Davis Cup eller US Open, det är frågan!

Helgen försvann på tre röda sekunder och idag har min kusin och familjen Hoffman lämnat oss för att åka vidare till Florida. Jag hade minst sagt en dunderhelg med mycket roligheter. Anna-sara är som en syster för mig och att  vara i hennes sällskap gör mig alltid lika lycklig. Det var skönt att äntligen prata svenska?! utan konstigheter och bara vara. Vi hade fullt upp med kidsen men vi fick tid till annat också., Vi upptäckte bl.a våra dolda tennistalanger och beslöt oss snabbt för att bli proffs när vi gör comeback på hemmaplan. Håll ögon&öron öppna!
Idag är jag ensam hemma med minsta pojken tills imorgon då det var viktiga fotbollsmatcher på gång. Jag misstänker därför att det blir en alldeles för tidig uppgång imorgonbitti, så lite sömn sitter på sin plats. Mina mardrömmar är nu som bortblåsta och numera vaknar jag bara en gång per natt stället för fyra!


miss you!

Kommentarer
Postat av: Lisa

herregud va snygg du är i dina små träningskläder! Men du, putta ner strumporna lite va?!

hörrö du, nu ska inte du vara sån om vädret här hemma! Du har minsann själv pratat om monsunregn! och jag såg nyss på vädret att det vänder och blir sommarvärme imorn! så det så!!

nu ska jag till gymmet igen, fy fan.. och sen ska jag städa, stryka och baka.. och kanske hitta lite mer presenter till stinky som fyller år idag..

2009-08-18 @ 09:17:41
URL: http://lisasrosth.blogg.se/
Postat av: your best friend

snyggiiing..

njaa jag slutar nu sista aug.. ska söka jobb på bauhaus dock ;) snacka me chefen där o så.. haha har sökt café jobb oxå.. kanske berättad om de? me min släkting som öger osv.. heh



SKICKA VYKORT!!!! im waiting

2009-08-18 @ 09:43:55
URL: http://desireewallen.blogg.se/
Postat av: J

3??????!?!??!?!?!?!??!?! say it

2009-08-18 @ 14:38:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0