Make my day!

Idag kände jag och frugan för lite miljöombyte så vi drog till Stockholm för lite nice shopping. Jag blev vild och gick lös på allt jag såg, men jag har aldrig förr kännt mig så nöjd och beslutsam över mina inköp. ALLT är klockrent rakt igenom och passar mig som handen i handsken. Jag blir bara mer och mer förälskad i den klassiska ridstilen för varje dag som går, ni ska få en liten sneak på mitt favoritköp later! Nu har jag ont i armarna och är typ pank, men det är det värt HELT KLART! Var länge sedan jag hade sånt flyt i min shopping. Jag tror åter igen att lyckan går att köpa för pengar!

IKVÄLL väntar en kanonkväll. Vi ska nämligen fira tre stycken av mina fantastiska vänner, taggad är bara förnamnet. Det är så att jag råkar vara ledig imorgon OCKSÅ!
Hörs sen, dags för ett lördagsbad i badkaret!


Undra om ni någonsin kommer att kunna lista ut vad jag tänker göra...


Fancy friday


Feeling good

HEJ! Regnet öser ner på oss, jag blev rätt blöt på vägen hem men det gör inget! Ge oss mer regn, ge oss vad vi tål, ge oss ett monsunregn, för ni vet väl att efter regn kommer solsken?!!! Förstå vad mycket solsken det måste bli efter det här.

Igår levererade jag dåligt på bloggen, sorry kära vänner. Jag har ett jobb att sköta, kompisar att träffa och en fruga att ta hand om dagarna i ända. Igårkväll blev det två glas vin på Åkanten tillsammans med mycket trevligt sällskap.

Denna torsdag har det varit work work all day long. IKVÄLL ska vi ifrån mitt gamla jobb ha hängkväll med trevliga tillbehör. Tycker det är väldigt viktigt att hålla kontakten och ses TROTS att jag har bytt jobb. Det är iofs ofrånkomligt när jag har så underbara fd.workfriends.

IMORRN är det veckans sista arbetsdag, jag ska ge järnet för sedan väntar en kanonhelg på mig! Det kommer att bli G-R-Y-M-T!



Lina- bäst i test!


Yesterday´s hang out




En snabb

Tjena tjena bloggen! En grymt kul jobbdag har passerat följt av superhäng vid Åkanten tillsammans med mina b-rudar! En helt perfekt dag med perfekt flow med andra ord! Imorrn blir minst lika bra. TJO


Helt jäkla amazing


HELLO SUNSHINE!



Hejj hallå! Gissa om det känns konstigt att fiskveckan är över, efter att ha ätit fisk 24/7 känns det helt plötsligt som att det är något i livet som fattas. Idag har det varit workey workey på HM, sen blev det ett spontanhäng med världens bästa Helene och Malin på wanyees. Imorgon vankas det jobb på Guntherska tillsammans med frugs, det blir en tidig morgon, det kommer att bli grymt! Hoppas det blir regn imorgon, blir mycket behagligare och mysigare så. HEHEHE. Idag har jag nästan kännt mig utklädd, som på maskerad. Fick höra att jag såg ut som en countrybrud, ridtjej eller någon slags punkarlirare, min tanke var- stallchick! Tyckte jag lyckades mitt i prick!



Dags att göra kväll! 
AUF WIEDERSEHEN


Grym helg, nu blir det nya tag!



Det blev en grym kväll igår, efter ett par glas jordgubbsrosé och förfestande här hemma drog vi med oss hela herrskapet till the place to be, Bj. Inget nattbad denna helg, men blöta blev vi endå av regnet som piskade ner, tyckte det var himla mysigt! Idag har det varit jobb på schemat, fyra timmar sen körde jag och två arbetskompisar afterwork, och återigen fick jag min sushisöndag, den är helig! NU är vår fiskvecka slut, satan så skönt det ska bli att äntligen få äta lite havregrynsgröt till frukost för omväxlings skull. Jag har lovat Helin att jag ska ha lockigt hår hela veckan ut, så nu ska jag ta en kvällsdusch och fläta håret SEN är det hög tid för lite sömn. Undra hur många timmar jag skulle behöva sova egentligen för att komma ikapp?!
VAMOS!


It´s LÖRDAG!



Hejj på er alla glada (och alla andra muntergökar)
Mitt glada humör fortsätter att hålla i sig trots att vädret inte håller måttet. Det är fantastiskt, vädermänniska som jag annars är. En heldag på jobbet har precis rullat förbi som på räls. Jag och frugs har ätit en härlig laxmiddag, imorgon är vår sista dag på veckans utmaning- fisk-i-en-vecka! Nästa vecka kanske blir en grötvecka eller något i den stilen? En fishweek är verkligen att rekommendera!
Ikväll får vi trevligt besök och om jag känner oss rätt kanske vi dansar iväg ut i natten trots det pissiga vädret!
SES VI?


GODNATT från mig kära ni



Tänk på något vackert innan ni somnar inatt!


Ett hjärta av guld

Idag när jag var och skulle fixa mina naglar på en salong här i Uppsala så hände något fint. Det blev en liten incident pg.a av en dubbelbokning, jag lät damen som var bokad samtidigt som mig snällt gå före eftersom hon skulle gifta sig imorgon och hade mycket att stå i. När jag kom tillbaks en timme senare hade hon köpt en jättevacker blomma till mig. Hela jag fullkomligt fylldes med kärlek och det hela inspirerade mig till att bli en ännu bättre medmänniska. Det handlar om att ge och ta, jag gav henne en timme av min dyrabara tid och hon gav mig en blomma och evig tacksamhet. Jag fullkommligt älskar när främmande människor gör fina gester och ställer upp för varandra.
Något att tänka på VARJE DAG!

Kvällen har jag spenderat tillsammans med frugan och vår nyfunna vän Ted, vi har haft sushihäng och nu väntar lite lungt fredagshäng! Imorrn väntar jobb så det gäller att vara på topp! HEJJ HOPP!


Livet på en nice pinne






Som vi har cyklat ikväll. Ett kvällsdop stod på schemat denna julikväll så vi packade våra bags och hoppade upp på våra hojjar och utan att vi visste ordet av det så var vi vilse. Vi cyklade och cyklade och efter många backar och en hel timme senare hade vi nått vår destination, jag skojjar inte när jag säger att samma sak hände på vägen hem. Två timmars intensiv cykling, rakt av. Det var det värt, vi (jag) badade och vi smed planer för fulla muggar! Sommarkvällar har nått en helt ny nivå!
HÖRS IMORRN HJÄRTEVÄNNER OCH ALLA ANDRA!


GRYMT!


Stans coolaste brudar och stans bästa sushi, vilken kombo!




Hej hej hallå! Som ni ser har jag haft en alldeles utmärkt kväll, tyvär fick inte alla brudarna plats på bilden men trevligt hade vi alla sex brudar med stans bästa sushi på balkongen. Behöver jag säga att det är guds gåva till människan?! Skulle utan problem kunna äta det varje dag om mitt cashflow tillät, men den här veckan blir nog en riktig sushi-vecka med tanke på veckans mission, inget mig emot! NU har jag två dagars ledighet, jag tror och känner på mig att det kommer att bli två härliga dagar! Jobbar i helgen, men det känns endå som att även helgen har potential till att bli något bra.

Jag kan inte beskriva min känsla jag har i kroppen, men jag har finally blivit fri, befriad, glad, mitt vanliga jag och nu finns det inget längre som hindrar mig ifrån något.
 Ni vet mycket väl vad jag pratar om! FINALLY!
G-O-D-N-A-T-T!


Uppdate

Hallå hallå readers! Som ni ser går veckans uppdrag som på räls, jag har alltså ätit någon form av fisk redan sex gånger sedan igår. Vill inte ens tänka på hur less jag kommer att vara när veckan är över, det gäller att använda fantasin för att inte bli äcklad. Imorrn blir det nog lax och torsk på menyn! Till frukost- makrillsmackor! Jäklar vad grymt smart och smal jag kommer att bli efter det här, mest smart hoppas jag! ELLER så vaknar jag upp en morgon och inser att jag tragiskt nog har förvandlats till en lax eller en sardin?

Idag har det varit workey workey, inte många dagar kvar till löning, det kliar i min shoppingnerv, allt jag ser på jobbet vill jag köpa, och jag har väldigt svårt att säga nej till mig själv så resten kan ni säkert lista ut själva! Det blir till att åka en vända till Ikea för att inhandla någon form av klädförvaring.

Jag hann dra av ett spinningpass innan jag fick finbesök i form av Linnea denna juli-kväll. Har insett värdet av att ta vara på varje dag och varje kväll och jag njuter varje sekund! Jag har också insett värdet av alla mina helt fantastiska vänner jag har omkring mig, ni får mig att vilja vara mitt bästa jag hela tiden!

Imorgon väntar ett besök på gymmet följt av jobb och avslutningsvis sushikväll tillsammans med mina gamla jobbarkompisar och vänner från Stockhome!
WHAT-A-NICE-DAY!
WHAT-A-NICE-LIFE!


Fisk i alla former...

Som avtalat, firre till frulle, lunch och middag. Det är so far inga problem, vi får se hur resten av veckan artar sig. Är någon med och utmanar?


lax


lax


sushi

Kanske dags med byte av fisksort?


Veckans utmaning



Till frukost, lunch och middag veckan ut!


Grill´n chill´n yesterday






Hej mina kära!

Gårkvällen var grym! Trevligt sällskap och maten blev grymt god. Precis som en härlig sommarkväll ska vara. Idag har jag ont i magen av allt skratt, vet inte när jag skrattade så mycket senast under en och samma kväll. Great sucess :) Morgonen har redan bjudit på en morgonspringtur och en härlig frukost. NU ska jag jobba sen blir det häng med Dessan. IKVÄLL lägger jag upp veckans utmaning.


Nu är jag tillbaks, mer än någonsin!

Vilken dag vilken dag! Vaknade tidigt, ockuperade bokstavligt talat hela tvättstugan med frugan, röjde upp i lägenheten, allting doftar gott och rent! For iväg på årets hittils grymmaste endurance spinningpass, jag skulle kunna fortsätta i all evighet! Jag är verkligen tillbaks på banan nu, I can feel it! Trevligt att förena nytta med nöje, vi mötte upp mamma och körde alla tre.
 NU väntar dusch, sen ska vi iväg och fixa lite grilltillbehör, för jag och AS får två hemliga middagsgäster tonight!

Helgen har varit en av topp-tio helt klart! HÖRS SEN!
TJO


Livet på en pinne

Våra grannar har at the moment musikverkstad precis utanför mitt fönster, dom är utrustade med både taburin, gitarr, glas dom spelar på, maraccas, OCH trummor. Något säger mig att det kommer att bli en lång natt. Att sova med stängt fönster är inget alternativ under sommaren när den är såhär varmt, jag får helt enkelt finna mig i att lyssna till orkester och fulsång tills jag somnar. MEN det är sommar, jag är lycklig så jag ska inte klaga. Jag kanske tillochmed borde joina, kanske kan bidra med lite munspel eller varför inte dragspel?

Idag har jag och frugan har legat deckade vid Lyssnarängsbadet, efter min långa simtur igårnatt har jag minst sagt varit rätt mör dagen till ära, men det var det värt för det var så vackert och en sån behaglig badtemperatur vet jag inte när jag kommer stöta på nästa gång, kanske aldrig? Jag hoppas på väldigt snart...

Ikväll har vi haft finbesök i form av Julia, imorrn får vi en hemlig middagsgästt!
DAGS att somna in till det härliga tamburinspelet! SWEET.



FÖRRESTEN så har Eric O finally hittat min kamera som försvann spårlöst på midsommar, så snart kanske jag bjuder på lite schyssta bilder. TJO


Små lätta moln


Som en helt vanlig utekväll ska vara...

Igår hade vi en av våra bästa utekvällar någonsin. Den innehöll allt en röjig utekväll ska. Förfest hos Marta, röj på Bj och slutligen nattbad i Sunnersta! Jag skojjar INTE när jag säger att vi var ett tappert gäng som simmade över till andra sidan och tillbaks. Dagens motion-check! Helt klart sommarens hittils bästa utgång, ni som inte var med missade något. NU ska vi iväg och bada igen! Ha en grym dag. VAMOS!






Sushikvällshäng

Kvällen lider återigen mot sitt slut och sängen kallar. Jag har fått helg och tanken på en lång sovmorgon imorgon får mig att le! Hade en trevlig dag as usual på jobbet följt av sushihäng tillsammans med min nya workfriend Helin. Jag kan nu meddela er om att jag har fått ett nytt favorit-sushihak, det som ligger vid nya centralstationen, stor och fräsh uteservering och sushibitar av toppklass, ingefäran tog alla priser. Vi rundande av kvällen tillsammans med frugan som anslöt sig, vi körde favorit i repris med glass på bryggan. Nu väntar tre dagars ledighet och jag ber till gudarna att det fina vädret håller i sig. Imorgon ska jag och mina två kära bröder och min kära kusin åka på utflykt. En riktig familjedag, vet inte när sist vi umgicks alla syskon tillsammans på tumanhand, säkert tre år sen minst. (observera att jag räknade in AS som mitt syskon, för det är hon) LOVELY!



What a nice day

Den här dagen har varit lång, många moment. Först ut workey workey sen hämtade Fredrik upp mig för att lira volleyboll med hans polare men den eviga väntan på en ledig plan var brutal, så vi gav upp och åkte till nästa volleybollhak men samma visa där, ockuperat av massa hunkar. Nu vet vi alltså where the place to be is. Blev riktigt taggad på att spela så nästa gång ger jag mig inte förens alla spelplaner är mina ägor!



Jag drog med mig frugan till ån istället för lite skitsnack och glass denna ljuva sommarkväll!





Det hela slutade med en deckning i AS säng. NU- dags för lite sömn innan veckans sista arbetsdag, det börjar lukta ledighet! Imorrn kör jag järnet sen har jag och två av mina nya arbetskompisar after-workhäng på något trevligt sushihak ute i sommarvärmen!
Ett bättre veckoavslut får man leta efter. NATTI NATTI!


For the first time

Ni får kalla mig vad ni vill, omogen, töntig eller ovärldsvan FÖR idag lunchade jag helt själv för första gången i hela mitt liv! Ensamhet har aldrig varit något för mig.
 Det var nice och minst sagt ett avkopplande break på arbetsdagen. 



Är nyss hemkommen från trevligt kvällsghäng at Martas place, jag tog farväl av Joanna som lämnar oss för staterna ett par veckor, men när Seb och Felix tog fram alkoholen kände jag att det var dags för mig att röra på pinnarna, pigg och alert är ett måste för mig på vardagarna. NU väntar en het natt, täcket och pyjamasen är ett minne blott i denna tropiskt härliga värmebölja! HEJ PÅ ER!


En gång fast, alltid fast


Min livsfilosofi



Personlig konkurs är det nya!

Jag skojjar inte när jag säger att jag håller på att gå i personlig konkurs. SOM JAG HANDLAR på jobbet, livsfarligt och jag är i stort behov av en till klädgarderob men finns ingen plats någonstans. Lisa Rösth, kan jag få låna dig ett par timmar så kan vi säkert komma på någon fiffig lösning? Kanske borde starta upp en liten modeblogg på sidan av?! Det vore något det, haha. Jag kommer att få leva juli ut fattig som en bondräng innan plånboken börjar ta form igen. Idag har det varit jobb dagen lång, ikväll blir det lugnt, värmen tar kål på mig, är bara en tidsfråga innan jag somnar över tangenterna men har ett par saker att ta itu med innan tiden är inne. ¨

Ni glömmer väl inte bort att lyssna på SOMMAREN MED LINA.
Det råkar faktist vara så att jag uppdaterar listan dagligen! DET NI. HEJ-SVEJ!


V.28

JAJJEMEN! Vi går in på en ny vecka och det råkar vara vecka 28. Hoppas ni som varit lediga har haft en trevlig helg, själv har jag jobbat och knegat men har endå haft en härlig helg! Hunnit med både det ena och det andra mellan arbetspassen! Imorse precis innan jag vaknade drömde jag att jag sprang ett marathonlopp och jag bara sprang och sprang, jag for fram som em flygande vante förbi ALLA, jag var bäst! Det kanske är ett tecken? På att veckan bara kommmer att svischa förbi för att sedan ge mig en välförtjänt, solig och ledig helg! Fast jag måste erkänna att jag trivs rätt bra på vardagarna också, hur kan man må annat än bra med ett nice jobb, härliga vänner OCH sol, sommar och värme utomhus? Återkommer tonight! TJAO


En snabb

IDAG:
Stekning i solen
Jobb 12-16
Spinning
VM-matchhäng på staden
TJO


Ledighet när den är som bäst!

Frukosthäng hos farmor, fjällnorahäng följt av en grillning hemma i gamlis!
Idag låter jag bilderna tala för sig själv!








Hejj alla glada!

Hoppas ni mår lika bra som jag gör! Har haft en fantastisk torsdag! Vaknade till en varm härlig sommardag, en god frukost följt av lite solning på gräsängen utanför min balkong! Fick lagom mycket färg innan jag begav mig mot staden för jobb på Guntherska, och nu när min vapendragare kommit hem från götet så blev dagen fulländad. Ni kan tänka er vilken härlig kombo vi utgör tillsammans! Att jobba är roligt, att göra någonting som är roligt och känns meningsfullt, att göra andra människor nöjda, glada och överasskade OCH sist men inte minst utvecklas själv för varje dag som går! Jag är lycklig och stolt som har turen att få vara på två av dom bästa ställena i stan. Jag är grym och evigt tacksam!

IMORGON har jag däremot veckans enda lediga dag och den ska jag spendera tillsammans med Fredrik, vi ska ta bilen och dra till något soligt badställe, vi har mycket att ta igen. Var redan ett år sedan han lämnade av mig på flygplatsen i San Diego.

Är nyligen hemkommen från en grym springtur. Har äntligen hittat ett sätt att prestera på topp när det vankas löpning. Att springa centralt där det rör sig mycket folk är det absolut bästa sättet att pressa pulsen på. Det går inte att ligga på latsidan när man svischar förbi folk, då kan man ju framstå som någon lat glidare med dåligt flow. Jag flög som en vante förbi Östra ågatan, upp för slottsbacken, ner igen, runt ån och tillbaks snabbare än vinden. PRÖVA SJÄLVA! Gissa om jag är trött nu... the bed is calling!
Vart har förresten era kommentarer tagit vägen? Jag vet ju att ni fortfarande följer mig dag ut och dag in...KOM IGEN RÅ?!

Sist ut bjuder jag er på dagens outfit! Byxdress är det nya!
GODNATT


På vår dörr...



passa er!


Levererar mina fyra olika poser






Visste väl att ni saknat mig!
 DÄRFÖR bjuder jag er på en fyra för första gången i världshistorien!
NU får jag finfrämmande!
Njut av denna ljuva sommarkväll kära vänner. HEJ!


Världens bästa fruga!



titta vad som väntade på köksbordet när jag kom hem från jobbet!


Härliga morgonstund!

Imorse tog jag mig i kragen, efter mycket om och men knöt jag på mig springskorna, drog på mig shortsen och laddade ipoden! En kort men effektiv runda runt fyrisån följt av lite plankan och armhävningar i vardagsummet, imorgon kanske jag tar mig an gymmet! Jag måste hitta tillbaks, känner mig rätt less på att hela tiden komma med massa ursäkter typ som att inte tiden räcker till, en klassiker men ack så fel man har, tid finns alltid, det gäller bara att hitta den och prioritera!

Idag blir det jobb på Guntherska hovkonditori. Sen tar jag mig nog en tur hem till Gamlis. Igår hade jag grymt kvällshäng tillsammans med Malin och Helene, kycklingsallad och världens kanske sämsta film.

IDAG KOMMER MIN BROR FREDRIK ÄNTLIGEN HEM TILL SVERIGE EFTER TVÅ HELA ÅR I KALIFORNIEN DÄR HAN HAR JOBBAT SOM PILOT, VÄLKOMMEN HOME!



Tänker på dig!


Ibland är det nice att glömma matlådan hemma



Jobbdagen har bara rullat iväg, och som i vanlig ordning tänkte jag vara duktig och ta med mig lunch till jobbet MEN glömde dagen till ära hela kalaset hemma, tur att det fanns andra som delade mitt sushi-sug som höll sig kvar sen gårdagen för då fanns det INGEN som ville äta sushi tillsammans med mig! Hela kvällen har jag spenderat tillsammans med mig själv på balkongen där jag avnjöt en välförtjänt tacsosallad med skaldjur, knepig kombo men oslagbart gott! NU väntar en god nattsömn, kan verkligen behövas, har inte riktigt kommit ikapp efter lördagskvällen och igår blev det alldeles för sent på balkongen med tjejjerna, det var liksom för trevligt för att byta ut sällskapet mot sängen.

 IMORRN- work, work, work följt av biotime med en av mina härligaste vänner! HEJ!


Dagens badbilder





Helgen börjar lida mot sitt slut, jag är helnöjd, en perfekt helg i mitt tycke!
Två soldagar, en utgång och bäst av allt massa häng med fina underbara människor. Kan bokstavligt talat säga att jag tagit vara på varenda sekund av denna helg. Till veckan väntar jobb på H&M och Guntherska hovkonditori. Ska försöka dra med mig någon och kvällsbada, kvällsbad kanske kan bli det nya? Ialfall för oss som jobbar när solen står som allra högst! IKVÄLL blir det en rejäl dusch följt av balkonghäng hos Joanna, the place to be. LATERS!


I´m off to the beach

Hej svej! Det slutade med en vild utgång igår, idag mår jag sådär men jag struntar i det och drar iväg för dagens dos av sol&bad! Som sagt, dagar som dessa får inte spillas bort! Nu kommer Linnea och Taimaz och hämtar upp mig! SEE  YOU THERE!


Jordgubbar all day long



Gamlis bjöd på ännu mer jordgubbar. Kanske sommarens hittils godaste jordgubbar, från Ulvagubben of course. God mat och trevligt sällskap, familjen är alltid bäst! Spelade en runda badminton med lillebror också, synd att jag inte har mina badmintonskills kvar för det bor minnsann en lite badmintonspelare i mig. NU ska jag svira om, jag är på klänningshumör för att sedan möta upp vännerna i stan, vi får se vad det bjuds på för roligheter!



VI KANSKE SES!


Sol&bad för hela slanten!







Jag och Marta slog läger vid lyssnarängen och det dröjde inte länge innan en hel del kära ansikten dök upp, träffade på Linnea och gänget och Johan och Karolina var inte sena med att joina oss. EN VÄLDIGT TREVLIG DAG med massor av jordgubbar, nektariner och meloner. Badtemperaturen var himmelsk. Skulle utan tvekan kunna ligga och plaska dagen lång. Var duktig och köpte med mig solskyddsfaktor, vuxenpoäng till mig!

NU ska jag bege mig mot Gamlis där det serveras finmiddag i kvällsolen. SEN- sommarkvällshäng med mina underbaraste, finaste, fantastiska vänner. Vem vet vad denna sommarnatt bjuder på för trevligheter. IMORRN- en till stekdag i himmelriket. Svensk sommar slår allting när det bjuds på sånna här dagar! LATERS!!!!!


Underbara vänner och underbara helg!



Hej mina käraste! Igår hade jag en jätebra dag på jobbet följt av häng på Joannas balkong tillsammans med Marta och Fredrik till sena natten. Varma sommarkvällar balkongen, härlig musik och levande ljus med nära och kära är en oslagbar kombination! Jag är lycklig, himlen är blå, solen skiner OCH jag är l-e-d-i-g hela helgen. Har aldrig uppskattat mina lediga dagar så som jag gör nu, förut brydde jag mig knappt, ledigt hade jag alldeles för mycket. IDAG står det bad och sol på schemat, jag och Marta drar snart iväg och fixar dom bästa solplatserna så får dom andra som vill komma efter.
 KOM OCH BADA MED OSS!

Anna-sara har lämnat mig för Göteborg i några dagar, igår skar hon sig i fingret min stackars fruga och fick åka in till sjukan, tänker på dig och saknar dig här hemma! Nu ska jag svänga förbi jobbet och inhandla några vrålsnygga klänningar till min klänningssamling som bara blir större och större! NICE. HEJ SVEJ


Låt Ajax göra jobbet!

Hej hörrni! Jag vet att jag för stunden är dålig på att leverera. Inser nu hur lite tid det finns till sådant när man jobbar heltid och har full rulle dagarna långa! Direkt efter jobbet drog jag hem för lite hushållsarbete. Jäklar i lådan men såhär rent har det nog aldrig varit i vår lägenhet någon gång i världhistorian! Vi har gått lös på allting, allt som har gått att putsat och svabbat har vi plöjt, dammsugaren har gått varm och den här gången brann den inte upp, inga eluttag böjade ryka heller för den delen, halleluja! Vi har ockuperat tvättstugan och nu luktar det nytvättat i hela lägenheten. NICE! Vi har t.o.m snott ett tvättställ som stod PRECIS utanför vår dörr, det var som ett tecken för tusan så mycket tvätt vi hade att hänga! Det står även en soffa, en blå gungstol och en dammsugare till förfogande för er andra intresserade. Misstänker att någon dumpat skiten där. Kanske borde slå till på soffan också? IMORRN är det fredag och gissa om det gör mig lycklig att jag är ledig hela helgen! PUSS PÅ ER

FÖRRESTEN! IMORRN FÅR JAG TILLBAKS MIN ÄLSKADE MOBIL!


1 Juli

Hej och hå! Inte har jag haft någon tid för datorn idag heller, pyjamasparty med Karolina, jobb hela dagen lång följt av inflyttningshäng med världens underbaraste före detta arbetskamrater från Stockhome. Hela bunten är fantastiska, är så glad att jag träffade på er! NU är jag slut och behöver sova och ladda inför kommande arbetsdag! CIAO!


RSS 2.0