Undra vad jag hittar på för spexigt inatt

Den här dagen for iväg som ett skott, och trots det pissiga vädret rullade allting på helt felfritt. Mitt humör har det inte varit något fel på tills NU, totalt omotiverad inför allting. Tror det kallas för måndagsångest?! KAN bero på att jag har det förjäkligt stökigt på mitt annars välstädade rum, och ni vet ju alla vad som händer med mig när det är rörigt. Lika bra att dra något gammalt över mig tills stöket är borta.
JAJA imorrn ska jag ialfall hänga med en kär god vän som det var alldeles för länge sen vi sågs så det ska bli härligt. TJO SÅ LÄNGE!


Vilken härlig morgon!

Det är Måndag, det regnar, har sovit alldeles för dåligt, har stökigt på rummet, byxorna känns lite för tighta, håret blev kasst!!! Jag ser fram emot att möta en härlig dag!
Hej svej!


Någon mer än jag som är uppe alldeles för sent?

Här sitter jag mitt i natten, pigg som en mört fast jag borde må som en klubbad säl. Jag gör allt för att inte gå och lägga mig. Just nu håller jag på att testar massa olika frisyrer, har precis sminkat mig kolsvart runt ögonen, ser ut som någon cleopatra, jätte kul är det! Får öva lite mer på det där. Har kommit på att jag ALLTID ser likadan ut, så nu försöker jag tänka lite outside the box. Håret, eller den såkallade hästmanen, alltid likadant, spiiikrakt and that´s it, vad kan jag göra för brutalt? En snagg? en page? afro? lockigt? svart? platinablond? Ja något måste ske! Jag blir alltid lika kreativ mitt i natten när jag egentligen borde sova, varför är det så?
NU ska jag duscha av mig kladdet i fejjan och ladda upp inför en ny spännande vecka som består mestadels av jobb. Ska även försöka att klämma in lite vänner. På Fredag blir det julbord med jobbet för hela slanten! Det kan inte slå snett, jag som älskar julbord. GODNATT


Förra året med Gina-ligan. Detta år med Stockhome-ligan!


En klassiker som alltid går hem

Rod Stewart- Baby Jane


Nu är jag mätt på julfika

Igår drack vi så mycket glögg att hela golvet fram tills nu varit täckt av en mörkröd kladdig sörja. Mandlar och russin låg på lite alla möjliga ställen! Efter gårdagens bravader är huset är nu återställt och allt är i sin ordning. Anna-sara röjde undan alla flaskor och kraffs medan jag låg och sov, bra teamwork där! Idag har jag har varit på traditionellt adventsfika hos farmor och farfar, jag fick representera min familj eftersom att resten är och solar sig på andra sidan jordklotet. NU ska jag laga lite lax för att inte riskera att få jul-sjukan. Har levt på pepparkakor, saffransbullar och mandlar det senaste dygnet. Mysigt värre! Tack för en jätte rolig kväll mina vänner!
TJING PLING PÅ ER!


Julgardinerna är uppe, klänningen är på och bullarna är bakade!



En lugn och sansad kväll

Jag har precis smakat tre bitar knäck som min fruga bakat idag. GREAT SUCCESS! Nu känns inte julen långt bort. Jag skymtade även lite pepparkakor i skafferiet, dom får vänta. Nu ska jag njuta av min nya julstjärna som hänger i fönstret och av mina röda jullakan i sängen. GODNATT


Sug på den karamellen


Jul-check

Nu håller jag på och stökar iordning julen. Jag har precis satt igång med mitt rum. Det känns lite vemodigt att plocka fram julstjärnan och sätta upp den i fönstret en SISTA gång här i Gamlis. Nästa jul blir det i mitt nya rum och i vår nya lägenhet. Sängen har fått röda lakan, röda påslakan och röda örngott!!! Imorrn ska Anna-sara baka har hon lovat, är det för tidigt att baka knäck tro? Imorrn på vår glöggafton tänkte jag slå på stora trumman och ha RÖD klänning. Något mer? Röda trosor, strumpor? Jag får klura på det där.

DAGS ATT FORTSÄTTA!


Idag är en ny dag

Choklad måste ju vara guds gåva! Igår efter jobbet kom Viktor över med sushi och joinade frugan och mig på myskväll med tända ljus och julté. Det hela slutade med ett frosseri av choklad i alla former och smaker. Idag känner jag mig bakfull, det är sant, jag drömde om vatten och jag är fortfarande jätte törstig. SÅ nu tänker jag ha en chokladfri vecka! Lättare sagt än gjort. Idag jobbar jag sista dagen innan jag får långhelg! Jag och Anna-sara ska göra julfint och julpynta hela huset inför första advent och vår glöggfest! Anna-sara har lovat julbak och jag står tydligen för julpyntet. Vilket bra team vi är!

 

Ikväll blir det biooootime!
 Hejdå på er mina solstrålar! Kör hårt!


Morgonens disco

Timbaland feat. Nelly Furtado & SoShy- morning after dark


Jag är hög på kaffebönor

Haha nu ska jag berätta något roligt. På jobbet säljer vi chokladdragerade kaffebönor. I vanliga fall gillar jag inte kaffe, jag dricker alltså aldrig kaffe. Men jag var så himla nyfiken på dom här små kaffebönorna så jag tog hem lite för att prova dom. Varför tror ni att jag är vaken NU när jag egentligen börjar 11?  Jag blev så himla pigg att jag får runt som ett skott här igårnatt, inga tankar på morgondagen, och det slutade med att jag vaknade alldeles för tidigt, typ NYSS! Fortfarande pigg. Summan av kardemumman, jag rekomenderar VERKLIGEN att äta hela kaffebönor såhär i höstmörkret, bättre än vad alla energidrycker erbjuder. Här snackar vi riktig vara!

NU börjar mitt morgondisco sen beger jag mig till gymmet innan jobbet sätter igång!
Kör hårt idag hörrni! Puss


Nedräkningen har börjat!

Här sitter jag och dricker mitt julté i väntan på finbesök! Undra om Anna-sara har med sig fler roliga téer hem idag. Vi har typ 30 olika påsar med massa olika sorter i, och värre kommer det nog att bli när vi flyttar.
Idag är det prick en månad kvar till självaste julafton, helt otroligt, känns som att det var förra veckan jag satt och skrev det sist men det var ett HELT ÅR sen.

Idag har jag pysslat och gjort julfint en massa på jobbet, jag blir så himla sugen på att köpa julklappar till ALLA, tillochmed dom jag inte känner, finns så himla mycket roligt att ge bort! Kom och köp! Haha
Imorrn åker päronen till Thailand och snart kommer min kära bror från USA hem! Då är vi samlade hela familjen tillsammans på en och samma gång, det händer typ ALDRIG i familjen Nilsson.
TJING TJONG PÅ ER!


Bror Fred


Mitt sätt att överleva hösten!

Okej, ska vi komma överens om en sak? Från och med NU är det jag som blir bättre på att underhålla er. Just nu är jag mitt uppe i en kärleksrelation med mig själv och det tar mycket av min tid ska ni veta. När jag inte jobbar dagarna långa gör jag allt i min makt för att må bra i detta ruskiga klimatet. Hade jag varit en björn hade jag gått i ide för länge sedan, men nu är inte så fallet. Ikväll te.x har jag badat bubbelbad med tända ljus HELT ENSAM. Det var bara jag och ljusen. Romantiskt värre. NU sitter jag här med ljusen vid min sida igen, dom är överallt. Hursomhelst, idag är det Måndag, fortfarande hes som en kråka. MEN i helgen har jag extra långhelg så vi passar på att annordna en liten glöggfest så att det finns något festligt att se fram emot i veckan!

På jobbet märks det att julen inte är långt bort, julstjärnor hit, julstjärnor dit, ljus och ljustakar i alla former. LOVELY! Mina första julklappar är redan inhandlade och jag tänkte försöka att fixa klart alla inom en snar framtid, så fram med önskelistan! JULJULJUL, om en månad är det dagen före dopparedagen! HERREGUD!


Joanna och jag i somras!


David Guetta feat Kid Cudi


Söndag söndag söndag

Hela gårdagen kämpade jag med att hålla mig vaken efter nattens bravader, därav min frånvaro. Nu är jag tillbaks efter veckans längsta sovmorgon. Vart min röst tagit vägen är fortfarande en olöst gåta. Fredagen var hur rolig som helst. Vi var på 25årsfest hos tjejjerna vi ska hyra lägenheten av. Det var mycket folk, god mat och härlig stämning. Jag och Anna-sara siktar på att vara minst lika bra fruar för varandra som dom var. Kan knappt vänta tills vi får sätta igång. Här snackar vi frukost på sängen, små överasskningar, romantiska middagar osv. Vi lämnade partyt runt midnatt med siktet inställt på inget mindre än BJ.

Idag tänkte jag mig försöka få lite dagsljus, en promenad tänkte jag mig. MEN då går jag hellre ut när mörkret lagt sig så man slipper se skitvädret. Ljuset kan jag vara utan om det gråa är det enda dagsljus som erbjuds. Jag håller till godo med mina levande ljus och varma té. LATERS!


Gårkvällen var succé!

Mer än så hinner jag inte informera er om! Laters fellows! PUSS


Sooooorry

OJ vad dålig jag har blivit med det här att blogga. Så går det när jag har fullt upp från tidig gryning till sen skymning. MEN vem har sagt att man måste uppdatera typ tio gånger om dagen? Känns ju bara larvigt och helt ointressant. Idag hade jag förövrigt sönder ett  TILL PAR?!! av mina favvojeans. Har jag gått och blivit fet eller vad är dealen med det? IMORRN är det ialfall Fredag, jag och kusin är inbjudna på 25års-fest hos våra blivande hyresvädar i vår blivande lägenhet, så imorrn vankas det bravader minnsan! INNAN det så vankas det en lång och härlig arbetsdag på Stockhome! Kom gärna förbi och ge mig en Fredagskram, då blir jag glad som en mört!

Dags att ladda batterierna! GODNATT OCH SOV GOTT!


Godmorgon mina kära!


ser ni vad jag skriver? hehehehe


Inatt får det räcka med sju timmars sömn, godnatt!


Allt eller inget



Jag har slagit mitt personliga rekord i sovning. Har verkligen varit sämst på att ta mig tid att sova. MEN på två dygn har jag sovit i 24 TIMMAR! Alltså ett helt dygn har jag bara sovit, sovit och åter SOVIT. Men som pappa sa häromdagen, när man har varit sjuk så har det ju faktiskt pågått ett krig inuti kroppen, så man behöver faktiskt rusta upp sig efter alla bravader som pågått. Idag är det jag som gör comeback på gymmet och därmed basta. MEN först har jag en härlig arbetsdag att ta mig igenom! Kram på er.


Han är en gud


Låt denna dag bli bättre

Dålig start, favoritjeansen gick sönder...
MEN LIVET GÅR VIDARE! 

 


Med tio timmars sömn åker jag nu till jobbet! Tjing och tjo på er!


One of those days

Ikväll orkar jag inte underhålla er. Jag är tillbaks imorgon. Nu deckar jag. Tack och hej


Vilket rip-off

Förstår inte varför alla snackar så mycket om den skräckfilmnen, värre finns det, inga mardrömmar, ingenting alls, jag är helt obryddd. NU JOBBET!


Dags för skräck

Förut var skräckfilmer vardagsmat för mig, men nu med åren har jag blivit en riktig tråktant när det gäller spöken, demoner och blod. Kan bero på att jag lider av svåra mardrömmar. Riktigt obehagligt är vad det är. Ikväll har mina vänner lurat med mig så det är lika bra att ta tjuren i hornen och utsätta mig för detta vansinnesdåd. Jag vet ju att jag innerst inne älskar det samtidigt som jag hatar det. Varför utsätter jag mig för sånna galenskaper? Samma sak med bergochdahlbanor, jag fullkommligt älskar det samtidigt som det är sjukt läskigt. I USA när vi var på Six Flags åkte jag RUBBET trots att jag mådde illa av rädsla inför varje åk. VARFÖR???

 Livet saknar spänning helt enkelt. Föressten så har jag och Anna-sara bestämt oss för att hoppa fallskärm, appropå galenskaper. Nu när jag avslöjat det finns det ingen återvändo. Det går inte att dra sig ur. NU: Paranormal activity


Jag ser ljuset

YES! För första gången på en hel vecka känner jag mig någorlunda pigg och motiverad igen! Till veckan kanske jag vågar börja träna lite smått, då är allting fulländat igen! Hoppas även att jag kommer ha mer energi och tid att ägna mina kära vänner också. Tiden bara rusar iväg och helt plötsligt var det alldeles för länge sen man sågs. Det är som en pussel att försöka få ihop livets alla komponenter på ett balanserat sätt. Nåväl, nu ska jag borsta håret för säkert tionde gången denna förmiddag och sen bege mig iväg till stan för att jobba ett par timmar! HEJSVEJS!


Med den här bilden säger jag godnatt...

... och jag hoppas att ni mina vänner vid det här laget är ute och härjar hejvilt!


Karolina och jag i sommras


Ännu en kväll i lugnhetens tecken

Idag har jag och kusin slagit in hundratals julklappar på pappas företag. Bara julmusiken och julmusten som saknades för att fullända mina julkänslor! När vi kom hem hade mamma dukat upp med världens godaste middag, tänt ljus i hela köket och på spisen stod det nybakat bröd som doftade ljuvligt. Tänk vad jag kommer att sakna famljen efter nyår. Jag och Anna-Sara får bilda en egen liten familj och ta hand om varandra helt enkelt!
Ikväll ska jag åka till två efterlängtadade vänner och ha myshäng denna ruskiga lördagskväll, mer än så finns det ingen energi till. Imorgon jobbar jag på Stockhome så jag måste spara lite av mina begränsade krafter.


Jag och Helene i April 09


Motsatsen till kärlek är inte hat


Fredagen den 13:e

När jag är sjuk fungerar ingenting som det ska. Motivationen tryter och allting känns tråkigt. Lika bra att gå och dra någonting gammalt över sig idag igen. Det här blir sista dagen ni hör mig klaga, för sen har jag bestämt mig för att det får vara nog. Helgen blir minst sagt lika lugn som förra helgen. NÄSTA helg däremot blir det andra bullar kan jag lova, då har jag ialfall något att se fram emot dessa gråa dagar. NÅGOT ANNAT som däremot är roligt är att min blivande sambo och kusin precis har fått jobb på Bönor och Blad, tänk vad lycklig lottad jag är. Jag är nämligen den största tédyrkaren du någonsinn träffat. Vår lägenhet kommer att krylla med massor av téburkar. Dags att inta soffan och filten för resten av kvällen, dags att ligga i koma ett par timmar. Dags att ladda batterierna en gång för alla. SEN FÅR DET VARA NOG!


Santa Monica -09


White Ladder

David Gray- Sail away


Nej nu går jag och drar något gammalt över mig


Jag går på sparlåga...


roadtrip i San Diego

...därför säger jag godnatt till er nu. Imorrn ska jag upp tidigare än de flesta och hur jag ska klara det är ännu en olöst gåta. Det kliar I hela kroppen och mer täppt i nosen går det inte att bli. ALLTSÅ kan det bara bli bättre?! hehehe tjing på er!


Fortfarande vid liv

Hej kära vänner! Förkylningen äter nästan upp mig, men jag låter mig inte övervinnas, nu ska jag iväg på ett mycket viktigt uppdrag som kommer att ta hela dagen! Vi hörs senare ikväll!


Linas förkylningskola del 2.

Idag introducerade Sandra Nasaline för mig , det är lösningen på allt.
Finns på apoteket. Glöm näspray med konserveringsmedel och skit.
Det här funkar, PÅ RIKTIGT!


Hemligheten bakom min superfrulle

 
Jag har kommit till insikt med både det ena och det andra idag. Nämligen att såhär års när det är kallt och ruggit ute dricker jag nästan ALDRIG vanligt kallt vatten till maten eller när jag är törstig. Det är alldeles för kallt för min smak. Istället har jag blivit en storkomsument av té av alla slag. Men i längden kan det bli dyrt och sen så har det kommit till min kännedom att det inte är det bästa för magen att hinka i sig mängder med té (här snackar vi kanske 6-7 koppar om dagen) idag provade jag att dricka bara kokhett vatten, tro det eller ej, det funkade minst sagt lika bra. LITE tråkigare, MEN för att sätta guldkant på tillvaron kan man ringla i lite flytande honung. PROVA!

När vi endå är inne på matlagning tänkte jag nu mina kära vänner, dela med mig av den bästa frukost någonsin:
1 havregryn+kanel+äppelbitar+russin+vatten
2 blanda ihop allt i en skål 
3 sätt mikron på 4 min
4 rör om,
 KLART!


Hur kan jag vara så morgonpigg?

Hej hopp! Dag 1 på kampen mot förkylningen. Sömn har jag fått, vatten har jag druckit, inställningen har jag, nu är det bara blåbären och ingefäran innan pusselbitarna faller på plats. NU ska jag till jobbet för idag har vi morgonmöte! SEN börjar jag jobba på 14, så jag hinner hem emellan och göra lite nytta! GREAT! Puss på er

Välkommen till Linas förkylningskola del 1

Jahapp, då var det alltså dags att dra igång den årliga kampanjen: Besegra förkylningen. Jag som trodde att jag var världens superkvinna och minnsan aldrig blir ens småförkyld. Så var inte fallet. Jag har redan några supertips som jag alltid ger mina kära vänner som klagar över sina symptom:

1. Drick överdrivet mycket vatten för att rensa ut kroppen på all skit
2. Ät asmycket blåbär som är översprängda med antioxidanter
3. Sömn är nyckeln till välmående, sov mer än vanligt
4. Ät rå ingefära eller koka den i vatten och drick avkoket
5. Tyck inte synd om dig själv, tänk ord som: pigg, fräsch och alärt!

: Imorgon tänker jag hälla i mig massor av vatten och äta blåbär till lunch. Jag tänker gå och lägga mig om tio minuter och min sista tanke innan jag somnar kommer att vara att jag vaknar upp pigg och fräsch redo för en ny dag. Efter jobbet tänker jag köpa med mig en ingefärarot och tugga i mig helt rå. Det tror jag är lösningen på allt.
Frågor på det?



Okej, jag erkänner, jag är en sucker för kärlekslåtar

Mariah Carey- I wanna know what love is


Morgonens discohit

Jason Derulo- Watcha say


Nya tag i höstmörkret!


Florida 09

Nu är det slut på långvila för den här gången! Idag gjorde jag ett uppryck på spinningcykeln, nu är jag på gång igen. Jag är mer laddad än någonsin för i två veckor har jag bara latat mig och det har varit så skönt. Det behöver man faktiskt med jämna mellanrum, något jag varit alldeles för dålig på. Min sambo hakade på och hon trivdes mycket väl på Centralbadet, något jag är glad över. Den här helgen har varit den mest lataste och tråkigaste på kanske hela året, det behöver jag inför kommande veckor när det blir full rulle. Kärringvarning på mig.
 MEN framförhållning är nyckeln till framgång.

Ikväll har jag tvingat saxen i handen på mamma, så nu slipper jag att gå till frisören. Hon gjorde ett mycket bra jobb, så hon kommer att få anställning hos mig framöver. Ikväll blir det en tidig kväll. Imorrn ska jag upp med tuppen och öppna butiken.
GODNATT kära följeslagare!


Världens bästa pappa...

... och bror!



Tiill jul är vi samlade allihopa!


Vemodigt

Just nu har jag en känsloladdad stund. Jag sitter i mitt rum, på min stol, vid mitt fina skrivbord och blickar ut över mitt fantastiska rum. En av världens vackraste låtar spelas ur mina högtalare. Det är lugnt och stilla, jag är sansad och harmonisk. Det hela känns lite vemodigt. Det är ingen hemlighet att jag fullkommligt ÄLSKAR mitt rum. Här har jag min trygga bas jag kan fly till, mitt privacy, MIN egendom. Sånt är viktigt för mig, att trivas. Jag kommer nog aldrig lyckas skapa mig ett sådant här mysigt näste någon annanstans vilket skär lite i hjärtat. 

Nu har jag inte långt tid kvar i mitt rosa rum här i Gamla Uppsala. Därför passar jag på att spendera lite exta tid här nere för mig själv, låter kanske tråkigt? Men det är mitt sätt att ta adjö för att sedan lämna över min trygghet till lillebror. Hoppas han kommer att trivas lika bra som jag gjort.

 


På den vägen är det...


Som en blixt från klarblå himmel

Som jag väntat på att dagen skulle komma. Igår, ÄNTLIGEN insåg jag. Jag är helt fri. Jag är hel. Man lär så länge man lever. Motgångar är utvecklande och gör mig i slutändan till en starkare person. Såhär i efterhand är det bara att tacka och ta emot.

GODNATT, nu blir det världens längsta sovmorgon!


Sista dagen innan helg!


Jobbe jobbe och jobbe

Jag jobbar på som bara den, dag in och dag ut, är himla nöjd med läget. Har kommit på att jag gillar att jobba. Att hålla mig sysselsatt, i rörelse och att vara aktiv. Så kommer mitt liv se ut i minst dom två kommande månaderna, jobb jobb och jobb. OM ni undrar vart jag tagit vägen ibland så vet ni alltså vart ni hittar mig. Jag trivs himla bra, och jag är glad att det blev som det blev med allting tillslut. Alla människor behöver förändring, nya miljöer, nya människor och stimulans varesig dom tror det eller ej. Så var det ialfall för mig. HURSOMHELST är det alldeles för lätt att fastna i samma gamla hjul dag in och dag ut utan att ta tummen ur röven och faktiskt göra något annat.
Tänk på det om du känner dig fast i samma gamla trista vardag, våga bryt dig loss!

FÖRESSTEN! Mina två första julklappar är fixade! Det ni. Framförhållning var ordet!
NU ska jag avsluta dagen i väntan på att en ny ska ta fart! GODNATT


Inga kommunikations problem

Min första instikt när jag vaknade 06.20 (två timmar innan ställt alarm) var: UT OCH SPRING! Trots att jag har vila från träning i två veckor. Det var ingen tvekan om saken. 5 minuter efter mitt morgonryck var jag ute på vägarna med mitt morgondisco i öronen. Helt oplanerat och helt galet. Jag sov liksom inte ens fem timmar inatt, säkert bara för att jag sov 12 timmar natten innan. Min kropp talar ofta talar om för mig vad jag behöver, och den här morgonen ville den ut och röra på sig, och det fick den. Hoppas den nöjer sig så för idag jobbar jag hela dagen. Igår ville den ha massor av choklad, och självklart var jag tvungen att ge efter. Undra vad det blir härnäst? Vi är helt enkelt ett bra team, det gäller att alltid lyssna och våga lita på att det den talar om är det som är bäst. Man skulle kunna likna det vid en kärleksrelation. Det handlar om att ge och ta lyssna och förstå. KÖR HÅRT IDAG mina underbaringar!


Vem tror på spöken?


Min blivande guldfisk Sylvester II

Åh vad härligt det känns. Nu känns det på riktigt. Nu är det på riktigt. Vi flyttar på riktigt. Lägenheten är helt perfekt för oss och jag är så ivrig på att sätta igång. Jag blir vuxen på riktigt, jag lämnar min trygga bas och all trygghet för att starta mitt nya egna vuxna liv. Jag ska betala räkningar, handla min egen mat och allt vad som hör till. Trodde aldrig någonsin att det var något jag skulle längta efter, men allt slog om så fort från det att jag kom hem från USA. Nu ska jag försöka njuta av den sista tiden jag har här hemma på min trygga bas tillsammans med min familj. Något jag kommer att sakna är mitt underbara rum och mitt jacuzzi. GODNATT


Back on track!

Jag visste det. Bubbelbad kan göra underverk. Idag är jag på banan igen förutom att det fortfarande känns som att jag fått mig en omgång stryk på vänsterarmen, men det är smällar man får ta om man vill ligga på topp helt enkelt!
Jag är utvilad, för första gången i min livshistoria har jag sovit i nästan 12 timmar i sträck. Det här kommer jag att klara mig i veckor på. Nu är det dags att bege mig för work och efter stängning ska jag och min blivande sambo åka till lägenheten för att inspektera och planera. Inatt drömde jag att det spökade något fruktansvärt där. Haha ibland låter jag det gå lite för långt i mina drömmar.

FÖRESTEN! Jag ska införskaffa ett hudsjur till mitt nya boende, kan ni gissa vad det blir?


En gammal goding från 1:an...


Det var nyår och det var party! GODNATT


Jag laddar om!

Min vänstra arm värker som aldrig förr efter det satans svinvaccinet. Känns som någon mördbultat mig. Misstänker feber också. Kanske lika bra, är ganska vanliga biverkningar och det visar ju bara på att allt är i sin ordning. Perfekt timing på min lediga dag och allt. Vet inte när jag mådde dåligt eller var "sjuk" senast.

Idag har jag ätit lunch och snicksnackat i timmar med min underbara Lisa som flyttar till Stockholm efter nyår. Nu ska jag ta till min kreativa sida och laga ihop något snärtigt att äta innan jag bosätter mig i jacuzzin för resten av kvällen eller kanske för resten av livet? Dags att genomgå en helkroppsrenovering, det görs bäst i bad med mycket skum. Imorrn är jag garanterat som en ny mäniska med nya friska krafter.



TJING!


Francois de la Rochefoucauld


Han är här för att stanna...jag är fast

John ME- The faker (sök på Spotify för bättre kvalité)



And she was no more then a kiss
You have no regrets for what you did
She will bury forever the precious pain


Ingen baconfeber här inte!

Nu måste jag erkänna att tröttheten är påtaglig. Jag har jobbat åtta dagar i sträck, imorgon har jag en ledig välförtjänt dag. Jag ska sova ut, fika med en vän och bara njuta. Tänk vad man uppskattar ledigheten när man verkligen förtjänar den. Konstigt det där. IKVÄLL har jag vaccinerat mig mot svininfluensan det känns betryggande och skönt att veta att det inte blir någon bacondöd för min del iallafall. Fy föressten så dåliga ni har blivit på att lämna spår här i bloggen. Jag som levererar dag in och dag ut, i ur och skur  och vad får jag tillbaks? INGET! Nej nu är det jag och John ME som gör kvällen. GODNATT


Nu är det höst på riktigt...

...och för första gången på 20 år så tycker jag att det är riktigt mysigt. Dagen till ära tog jag på mig en extra varm tröjja stickad av ULL. När gjorde man det senast? Mindre än två månader kvar till jul och nyår! HERREGUD! Är det för tidigt att börja handla julklappar? Jag har massor av ideér. Lika bra att sätta igång. PUSS PÅ ER!


vår pumpa


Med denna låt avslutar jag veckan!

John ME- Love is my drug


Som en gåva från ovan eller som ett paket på posten

Efter nyår är det vi som flyttar in i en asmysig 3:a med fem minuters promenad in till stan. Det kunde ju varit sämre! Det kunde inte bli mer perfekt än såhär. Återigen känner jag obeskrivlig tacksamhet. Jag måste ha gjort något väldigt bra i mitt förra liv för att förtjäna allt som kommer omkring mig just nu. Jag tackar och tar emot med öppna armar. Han från ovan tycker väl att jag är värd det här efter allt och jag kan inte annat än att hålla med. Kan knappt vänta, vill bosätta mig och sätta igång vuxenlivet NU!

Det har varit roligt att gästspela på STCKHM i Stockholm under helgen. Det är alltid bra att kuna vara på olika ställen, det är på den vägen man lär sig mest så jag är glad att jag fick möjligheten. Att bekanta mig med nya människor är dessutom bland det roligaste jag vet. Imorrn jobbar jag på hemmaplan!

 


Med lite tur kanske jag blir världens lyckligaste...typ

Ja, låt detta gå vägen! Mer om det senare...
Jag har vart uppe med tuppen, åt så fruktansvärt mycket godis igårkväll, så vaknade av att jag var asmätt, kommer att stå mig bra hela dagen på det. NU ska jag dra på mig mitt bästa jag och bege mig mot tåget. Vi hörs later mina darlingar!


Morgonstund har guld i mun

La Roux- Cover my eyes


RSS 2.0