till personalen!!!!!
Det jag fruktar mest i livet är eld och eldsvådor. Jag hann inte ens tänka föränn jag for som ett skott igenom hela omklädningsrummet, upp för trappan till receptionen, och först då jag insåg att jag var typ halvnaken.
- DET BRINNER I BASTUN!!!!!

Det kallar jag överlevnadsinstinkter att lita på!

Det visade sig dock att den hysteriska kvinnan gillade att överdriva. Det "småbrann" bara lite. (gnistor och glöd)
 Men det gäller att ta det säkra föra det osäkra och göra sig beredd att fly för livet!



Goodmorning fellows

Godmorgon mina vänner! Idag har jag massa roligheter framför mig! Först ut är jobb! Sen ska jag slå mitt rekord på löpbandet på gymmet och efter det ska jag ut och äta med några vänner!
Det blir en härlig söndag!

På Onsdag kommer min bror från Usa hem och hälsar på!!!!

Jag ser ljuseeeet!


-När man ser sånt här, då vet man att det inte är långt kvar!

TYP -20 GRADER

Dags för Yoga innan jobbet. Det ser dessvärre ut som att jag måste ta cykeln för bussarna är invalida. meeeen jag kommer inte hinna med cykeln med tanke på att den är fastfrusen i marken !
AHHHHHHHHH det sket sig.

Jag gillar att mina vänner håller koll!



Fortsättning följer...?

Ett av mina nyårslöften i år är att få bukt på mina bristande sömnvanor så däför tänkte jag nu bege mig mot sänghalmen! Imorgon väntar en lång och rolig dag med många moment och då gäller det att ha krafter så att jag inte stupar efter halva dagen. Redan kl 09.00 ska jag på ett möte! Vilket betyder uppstingning 07.00, ge mig styrka!

Efter boxpasset jag var på ikväll så blir det nemas problemas för mig att somna in!
Däremot är de flesta nätter ungefär som en skitläskig skräckfilm eftersom att jag jämt drömmer mardrömmar, så vi får se vad den här natten bjuder på för smaskigheter!

SPÄNNANDE VA?!


In your dreams honey!

Kanske låter torftigt?

Alla som känner mig vet att jag är svag för bananer och om jag skulle få välja en frukt att leva på för resten av livet så skulle det UTAN TVEKAN bli banan! Jag har banan till nästan allt, i maten, i salladen,i gröten, i fruksalladen osv. Och nu har jag testat ännu en sak som slår alla banankombinationer.

Recept:
Du behöver:
- 1 banan
Ta bananen, skiva den och stoppa in i frysen en timme!
SUPERENKELT OCH SUPERGOTT! Det smakar glass, på riktigt!

 

Idag känner jag mig snäll

Idag är jag ledig igen,börjar faktiskt bli trött på det. Hörde ni?
Jag vet inte om jag är uttråkad eller om det är ett tecken på mognad?
Ett annat exempel på det fick jag när jag häromdagen skulle köpa en tidning, då köpte jag Måbra(!!!?), istället Cosmopolitan, Veckorevyn eller någon annan skvallerblaska som jag alltid köper. Jag insåg dock till min besvikelse senare att målgruppen för den tidningen var för snäppet äldre än för tjejjer i 20-års åldern som gillar att läsa om mode, sex och sminktips. Men jag kände väl i studens hetta att jag ville just "må bra".

Idag tänkte jag vara snäll och röjja undan lite i huset. Mamma och pappa är alltid så trötta och stressade efter arbetsdagen och det första de flesta mammor gör när dom kommer hem från jobbet är att laga mat, städa och ta hand om resten av familjen. VARJE DAG! Hur kul kan det vara när man har gjort det typ 900 gånger?

Laters!!!

Inte så illa pinkat trots allt


Nu har jag testat min nya mobilkamera och jag måste säga att jag är glatt överasskad. Det var ju ingen mobilkamera jag kammade hem direkt med 2 ynka megapixlar. Men trots det så överträffade den helt klart mina förväntningar. Om man bortser ifrån att jag ser lite galen ut på bilden så är ju en hyffsad bildkvalité!
Jag visste väl att jag och min Nokia skulle komma bra överens denna gång!

Ja, jag vet att det bara är Januari än så länge

Jag har ett paket som väntar på mig på posten som jag tänkte bege mig ut i vårvädret för att hämta (jag gjorde beställningen innan jag bestämde mig för att inte handla SÅ DET SÅ) Jag kanske tillochmed kan ta cykeln för att få den ultimata vårkänslan. Jag älskar vårkänslor! Sen ska jag och min träningskamrat Helena iväg för att svettas på gymmet och jag funderar starkt på att stanna kvar för lite relax med ångbastu. Det är jag värd!



Det blir en härlig dag!


Hello....

Jag har bestämt mig för en sak, och det är att bli bra på engelska, så nu mina vänner gör jag allt för att bättra på mina språkunskaper, man vet aldrig när dom kan tänkas att komma till användning. Inte minst när jag är ute och reser. I skolan lärde jag mig inte så värst mycket om sanningen ska fram. Det var mest, he, she it ,you name it grammatik och annat tråkigt. Så Igårkväll inledde jag min stora kampanj med att kolla på en film med ENGELSK undertext .
Ikväll blir det en ny film!
BRA VA!


Klänningen är räddad!


Min lila underbaring är räddad. Jag var iväg med den till Topshop och envisades promt med reklamera den pg.a kassa sömmar men istället fick den sig en svängom till skräddaren. Hoppas verkligen att den håller mer än 20 minuter denna gång. Stockholm bjöd på lite härliga vårkänslor idag. Solen tittade fram då och då och jag måste medge att det var lite varmt med den tjocka dunjackan. Mitt hemliga projekt gick bra och jag är nöjd!

Lisa min vän, du frågade om jag inte skulle shoppa?
Svaret på din fråga är nej. Jag shoppade inte. Bara ett träningslinne och ett shampo vilket jag räknade som undantag. Visst är jag duktig?! 


So long!

Hejdå mina vänner. Nu beger jag mitt till Stockholm över dagen!
Laters!

Det var väl endå en överdrift?



Okej, så den människan som har skrivit detta påstår alltså att jag måste springa knappt 1km för att förbränna två st pommes frites. 2km för fyra och knappt en halvmil för att käka ÅTTA ynka pommes frites?

Lets go

Ut i stormen ska jag nu för att uträtta ytterliggare några ärenden i stan (låter så vuxet och bra) sen ska jag förbi Gina och norpa åt mig några extrapass så att jag får lite klirr i kassan framöver. Slutligen ska jag avsluta min tripp i stan med träning tillsammans med Helena och idag blir det konditionsträning så det bara ryker om det!



baked lina i ayia napa-08


Nu kryper det i fingrarna


Trots att det är pissigt väder och storm ute så blir man ju sugen på dom här raringarna!

Det gäller att ha framförhållning

Klockan är snart 10 och jag har redan hunnit iväg till stan fram och tillbaks för att uträtta en sak. Det kallar jag hurtigt.
I vanliga fall skulle jag på en ledig dag sova till minst kl 11.
På förmiddagen tänkte jag ägna mig åt tråkiga vuxensaker, dvs städa, tvätta och laga mat. Lika bra medan man endå är igång så att säga!
Om sanningen ska fram så tycker jag att det är ganska rogivande att få fint på rummet, få rena fina kläder och få god lunch. Fast det är ju ingenting man bara FÅR

Och vad gäller mitt köpstopp så har jag ännu inte köpt en endaste pryl på typ 12 dagar.
Det är som med godis. Ju mer man äter desto mer vill man ha, men om man istället kopplar bort allt så känner man inget sug längre. Jag har inte ens köpt dom där fina kjolarna jag visade häromdagen.
Jag har definitivt mognat och blivit starkare dom senaste dagarna..
for sure...



Jag precis fyllt 18 bast, definitivt INTE så mogen och stark...



Tro inte att ni slipper inte undan



Mission completed

Ännu en söndag har passerat och det är dags för en ny vecka! Jag älskar nya veckor med nya möjligheter!
Imorgon blir det en ledig dag med några saker inplanerade och på Tisdag ska jag till Stockholm och reklamera min underbara klänning från Topshop av skitkvalité tyvär och så ska jag göra en hemlig sak, ni kanske får veta later!

Idag friskförklarade jag mig själv och firade med en workout på gymmet efter jobbet. Jag lyckades alltså med min kamp mot förkylningen. Skönt att ha det kapitlet avslutat va? Jag kände att det var på gränsen mellan "måttlig till ordentlig" förkylning.



Jag vet inte om det var frukten, bären eller alla de hundra liter vatten jag hinkade i mig
men jag är frisk som en nötkärna!
nästan...

Ska jag?



Nu har jag grubblat länge nog.
 Vad sägs om denna underbart fina färg på håret?

Forever 21 på min önskelista



Forever21

Jag tackar inte nej till det här!
Är det NÅGON som har en susning på vad frakt och tullavgifter går på?
på ett ungefär...

Ja, jag vet att det är Lördag


Varför ska ALLA mina vänner ut just ikväll? Just ikväll när jag känner mig som mest död och sällskapsjuk. Jag kommer att stupa innan jag ens tagit mig utanför ytterdörren hur sugen jag än är och hur mycket alkohol jag än druckit. Om det är till någon tröst så är det bara två månader kvar tills jag fyller 20! Jag har redan kollat upp vilken veckodag, och mina vänner, det är Fredag den 13:onde.

Förstår ni vad det innebär?! TVÅ MÅNADER, TYP 60 DAGAR!


Kanske om jag hade varit mitt bästa jag

18.14 Sms från Helene:
 Kom igen stumpan, vi är bjudna på rugbyfest, fatta vilka 10poängare vi kan hitta där

Ledsen att behöva göra er besvikna, men det blir Sex and the city natten lång...



Och så var det ju det här med mitt köpstopp



Gina Tricot

Skulle kanske funka som ett undantag. Anledning:
I behov av nya arbetskläder?

Det gäller ju att försöka

Idag har det varit en bäst-att-stanna-hemma-dag. Kampen mot förkylningen går framåt hoppas jag. Jag har tryckt i mig massor med hallon, broccoli, apelsiner och för att inte glömma alla andra viktiga vitamindrycker jag druckit.
Kvällen ska spenderas hemma hos Helene med sushi, Arn 2 och massor av skitsnack, det är de vi gör bäst!  Undra om hon har några gamla mirakelkurer eller bär där hemma i skåpen, bäst att jag tar mig en titt!

Förhoppningsvis mår jag bra som en mört imorgon redo för att gå till jobbet med nya krafter!


Helene

Jag plockade dom själv, faktiskt


Yess, jag fortsätter med mina bär, idag blir det hallon!

Det går inte att vara bäst JÄMT

Okej, jag ger mig. Förkylningen har dessvärre övertagit min kropp, men värre än så blir det inte. Lite ont i halsen och lite snuva har inget dött av? Sängliggande är det sista jag tänker bli. Jag fortsätter min kampanj mot förkylningen. Idag rev jag en hel ingefära över kycklingen, det ni! Imorgon måste jag hitta på nya trick och knep så missa inte det.

Nu ska jag göra min 6:e kopp te och ta min 4:e apelsin sen är det läggdags!



Vuxenpoäng rullar in som dom ska, det går bra nu?

Idag har jag och Joanna varit på stan och fått mer än mycket uträttat! Jag skulle vilja påstå utan att överdriva att vi har kammat hem mer än tio vuxenpoäng ivar! Vi har bl.a anmält oss till Uppsala Universitet på en kurs tillsammans med Linnea! Back to school så att säga. Vi tre gick ju faktiskt i samma klass i tre år så vi har mycket roligt att ta igen i klassrummet. Och på nationerna...

Imorgon fortsätter våra hemliga projekt.



Laters!

Ingenting kan stoppa mig


Ja, jag har ätit upp ett helt paket blåbär SJÄLV!
Och den snoppliknande saken föreställer ingefära som jag snart ska käka upp.

Ingenting kan sätta käppar i hjulet för mig!

Låter som en rätt behaglig dag trots allt?

Oh no. Den är här för att ta mig levande.
Förkylning, influensa, kalla det va du vill! Här är den inte välkommen ialfall. Jag ska göra allt i min makt för att besegra den! Jag har redan druckit Mivi total, Chi san och jag ska köpa massor av blåbär som innehåller massor av antioxidanter och trycka i mig. Jag ska ställa in boxpasset som jag har ikväll och byta ut det mot en lugn promenad i det friska vintervädret. Gå och lägga mig tidigare än jag någonsin gjort. Ta ett varmt bad och läsa en bok?

VAD FINNS MER ATT GÖRA?



FÖRSVINN!

Får man vara kär i smyg?

Nu ska jag gå och sova, ännu en kväll alldeles för tidigt. Imorgon blir en fullspäckad dag!



Jag 16 bast med bandana!
Godnatt.

Jag halkade in på ett forum för killar och hittade DET HÄR

mauro 2008-11-05, 17:53 frågar:
Tänkte passa på och ställa ytterligare en fråga även om det inte berör ämnet.
Efter att man har varit ute och festat och lyckats få med sig någon, vart är det lämpligast att gå till. Till tjejen eller till killen?
För mig ligger hemmet ungefär 1 timmes buss avstånd och det skulle kännas långtråkigt att åka ut till mig om jag fick med mig en tjej. Samtidigt känns det inte rätt att killen åker hem till tjejen. Hur resonerar ni?

vcx 2008-11-10, 23:34 svarar:
Varför skulle det inte vara rätt att vara hos henne?
Det är väl som folk säger, är hon ful så gäller bortaplan. Annars spelar det ingen roll. Fördelen med bortaplan är ju att man kan dra när man känner för det, lite svårare om man måste sparka ut henne. I ditt fall så satsa på hemma hos tjejen, en timme på buss låter sådär, och taxi lär bli dyrt...

Mina vänner! 
Det första jag frågar mig är: Varför i helvetet ens överväga att gå hem med någon som är F-U-L?
Hursomhelst så vet vi nu alltså att bortaplan betyder att du är ful som stryk!
Och pengar till taxi är du heller inte värd!


Peppar peppar ta i trä

Det verkar just nu som att HELA världen förutom jag har åkt på influensan?!
Kan det vara för att jag trycker i mig omkring minst tio apelsiner och fem bananer om dagen?
Jag vet inte, men lika bra att fortsätta så att inget hemskt inträffar dom närmsta dagarna


Goodnight

Jag har ätit minst fem apelsiner idag, trots det så orkar jag inte hålla mig uppe en minut till.
Lillebrorsan och hans polare ska hålla igång hela natten med guitar hero i vardagsrummet precis ovanför mitt rum.
Dom bankar, vrålar och hoppar så att jag blir tokig. Någonting säger mig att jag får använda öronproppar eller tiga för resten av mitt liv.

Klockan är nu 20.00, jag går och lägger mig



KATASTROFalt skönt


Hoppas inte

Idag mina vänner, har jag tillochmed lämnat tillbaks ett plagg. Det ni! Framsteg på hög nivå från min sida. Jag insåg att jag inte behövde två snarlika jackor. Det här känns än så länge inte jobbigt alls, snarare tvärtom måste jag säga. En rolig utmaning som fler borde testa på.

Jag känner heller INGET köpsug alls när jag ser alla nya fina saker vi får in på jobbet, antingen är det mig det är fel på eller så är plaggen inte tillräckligt tilltalande..Och på rean har jag heller inte hittat något vettigt.

Hm, kan det kanske vara lågkonjukturen som spelar mig ett spratt?



So far, so good

Än så länge har jag kunnat hålla tassarna i styr från allt som har med shopping att göra, förutom äpplet jag köpte på Pressbyrån för SJU spänn. S-J-U kronor för ett ynka äpple. Ja, jag vet att det bara gått en dag, men det blir inte lättare när Helene ivrigt ringer och berättar om allt hon sitter och ska beställa på internet. Om jag fortsätter såhär kommer jag förr eller senare att bli rik som tusan.

Idag hade jag inte alla hästarna i hagen om man säger så. Jag var ombytt, klar OCH i tid till gymmet.
- Hej hej, jag ska träffa Johan klockan ett!
- Jaha? Är du verkligen säker på det, sa killen i receptionen och rynkade på nosen
- Yess, stensäker, för jag skrev tillochmed upp det i kalendern, Lina kl 13.00
- Men det står ju Onsdag här
- Vad är det för dag idag då? Jag var tvugen att låtsas att jag glömt vilken dag det är
- Måndag!
-JAHAAAAAA,

 jävla smartass jag är


Köpfritt månaden ut

Denna söndagskväll har jag ägnat mig åt städning av garderoben och då fick jag insikten om att jag egentligen har allt jag behöver plus lite till i kläd, skor och väskväg.. jag har bestämt mig för att, håll i er införa köpstopp denna månad på kläder, skor, och andra onödiga prylar. Det här innebär mycket svett, blod och tårar. Det kommer bli tufft när köpsuget  och impulsiteten slår till.

Nu tror ni säkert att jag kommer att misslyckas med detta projekt! Jag ska allt visa er vad jag går för. Det finns vissa undantag, te.x om jag spiller ner ALLA mina vita tröjjor och jag är i livsnödvändigt behov av en, eller om jag mot all förmodan skulle få inbrott och bli besluten på alla mina kläder. Ja ni fattar!

OCH nej jag kommer inte att sitta inne varje kväll och inte ha något liv bara för att jag vill spara pengar, det handlar inte BARA om pengar, utan också om att jag ska ta vara på det jag redan har.



Dessutom ska jag bevisa att man kan vara lycklig utan shopping
 eller kan man verkligen det?


En helt vanlig Söndag

Det senaste dygnet har varit ett super-mycket-att-göra-dygn.
Gårkvällens jobb skulle man kunna kalla money for nothing. Det var lugnare än på kyrkogården så att säga.

Idag var det återigen jobb på Gina och efter stängning gick jag till dörren brevid,centralbadet, för lite workout.
Nu sitter jag äntligen här och pustar ut, det gäller att ta vara på dygnets alla timmar.

Dags för lite avkoppling kanske?


Jag och Sara hemma hos Lisa


Inte min dag idag

Jag vet att man inte ska ta åt sig när man möter otrevliga människor. Men idag kunde jag inte låta bli när en kund lyckades förpestade HELA min dag. Jävla klimakteriekossa!

Hade jag varit fit-for-fight idag så hade jag tagit tjuren i hornen och läxat upp den oförskämda damen och talat om att det faktiskt inte är okej att bete sig så som hon gjorde, men just idag känner jag mig svag både i kroppen och psyket så jag blev istället helt menlös och tragisk.
FYYYYYY



Nu är det dags att ladda om och dra på smilebandet!
Dags för jobb Nr.2

Ett av alla tusen löften

Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen, byta lakan och titta på ett avsnitt  Sex and the city och sedan avsluta kvällen i lagom tid, ja jag vet att det är Fredag. Ett av alla mina tusen nyårslöften iår är att ta hand om mig själv bättre än vad jag kanske gjort under 2008. Det har blivit alldeles för många sena nätter med ibland kanske lite för mycket alkohol och osunda vanor.

Låt detta år bli ett lagomt galet år...

Imorrn ska jag köra ett konditionspass på gymmet innan jag börjar jobbet!
Låter lovande och ambitiöst

Och bilderna från nyår blev som dom blev













Och där dog kameran, lika bra var det!

Här ska de tillverkas kjolar



Trodde ni inte om mig va?

Hejdå all skit

Japp, vad sägs om att lämna all skit med det gångna året?!
Nu ska jag iväg och träna, äta sushi och inhandla fina tyger med en vän!


ska jag

Jag funderar på att inleda det nya året med att ta bort bloggen..

RSS 2.0