Nu jävlar!

Hur illa och ovårdat låter det inte när folk kläcker ur sig svordomar som "fan i helvetet", "jävlar", "fan" "bög", "fitta" (mitt favoritord) osv HELT I ONÖDAN!? Listan kan göras flera-varv-runt-jorden-lång
Det här är ju inga konstigheter, alla människor svär säkert minst hundra gånger om dagen (om inte ännu mer) men eftersom att jag jobbar bland folk så ser jag och hör väldigt mycket skit som jag på senare tid har stört mig på något otroligt.

Värst är det när vuxna människor spyr ur sig sådana fruktansvärda ord, helt i onödan. Det känns inte som att det hör hemma där. (undantag: om man slår i lilltån etc)
Jag har tillhört den gruppen av människor som svär alldeles för mycket, alldeles helt i onödan och med alldeles för groteska ord. Men jag tror att det bara är en dålig vana, och med lite träning så kan jag få "svärsuget" att försvinna så härom veckan bestämde jag mig för att göra något åt det!
Veckans utmaning: lägga det fula språket på hyllan (tillåtna ord: järnspikar och tusan) Det är ju som med godis, det går inte att sluta helt och hållet på en gång, man får skära ner på det, bit för bit!

Jag känner mig redan som en bättre människa och min karma stiger i skyarna!
Det ska gudarna veta!


Kommentarer
Postat av: Helena

Bravo Lina!

Även jag har försökt att dra ned/byta ut svordomarna...och det går faktiskt ganska bra :)

2008-11-18 @ 23:32:18
URL: http://helajna.bloggspace.se/
Postat av: M o l l y

Du är härlig gumman och du skriver sjukt bra!

Puss på dig<3

2008-11-19 @ 00:06:54
URL: http://mollsans.blogg.se/
Postat av: Lisa

Bra de gumman!

2008-11-19 @ 00:50:49
URL: http://lice.blogg.se/
Postat av: Den där Hellman

Fy fan vad kul att du börjat blogga igen! Jag har saknat det så jävla mycket! Helvete vad skönt det känns. På riktigt asså.

2008-11-19 @ 03:30:56
URL: http://iamhellman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0